Έχει μόνο ένα ελαφρυντικό ο Κατσαρής.
Το ότι δεν έδωσε το γήπεδο το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και αυτό, σε διάφορα λαμόγια επενδυτές μελλοντικούς προέδρους.(Εκτός αν δεν το θυμάμαι καλά αυτό).
Σε όλα τα άλλα ανύπαρκτος.
Δεν γνωρίζω ούτε τον Παπαδόπουλο (στην χούντα δεν ήταν αυτός κάτι

) ούτε το πρόγραμμα του.
Τον Κατσαρή τον γνωρίζω και τον φτύνω με εξαίρεση την διαχείρηση του στο θέμα γηπέδου.
Τον Βιολίδη επίσης τον ξέρω αλλά δεν ξέρω το πρόγραμμα του επίσης και τις σκέψεις του.
Όλα σε ΛΑΘΟΣ χρόνο εξελίσονται και δεν θα έπρεπε καν να τα συζητάμε τέτοια ώρα.
Ο Χρυσός δικέφαλος ποια είναι η ιδέα του ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα.
Δεν ξέρω αν με ρωτήσει κανείς τι είναι αυτός ο χρυσός δικέφαλος.
Της εκκλησίας?Εγώ έναν ξέρο και αυτός είναι ασπρόμαυρος και με 2 κεφάλια.
Άντε η Λαική Βάση το λέει και το όνομα της.
Θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο και αυτή ή μόνο θα αντιπολιτεύεται τον Κατσαρή?
Το σάιτ της έχει να ενημερωθεί απο το 1926!
Την ανακοίνωση της πριν λίγες μέρες την έμαθα απο το σάιτ της ΑΜΘ και απο πουθενά αλλού!
Άκαιρη και άστοχη και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον κακό σήμερα Παπαδόπουλο επίσης.
Χθες μας έκανε και τον ευχαριστούσαμε για την προσφορά του και σήμερα δεν μας κάνει?
Απο την άλλη ο Ζαγοράκης τον είχε συνεργάτη.Κάτι θα ξέρει αυτός.Κάτι δεν θα του άρεσε.Κάτι θα είδε στον συγκεκριμένο κύριο.
Εγώ είμαι ένας απλός οπαδός δεν με αρέσουν αυτά τα ερωτήματα να τα κάνω στον ευατό μου.
Προσωπικά είμαι ένας μπερδεμένος για την ώρα με όλα αυτά και δεν περιμένω τις εκλογές για να μου λυθούν οι απορίες.
Δεν θέλω να τις περιμένω βρε αδερφέ.
Περιμένω εξηγήσεις προγράμματα ιδέες μπλα μπλα.
Κάποιος να βγεί να μας λύσει τις απορίες μας.
Να μας εξηγήσει.
ΟΚ καλοί ήμαστε στο να μιλάμε αλλά μπορούμε και να ακούσουμε.
Αλλάζουμε όλοι μας για το καλό του ΠΑΟΚ αν θέλουμε.
Εγώ προσωπικά θέλω να πω αυτήν την φορά και μπράβο σε όσους γράφουν εδώ μέσα ότι και να γνωρίζουν ότι και αν υποστηρίζουν αυτό είναι υγεία έχει και τα καλά του η όλη φάση και δεν είναι διχασμός αν γίνει μέσα σε λογικά πλαίσια ο όποιος διάλογος μπορεί να γίνει.
Ο Α.Σ πιθανόν να είναι μελλοντικά η νέα εσωτερική δύναμη για όλα τα τμήματα.
Ο κινητήρας αν θες.
Πιθανόν ο Κατσαρής να έχει μια τελευταία ευκαιρεία να αποκαταστήσει το όνομα του με τον Βιολίδη δίπλα του.
Πολλά μπορεί να συμβούν και τίποτα απολύτως απο την άλλη.
Πως θα κάνουν νεα μέλη ακόμα και μένα που δεν είμαι και τον άλφα και τον ωμέγα?
Τι θα κάνουν με το γήπεδο?
Ποιες οι σκέψεις τους γενικά για όλα τα τμήματα?
Πως θα κερδίσουν το πόπολο βρε αδερφέ?
Μέχρι τότε θα ήθελα γρήγορα απαντήσεις απο τους υπεύθηνους που συμμετάσχουν σε σχήματα στον Ερασιτέχνη και τα σχέδια τους και όχι σιωπή και παρασκήνιο με μεθοδεύσεις.
Αυτοί επέλεξαν τον χρόνο για τις εκλογές τους ΟΧΙ ΕΓΩ!
Τίποτα κρυφό γιατί τους βαρέθηκα.
Ποιοι και γιατί?
Είναι απλά τα πράγματα...
Εκτός και αν θέλουν να χαλάσουν την ενότητα αυτή που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις μας.
Ας σταματήσει ο Ερασιτέχνης Π.ΑΟ.Κ. να εργάζεται σαν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.