Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από jibbie »

geoavr έγραψε:Α ρε Γουμενοπαγονομπατατούδηδες θέλουν μερικοί.Τους νοστάλγησαν φαίνεται....
ε μια και τους νοσταλγησαμε μας ξαναρχεται Κατσαρης :)

οχι οτι εφυγε ποτε δηλαδη..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Συμφωνω σε ολα οσα ειπες jibbie.

Απομονωνω το συγκεκριμενο αποσπασμα
jibbie έγραψε: ...
Αυτη τη στιγμη η ωμη αληθεια ειναι οτι ο Κατσαρης, το ΛΑΜΟΓΙΟ ο Κατσαρης, εξαργυρωνει τη στηριξη που παρειχε στον Τεο τον πρωτο καιρο με υποσχετικη επομενης προεδριας στον Βιολιδη, για να παραμεινει στην εξουσια.
...
εκφραζοντας την "ελπιδα" μου να κρυβεται ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ πισω απο τη σταση του ζαγορ.

πανε επισης περιπατο και τα λογια του οτι στον ΠΑΟΚ δε χωρουν οι προσωπικες και δημοσιες σχεσεις.

Οψομεθα.Το θεμα εχει πολυ ζουμι.
Ασχημη η συγκυρια μεσα στα πλει-οφ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Platon σε κατανοώ και σε καταλαβαίνω 100%.

Παράγοντες εννοώ τους κύριους Παπαδόπουλο και Κατσαρή.

Από εμένα πάντως μην περιμένετε να θέσω ερωτήματα ή μομφές στον Ζαγοράκη για επουσιώδεις ή ασήμαντα θέματα. Του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη την οποία έχει κερδίσει με το σπαθί του. Αν οι λοιποί παράγοντες καταφέρουν να δώσουν στον ερασιτέχνη την υπόσταση που πρέπει τότε θα αλλάξω άποψη και θα γίνω κριτικός απένταντι σε οποιονδήποτε.

Κατά τα άλλα ακούω με πολύ μεγαλύτερη προσοχή τις απόψεις αδερφών για τον ερασιτέχνη εδώ μέσα παρά από τους παράγοντες που δεν λένε τίποτα ουσιαστικό.

Και σε αυτό είμαι πολύ αυστηρός ....

Έτσι και αλλιώς είμαι από τους ονειροπόλους που περιμένω τον ανώνυμο Παοκτσή κάποια στιγμή να αποκτήσει την ωριμότητα και την αναγνωρισιμότητα να συμμετέχει ουσιαστικά στις εξελίξεις !!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχει μόνο ένα ελαφρυντικό ο Κατσαρής.
Το ότι δεν έδωσε το γήπεδο το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και αυτό, σε διάφορα λαμόγια επενδυτές μελλοντικούς προέδρους.(Εκτός αν δεν το θυμάμαι καλά αυτό).
Σε όλα τα άλλα ανύπαρκτος.
Δεν γνωρίζω ούτε τον Παπαδόπουλο (στην χούντα δεν ήταν αυτός κάτι :lol: ) ούτε το πρόγραμμα του.
Τον Κατσαρή τον γνωρίζω και τον φτύνω με εξαίρεση την διαχείρηση του στο θέμα γηπέδου.
Τον Βιολίδη επίσης τον ξέρω αλλά δεν ξέρω το πρόγραμμα του επίσης και τις σκέψεις του.
Όλα σε ΛΑΘΟΣ χρόνο εξελίσονται και δεν θα έπρεπε καν να τα συζητάμε τέτοια ώρα.
Ο Χρυσός δικέφαλος ποια είναι η ιδέα του ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα.

Δεν ξέρω αν με ρωτήσει κανείς τι είναι αυτός ο χρυσός δικέφαλος.
Της εκκλησίας?Εγώ έναν ξέρο και αυτός είναι ασπρόμαυρος και με 2 κεφάλια.
Άντε η Λαική Βάση το λέει και το όνομα της.
Θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο και αυτή ή μόνο θα αντιπολιτεύεται τον Κατσαρή?
Το σάιτ της έχει να ενημερωθεί απο το 1926!
Την ανακοίνωση της πριν λίγες μέρες την έμαθα απο το σάιτ της ΑΜΘ και απο πουθενά αλλού!
Άκαιρη και άστοχη και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον κακό σήμερα Παπαδόπουλο επίσης.
Χθες μας έκανε και τον ευχαριστούσαμε για την προσφορά του και σήμερα δεν μας κάνει?
Απο την άλλη ο Ζαγοράκης τον είχε συνεργάτη.Κάτι θα ξέρει αυτός.Κάτι δεν θα του άρεσε.Κάτι θα είδε στον συγκεκριμένο κύριο.
Εγώ είμαι ένας απλός οπαδός δεν με αρέσουν αυτά τα ερωτήματα να τα κάνω στον ευατό μου.

Προσωπικά είμαι ένας μπερδεμένος για την ώρα με όλα αυτά και δεν περιμένω τις εκλογές για να μου λυθούν οι απορίες.
Δεν θέλω να τις περιμένω βρε αδερφέ.

