Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από Lord »

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση..
Πως θα σας φαινόταν να ανοιγόταν μία υποενότητα στην Μεταγραφολογία με τίτλο "Ποιον παίκτη θα θέλαμε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα"??
Η ενότητα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ως εξής(ενδεχόμενες προτάσεις για αλλαγές είναι ευπροσδεκτες):
A1: έλληνες, κοινοτικοί, ξένοι
Ευρώπη: έλληνες, κοινοτικοί, ξένοι
Αμερική
Πώς σας φαίνεται η ιδέα?? :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα μας σκοτώσουν οι μοντ!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Συμφωνώ με τον free4.
Τα πράγματα έχουν αγριέψει, μας έβαλαν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και οι Novi και Gash δεν είναι πια οι ίδιοι....... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Γιατί ρε συ Free??
Αξίζουμε και εμείς οι μπασκετικοί ένα μικρό χατήρι??
Ε φανταστικοί μοδεράτορες?? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και εγώ με τη σειρά μου, αφού το συζητήσαμε με τον lord, να χαιρετίσω αυτή την προσπάθεια και θα παρακαλούσα να πουν τη γνώμη τους όσα περισσότερα παιδιά μπορούν!!!
Σκοπός είναι όχι να χαβαλεδιάσουμε με απόψεις του στυλ φέρε τον navarro, αλλά στο τέλος να βγει μία συγκεκριμένη λίστα παικτών (από την Α1 ή 'άλλα πρωταθλήματα) προσιτών παικτών (όσο μπορούμε να ξέρουμε τα συμβόλαιά τους) η οποία να μείνει και ενδεχομένως να γίνει και μία ψηφοφορία να βγουν οι 10 πρώτοι που νομίζουμε οτι θα βοηθούσαν την ομάδα μας (γιατί προφανώς θα γραφτούν πάρα πολλά ονόματα). Μακροπρόθεσμος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να βοηθηθεί και η ίδια η ΚΑΕ!!! εντάξει δεν το παίζουμε scouters, απλά τη γνώμη μας θα πουμε. ποτέ δεν ξέρεις. η δουλειά του σούλη και των συνεργατών του είναι τεράστια στο γήπεδο (και απαιτείται πάρα πολύ χρόνος) και μπορεί κάποιοι παίκτες (τους οποίους εμείς βλέπουμε με την άνεση του χρόνου στην τηλεόρασή μας) να τους έχουν διαφύγει (όπως αυτός ο smith πως τον είπαμε της lemans).
Λοιπόν τι λέτε???? ιδίως οι Mods, o free (εσύ αγόρι μου είσαι ξεχωριστή κατηγορία από μόνος σου!!! :mrgreen: ) Και φυσικά η συνήθης παρέα του forum!!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ε όχι και θα βοηθηθεί η ΚΑΕ με τις γνώμες μας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα μιλάμε για το χειρότερο προπονητικό τιμ όλων των εποχών. Επίσης, όση καλή διάθεση κι αν έχεις για ρεαλιστικές προτάσεις, στο τέλος θα μιλάμε για kobe Διαμαντίδη (Παοκτσής βλέπεις :lol: ) μέχρι και Μπάνε, μέγα-Κλιφ και Μπέρυ.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κοίτα αυτό το τελευταίο το έγραψα ως ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο!!! μην πιάνεσαι από αυτό. ήθελα να δείξω τη σοβαρότητα με την οποία θέλαμε να πλασάρουμε το τόπικ. οτι δε θέλαμε να πούμε πάρτε τους mcintyre-navarro-siska-velickovic και splitter.

