Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Περα απο το αγωνιστικό και κατι αποψεις του τυπου Χαλασε ο Δερμιτζακης την ομαδα και άλλα που ακουσα κ στο γηπεδο αλλα διαβασα κ στο διαδικτυο θα σταθώ σε ένα πράγμα. Ποιό είναι αυτό;

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΑΚΙΔΕΣ. Όποιος πάει για παραθέριση στο γήπεδο ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ. 30 λεπτα πριν τον αγώνα άδειο το γήπεδο; ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ 4; Να μας κάνει κερκίδα ο βόλος; ΠΟΙΟΣ; Ο ΒΟΛΟΣ. ΕΛΕΟΣ ρε νεοΠΑΟΚτσήδες / νεοΕλληνες. Που μου'ρχεστε με την σαγιονάρα και το μπέρμπερι στο γήπεδο και τρωτε σπόρια 120 λεπτά, δεν φωνάζετε ουτε το στοιχειώδη "ΠΑΟΚ" στην αρχή και στο τέλος του αγώνα κράζετε απο τον Γιασερ μεχρι τον Ζαγορ.

Ακουγα κατι παληκαρια εξω απο το γήπεδο φεύγοντας (θα είναι το μονο αγωνιστικο μου σχολιο) και λεει ο ένας (κατοχος UEFA PRO Licence θα ήταν), "τι με βάζεις τον γκαρσια μεσα ρε Παύλο" του λεει κατι ο αλλος "και τι μου τον εβαλε μέσα, αχρηστο ήταν" ε βέβαια αν πας στο γήπεδο και αντι να φωνάζεις και συγχρώνος να βλεπεις και ποδοσφαιρο αναλώνεσε στα σπόρια στην αγκαλίτσα με το μωρο και στο να βγάζεις βίντεο τους "τρελους" δεν είδες οτι μας είχαν πάρει οχι απλά το κέντρο αλλα η ομάδα δεν είχε καθόλου ψυχραιμία στις κινήσεις της και ο προπονητης με αυτη την αλλαγη ηθελα απο τη μια να δωσει ψυχραιμία και δυναμη στο κέντρο και απο την άλλη να εκμεταλευτεί τις μπαλιές απο το πολυ καλο αριστερο του γκαρσία. Αλλα τι λέμε τωρα. Μερικοι πανε στην Τουμπα και απο ΝΑΟ προσπαθουν (θελω να πιστευω αθελα τους) να την μετατρεψουν στο μεντιτεράνεαν κοσμος.. Και μεις πηγαμε με την γυναικα στο γήπεδο αλλα δεν τσιλιμπουρδίζαμε και βγάλαμε τα λαρύγγια μας και την βαλαμε κ αυτην να φωνάζει, δεν ψάχναμε να δουμε ποτε δεν μας κοιταν να της πιάσουμε τα βυζια..

Τεσπα θα κλείσω γιατι νοιώθω πολύ εκνευρισμένος γιατι εχθες πηγα με πυρετο και γενικα αρρωστος στο γήπεδο, πήδηξα τον ήδη πρησμενο απο αρρωστια λαιμο μου και έβλεπα κατι ατομα να κουβεντιαζουν και να χαχανιζουν την ωρα του αγωνα και επισης την ωρα που βρισκομασταν πισω στο σκορ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+++++++++++++++++++++++++++++++++
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Εγώ είμαι ένα από αυτούς στην 5 που δεν φωνάζουν ιδιαίτερα. Πως να φωνάξω όμως; Να αρχίσω μόνος μου να λέω ότι θέλω; Χρειάζονται συντονιστές. Όπως προφανώς γίνεται στην 4. Φυσικά δεν πρόκειται όλες οι θύρες να γίνουν 4 αλλά θα βοηθούσε πάρα πολύ μια οργανωμένη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Φιλε crabsody, και εγω δεν κάθομε μεσα στην 4Α, κάθομε 10-15 μέτρα απο τα κάγκελα της 4 με την 3, και εκει δεν φωνάζουν συνέχεια ολοι, αλλα οταν σηκωνομαστε 2-5-10-20 ατομα σιγα σιγά παρασέρνουμε και τους άλλους.. Μεχρι πρόπερσι πήγαινα στην 5 και εκεί ακριβώς το ίδιο. εχει τύχει να φωνάζω και μόνος με ενα αλλο παληκάρι που δεν τον ήξερα στην 5.. Δεν χρειάζετε να είναι ενας "οργανωμένος" και να ουρλιάζει για να φωνάξει ο κόσμος. Δηλαδή σε κάποια ματς, οπως πχ με την Φενερ πως φώναζε όλο το γήπεδο συνθήματα; Απλά είμαστε πανηγυρτζήδες... και μιας και ήσουν στην 5 αν μπήκες πρίν τις 5:45 θα είδες οτι ήταν οι 3 κ ο κούκος εκει έ; 30 λεπτα πριν το ματς.... Τεσπα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

