11. Justin Gray
Re: 11. Justin Gray
δεν νομιζω πως δεν θελω ενα παικτη σαν τον μπλακνευ ή τον Γουασιγκτον..
νομιζω οτι συμφωνουμε αλλα δεν καταλαβαινομαστε..
Με ποιο μπατζετ????Και επαναλαμβανω οτι ο Γκρευ ειναι καλυτερος απο τους περιεργους αμερικανους ασσους της ΑΕΚ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΗ, κτλ κτλ κτλ...
Φυσικα και με μια παικταρα θα ειμασταν πολυ καλυτεροι.
νομιζω οτι συμφωνουμε αλλα δεν καταλαβαινομαστε..
Με ποιο μπατζετ????Και επαναλαμβανω οτι ο Γκρευ ειναι καλυτερος απο τους περιεργους αμερικανους ασσους της ΑΕΚ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΗ, κτλ κτλ κτλ...
Φυσικα και με μια παικταρα θα ειμασταν πολυ καλυτεροι.
Εβλεπα τον Παρκερ να εκτελει σε 6 δευτερολεπτα επιθεση και μελαγχολουσα.Τοσος χρονος χρειαζεται στον Γκρει για να περασει το κεντρο.Δεν πρεπει να εχει υπαρξει στην ιστορια του επαγγελματικου μπασκετ πιο αργος μαυρος αμερικανος 26χρονος γκαρντ.Θα ελεγα οτι παιζει μπασκετ δεκαετιας 60 αλλα αμφιβαλω αν ακομα και τοτε οι γκαρντ ηταν τοσο αργοκινητοι.
- Aureliano Buendia
Η αλήθεια είναι φίλε D.A.A.T. πως δεν γνωρίζω με τι μισθό αμείβεται ο Justin ούτε με τι μισθό αμείβονται οι άλλοι άσσοι της Α1.
Μία συγκριτική ματιά θα οφελούσε τα μάλα στην κουβέντα.
Να το θέσω αλλιώς.
Με τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από το Dozier αντί Sims ήλπιζα να μπορούμε να κάνουμε μία αλλαγή.
Είναι πάντως αποδεδειγμένο ποια πράγματα δεν μπορεί να κάνει, ελπίζω να κάνει από εδώ και πέρα με συνέπεια αυτά που μπορεί.
Για Washington προφανώς συμφωνώ. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως και για τον Μου Μου...
Μία συγκριτική ματιά θα οφελούσε τα μάλα στην κουβέντα.
Να το θέσω αλλιώς.
Με τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από το Dozier αντί Sims ήλπιζα να μπορούμε να κάνουμε μία αλλαγή.
Είναι πάντως αποδεδειγμένο ποια πράγματα δεν μπορεί να κάνει, ελπίζω να κάνει από εδώ και πέρα με συνέπεια αυτά που μπορεί.
Για Washington προφανώς συμφωνώ. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως και για τον Μου Μου...
προπονητης σοβαρος σημερα διπλα τραβουσε τα μαλλια του βλεποντας τον Παρκερ να παιζει μπασκερ πωσειδονιου..Οπως μου ελεγε ,καλυτερα να εχεις εναν ασσο να σε ακουει κανοντας αυτα που του λες παρα εναν να σκεφτεται το επομενο συμβολαιο..
Προφανως ετσι το σκεφτεται και ο σουλης.
Φετος η αγορα ηταν λιγο περιεργη στον ασσο και ταυτοχρονα αποδειχτηκε δυσκολη.
Προφανως ετσι το σκεφτεται και ο σουλης.
Φετος η αγορα ηταν λιγο περιεργη στον ασσο και ταυτοχρονα αποδειχτηκε δυσκολη.
D.A.A.T. έγραψε: Με ποιο μπατζετ????Και επαναλαμβανω οτι ο Γκρευ ειναι καλυτερος απο τους περιεργους αμερικανους ασσους της ΑΕΚ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΗ, κτλ κτλ κτλ...
http://www.esake.gr/player/1305
http://www.esake.gr/player/1873
Συγκρινε και κλαψε...