Περιμένω εξηγήσεις προγράμματα ιδέες μπλα μπλα.
Κάποιος να βγεί να μας λύσει τις απορίες μας.
Να μας εξηγήσει.

ΟΚ καλοί ήμαστε στο να μιλάμε αλλά μπορούμε και να ακούσουμε.
Αλλάζουμε όλοι μας για το καλό του ΠΑΟΚ αν θέλουμε.
Εγώ προσωπικά θέλω να πω αυτήν την φορά και μπράβο σε όσους γράφουν εδώ μέσα ότι και να γνωρίζουν ότι και αν υποστηρίζουν αυτό είναι υγεία έχει και τα καλά του η όλη φάση και δεν είναι διχασμός αν γίνει μέσα σε λογικά πλαίσια ο όποιος διάλογος μπορεί να γίνει.

Ο Α.Σ πιθανόν να είναι μελλοντικά η νέα εσωτερική δύναμη για όλα τα τμήματα.
Ο κινητήρας αν θες.
Πιθανόν ο Κατσαρής να έχει μια τελευταία ευκαιρεία να αποκαταστήσει το όνομα του με τον Βιολίδη δίπλα του.
Πολλά μπορεί να συμβούν και τίποτα απολύτως απο την άλλη.
Πως θα κάνουν νεα μέλη ακόμα και μένα που δεν είμαι και τον άλφα και τον ωμέγα?
Τι θα κάνουν με το γήπεδο?
Ποιες οι σκέψεις τους γενικά για όλα τα τμήματα?
Πως θα κερδίσουν το πόπολο βρε αδερφέ?
Μέχρι τότε θα ήθελα γρήγορα απαντήσεις απο τους υπεύθηνους που συμμετάσχουν σε σχήματα στον Ερασιτέχνη και τα σχέδια τους και όχι σιωπή και παρασκήνιο με μεθοδεύσεις.
Αυτοί επέλεξαν τον χρόνο για τις εκλογές τους ΟΧΙ ΕΓΩ!

Τίποτα κρυφό γιατί τους βαρέθηκα.
Ποιοι και γιατί?
Είναι απλά τα πράγματα...
Εκτός και αν θέλουν να χαλάσουν την ενότητα αυτή που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις μας.

Ας σταματήσει ο Ερασιτέχνης Π.ΑΟ.Κ. να εργάζεται σαν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Η τάση που μπορεί να αποκτήσουμε στην αντιπολίτευση προς τον Ζαγόρ για να πιστοποιήσουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Και να ξέρεις ότι κάποιοι επιτήδιοι μπορεί να την εκμεταλλευτούν πολύ εύκολα.

Αδερφε tad τα ειπες ολα μεσα σε δυο γραμμες.
Δυστηχως ετσι ειναι.
Φιλε Πλατον,ο Παπαδοπουλος και ο καθε Παπαδοπουλος,πριν ζητηση να του εμπιστευτουμε τον ΑΣ πρεπει να μας δειξει ποιος ειναι.
Πρωτα εφυγε λογω φορτου εργασιας :lol: απο την ΠΑΕ,μετα μιλησε για πρωτοποριακα επενδυτικα-διαχειριστικα σχεδια κεφαλαιων εν μεσω ΑΜΚ :evil: μετα αρχισε να λεει οτι δεν ειναι σιγουρος αν θα παρει η ΠΑΕ την αδεια,στο στυλ πως θα τα καταφερουνε τα χαιβανια χωρις εμενα τον σουπερ οικονομολογο :lol:
Και στο τελος τα εβαλε με τον Ζαγορ,γιατι διαλεξε τον Βιολιδη ως αντιπροσωπο της ΠΑΕ στον ΑΣ,βαζοντας το προσωπικο του συμφερων πανω απο ολους.
Καποιοι απο εμας,δεν το λεω για σενα καταλαβα τι λες,για να δειξουν οτι δεν ειναι προβατα,αρχισαν να φτιαχνουν κιολας σεναρια εναντιον του Ζαγορακη.Κριμα. :(
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Εντάξει παιδιά... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... μπορεί να τραγουδάει κι ο Κατσαρής και ο Παπαδόπουλος και όποιος θέλει. Νομίζω ότι ο καιρός που ο λαός του ΠΑΟΚ έτρωγε το παραμύθι του καθενός πέρασε ανεπιστρεπτι!

