Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- Dark Angel
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
Το Γήπεδο ΠΑΟΚ ειναι όνειρο και στόχος μαζι
Τούμπα και παλι τουμπα
Τούμπα και παλι τουμπα
Kαλά το είπε ο Ζαγοράκης σήμερα.
Ακόμη και αυτός να κινήσει το θέμα θα αρχίσουμε πάλι εμείς...''λαμόγια κάτω τα ξερά σας απ το γήπεδο'' κλπ.
Επιτροπή της επιτροπής ω επιτροπή...
Ακόμη και αυτός να κινήσει το θέμα θα αρχίσουμε πάλι εμείς...''λαμόγια κάτω τα ξερά σας απ το γήπεδο'' κλπ.
Επιτροπή της επιτροπής ω επιτροπή...
Ήδη ο lover boy ξεσπαθωσε κατα ζαγορ
που απλά είπε να ενεργοποιηθει ο ερασιτέχνης θα αρχίσει και πάλι ο Νικόλας κόλαση λέμε
Εγω καταλαβαίνω ότι εκει γύρω γύρω απο τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πολλοί έχουν φίλους με κατασκευαστικές και θα δώσουν μάχη να πάρουν φιλαράκια τους την δουλειά του γηπέδου ποιος ΠΑΟΚ και το καλο του αυτα τα κολοσυμφεροντα πρέπει να πολεμήσουμε για να γίνει επιτέλους γήπεδο....

Εγω καταλαβαίνω ότι εκει γύρω γύρω απο τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πολλοί έχουν φίλους με κατασκευαστικές και θα δώσουν μάχη να πάρουν φιλαράκια τους την δουλειά του γηπέδου ποιος ΠΑΟΚ και το καλο του αυτα τα κολοσυμφεροντα πρέπει να πολεμήσουμε για να γίνει επιτέλους γήπεδο....
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Μα για την μεσημβρια και το γήπεδο είχε άδικο; Θέμα του ερασιτέχνη είναι το προπονητικό πρέπει να παει στον ερασιτέχνη ο ζαγορ το είπε πρώτος και για το γήπεδο πρωτοβουλίες ο ΑΣ πρέπει να πάρει και η ΠΑΕ να βοηθήσει όπου μπορει ....δεν νομίζω ότι δεν απάντησε ο ζαγορ Είπε με λίγα λόγια ΑΣ ξυπνά πάρε πρωτοβουλίες ....τους δίνει το προπονητικό η ΠΑΕ και αυτοί καθυστερούν χωρίς λόγο....
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Για το γηπεδο αν ασχοληθει πολυ θα λενε μετα εκ του πονηρου το κανει για λεφτα κλπ..ειμαστε και μεις πολλες φοες...το γηπεδο ειναι καθαρα θεμα μαμας ΑΣ
Nα κάνω μια άσχετη και άκυρη ερώτηση: υπήρξε ποτέ κάποιο club κάτω από την θύρα 4 στο γήπεδο;

Τί είπες τώρα...
Φίλε νομίζω πως ΝΑΙ.
Όταν μου το είπε ένας παλιός κι εμένα, δεν το πίστεψα και τον θεώρησα και λίγο παραμυθά να σου πώ την αλήθεια..
Αλλά πλέον είσαι ο 4ος που το αναφέρει..
Φίλε νομίζω πως ΝΑΙ.
Όταν μου το είπε ένας παλιός κι εμένα, δεν το πίστεψα και τον θεώρησα και λίγο παραμυθά να σου πώ την αλήθεια..
Αλλά πλέον είσαι ο 4ος που το αναφέρει..
Χαχαχαχα! Λες; Για ποιά εποχή μιλάμε δηλαδή;

Αυτός που μου είχε πεί νομίζω αναφερότανε σε τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90. Ίσως και λίγο παλιότερα δε θυμάμαι..
Είχα μάθει μάλιστα πως είχε γίνει και ένα καλό ντου αστυνομίας, και είχε μπαγλαρωθεί πολύς κόσμος (γιατί άραγε..
) ..Αυτό επίσης δεν ξέρω αν ισχύει .
Εσύ τί έμαθες - πως σου ρθε;
Είχα μάθει μάλιστα πως είχε γίνει και ένα καλό ντου αστυνομίας, και είχε μπαγλαρωθεί πολύς κόσμος (γιατί άραγε..

Εσύ τί έμαθες - πως σου ρθε;
- sunnyblack
Κάτω από την 8 acid νομίζω λεγόταν, μπλε και πράσινοι κόκκοι στριφογύριζαν σε συνδυασμό με κοκκάλινο arnette ή oakley για τους άπλες...Κι ένα φεγγάρι ως barwomen θαρρώ πως πέρασαν οι Ξανθιώτισσες αφες Μαγγίρα... 

ηταν οντως κατω απο την 8..
οντως λεγονταν acid και μας ειχε γινει τρελλο σιμοπε το '95 οταν ενας αδερφος ειχε μαζι του......
φτανει, πολλα εγραψα!
οντως λεγονταν acid και μας ειχε γινει τρελλο σιμοπε το '95 οταν ενας αδερφος ειχε μαζι του......
φτανει, πολλα εγραψα!
αν ειναι αυτο που λεμε γιατι και εγω σχετικα μικρος ειμαι πρεπει να χει γυριστει και βιντεο κλιπ τον προντιτζι σε αυτο το κλαμπ
Αρα καλά θυμόμουν 90 αλλά δεν ήξερα οτι πήγε τόσο αργά..
Απο όσο κατάλαβα μετά έκλεισε ε;
Απο όσο κατάλαβα μετά έκλεισε ε;
Χαίρομαι που το όνομα Βασίλης Φλωρίδης δεν έχει αναφερθεί ακόμα σε αυτό το νήμα (εγώ την πρωτιά). ΥΠΟΘΕΤΩ ότι όλο και κάτι θα έχουν κατά νου για το γήπεδο (κι εδώ που τα λέμε μακάρι για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα) αλλά έχουν τη σύνεση να μην το αναφέρουν με δολάρια στα μάτια.