Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Οσοι θέλαμε, γνωρίζαμε ή είδαμε να αγωνίζονται στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν χάθηκαν, οπότε ψάχνουμε να βρούμε τι γίνεται από δω και πέρα!!!

Eχω μια μικρή λίστα μπροστά μου με παίκτες που προτάθηκαν στην ομάδα..
Δέδας, Κουμπούρας, Βεργίνης, Σερμαντίνι, Γλυνιαδάκης (με τη μορφή δανεισμού οι τρεις τελευταίοι), Μάιλς, Διαμαντόπουλος, Τσιάκος, Παλάσιο από ονόματα που ξέρουμε από την παρουσία τους στην Ελλάδα..
Από το εξωτερικό αυτός που ακούστηκε είναι ο Σον Σιγκλετερι που αγωνίστηκε στην Κάχα Λαμποράλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα (συμπαίκτης του Παλάσιο), όπως κι ο Νιγηριανός, ύψους 2.04, Αντελέκε..

Καθημερινώς, τα ονόματα που θα τίθενται στο μεταγραφικό τραπέζι θα πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει όλοι στην ομάδα να κινηθουν γρήγορα μη μείνουν στο πανέρι.. μπαγιατικα προιόντα!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Το βάζω εδώ γιατι το τόπικ του Πέτζα είναι κλειδωμένο

-------------
http://olapaok.gr/basket/anoigei_porta_ ... 73837.html

Ανοίγει πόρτα εξόδου από το ΝΒΑ ο "Πέτζα"

Ο Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, στη σερβική ιστοσελίδα "kurir-info.rs", μιλά για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να σταματήσει να παίζει μπάσκετ στο τέλος της σεζόν, λόγω του χρόνιου προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη μέση

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτός είναι ένας άγραφος, αλλά πέρα για πέρα ισχύων "νόμος". Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο οποίος σε δηλώσεις του στην σερβική ιστοσελίδα "kurir-info.rs" αναφέρεται για πρώτη φορά στην περίπτωση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν που στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν ξεκίνησε καν.

"Θα μείνω, αν..."

Αυτή του σκέψη, όμως, την είχε περάσει έμμεσα στον αμερικάνικο Τύπο από τον περασμένο Μάιο. Ο "Πέτζα" είναι σε θέση όπως δηλώνει: "Μετά από 13 χρόνια παρουσίας μου στο ΝΒΑ, να ξέρω καλά ποια θα είναι η επόμενη κίνησή μου". Έτσι, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Νιου Όρλιανς, εκείνος απαντούσε: "Θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου μόνο αν είμαι υγιείς και το σώμα μου είναι ικανό να αντέξει την πίεση των αγώνων" και στην ουσία μείωνε τις πιθανότητες παραμονής του στην Αμερική.

Χρόνιο πρόβλημα

Πριν αρκετά χρόνια ο Στογιάκοβιτς αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη μέση. Το χειρουργείο αποτελούσε μονόδρομο και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να το αποφύγει. Όσο περνούσε ο καιρός ο "Πέτζα" έβρισκε την φόρμα του, αλλά το πρόβλημα πάντα παρέμενε. "Ένας από τους λόγους που δεν ανανεώνει είναι το πρόβλημα που είχε στην μέση. Τον ταλαιπωρεί ακόμα" έγραψαν τον περασμένο Μάιο οι Αμερικανοί ρεπόρτερ, υπονοώντας στην ουσία ότι ο 34χρονος άσος θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του και θα επέστρεφε είτε στην Ελλάδα είτε σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις του στην σερβική ιστοσελίδα "kurir-info.rs", πέντε μήνες αργότερα, έρχονται για να ξεκαθαρίσουν αρκετά το τοπίο, γύρω από το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ: "Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που το σώμα κατάφερε να αντέξει τόσα χρόνια την πίεση και εύχομαι να μπορέσει να κάνει το ίδιο και την φετινή σεζόν. Όμως, η υγεία είναι πάνω απ' όλα και εγώ δεν πρόκειται να πιέσω καταστάσεις σε αυτό το θέμα"

Παντοτινή αγάπη

Μία μεγάλη καριέρα, όπως φαίνεται, τελειώνει. Όμως, μπορεί να ξεκινήσει μία άλλη, ακόμη πιο μεγάλη και ουσιαστική. Ο "Πέτζα" δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" όταν πρωτοάκουσαν ότι θα σταματήσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ, στεναχωρήθηκαν ως φίλαθλοι του μπάσκετ, αλλά "χάρηκαν" ως φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Όλοι στον ΠΑΟΚ ονειρεύονται ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και να ασχοληθεί με τα κοινά της αγαπημένης του ομάδας και να την βοηθήσει να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, ο "Πέτζα" όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα περνά τον περισσότερο καιρό του στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική, αφού έρχεται συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο.

