15. Todor Gečevski
Re: 15. Todor Gečevski
Μπασκετικό IQ στα ύψη δεν μπορούσαμε να σε πάρουμε ποιο νωρίς στα νιάτα σου???
Με ποιο σωστό μάναντζερ(τόσα χρόνια μόνο Αδριατική) θα ήσουν στα επίπεδα του Τομάσεβιτς
Με ποιο σωστό μάναντζερ(τόσα χρόνια μόνο Αδριατική) θα ήσουν στα επίπεδα του Τομάσεβιτς
- Aureliano Buendia
Μεγάλο καλάθι στο τέλος, καθάρισες την μπουγάδα με αυτό.
Αμυντικά πολύ καλός, στα μπλοκ άουτς ιδιαίτερα.
Επιθετικά περιορίστηκες διότι είχαν προσαρμόσει επιτυχημένα το αμυντικό τους παιχνίδι πάνω σου.
Αμυντικά πολύ καλός, στα μπλοκ άουτς ιδιαίτερα.
Επιθετικά περιορίστηκες διότι είχαν προσαρμόσει επιτυχημένα το αμυντικό τους παιχνίδι πάνω σου.
Και δε θα είναι άκαιρο να πούμε πως, εφόσον πληρωθεί, θα πρέπει να μείνει ακόμη μία χρονιά στην ομάδα!
σε έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη. οι ψηλοί του ρούλη δεν μπορούν με τίποτα να μαρκάρουν έξω (θα έλεγα γενικά να μαρκάρουν- ίσως ψηλά μόνο). το μακρινό σου σουτ θα μας λύσει τα χέρια... 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
σκοπιανό τον ανεβάζανε, ανθέλληνα τον κατεβάζανε.
πολύ κράξιμο είχε φάει το άτομο από τους υπερεθνικόφρονες μπούφους ξέρω γω, ξέρω γω!
θόδωρε είσαι ωραίος. σταθερή αξιά για τον χιλιοταλαιπωρημένο μπασκετικό ΠΑΟΚ
πολύ κράξιμο είχε φάει το άτομο από τους υπερεθνικόφρονες μπούφους ξέρω γω, ξέρω γω!
θόδωρε είσαι ωραίος. σταθερή αξιά για τον χιλιοταλαιπωρημένο μπασκετικό ΠΑΟΚ
ακομα γαστρεντεριτιδα εχει ο τοντορ?πανε ρε παικταρα την κυριακη στο παλαι,και
καταχεσε τις τουαλετες τους!!!κανε τις νιμου!!!να καθαριζουν 2 μερες οι εβραιοι..
καταχεσε τις τουαλετες τους!!!κανε τις νιμου!!!να καθαριζουν 2 μερες οι εβραιοι..
τα νιαμου έχουνε διαβάσει καλά την αμυντική αδυναμία σου λόγω του στυλ σου και σε σημάδεψαν πολύ καλά. όλες οι αλλαγές στα picks ήταν πάνω σου και σχεδόν καμμία στα γρήγορα πόδια του dozier!! αλλά εσύ έδειξες οτι δεν μασάς από τέτοια...
από την τηλεόραση είδα ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ στο τελευταίο 5λεπτο. άποψή μου είναι πλέον να μην αλλάζει στα screens. ας φάμε το καλάθι. Τον χρειαζόμαστε φρέσκο στην επίθεση!!
βλέποντας τώρα και τον 2ο τελικό miami-dallas επιμένω σε αυτό που γράφω πιο πάνω. είσαι ο dirk του ΠΑΟΚ. έχεις τα πιο αργά πόδια και σε σημαδεύουν. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. σε θέλουμε φρέσκο στην επίθεση. είσαι ο ηγέτης μας!
τον πακτη που κποιοι δε θελαν λογω καταγωγης και ποτε δεν εγλειψε κοσμο κλπ αλλα παντα σωστος επαγγελμαιας ..μπραβο του