Και για οσους βαριουνται να ανοιξουν τα παραπανω λινκ προκειται για την στατιστικη συγκριση του Γκρει με τον 40αρη βετερανο του πολεμου της Βοσνιας Τερελ Καστλ..μαντεψτε ποιος υπερτερει.
δεν υπαρχει ο τυπος..Σε παρακλω πολυ να μιλαμε σοβαρα..το να ξεγελιεσαι απο 2 νουμερα δεν ειναι ωραιο..
Ο τυπος δεν παιζει αμυνα ποτε ,παιζει 40 λεπτα σε μια ομαδα ανυπαρκτη.
Ο Καστλ αυτη τη στιγμη δεν επρεπε να παιζει ουτε στην Α2.Το λεω και ας διαφωνειται..Τον ξερω πολυ καλα..
Ο καστλ στα νιατα του ηταν σαφως καλυτερος του Γκρευ.
Ο τυπος δεν παιζει αμυνα ποτε ,παιζει 40 λεπτα σε μια ομαδα ανυπαρκτη.
Ο Καστλ αυτη τη στιγμη δεν επρεπε να παιζει ουτε στην Α2.Το λεω και ας διαφωνειται..Τον ξερω πολυ καλα..
Ο καστλ στα νιατα του ηταν σαφως καλυτερος του Γκρευ.
γιατι ο Γκρει παιζει αμυνα?Που τον περναει και ο καθε Μπατης σαν σταματημενο?Αλλο παικτη βλεπουμε μαλλον,στην τελικη προτιμαω μπασκετ ποσειδωνιου.Αν καλο και μεθοδικο μπασκετ θεωρειται το κραταω την μπαλα 20 δευτερολεπτα διχως να κανω τιποτα,δεν τρεχω ΠΟΤΕ σε αιφνιδιασμο,βγαζω αγωνα με 2-3 σπριντ και απλα εκμεταλευομαι τα νταμπλ τιμα στον ψηλο για ελευθερα περιφεριακα σουτ,τοτε ναι χιλιες φορες το αναρχο μπασκετ Ποσειδωνιου
τοτε η κουβεντα μας πρεπει να συνεχιστει στο τοπικ του προπονητη.
Συμφωνω μαζι σου και με ολους οτι θελω αλλον πλευ..Αλλα αστεια ονοματα τυπου Καστλ με ανατριχιαζουν.
Συμφωνω μαζι σου και με ολους οτι θελω αλλον πλευ..Αλλα αστεια ονοματα τυπου Καστλ με ανατριχιαζουν.
βλέπω μια βελτίωση. προσπαθεί αρκετά στην άμυνα και πλέον η βοήθεια που έρχεται (κυρίως) από το λάζο ψηλά με ένα screen Τον κάνει να αμολάει το σουτάκι του με καλές προυποθέσεις.τώρα από Playmaking εντάξει τα παμε, δεν θα τον κάνουμε nash, αυτός είναι ο justin. όσον αφορά τη συζήτησή σας, από Α1 στα ίδια περίπου λεφτά με αρέσει πολλάν ο palacio (τα υπόλοιπα ονόματα μου προκαλούν γέλωτα...)
συμφωνω απολυτα..πραγματι μονο ο Παλασιο εμπνεει παραπανω..και φυσικα συμφωνω και με αυτα που λες για το παιχνιδι του..γιατι στο τελος στην προσπαθεια μου να εξηγησω αυτο που πιστευω,καποιοι θα πιστεψουν οτι βλεπω στο προσωπο του τον στηβ νασ.. 
σίγουρα δεν είναι κάτι το σπουδαίο αλλά του έχουμε φορτώσει όλα τα στραβά της ομάδας. Είμαι της άποψης ότι τρέχει η μπάλα και όχι ο παίκτης. Με αλλά λόγια, αν υπήρχαν παίκτες στον αιφνιδιασμό θα μπορούσε να τους τροφοδοτούσε ακόμη και χωρίς να περάσει το κέντρο. Χθες είδα κάποιες φάσεις όπου ενώ είχαμε πάρει την μπάλα (από ριμπάουντ αλλά και από κλέψιμο) οι παίκτες έμεναν ακίνητοι χωρίς καμία πρόθεση να τρέξουν. Ποιος φταίει? Σίγουρα όχι ο άσσος (ούτε με αποστολίδη είδα αιφνιδιασμό). Μήπως είναι αλλεργικός ο Σούλης στο γρήγορο παιχνίδι? Χθες, ακόμη και όταν σπάγαμε το πρέσινγκ και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για αιφνιδιασμό (όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις), εμείς πηγαίναμε πάλι σε αργούς ρυθμούς.
