3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης
Πολύ καλός και χτες.....ξέρει μπάλα, έχει φοβερό ξεπέταγμα και γερά πόδια.......θα πρέπει να τισαθεύσει λίγο τον ενθουσιασμό του μη τυχόν και μας τραυματιστεί.......φτου φτου φτου.....

Δουλειά, δουλειά, δουλειά και να ακούς το Λάζλο και τους παλιούς. Και να βάλεις μία αφίσα του Κούτσια στο δωμάτιό σου.
Το έχεις πάντως και να είσαι υγιής και δουλευταράς και θα βγάλουμε όλοι τρελά γούστα.
Το έχεις πάντως και να είσαι υγιής και δουλευταράς και θα βγάλουμε όλοι τρελά γούστα.
Το έμμεσο και μεσο-μακρο-πρόθεσμο όφελος από περιπτώσεις όπως του Κώστα, δευτερευόντως του Γλύκου και παράλληλα του Κλάους, είναι οτι όταν βλέπει ο κάθε μικρός οτι θα πάρει ευκαιρίες εάν αξίζει και δουλεύει, αυτομάτως θα έχεις στρατιές (ελπίζω) πιτσιρικάδων να θέλουν να γίνουν ο νέος "Κλάους", να ανέβουν στην πρώτη "όπως ο Σταφ", να επιμείνουν όπως ο Γλύκος κλπ κλπ.
Το παιδομάζωμα για εμένα θα είναι επιτυχές όταν θα βλέπουμε στην Κ17/Κ20 παλικαράκια από την Κρήτη, την Καλαμάτα, το Αγρίνιο, τη Ρόδο και τη Λευκάδα που λέει ο λόγος, γιατί Μακεδονία-Ήπειρο-Θράκη και Β.Θεσσαλία για εμένα πρέπει να είναι φάμπρικές ασπρόμαυρες.
Το παιδομάζωμα για εμένα θα είναι επιτυχές όταν θα βλέπουμε στην Κ17/Κ20 παλικαράκια από την Κρήτη, την Καλαμάτα, το Αγρίνιο, τη Ρόδο και τη Λευκάδα που λέει ο λόγος, γιατί Μακεδονία-Ήπειρο-Θράκη και Β.Θεσσαλία για εμένα πρέπει να είναι φάμπρικές ασπρόμαυρες.
Κώστα ένα πράγμα να ξέρεις... έχεις αποκτήσει χιλιάδες μπαμπάδες, γιατί σε βλέπουμε σαν παιδί μας.
Όλοι εδώ σε είπαν και κάτι σωστό και ουσιαστικά προσπαθούν να σε προστατεύσουν γιατί σε αγαπούν και σε πιστεύουν.
Ετσι και εγώ παλίκαρε μου, σε πιστεύω πολύ και χρόνια φωνάζω για ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Το ποδόσφαιρο όπως θα έχεις συνειδητοποιήσει, εκτός από ταλέντο, ταχύτητα και όλα αυτα τα ωραία που λέμε... θέλει και πολύ μυαλό ... και όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου...
Εμένα ο Κώστας και συγχωρέστε με δηλαδή αδέλφια... με θυμίζει ένα κράμα Κατσούρη, με Ζαγοράκη στο ξεκίνημα του και τον τεράστιο συνονόματό του που έγραψε ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και αυτή τη θέση...
Είναι θρασύς και σκύλος.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
Όλοι εδώ σε είπαν και κάτι σωστό και ουσιαστικά προσπαθούν να σε προστατεύσουν γιατί σε αγαπούν και σε πιστεύουν.
Ετσι και εγώ παλίκαρε μου, σε πιστεύω πολύ και χρόνια φωνάζω για ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Το ποδόσφαιρο όπως θα έχεις συνειδητοποιήσει, εκτός από ταλέντο, ταχύτητα και όλα αυτα τα ωραία που λέμε... θέλει και πολύ μυαλό ... και όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου...

Εμένα ο Κώστας και συγχωρέστε με δηλαδή αδέλφια... με θυμίζει ένα κράμα Κατσούρη, με Ζαγοράκη στο ξεκίνημα του και τον τεράστιο συνονόματό του που έγραψε ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και αυτή τη θέση...