Αν δεν πάθαμε ήδη από τα παθήματά μας τόσο καιρό θα είμαστε αξιοι της μοίρας μας. Αλλά εγώ νομίζω μάθαμε. Ας έχουμε το νου μας και τα μάτια μας ανοιχτά γιατί όσο η ομάδα ανεβένει και το φιλέτο μεγάλώνει θα φανούνε πολλοί γαμπροί ακόμα. Εεεε ρε και να μπούμε στους ομίλους!!! δεν θα τους προλαβαίνουμε του "ενδιαφερόμενους". Φυσικά θα πρέπει να δώσουμε ένα καλο ΠΟΥΛΟ σε όλους.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πατήσουμε τον βάζελο στην κυριολεξία... και τίποτε άλλο δεν μας απασχολεί. Αν η ομάδα δεν έιναι καλά ο Ερασιτέχνης δεν έχει κανένα ενδιαφέρον γιαυτούς τους απίθανους "προστάτες".
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Ο Σαουριδισμος, η αντιληψη του εμεις διοικουμε και καθε κριτικη σκεψη καταπνιγεται στο βωμο συμφεροντων ειναι το καστρο που διαποτιζει τον Ερασιτεχνη ΠΑΟΚ εδω και περισσοτερα απο 15 χρονια.
Αυτη ειναι η νοοτροπια-πυργος εξουσιας, βαθια χωμενη στο μεδουλι του Α.Σ. σε 20 χρονια ενασχολησης του Κατσαρη στα κοινα του συλλογου γενικοτερα.
Ποιος θυμαται τις γενικες συνελευσεις των 30 ατομων σε ταβερνες; Η την εποχη που μεχρι πριν 3-4 χρονια περνουσες face-control για να εγγραφεις σα μελος;

Η εξαρτηση απο πολιτικοοικονομικα συμφεροντα ειναι το δασος και οχι το δεντρο.
Ενα σωρο πρασινοι, γαλαζιοι και ενιοτε κοκκινοι ανθρωποι αυτοι που σχετιστηκαν η θελησαν να σχετιστουν για να επηρεασουν καταστασεις προς οφελος τους.
Ποιος θυμαται επωνυμο μελος του Ερασιτεχνη που σε μια ωρα κρισης στο κοντινο παρελθον φωναζε "Αν ηταν ο Βενιζελος στον ΠΑΟΚ τωρα, ο συλλογος δε θα ειχε προβληματα στο ποδοσφαιρο, ουτε χρεη";

Η στελεχωση ολων των τμηματων με "δικους μας" ανθρωπους ειναι η γυμνια του νεποτισμου, της οικογενειοκρατιας και οχι η πειρα σε ενα αντικειμενο που αποκταται αξιοκρατικα και αποτελει εγγυηση για το μελλον του Αιτου.
Ποιος θυμαται τις φρασεις επωνυμων στα κοινα του ΠΑΟΚ γενικοτερα οπως "Ελα μωρε, αυτοι ασχολουνται και ξερουν το αντικειμενο. Που να βρεθουν νεοι παραγοντες;" ;

Η αδιαφανεια σε οικονομικα θεματα απολογισμου ειναι η μιζερια και οχι η αξιοπιστια στην τεχνη του διοικειν.
Ποιος θυμαται τις δυο κολλες χαρτι απολογισμο Ερασιτεχνη με οικονομικα στοιχεια που δεν μπορει κανεις να ελεγξει και να πιστοποιησει;

Το αντιδημοκρατικο πνευμα που διεπει εκλογες ειναι η καταβαραθρωση καθε καλοπροαιρετης προσπαθειας και οχι ο θεσμος-εχεγγυο για να επιλεγει το σωμα αυτους που θελει το ιδιο.
Ποιος θυμαται πως ασχετα με το ποσοστο που κατελαβε στις τελευταιες εκλογες η παραταξη Κατσαρη στελεχωσε αρχικα και τις 15 θεσεις του διοικητικου συμβουλιου με ατομα της παραταξης της πριν δεχτει να πλαισιωσουν και αλλοι το Δ.Σ.;
Ποιος θυμαται τις φωνες να μην υπαρχουν παραταξεις, αλλα να ψηφιζει το σωμα οποια προσωπα θελει σε ενιαιο ψηφοδελτιο;

Το Μακιαβελλικο δογμα του "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" ειναι η κοροιδια στο προσωπο ολων οσων γραφτηκαν μελη στον Ερασιτεχνη για να βοηθησουν να αναγεννηθει κατι καινουργιο και οχι η συνταγη για πορεια εξυγειανσης που θα ελκυσει κοσμο στο να ασχολειται πολυδιαστατα με τα δρωμενα στον συλλογο.
Ποιος θυμαται τα κοριτσακια και τους γερους που περιμενανε νευμα και καποιος τους ελεγε "Τωρα σηκωνομαστε.Τωρα ψηφιζετε αυτο".
Ποιος θυμαται τους πληρωμενους φουσκωτους που ελεγχανε την κατασταση για να μην εκδηλωθουν συγκεκριμενες διαμαρτυριες απεναντι σε συγκεκριμενα προσωπα απο μεριδα του κοσμου;
Ποιος θυμαται αν ψηφιζαν και νεκροι ακομα επειδη τα μητρωα μελων δεν εχουν ξεκαθαρισει μεχρι σημερα;

