Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 1-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...

Μ.V.P.

Χαλκιάς
8
1%
Cirillo
138
24%
Savini
50
9%
Mαλεζάς
3
1%
Lino
3
1%
Sznaucner
2
0%
Ivic
42
7%
Garcia
71
12%
Vieirinha
54
9%
Τσουκαλάς
34
6%
Σαλπιγγίδης
163
28%
Μuslimovic
3
1%
Εl Zhar
2
0%
Μπαλάφας
14
2%

Σύνολο ψήφων: 587

Άβαταρ μέλους
teratios2

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από teratios2 »

Sera4 έγραψε:Έσμιξαν τα αηδόνια

Ως συνήθως, ο Φερνάντο Σάντος, πήρε το αεροπλάνο κι ανέβηκε να δει την ομάδα (του) και ως προληπτικός (κι ας μην το παραδέχτηκε) εμφανίστηκε στην Τούμπα με το γνωστό, καφέ δερμάτινο. Ο Πορτογάλος ήρθε στο γήπεδο μαζί με τον Βρύζα και κάποια στιγμή μπήκε στην παρέα τους κι ο Ζαγοράκης. Είχαν καιρό να τα πουν και οι τρεις μαζί.

pak24

πως να αποκλειστεις μετα :twisted: :twisted:
κρατείστε τα δυο αλάνια, να ξανακάνουμε revival οι 3 μαζί και όλοι από πίσω, να τους γαμήσουμε την μάνα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

λοιπον μαγκες,για να λεμε και ολη την αληθεια κ να μη το παιζουμε κ αντικειμενικοι
ταχα μου ταχα μου δηλαδης..
το γκολ του ΠΑΟΚ ξεκιναει απο φαουλ στον μοδεστο που,φυσικα,δεν δινεται..
εκτος απο αυτα τα τρια πεναλτι,υπαρχουν αλλα 6 που εκλεισε προκλητικα τα ματια
ο μανταλος..στη φαση της κοκκινης του μιραλας,επρεπε να δει κοκκινη κ ο ιβιτς,κ ο βιερινια

στην αποβολη του μιραλας επρεπε να δει κοκκινη ο μπαμπης ο σουγιας για το μαρμαρινο
αγαλμα που του πεταξαν!ο γκαρσια δεν επρεπε να παιζει,το σουτ του βιερινια εγινε αφου ειχαν περασει
τα 24 δευτερολεπτα,αρα η επιθεση του ΠΑΟΚ ηταν εκτος χρονου,ενω πρεπει να κανουμε
ενσταση για αντικανονικη συμμετοχη του ελ ζαρ (αφου ειπαν οτι θα τον διωξουν)..
επισης αλλα 9 πεναλτι γινανε στο ημιχρονο που κι αυτα μπορουσε να τα δωσει ο μανταλος,
ο γκαρσια δεν επρεπε να παιξει,ο τσιριλο εκανε δυο φορες μπρος πισω που δεν
δοθηκαν,ενω αλλα 17 πεναλτι μας κανανε στις καθυστερησεις..τελος, ο γκαρσια δεν
επρεπε να παιξει,και ο χαλκιας κανει συνεχεια βηματα..μας εσφαξε το κατεστημενο του ΠΑΟΚ,
ο γκαρσια δεν επρεπε να παιξει..στο πρωταθλημα γινεται το ματς της τουμπας να το
παιξουμε στο καραισκακη?και χωρις τον γκαρσια!εεεερνεστο βαλβεεεερδε!

Και αυτο ειναι σχολιο μπασκετικου ΠΑΟΚτση :lol:
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

Pegasus έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:SIMERA OLA SIGXOROUNTAI KAI OLA EPITREPONTAI

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε greeklish!
Thx, AdminTeam

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol:
ΠΟΥ ΞΥ ΤΣΑ :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ...

Μια πολύ ωραία βραδιά. :pano:
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.........................
ΠΑΟΚ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ 1 - 0
ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lostre_4

obanebane έγραψε:λοιπον μαγκες,για να λεμε και ολη την αληθεια κ να μη το παιζουμε κ αντικειμενικοι
ο μανταλος..στη φαση της κοκκινης του μιραλας,επρεπε να δει κοκκινη κ ο ιβιτς,κ ο βιερινια

στην αποβολη του μιραλας επρεπε να δει κοκκινη ο μπαμπης ο σουγιας για το μαρμαρινο
αγαλμα που του πεταξαν!ο γκαρσια δεν επρεπε να παιζει,το σουτ του βιερινια εγινε αφου ειχαν περασει
τα 24 δευτερολεπτα,αρα η επιθεση του ΠΑΟΚ ηταν εκτος χρονου,ενω πρεπει να κανουμε
επισης αλλα 9 πεναλτι γινανε στο ημιχρονο που κι αυτα μπορουσε να τα δωσει ο μανταλος,
επρεπε να παιξει,και ο χαλκιας κανει συνεχεια βηματα..μας εσφαξε το κατεστημενο του ΠΑΟΚ,
ο γκαρσια δεν επρεπε να παιξει..στο πρωταθλημα γινεται το ματς της τουμπας να το

Ρε συ obanebane ξεκινησα να το διαβαζω και για μια στιγμη το πιστεψα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ Μ@^ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΡΕ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι εγώ χαζεψα για λίγο αλλά ντάξει... ΠΑΟΚ είσαι!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

obanebane έγραψε:λοιπον μαγκες,για να λεμε και ολη την αληθεια κ να μη το παιζουμε κ αντικειμενικοι

Εσυ τα γραφεις για πλακα αλλα εγω κοντεψα να τρακαρω με αυτα που ακουγα στην ΕΡΑσπορ....Ειπαν πως εγινε πεναλτι στον Τοροβουτιδη απο το Μαλεζα!...........Ειναι,πλεον για λυπηση!
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Δεν θυμάμαι να έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ άλλη νίκη απέναντι στο γαύρο.

