εντάξει novito, κατανοητό που το σβήνεις, κι εγώ εξάλλου για να προκαλέσω το έγραψα. Απλά περιμένω λίγη περισσότερη ευαισθησία και σε εκείνους τους περήφανους "εγκληματίες" Παοκτσήδες που στέλνουν τους "αθηναίους στα νοσοκομεία", που φουσκώνουν από περηφάνια επειδη την πέσανε οπλισμένοι με μολότοφ (και δεν ξέρω τι άλλο) τα ξημερώματα στο σύνδεσμο. Και βγαίνουν κι οι Μακεδόνες (κι αισθάνομαι ντροπή που ήμουν και κάποτε μέλος τους) και μας λένε να το βουλώσουμε κιόλας. Κι όλοι αυτοί που βρίζουν εδώ μέσα, ανόητα παιδάκια, άμα δούνε κανένα φιλαράκι τους να χάνει κανένα μάτι ή άμα το πάθουν οι ίδιοι, θα καταλάβουν ότι η μαγκιά στη ζωή, είναι να ξέρεις να τη ζεις.8emis4 έγραψε:Και πλακα να κανεις, τετοιες παπαριες δεν γραφονται...
Κολοκοτρώνη, με λες ταγάρι και να το δεχτώ. Αναφέρεις το παράδειγμα των ισραηλινών στη gaza, αυτό φιλε μου είναι μαγκιά, είναι θυσία για πραγματικά ιδανικά. Κι επειδή από όσο σε διαβάζω είσαι ξύπνιο παλληκάρι και ξέρεις τι γίνεται στους δρόμους και πολύ ορθά μιλάς για τη βία του συστήματος (που υποθάλπτει και το χουλιγκανισμό), γιατί λοιπόν γίνεσαι κι εσύ θύμα αυτου του συστήματος και πανηγυρίζεις με για έναν καμμένο σύνδεσμο και ανοιγμένα κεφαλια "αλλοθρησκων"? Σε ενδιαφέρει να χτυπήσεις το σύστημα ή να γίνεις γρανάζι του? Αν για παράδειγμα αυτή η δύναμη των νέων ανθρώπων ενωνονταν και πήγαινε κι έκανε κατάληψη στο δημαρχείο Λαμιας (ως απάντηση στην εξαθλίωση που ζούμε καθημερινά), μήπως θα ήταν καλύτερα?
Τι θα βόλευε και τι θα τρόμαζε το κράτος? Αλλα εντάξει, ας μείνουμε εδώ να πανηγυρίζουμε τα "κατορθώματα" των δικών τραμπούκων (σβήστε με αν θέλετε, αλλα αυτό είναι) κι ας κλαίμε όταν λουζόμαστε τους τραμπουκισμούς των άλλων..