Το σκεπτικο για υψηλη χρηματικα ετησια συνδρομη στον Ερασιτεχνη ειναι ενας απο τους φραγμους που αποτρεπουν πολυ κοσμο να ασχοληθει και οχι η διασφαλιση πως τα μελη του Ερασιτεχνη θα διαθετουν επιπεδο και ποιοτητα, οπως καποιοι λενε.
Οταν θελεις να παιρνουν αποφασεις οι λιγοι, κανεις ο,τι μπορεις για να μεινεις κλαμπ λιγων εκλεκτων.
Ποιος θυμαται ποση ηταν η συνδρομη , ποση ειναι αυτη τη στιγμη, με ποιο τροπο επεσε το ποσο, ποση ειναι η συνδρομη σε αλλους συλλογους, τι προσφερει η ετησια συνδρομη στα μελη και ουτω καθεξης ;

Η στηριξη σε απιστευτους ανθρωπους και ο μη ελεγχος τους σε ποδοσφαιρο και μπασκετ στο παρελθον ειναι ο οπορτουνισμος και ο αριβισμος προσωποποιημενοι και οχι η αποδειξη πως ο Ερασιτεχνης ειναι η πραγματικη μανα του συλλογου.
Ποιος θυμαται Μπατατουδη, Γουμενο, Παγωνη, Πανελουδη για να μην αναφερει κανεις και ποσα αλλα ονοματα παραγοντων που ενεπλακησαν κατα καιρους στα δρωμενα του συλλογου και εβλαψαν ανεπανορθωτα;

Η δημιουργια απειρων τμηματων στον Α.Σ. (που συνεπαγονται κρατικες επιχορηγησεις) με ελαχιστα απο αυτα να αποτελουν την βιτρινα, ενω τα περισσοτερα ψυχορραγουν ειναι η καταντια και οχι το επιτευγμα.
Ποιος θυμαται αθλητες με το Δικεφαλο στο στηθος που φυγανε σε αλλους συλλογους, επειδη ουτε τα αθλητικα παπουτσια δεν τους πληρωνε το τμημα;
Ποιος θυμαται σε ερωτηση να γινει εκτακτη συνελευση με θεμα την κατασταση στο μπασκετ την απιστευτη ατακα Κατσαρη "Δεν εχουμε χρονο για τοσο μεγαλο θεμα. Ας προχωρησουμε με τα θεματα στη λιστα. Προτεινεται η δημιουργια τμηματος κερλινγκ";
Ναι κερλινγκ, καλα διαβασατε. Εκεινο το δημοφιλες αθλημα που ενας ριχνει μια γιγαντιαια Πρωτοχρονιατικη σβουρα "Παρτα Ολα" σε παγο κι ο δευτερος της ομαδας σκουπιζει τη βρωμια και δυσωδια μακρια απο το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου, την "Παρτα Ολα" σβουρα.

Τα καστρα πεφτουν απο μεσα, οταν θελεις να τα ριξεις. Οπως ακριβως ενισχυονται απο μεσα, οταν θελεις να τα δυναμωσεις.
Ζαγορακη, ειμαι καθετα αντιθετος στην στηριξη Κατσαρη απο πλευρας σου.
Το να κανεις πριν λιγες μερες δηλωση πως "ειμαι ηθικα και οικονομικα υποχρεωμενος απεναντι στον Κατσαρη" το θεωρω απαραδεκτο. Αν ειχε κανει τετοια δηλωση καποιος αλλος θα τον ειχαν ξεσκισει ο κοσμος και τα Μ.Μ.Ε. Δηλαδη, αν καποιος που θελησει να βλαψει τον ΠΑΟΚ στο μελλον ειναι ανθρωπος απεναντι στον οποιο νιωθεις ηθικα και οικονομικα υποχρεωμενος, παλι θα τον στηριξεις;
Ειχες την ευκαιρια να ριξεις το καστρο πραγματικα απο μεσα εδω και δυο χρονια. Μπορουσες να δωσεις κινητρα στον κοσμο που πηρε φετος και περσι διαρκειας με 50 ευρω επιπλεον να γινεται μελος στον Ερασιτεχνη. Αλλα δεν το εκανες.
Ειχες την ευκαιρια να κατεβασεις Βιολιδη, Παπαδοπουλο και οποιον αλλο θελεις σε ψηφοδελτιο απεναντι σε Κατσαρη, αλλα δεν το εκανες.
Ειχες τη δυναμη να προωθησεις στις επικειμενες εκλογες πραγματικα ενιαιο ψηφοδελτιο, οπου οι 15 υποψηφιοι με τις περισσοτερες ψηφους θα αποτελουσαν το νεο διοικητικο συμβουλιο του Ερασιτεχνη(κι ας επαιρνε ο Κατσαρης οσες ψηφους του εμπιστευτουν τα μελη), αλλα δεν το εκανες.
Ειχες τη δυνατοτητα να ασκησεις κριτικη απεναντι στα κακως κειμενα στον Ερασιτεχνη, αλλα δεν το εκανες.
Ειχες την ικανοτητα να πιεσεις καταστασεις, ωστε ο Κατσαρης να μην ξαναθεσει υποψηφιοτητα μετα τις αλλεπαληλες αποχωρησεις και επιστροφες του στον Ερασιτεχνη, αλλα δεν το εκανες.
Αντιθετα, στηριξες ξεκαθαρα Κατσαρη.
Αν ειναι καποια ιντριγγα για να αδειασεις αργοτερα τον συγκεκριμενο κυριο, με γεια σου και χαρα σου. Ομως σ' αυτη την περιπτωση δε χρειαζονται μελη στον Ερασιτεχνη. Κανονιστε μονοι σας τι θελετε να κανετε για το καλο του ΠΑΟΚ εν οψει του μελλοντος που συμπυκνωνεται στις δυο λεξεις: "νεο γηπεδο".