d εδώ δε μιλάμε για μπάσκετ ποσειδωνείου (δεν είχα τη χαρά να παίξω ποτέ αλλά αν ποτέ έρθω στη θεσσαλονίκη -θα γίνει κι αυτό κάποτε...dtown έγραψε:γιατι ο Γκρει παιζει αμυνα?Που τον περναει και ο καθε Μπατης σαν σταματημενο?Αλλο παικτη βλεπουμε μαλλον,στην τελικη προτιμαω μπασκετ ποσειδωνιου.Αν καλο και μεθοδικο μπασκετ θεωρειται το κραταω την μπαλα 20 δευτερολεπτα διχως να κανω τιποτα,δεν τρεχω ΠΟΤΕ σε αιφνιδιασμο,βγαζω αγωνα με 2-3 σπριντ και απλα εκμεταλευομαι τα νταμπλ τιμα στον ψηλο για ελευθερα περιφεριακα σουτ,τοτε ναι χιλιες φορες το αναρχο μπασκετ Ποσειδωνιου
PS: ο gray ενώ είναι άσσος (φυσικά και δεν είναι combo) είναι σκόρερ-άσσος. και δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο playmaking αλλά και δεν έχει το καθαρό μυαλό που χρειάζεται ένας καλός playmaker. για αυτό πρέπει να παίζει πάντα μαζί με μία περιφέρεια που να είναι όλοι τους καλοί στο να βάζουν τη μπάλα στο παρκέ (και ουσιαστικά να αλλάζουν όλοι τους στη θέση 1 θυμίζοντας τα σχήματα που λάνσαρε ο tanievic στην παλιά εθνική ιταλίας με basile-meneghin δίπλα στον βασικό άσσο). και οι mcgrath-marshall είναι καλοί σε αυτό. απλά ούτε η καλύτερη περιφέρεια είναι στην Α1 (η δύναμή μας θέλουμε δε θέλουμε είναι μέσα στο ζωγραφιστό), ούτε και φυσικά μπορούν να αντέξουν 40 λεπτά. για αυτό υπάρχουν και αυτά τα προβλήματα από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Το θέμα είναι ότι με την απουσία του IRA δεν έχουμε αλλαγές. Ο Αποστολίδης έχει μεγάλο άγχος με την προστασία της μπάλας οπότε "χάνει" το γήπεδο. Ο Γκρέυ δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παρά τις πολλές παγίδες που του έγιναν, τα πήγε καλά και μόνο στο τέλος που κουράστηκε έκανε 2 λάθη (ξεχάστηκαν και οι συμπαίκτες του)
δεν ξέρω ρε κορίνθιε. μου ρθε στο μυαλό τώρα αυτά που λέει ο τρικαλιώτης για το τι έχει κάνει ο ρούλης σε σχέση με εμάς την περασμένη άτιτλη δεκαετία. και λέω ναι καλώς τα κάνανε γιατί εκεί υπάρχουνε πάντα έστω 2-3 άνθρωποι που βάζουνε το χέρι στην τσέπη τουλάχιστον για να μην βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να ξεφτιλίζεται (γιατί ξεφτίλα είναι να φύγει ο καλύτερος μας παίκτης σε μιά χρονική συγκυρία που όλα δείχνουν οτι πατάμε γερά στα πόδια μας για την 3η θέση). τι να πω, άξιοι της μοίρας μας, απλά τα πράγματα...
PS: και για να είμαι Ontopic κανώτα φέρε ilic ή vanderspiegel, σούλη ετοίμασε pick@roll και alright justin alright...
PS: και για να είμαι Ontopic κανώτα φέρε ilic ή vanderspiegel, σούλη ετοίμασε pick@roll και alright justin alright...