Και επειδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τον έχει ξεχάσει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί γίνεται δέκτης κάθε είδους έκφρασης αγάπης προς το πρόσωπό του. Μιας και ο... σκόπελος του ΝΒΑ φαίνεται να ξεπερνιέται ό δρόμος είναι ανοικτός...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πάλι το παραμύθι με τον ωραίο πρίγκιπα.
Αλλά κι έτσι να είναι, θα πάρει την έγκριση του Α.Σ.?
Προσωπικά χαλιέμαι που βλέπω τον Πέτζα πιο ψηλά από τον Μπάνε στις προτιμήσεις του κόσμου. Συναισθηματικά μιλώντας.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτό δεν υπάρχει που λες. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. απλά ο peja παίζει ακόμα. απλά ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλος,χρυσός ο Πέτζα...Μπάνε όμως με τίποτα....Μη λέμε ότι να'ναι...Για μένα ο Μπάνε είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογος....
:pano:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τα υπόλοιπα που γράψαμε που πήγαν? Μεταφέρθηκαν κάπου ή απλά σβήστηκαν?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μεταφέρθηκαν ΕΔΩ
μετά από παράκληση του παλοκ 8-)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όποια πέτρα και να σηκώσεις, τον παλοκ θα βρεις από κάτω...... :D
Σωστή κίνηση και λάθος μου που το τράβηξα εδώ. πρέπει να προσπαθούμε να κρατάμε "καθαρά" και σωστά τα τοπικ ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η συζήτηση για τον peja μπορεί να μείνει αφού είναι ακόμα παίκτης και ΝΑΙ τον θέλουμε στο ρόστερ μας. έστω αλλαγή του δέδα ρε αδερφέ...

PS: κώστααααααα αφού ξέρεις είμαι μπασκετικό :ugeek:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ρε καλά τον έχουμε τον Λάζο ...αλλά χρειαζόμαστε κι ένα Λαζάκι, ένα 5αρι από πίσω να τον ξεκουράζει...
έχουμε στην Ευρώπη ν'αντιμετωπίσουμε Νιγηριανούς, Ουρουγουανούς και Άγγλους σέντερ...
πάμε γήπεδο ρεεεεε, να πάρει η ομάδα 1 ψηλό...
2 φορές να το γεμίσουμε με τις μισητές Μπενετόν και σια και νάτα τα λεφτά...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τα καλά ονόματα της κλήρωσης σίγουρα θα προσελκύσουν κόσμο. το πρόγραμμα δε είναι λουκούμι, αφού θα χάσουμε την πρώτη αγωνιστική μέσα στη benetton (Που λέει και ο σιγάλας ;) ) και μετά ακολουθούν σερί νίκες. όλοι παλατάκι ρε. ευρώπη ερχόμαστε!!!!!

PS: τον νιγηριανό (uche) που λες τον είχα ποστάρει στο τόπικ των μεταγραφών. ευκαιρία να τον δούμε και από κοντά και να τον τσεκάρουμε...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πολύ καλό παικτάκι ο Uche, όντως.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

στα 2 ματς των προκριματικών της ευρωλίγκας με αντίπαλο την alba είχε: στο ένα 15 πόντους-5 rebounds-2 ασσιστ-2 κλεψίματα-1 λάθος-8 κερδισμένα φάουλ και στο δεύτερο 11 πόντους-8 rebounds-4 ασσιστ-4 λάθη-8 κερδισμένα φάουλ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πάντα σε ετοιμότητα ο ηγέτης του μπασκετικού φόρουμ :!:
Εντυπωσιακά νούμερα πάντως το αγόρι από Ναϊτζίρια μεριά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα το ποστάρω εδώ γιατί νομίζω ταιριάζει... Ανακάλυψα to International Basketball Manager, Season 2010-2011(παιχνίδι για pc)... και ξέδωσα κάπως με μεταγραφές για το μπασκετάκι μας...(γιατί πλέον μπασκετάκι είναι).. μιας και μας έχει και με μεγάλο budget τρομάρα μας...!!

ΥΓ: Έφερα Pedja 2η χρονιά και σήκωσα Ευρωλίγκα!! :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”