Είναι θρασύς και σκύλος.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
Τον οποιο βλεπει καθε μερα.Και ο οποιος πρεπει να τον συμβουλευει και να τον εχει απο κοντα,αν και ειμαι σιγουρος πως το κανει.Γιατι,εκτος απο μεγαλος ποδοσφαιριστης που ηταν,ειναι και πολυ ωραιος ανθρωπος.Zorro4 έγραψε: τον τεράστιο συνονόματό του που έγραψε ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και αυτή τη θέση...
Νομίζω πως το έχει δηλώσει αυτό ο Σταφυλίδης... πως τον συμβουλεύει ο Κώστας Ιωσηφίδης που κατέχει τη θέση.
Εκτός θέματος αλλά τι να πρωτοπείς για τον "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" Κώστα Ιωσηφίδη.
Για τους νέους που δεν γνωρίζουν και ας με συγχωρέσουν οι mod.
Ο Κώστας Ιωσηφίδης είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1952.
Αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού, έκανε μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ και είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα τρόπαια, τέσσερα στο σύνολο, καθώς έχει κερδίσει 2 Κύπελλα 1972, 1974 και 2 Πρωταθλήματα 1976, 1985. Είναι δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 397 και είναι αξιοσημείωτο ότι και στα δεκατέσσερα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας ως ποδοσφαιριστής (1971-1985) έπαιξε αποκλειστικά και μόνο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Από τις 28 Απριλίου 1974 υπήρξε διεθνής 51 φορές με την Εθνική ομάδα σκόραρε 2 γκολ και ήταν μέλος της ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία. Μετά την λήξη της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ασχολήθηκε με την προπονητική, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία αρκετών ομάδων όπως το Πολύκαστρο, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον ΠΑΟΝΕ και την Αναγέννηση Κολινδρού (στη Γ' Εθνική), τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Νάουσα, τον Πανσερραϊκό, τον Ιάλυσο Ρόδου και την Καλαμάτα (στη Β' Εθνική) καθώς και την ομάδα της Καβάλας στην Α' Εθνική. Από το 2005 μέχρι σήμερα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ, στην θέση του γενικού αρχηγού.
Πηγή... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF% ... E%B7%CF%82
Εκτός θέματος αλλά τι να πρωτοπείς για τον "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" Κώστα Ιωσηφίδη.
Για τους νέους που δεν γνωρίζουν και ας με συγχωρέσουν οι mod.
Ο Κώστας Ιωσηφίδης είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1952.
Αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού, έκανε μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ και είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα τρόπαια, τέσσερα στο σύνολο, καθώς έχει κερδίσει 2 Κύπελλα 1972, 1974 και 2 Πρωταθλήματα 1976, 1985. Είναι δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 397 και είναι αξιοσημείωτο ότι και στα δεκατέσσερα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας ως ποδοσφαιριστής (1971-1985) έπαιξε αποκλειστικά και μόνο στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Από τις 28 Απριλίου 1974 υπήρξε διεθνής 51 φορές με την Εθνική ομάδα σκόραρε 2 γκολ και ήταν μέλος της ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία. Μετά την λήξη της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ασχολήθηκε με την προπονητική, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία αρκετών ομάδων όπως το Πολύκαστρο, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον ΠΑΟΝΕ και την Αναγέννηση Κολινδρού (στη Γ' Εθνική), τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Νάουσα, τον Πανσερραϊκό, τον Ιάλυσο Ρόδου και την Καλαμάτα (στη Β' Εθνική) καθώς και την ομάδα της Καβάλας στην Α' Εθνική. Από το 2005 μέχρι σήμερα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ, στην θέση του γενικού αρχηγού.
Πηγή... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF% ... E%B7%CF%82
3. Κώστας Σταφυλίδης
πάμε ρε... Φώναζε το παοκτσακι!!!MANIAKOS έγραψε:
ΤΙ μας ελεγες ρε τρελε?(γυρνουσε προς την εξεδρα και κτ ελεγε..) πορωμενο ποντιο ΠΑΟΚτσακι μου
Sent from my mind using boobs power
σποντα για τη γυναικα του προεδρου?mpafos4 έγραψε:Τον οποιο βλεπει καθε μερα.Και ο οποιος πρεπει να τον συμβουλευει και να τον εχει απο κοντα,αν και ειμαι σιγουρος πως το κανει.Γιατι,εκτος απο μεγαλος ποδοσφαιριστης που ηταν,ειναι και πολυ ωραιος ανθρωπος.Zorro4 έγραψε: τον τεράστιο συνονόματό του που έγραψε ιστορία σε αυτό τον σύλλογο και αυτή τη θέση...

εγω παντως τον ψηφισα mvp,αυτος και ο σαλπι οι καλυτεροι
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 80&sk=info
Τρελό ΠΑΟΚτσάκι....
Δείτε στο "Δραστηριότητες και ενδιαφέροντα"
ΣΠΑΘΑΣ: Ο ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Τρελό ΠΑΟΚτσάκι....

-
Είναι τρελό παοκτσάκι. Παλιότερα παίζαμε μπάλα μαζί(σε ομάδα χωριου
)
Η πλάκα είναι ότι τότε έπεζε σαν επιθετικός και μάλιστα με 1-2 γκολ σε κάθε ματς..

Η πλάκα είναι ότι τότε έπεζε σαν επιθετικός και μάλιστα με 1-2 γκολ σε κάθε ματς..
όντως τεραστιο ταλεντο αλλα και ετοιμος παιχτης
τα εχει ολα και ειναι σκυλος
πολυ τσαμπουκα,δυναμη χωρις να του λειπουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα
σε ενα χρονο εθνικη ανδρων θα παιζει
τα εχει ολα και ειναι σκυλος
πολυ τσαμπουκα,δυναμη χωρις να του λειπουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα
σε ενα χρονο εθνικη ανδρων θα παιζει
Που ξέρουμε πως είναι το προφίλ του???theoPAOK έγραψε:http://www.facebook.com/profile.php?id=1394799980&sk=info
Τρελό ΠΑΟΚτσάκι....
![]()
![]()

Είναι φίλος με τους Πόποβιτς / Παπαδόπουλο / Παναγιωτούδη (και άλλων νέων απο τον ΠΑΟΚ...) των οποίων τα προφίλ είναι real...
Απο εκεί τον βρήκα...
Άρα λογικά είναι real το προφιλ του...
Απο εκεί τον βρήκα...
Άρα λογικά είναι real το προφιλ του...