Προσωπικα, μετα τις εκλογες που θα φερουν Κατσαρη Προεδρο (με αποτελεσμα που ισως θυμιζει εκλογες στη Συρια την εποχη του Χαφιζ "Αιτου" Ασαντ) σταματω να ασχολουμαι με Α.Σ. Το μονο που θα με ενδιαφερει να δω στις επικειμενες εκλογες ειναι ποσες ψηφους θα λαβει το ψηφοδελτιο Κατσαρη, αλλα οχι σε σχεση με αυτους που θα ψηφισουν.
Παρα σε σχεση με το συνολο των εγγεγραμμενων μελων. Ειμαι σιγουρος πως παρα πολλα μελη δε θα παραστουν και ουτε καν θα τακτοποιησουν τις οικονομικες τους οφειλες της συνδρομης για να εχουν το δικαιωμα να ψηφισουν. Ενασχοληση με Ερασιτεχνη σα μελος, τελος για μενα εδω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σσσσσσσσσσσστ! Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΠΡΟΣ Κareena
Δεν μπορω να το καταλαβω, μου ειναι αδιανοητο.
Ουτε λιγο ουτε πολυ ζητας απο τον Ζαγορακη μεσα σε 2 χρονια να ξεχρεωσει, να κανει ομαδα, να ξεκινησει το προπονητικο και να διορθωσει τον ερασιτεχνη για να ικανοποιησει ολους εσας που σας εχει τυφλωσει το μενος σας προς το Κατσαρη , δικαιολογημενο θα πω.
Ε τι να κανει δεν προλαβε αυτος που του βγαλαμε με το ζορι τα ποδοσφαιρικα και τον ενθρονισαμε εν μια νυκτι ως ΣΩΤΗΡΑ.
Δεν εχω κανενος ειδους προσωπολατρεια προς τον Ζαγορακη αλλα θα μπορουσες να δειξεις επιεικεια βασει των οσων εχει καταφερει.
Απο οτι βλεπω δεν ικανοποιησαν κανεναν οι αιτιασεις της τακτικης Ζαγορακη που παρεθεσα σε προηγουμενο σχολιο.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Διαβασα προσεκτικα τα οσα γραφηκαν παραπανω. Οι τοποθετησεις Πλάτωνα, jibbie, Βορειου και Kareena με βρισκουν συμφωνο.

Προσωπικα δεν βρηκα τιποτα το ιδιαιτερα ενοχλητικο στην ανακοινωση του Παπαδοπουλου. Αν και το λογοπαιγνιο με τα αρχικα του ΠΑΟΚ δεν ηταν σε καμια περιπτωση επιτυχημενο, εν τουτοις η στηριξη σε Κατσαρη ειναι ακομα λιγοτερο επιτυχημενη.

Σε οτι αφορα τα επιχειρηματα υπερασπισης της στηριξης Ζαγορακη στον Κατσαρη ξεχωριζω τρια.

1) “Εχω στον Ζαγορακη απολυτη εμπιστοσυνη. Αυτος ξερει...” Καποιοι διανθιζουν κιολας αυτη την προταση με συμπαθεις χαρακτηρισμους (για τον Παπαδοπουλο) τυπου “λαμογιο” κτλ. Η ουσια αυτης της αποψης ειναι οτι “Εγω δεν χρειαζεται να σκεφτομαι τιποτα. Εχω τον Ζαγορακη να σκεφτεται για μενα.”. Ακομα δηλαδη και αν ο Ζαγορακης θεωρησει χρησιμο καποια στιγμη να τοποθετησει τον Κασιμματη σε ενα ποστο δεν προκειται να υπαρξει προβλημα. Την αφηνω ασχολιαστη την συγκεκριμενη θεση. Μου ειναι εντελως ξενη η νοοτροπια που την διεπει.

2) “ Ο Κατσαρης παρ'ολα ολα τα ασχημα που τον επιβαρυνουν καταφερε να σταθει στο υψος του και να μην “εκποιησει” το γηπεδο”. Εδω αυτο που εχω να σχολιασω ειναι οτι το γηπεδο δεν ειναι ιδιοκτησια του Κατσαρη για να το εκχωρησει στον οποιοδηποτε και αυτο το ξερει καλυτερα απο ολους ο ιδιος ο Κατσαρης.

