Paokintepo έγραψε: λεπον οσοι με εχουν δει απο κοντα ξερουν οτι ουτε μυρμιγκι δεν ειμαι ικανη να σκοτωσω ποσο μαλον εναν δημαρχο!
...δήλωσε η στυγνή δολοφόνος κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα...
Paokintepo έγραψε: λεπον οσοι με εχουν δει απο κοντα ξερουν οτι ουτε μυρμιγκι δεν ειμαι ικανη να σκοτωσω ποσο μαλον εναν δημαρχο!
ετουτο το κορμι σε ποιον μιλα???xrhstos_volos4 έγραψε:χμμμ...μαλλον θα πρεπει να στειλω στην γραμματεα σας καποια συστατικη επιστολη γιατι ψαχνω εργασια και απ'οτι φαινεται εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!με προσλαμβανεις?
novito έγραψε:ανετα Σερα... ετσι κι αλλιως μπαχαλο ειμαστε, οποτε...![]()
![]()
απλα θα κανεις το πτωμα ... τι λες...?
Sera4 έγραψε:αδερφια σορρυ αλλα μολις τωρα καταφερα και μπηκα λογω ιντερνετικων προβληματωφν...μπορω να συμμετεχω???![]()
Paokintepo έγραψε:ετουτο το κορμι σε ποιον μιλα???xrhstos_volos4 έγραψε:χμμμ...μαλλον θα πρεπει να στειλω στην γραμματεα σας καποια συστατικη επιστολη γιατι ψαχνω εργασια και απ'οτι φαινεται εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!με προσλαμβανεις?
interad έγραψε:Paokintepo έγραψε: λεπον οσοι με εχουν δει απο κοντα ξερουν οτι ουτε μυρμιγκι δεν ειμαι ικανη να σκοτωσω ποσο μαλον εναν δημαρχο!
...δήλωσε η στυγνή δολοφόνος κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα...
Αυτό είναι αλήθεια... Ούτε τσουρέκι δεν αγγίζει!! Αφού να φανταστείτε τις προάλλες μας το έφερε απείραχτο ενώ το κουβαλούσε πόση ώρα!!!!Paokintepo έγραψε:λεπον οσοι με εχουν δει απο κοντα ξερουν οτι ουτε μυρμιγκι δεν ειμαι ικανη να σκοτωσω ποσο μαλον εναν δημαρχο!interad έγραψε:πουμαν
μοϊκαν
και κοπελιά
έλα πείτε μας τώρα
με τι τον φάγατε τον φουκαρά
ΜΕ ΜΠΕΡΕΤΑ μήπως;;;;
interad έγραψε:πουμαν
μοϊκαν
και κοπελιά
έλα πείτε μας τώρα
με τι τον φάγατε τον φουκαρά
ΜΕ ΜΠΕΡΕΤΑ μήπως;;;;
κανεις δεν επεζησε για να διαφωνησει βεβαια...Paokintepo έγραψε:σα δεν ντρεπεστε βρε εκφυλοι νεολαιοι που θα λετε τετοια για τις μακαροναδες μου!!!
σωστος!!τον ξεχασα αυτον ρε!gika έγραψε: Με το γατάκι είμαστε δύο άτομα που έχουν πολλά κοινά (ντου στον Ναυπλιώτη λαίμαι) αλλά ως εκεί..!! Το ελινάκι δεν παρεξηγιέται λαίμαι...