Μας τα ζαλίσαν οι ξεφτίλες τόσες μέρες με τα μέτρα ασφαλείας και τις πίπες τους. Μόνο τανκς που δεν ανεβάσαν απάνω. Και μετά απ'όλα αυτά έχουν και το θράσος να μιλάνε κιόλας. Βγαίνει ο άλλος ο μυρμήγκης ο βαλβίδας με τη μυτόνγκα και λέει "δεν καταλαβαίνω αυτήν την ατμόσφαιρα" και "εμείς έτσι σας υποδεχόμαστε;". Τι λες ρε ταγάρι ισπανικό; Είσαι προπονητής του gay και μιλάς για "υποδοχές" και "φιλοξενίες"; Και ποιά ατμόσφαιρα ρε μέρμυγκα; Που μπήκατε σε φορτηγό μεταφορών (ακόμα πονάει η κοιλιά μου απ'τα γέλια) για να πάτε στην Τούμπα; Κι άμα ανεβαίνεις με 2500 μπάτσους απάνω ποιός φτιάχνει ατμόσφαιρα; Αϊ σιχτίρ σιχάματα.

Ούτε φάση δεν κάνανε τα ταγάρια και θα βγαίνουν τώρα να μιλάνε για κλίμα και διαιτησίες και δεν ξερω γω τι άλλο. Δεν πειράζει όμως ξέρουμε πολύ καλά πόσο πόνεσε! Η πολυδιαφημισμένη ομάδα των εκατομμυρίων δεν έκανε ούτε φάση απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ χωρίς Κοντρέρας-Βιτόλο! Έξω απ'την Ευρώπη, έξω απ'το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα είναι εκεί που είναι μόνο με σπρώξιμο. Ουστ!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ! Τρελή καύλα! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

[youtube]JIsTXFHueNs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ελα γαυρε σου δινω ιδεες για το αυριανο σου πρωτοσελιδο, οσο εσεις θα σκεφτεστε τι να γραψετε παλι καποιοι ΠΑΟΚτσηδες θα κερνανε τις γυναικες σας.
ethoismenos

Δημοσίευση από ethoismenos »

ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΟΒΟ??? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΡΠΜ ... είδα τις καντίνες στο βιντεάκι από πάνω και με άνοιξε η όρεξη για κανένα βρώμικο.

PS: Δεν θα ψήφιζα mvp γιατί σήμερα όλη η ομάδα ήταν άψογη, αλλά είδα το 0 στον Χαλκιά ....
Άβαταρ μέλους
funk

Δημοσίευση από funk »

...επρεπε να δειτε τα μουτρα του γαβρου ντελιβερα οταν μου εφερε τα σουβλακια. ακομα γελαω!!! και μου τα πληρωσε κιολας λογω στοιχηματος.
επρεπε επισης να ακουσετε τη νεκρικη σιγη στον πειραια..
επρεπε να δειτε τα κλειστα κινητα ολων των γνωστων γαβρων, που μου ειχαν πρηξει τα @@@ με την αλαζονεια και τη σιγουρια τους!!
κι επρεπε να ησασταν οταν κανα δυο απο δαυτους (οι πιο μετριοπαθεις) μου δηλωσανε υποταγη!!!!
γιατι για μενα τα ματσ με το σκατογαβρο ειναι τα πιο σημαντικα, οχι μονο επειδη αυτοι αντιπροσωπευουν την εξουσια, τον πλουτο και τη σιχαμαρα, αλλα και επειδη ειμαι πειραιωτης.
και επειδη αυτη την αλαζονεια, του τσατσου της εξουσιας, που εσεις τη ζειτε απο μακρυα, εγω την αντιμετωπιζα καθημερινα, τουλαχιστον τα 27 χρονια που ζουσα ταμπουρια .

τη δε τελευταια βδομαδα μου ειχαν πρηξει το μπ@@@. η αληθεια ειναι οτι κραταγα και εγω μια πισινη λογω τιμωριας, κοντρερας και βιτολο, και ειχα χαμηλα τη μπαλα!
αλλα απο τις 8μμ και μετα εχω ξεσαλωσει. δε μου πεφτει με τιποτα. επρεπε να δειτε 1-2 φατσες για να καταλαβετε τι παθανε. το ειχανε σι-γου-ρο.

και κατι ακομα ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους παιχτες μας.
εγω στα 5 μου εγινα ΠΑΟΚτσης λογω Κουδα. νομιζω οτι και τωρα πολλλα πιτσιρικια θα γινουν ΠΑΟΚ λογω Γκαρσια και των αλλων παιδιων, οχι μονο γιατι ειναι παιχταραδες, αλλα και γιατι οπως λενε οι ιδιοι, "δινουν τον αγωνα τους με τιμιοτητα και ταπεινοφροσυνη".

..και για να μη ξεχνιομαστε, ενα ειναι το συνθημα που με ακολουθει (και οχι μονο στο ποδοσφαιρο) απο πιτσιρικα:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΣΤ @@ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπιακο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

[youtube]5QJ_zFH-dx4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
lostre_4

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
ΧΟΝΤΡΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ....... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ Γ@Μ@ΜΕ.....
ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μ@^ΝΟΠΑΝΟ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”