PS: επίσης, πάλι μην πιάνεσαι από αυτό που θα σου πω, αλλά στο επάγγελμα που κάνω την ιδέα για να φτιάξεις κάτι καινούργιο μπορεί να στην δώσει και ο πιο απίθανος (που δεν έχει ιδέα με τη δουλειά σου)!!! δεν σημαίνει οτι κάθε προπονητικό team γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου. ποτέ δεν ξέρεις. το πιστεύω ακράδαντα αυτό (αλλά ξαναλέω μην πιάνεσαι από αυτό- δεν θέλουμε να ανοιξούμε παράρτημα της ΚΑΕ εδώ!!!)> μακριά από εμάς οι κάθε λογής παπαδάκηδες.... ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και πάλι γι αυτό ρίχτηκε η ιδέα από τον lord. τη συζητάμε και αν συμφωνήσουμε, ανοίγει το τόπικ. αν όχι, πάμε παρακάτω. δημοκρατία (όχι νέα :mrgreen: ) έχουμε!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Για τους μη μπασκετικούς να πω τι εννοώ: να προτείνουμε ας πούμε για backup έξω δεξιά του adelino τον napoleoni του λεβαδειακού και όχι τον galetti η τον jesus navas!!! :D
Άβαταρ μέλους
kostasff

palok έγραψε:κοίτα αυτό το τελευταίο το έγραψα ως ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο!!! μην πιάνεσαι από αυτό. ήθελα να δείξω τη σοβαρότητα με την οποία θέλαμε να πλασάρουμε το τόπικ. οτι δε θέλαμε να πούμε πάρτε τους mcintyre-navarro-siska-velickovic και splitter.

PS: επίσης, πάλι μην πιάνεσαι από αυτό που θα σου πω, αλλά στο επάγγελμα που κάνω την ιδέα για να φτιάξεις κάτι καινούργιο μπορεί να στην δώσει και ο πιο απίθανος (που δεν έχει ιδέα με τη δουλειά σου)!!! δεν σημαίνει οτι κάθε προπονητικό team γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου. ποτέ δεν ξέρεις. το πιστεύω ακράδαντα αυτό (αλλά ξαναλέω μην πιάνεσαι από αυτό- δεν θέλουμε να ανοιξούμε παράρτημα της ΚΑΕ εδώ!!!)> μακριά από εμάς οι κάθε λογής παπαδάκηδες.... ;)
Τελικά, από που θα πιαστώ???
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

παντελής έλλειψη έκφρασης και φαντασίας στο λόγο. Το παραδέχομαι!!! Δεν είμαι και παπανδρέου... :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μια κατηγορία από μόνος μου? :opaokara: :opaokara:
Κοιτάξτε, μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά έχετε υπόψιν ότι έμεινα με ένα χέρι πλέον..
Το άλλο το έχω στο συνεργείο για φτιάξιμο!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

α ευτυχώς, έτσι όπως το πες εγώ άλλο φαντάστηκα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Νομίζω ακριβώς ίδιο topic υπάρχει στο φόρουμ του ποδοσφαίρου..Εγώ συμφωνώ αν και νομίζω πως αυτή τη συζήτηση και τις προτάσεις θα μπορούσαμε να τις κάνουμε και στο topic της μεταγραφολογίας ή και σε αυτό κατ'ευθείαν..Π.χ και για να ξεκινήσω πρώτος τους ρεαλιστικούς στόχους θα ήθελα στον άσσο τον Γκριν της Άεκ και πίσω από τον Μονρό τον Χαραλαμπίδη από τον Πανελλήνιο (εδώ κάπου πετάγεται ο Palok και μας λέει για το μοντέλο της Σιένα..κλασσικά! :lol: :lol: :lol: )

Και μη σας πω τον Γκριν να τον πάρουμε αμέσως με το που αρχίσουν τα πλέυ-οφ μιας και η Άεκ λογικά δε θα συμμετάσχει..! Τώρα για 4άρι θέλω διακαώς την επιστροφή Μαυροκεφαλίδη και στη θέση του Γκρέγκορυ θέλω Ουίνστον που είναι πιο καθαρόαιμο 3άρι και μπουμπουνάει και από έξω..Βέβαια στο 4 μπροστά από Μαυροκεφαλίδη ένας Χάτσον δε θα με χαλούσε..Το θέμα είναι πίσω από τον Γκριν στον άσσο ποιοι θα μπορούσαν να πλαισιώσουν. Οι σημερινοί και οι 4 πιστεύω είναι για να πάρουν το πούλιτζερ..Αν και τον κόβω τον Καλαϊτζίδη να μένει..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ θέλω να μείνει.. το πουλέν μου είναι! :lol: :lol: :o :shock:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”