3) “Τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Ο Βιολιδης ειναι ο “Δουρειος Ιππος” της ΠΑΕ στον ΑΣ.” Εδω δεν καταλαβαινω, για ποιο λογο ειναι απαραιτητο να υπαρξει Δουρειος Ιππος ή “μεταβατικη” κατασταση στον ΑΣ. Ειναι πασιφανες οτι αν ο Ζαγορακης προτεινε τον Βιολιδη για Προεδρο ο Κατσαρης ουτε καν θα το σκεφτοταν να κατεβει, γιατι αν το εκανε θα καταποντιζοταν.

Προχωραω στην ανακοινωση της ΠΑΕ. Ηταν εντελως αστοχη και δεν διευκρινιζει απολυτως τιποτα. Την σχολιαζω παραγραφο προς παραγραφο

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να κρατήσει διακριτική στάση στις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. Κάναμε την επιλογή που πιστεύουμε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ.”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κρατησε καμια διακριτική σταση στο θεμα. Αντιθετα εδειξε ξεκαθαρα τις προτιμησεις της. Επισης, περαν του οτι ο ΑΣ δεν αφορα μονο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ οφειλε να εξηγησει στον χορηγο κοσμο της για ποιον λογο επελεξε να στηριξει εναν ανθρωπο του οποιου τα ποσοστα συμπαθειας σε αυτον τον κοσμο δεν χαρακτηριζονται ουτε καν ως μετρια.

“Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου αν δεν την ακολουθούσαν εμπρηστικές δηλώσεις, γεμάτες υπαινιγμούς για την διαφάνεια και την εντιμότητα της πρότασής μας. Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα…”

Ποια ειναι η διαφανεια της προτασης? Εχει εξηγησει κανεις απο την ΠΑΕ τους λογους για τους οποιους αποφασιστηκε να στηριχθει ο Κατσαρης? Τα περι κινδυνολογιας δε του Παπαδόπουλου σε οτι αφορα τα οικονομικα και την σχεση τους με το δικαιωμα συμμετοχης στις Ευρωπαικες διοργανωσεις τα βρισκω το λιγοτερο ακομψα. Υπο αυτην την εννοια και ο ιδιος ο Ζαγορακης κινδυνολογησε προσφατα οταν ειπε οτι πρεπει να εχουμε θετικο ισολογισμο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αν θελουμε να αγωνιζομαστε στην Ευρωπη. Τελος τα νομικα κωλυματα, εξ οσων διαβαζω και μαθαινω, εξακολουθουν να υφιστανται καθως ο Βιολιδης συνεχιζει, προς το παρον, να διαθετει μετοχες της Τουμπας ΕΠΕ.

"Οι υπέρμετρες, έστω προσωπικές, φιλοδοξίες του καθενός δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στην ενότητα του Π.Α.Ο.Κ.. Η αγωνιώδης προσπάθεια κατάληψης αξιώματος (της ΚΑΕ πιο πριν, του Α.Σ. τώρα) δεν είναι δικαιολογία να ανακαλύψει ξαφνικά ο κ. Παπαδόπουλος, διακωμωδώντας βάναυσα το όνομα του μεγάλου συλλόγου μας, ότι ο κ. Κατσαρής είναι πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ."

Ο Παπαδόπουλος λοιπον ειναι υπερμετρα φιλοδοξος οταν αποφασιζει να ηγηθει ειτε της ΚΑΕ ειτε του ΑΣ. Ο Κατσαρης βεβαια που ειναι ο χαλιφης εδω και χρονια του ΑΣ και που ενω “παραιτηθηκε¨ εμφανιστηκε ξανα φαντης μπαστουνι προφανως δεν διακρινεται απο το ελάττωμα της υπερμετρης φιλοδοξιας. Ο μονος λογος για τον οποιο φαινεται πως συμβαινει αυτο ειναι οτι “Εμεις” τον προτειναμε, οποτε δεν ειναι υπερμετρα φιλοδοξος. Υπερμετρα φιλοδοξοι ειναι μονο αυτοι που δεν προτεινουμε “Εμεις”.

"Η εξυγίανση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα όραμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είναι σήμερα εφικτή χάρη στη συσπείρωσή τους και στη συνεχόμενη αιματηρή προσπάθεια. Την τρομακτική αυτή ενότητα είναι αδιανόητο πρώην στελέχη της Π.Α.Ε. να επιχειρούν να την ροκανίσουν προς ίδιον όφελος. Όποιος προσπαθεί –δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο."

Η εξυγιανση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι οντως εφικτη χαρη στην συσπειρωση πολλων χιλιαδων ανθρωπων, συσπειρωση που ατσαλωνεται και απο το θετικοτατο εργο που παρουσιαζει η διοικηση της ΠΑΕ. Το να εχει ομως η ΠΑΕ αναγκη για εξυγιανση, σημαινει οτι καποιοι την ειχαν “αρρωστησει” συστηματικα τα προηγουμενα χρονια. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Γ*ΜΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Επομενως ισχυει οντως οτι “Όποιος προσπαθεί –δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο.”