mpafos4 έγραψε:Μπορει καποιος να μας πει τι εγινε στην 7?........Ακουω διαφορα "τρελα" τα οποια εαν αληθευουν ειναι χειροτερα απο το αποτελεσμα!!!!Και επειδη δυσκολευομαι να τα πιστεψω,αν μπορει καποιος που ΗΤΑΝ εκει να με(μας) διαφωτισει.
και εγώ τις ίδιες απορίες έχω. ακούω διάφορα και διαβάζω διάφορα περιέργα.
τι έγινε τελικά στην 7 ρε μάγκες?
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Αγαπήστε την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δε θελω να ξαναδω στη 4 ροζ ή γαλαζιο μπλουζακι.
Γινετε?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Που θα πάει; θα χειμωνιάσει κάποια στιγμή, ενα μπουφανάκι θα το ρίξουν επάνω τους και θα κρυφτεί το ρόζ :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Γελαμε φιλε , αλλα δε μπορεις να φανταστεις ποσο ενοχλει.
Θα γινει φασαρια καμια μερα.
Εγω το λεω.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τα ροζ γυναικεία καπελάκια με το σήμα του ΠΑΟΚ, που πουλιούνται στην μπουτίκ τα έχετε δει?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Kolokotronis_4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Μπορει καποιος να μας πει τι εγινε στην 7?........Ακουω διαφορα "τρελα" τα οποια εαν αληθευουν ειναι χειροτερα απο το αποτελεσμα!!!!Και επειδη δυσκολευομαι να τα πιστεψω,αν μπορει καποιος που ΗΤΑΝ εκει να με(μας) διαφωτισει.
και εγώ τις ίδιες απορίες έχω. ακούω διάφορα και διαβάζω διάφορα περιέργα.
τι έγινε τελικά στην 7 ρε μάγκες?
Λοιπόν τι είδα εγώ που ήμουν στην 7....
Κάποια στιγμή στο γκολ του Βόλου, πήγε να γίνει μανούρα εκεί μεταξύ των Βολων και της 2...λίγα πράγματα αλλά εκεί έσπευσαν εκτός από τους ''STAFF'' και κάποια παιδιά που μάλλον κάνουν περιφρούρηση γιατί ήταν στο γήπεδο μέσα. (Ξέρω νομίζω από που είναι αλλά δε θέλω να πως γιατί δεν είμαι σίγουρος). Δε ξέρω σίγουρα πάλι όμως αν κάνουν περιφρούρηση.
Κάποιοι θείοι στην 7 πιστέψαν ότι είναι οπαδοί, αφού δε γράφει κάτι η φανέλα και παρχίσαν να φωνάζουν και να βρίζουν, γιατί πίστεψαν ότι και τα παιδιά εκείνα πάνε για μανούρα στην 8. Εν τω μεταξύ αυτά τα παιδιά μεσα στο γήπεδο (ξαναλέω δε ξέρω αν κάνουν η όχι περιφρούρηση ή είναι άλοι που την κάνουν) δεν είναι τίποτα παιδάκια και από ότι κατάλαβα πάντα χρεώνονται τις μαλακίες από τους άλλους στην κερκίδα. Εκείνη τη στιγμή τους έδιωξαν οι ''STAFF'' γιατί και ενώ το παιχνίδι έπαιζε άρχισε διάλογος μεταξύ αυτών που ήταν στην κερκίδα και των άλλων μέσα.
Ε λοιπόν τότε κλείστηκε ραντεβού μετά το τέλος...Έσκασαν μύτη αυτοί μέσα από το γήπεδο σιγά σιγά και κάποιοι επιπλέον φίλοι τους. Πάντως κάποιος τους άνοιξε και το πορτάκι για να μπουν στην 7. Οι έξω βρίζαν, οι μέσα είχαν τρελαθεί και θα μπουκάραν, είδα και ένα θέμα με αντικείμενο που δε το συνεχίζω, και άρχισαν να πετιούνται προς τα όπου να' ναι μπουκάλια, βαρέλια και απειλούσαν όλοι. Τότε ήρθαν και οι ''STAFF'' να ηρεμήσυν και να διώξουν αυτούς από μέσα και άρχισαν μεταξύ τους κάποιοι να κλωτσάνε να πέφτουν κάτω και να κλωτσούνται άτομα κάτω...
Τελικά έφυγα και ακόμα αλληλοαπειλούσαν.

υγ. Αν συνεχιζε το θέμα, και έμπαιναν κανονικά στην 7, τα άτομα που έβλεπα δε θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα

υγ2. Ποιος σεκιουριτάς άνοιξε την πόρτα για να μπορούν να μπουν στην 7 οι άλλοι από μέσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 21 Σεπ 2010, 09:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τι ωραιες εικονες.!!

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ρέει άφθονο το ΠΑΟΚτσιδηλίκι.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Απλα....να ενημερωσω αυτους που πηγαν απο την 4 στην 7-δεν μπορω να βρω το λογο-πως στην 7,πηγαινουν παλιοι συνδεσμιτες με τα παιδακια τους......"Αδερφια" τους,δηλαδη.........
giapas

Δημοσίευση από giapas »

H λέξη αδέρφια δεν υπάρχει κ κακώς χρησιμοποιείται συνεχώς από τους περισσότερους.
Για να είμαστε και σωστοί με αυτά που λέμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”