Τελος, ο ορισμος των εκλογων στον ΑΣ αυτην τη περιοδο ειναι επιεικως υποπτος. Το διοικητικο συμβουλιο που θα προκυψει απο αυτες τις εκλογες θα ειναι, πιθανοτατα, αυτο που θα διαχειριστει και την υποθεση του νεου γηπεδου. Οι εκλογες αυτες λοιπον θα επρεπε να συνοδευτουν απο ευρυτατη καμπανια με σκοπο την εγγραφη στον ΑΣ οσων περισσοτερων μελων ηταν δυνατον, ετσι ωστε η αποφαση για το ποιοι ανθρωποι θα διαχειριστουν την υποθεση “Νεο Γηπεδο” να χαρακτηριζεται απο την μεγαλυτερη δυνατη λαικη συμμετοχη/αποδοχη.

Αντιθετως ομως, επιλεχθηκε ο δρομος του ψεκαστε-σκουπιστε και του φύρδην μίγδην. Ολα γινονται εν κρυπτω και η ενημερωση του κοσμου ειναι μηδενικη. Αυτου του ειδους η νοοτροπια πολυ φοβαμαι πως θα εχει συνεπειες. Η σχεση της ΠΑΕ με τον κοσμο χαρακτηριζοταν μεχρι στιγμης απο διαφανεια και αυτα που συμβαινουν τωρα με την υποθεση του ΑΣ μονο διαφανη δεν ειναι
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

ΠΡΟΣ logios

logios, εγραψες:
"ΠΡΟΣ Κareena....Απο οτι βλεπω δεν ικανοποιησαν κανεναν οι αιτιασεις της τακτικης Ζαγορακη που παρεθεσα σε προηγουμενο σχολιο."

1. Πρωτα απ' ολα, οπως ειδες, δεν ασχοληθηκα με γνωμη αλλου. Οι γνωμες του καθενος ειναι σεβαστες, ασχετα αν συμφωνει η διαφωνει καποιος.
Αυτη η συγκεκριμενη σταση που δειχνεις εσυ με το να ασχολεισαι με τη δικη μου αποψη φανερωνει το ποσο αδυνατεις να δεχτεις διαφορετικες απο την δικη σου αποψεις.
Ειναι η αντιληψη πως πρεπει να πεισουμε για την ορθοτητα της δικιας μας θεσης, κατι για το οποιο αδιαφορω σε αντιθεση με σενα. Δεν καθομαι να ασχοληθω με το αν με ικανοποιησαν οι αιτιασεις που παρεθεσες για την τακτικη Ζαγορακη. Εκφραζω τα πιστευω μου χωρις να θεωρω πως η δικη σου, η δικη μου η καποια αλλη αποψη αποτελει κριτηριο και αυθεντια.

.......................

logios, εγραψες:
"Δεν μπορω να το καταλαβω, μου ειναι αδιανοητο.
Ουτε λιγο ουτε πολυ ζητας απο τον Ζαγορακη μεσα σε 2 χρονια να ξεχρεωσει, να κανει ομαδα, να ξεκινησει το προπονητικο και να διορθωσει τον ερασιτεχνη
Ε τι να κανει δεν προλαβε αυτος που του βγαλαμε με το ζορι τα ποδοσφαιρικα και τον ενθρονισαμε εν μια νυκτι ως ΣΩΤΗΡΑ.
Δεν εχω κανενος ειδους προσωπολατρεια προς τον Ζαγορακη αλλα θα μπορουσες να δειξεις επιεικεια βασει των οσων εχει καταφερει."

2. Δεν ζητησα απο τον Ζαγορακη σε δυο χρονια να ξεχρεωσει, να κανει ομαδα, να ξεκινησει το προπονητικο και να διορθωσει τα κακως κειμενα στον Ερασιτεχνη. Ειναι υπουλο απο πλευρας σου να μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα.
Στα δυο χρονια ομως θα ηθελα να ξεβρωμισει τον Ερασιτεχνη και θεωρω πως μπορουσε να το κανει, μη στηριζοντας τον Κατσαρη σε αυτες τις εκλογες. Με ποιο τροπο, το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου. Την επομενη φορα, κανε παραθεση αυτων που εγραψα για να αποφευγονται παρεξηγησεις.
.............................................
logios, εγραψες:
"...για να ικανοποιησει ολους εσας που σας εχει τυφλωσει το μενος σας προς το Κατσαρη , δικαιολογημενο θα πω."

3. Κανενα μενος απεναντι σε προσωπα δεν τυφλωνει εμενα και δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιεις τη λεξη 'εμας'. Παραπανω ανεφερα αρκετα απο αυτα που θεωρω κακως κειμενα στον Ερασιτεχνη εδω και χρονια. Ειτε σου αρεσει, ειτε οχι, αυτα συνεβησαν τα τελευταια 15 χρονια διοικησης Κατσαρη στον Ερασιτεχνη. Απεναντιας, θεωρω πως σε τυφλωνει η πιστη σου απεναντι στον Ζαγορακη που σε οδηγει να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα, δηλαδη τη στηριξη σε ενα ανθρωπο(Κατσαρη) που κατα την υποκειμενικη μου γνωμη εβλαψε το συλλογο.
.......................................
logios, εγραψες:
"...Δεν εχω κανενος ειδους προσωπολατρεια προς τον Ζαγορακη αλλα θα μπορουσες να δειξεις επιεικεια βασει των οσων εχει καταφερει."

4. Τα οσα εχει καταφερει ο Ζαγορακης μεχρι σημερα ειναι αξιολογα και τα συγχαρητηρια τα δεχεται καθημερινα απο ολους.Αυτο δεν σημαινει πως δε θα ασκηθει κριτικη, οποτε διαφωνει καποιος μαζι του σε συγκεκριμενα ζητηματα. Το μετρο της επιεικιας η της αυστηροτητας, οταν ασκειται κριτικη, το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του. Ορισε εσυ το δικο σου μετρο και να επιτρεψεις στους αλλους να ορισουν το δικο τους.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ντροπή ντροπή Θανάση Κατσαρή! 8)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το οτι υπαρχουν λιγα μελη στον ερασιτεχνη λεει πολλα ............
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε μαγκες...απο δω μακρια που βρισκομαι και διαβαζω τα λεγομενα σας ενα πραγμα μονο μου ερχεται στο μυαλο.

Απο τα λιγα που εχω καταλαβει (γιατι ολη η πληροφορηση μου προς αυτο το θεμα ειναι μεσω του σαιτ), ο ερασιτεχνης ειναι το μεγαλο κλειδι στην υποθεση "Νεο Γηπεδο".

Ειπε καποιος πριν οτι ο Ζαγορακης σε ανυποπτο χρονο ειχε πει "Δεν θα ασχοληθουμε με τον ερασιτεχνη"...Τοτε μπορει να μην ειχε δει ο Τεο , ή και να μην ειχε σκεφτει ακομα το θεμα γηπεδο , γιατι οπως θα θυμαστε ολοι , στη συνεντευξη που εδωσε ειπε "Καθηστε ρε παιδια...Οικονομικα , αγωνιστικα , Γηπεδο...ποτε θα τα προλαβουμε ολα?"

Τωρα ομως που πιθανον το εβαλε κι αυτο το θεμα μεσα στις σκεψεις του και βλεπει οτι καποιοι πανε να εκμεταλευτουν το θεμα "Γηπεδο" για την παρτυ τους , κοιταει να "χωσει" καποιον εκει μεσα για να βλεπει τι γινεται απο πρωτο χερι.Γιατι μην ξεχναμε οτι -ναι μεν ο Κατσαρης θα ναι και παλι προεδρος , αλλα τωρα θα υπαρχει και ανθρωπος του Ζαγορακη για να κραταει τα χαλιναρια"

Οσο για τις δηλωσεις , αυτα τα ακουω βερεσε το λιγοτερο.Ο'τι και να εχει πει δημοσια σε δημοσιογραφους η ΠΑΕ ουτε τα μισα δεν υπολογιζω για αληθεια (με την ενοια του οτι τους δινουμε κατι να ασχολουνται , για να κανουμε την δουλεια μας ησυχα).

Εν κατακλειδι , ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....Εαν ο Τεο κανει φαινομενικες πλατες στον Κατσαρη , για να εχει ανθρωπο δικο του μεσα πλεον που θα παταει ποδι και συναμα να επιταχυνει τις διαδικασιες για το νεο γηπεδο , τοτε go with my blessing my child.

Τωρα βεβαια η δικη μου αποψη εχει μηδαμινη σημασια , μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με ερασιτεχνες (εδω και 30 χρονια το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο...τι σκ@τ@ θελει ο ερασιτεχνης δεν εχω μπορεσει να καταλαβω ακομα) κι επισης ζω πολυ μακρια και εχω μονο half the story.

Υ.Γ.1.Αληθεια ρε μαγκες...Ζει ακομα ο Φοσκωλος...Εχω κατι χειρογραφα που θελω να του στειλω.

Υ.Γ.2.Αμα υπαρχει τροπος να προμηθευτω κι εγω κανενα απο τα τσιλικα καπελακια του ΠΑΟΚμανια , θα το εκτιμουσα αν μου στελνατε ενα πμ να μου πειτε πως.

Thanks you!!!! :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ξαναλεω: τα καστρα πεφτουν απο μεσα.....καλημερα σε ολους και κρυψτε τα οπλα σας ολοι οτι και να ψηφισετε εχω την αισθηση οτι συντομα ολοι θα δικαιωθουμαι......

1) αληθεια υπαρχει εστω και ενας που συμπαθει το κατσαρη και πιστευει οτι ειναι ικανος να συνεχισει να διοικει τον ΑΣ?
2) πρεπει να χεστουμε και να ξαναβγει ο κατσαρης ή να αγαπηθουμε και να τον φαμε τον κατσαρη?
η τεχνη του πολεμου εχει πολλες εναλλακτικες.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”