Football Manager
Άλλο σου λέω. Μέσα στο παιχνίδι το επέλεξες το dark horizon? Αν θυμάμαι καλά (δεν το έχω μπροστά μου τώρα) πάνω πάνω στα preferences, display έχει ένα drop down menu και το επιλέγεις απο εκεί. Πρέπει να το επιλέξεις και να πατήσεις confirm. Αν δε στο βγάζει, σβήστο εντελώς από το mydocuments και θα επανέλθουν τα μάυρα γράμματα.
Re: ...
Pablito έγραψε:Εγω παιζει να ειμαι μεγαλος γκαντεμης.. δν μπορω να παιξω επειδη μου λεει οτι λειπει ενα αρχειο dll..ΕΛΕΟΣ...
Αδερφε. το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο. Και γω δεν το ηξερα παλια αλλα το ψαξα. Οταν σου βγαλει το μηνυμα με το αρχειο dll που λειπει, καντο ολο ενα copy kai μετα paste στο google. Θα το κατεβασεις εσυ δηλαδη. Θα είναι σε αρχειο zip. θα το ξεζιπαρεις και μετα θα το ριξεις στον φακελο του ΦΜ2009.
Μετα παιζει χαλαρα. Και εγω ετσι εκανα
Όσοι είστε ακόμα στην πρώτη χρονιά, κάντε καινούριο συμβόλαιο στον contreras με μεγάλη ρήτρα. Εγώ του είχα βάλει 6,5 μύρια, αλλά η villareal έκανε πρόταση 7,75 και τον έδωσε ο Θόδωρος χωρίς να ρωτήσει. Σιγά μη ρωτούσε βέβαια. Α ρε Θόδωρα...... Δε με χάλασε καθόλου βέβαια. Έφτιαξα τις ακαδημίες και το προπονητικό!!!
Για όσους ψάχνετε παίχτες... Κάντε adjust budget, βάλτε τα λεφτά των μεταγραφών και αυξήστε τα μηνιαία έξοδα για να μπορείτε να δίνεται μεγάλους μισθούς. Κάνετε approach to sign τον Estoyanoff που έχει 1 χρόνο συμβόλαιο στο νιόνιο και τον παίρνετε χωρίς φράγκο... Παπάδες δεξιά..... Γενικά να ψάχνετε τέτοιους παίχτες που είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους...
Φτιάξτε οπωσδήποτε τις ακαδημίες!! Για όσους με κράζανε για τον Βαγγελή, δείτε τι γίνεται με λίγη υπομονή. Έβγαλα τη χρονιά με τον Λάμπρο που έπαιρνε και λίγα λεφτά και δείτε ένα μαργαριτάρι πιτσιρικά που ήρθε στις ακαδημίες. Τον δουλεύεις και λίγο στην προπόνηση και έγινες....

Φτιάξτε οπωσδήποτε τις ακαδημίες!! Για όσους με κράζανε για τον Βαγγελή, δείτε τι γίνεται με λίγη υπομονή. Έβγαλα τη χρονιά με τον Λάμπρο που έπαιρνε και λίγα λεφτά και δείτε ένα μαργαριτάρι πιτσιρικά που ήρθε στις ακαδημίες. Τον δουλεύεις και λίγο στην προπόνηση και έγινες....

Σωστός. Αν είσαι fan, πάρ'το. Αξίζει. Εγώ απ'την άλλη αγοράζω μόνο τα neverwinter nights. To ξέρουν οι εταιρίες οτι σπάζονται τα παιχνίδια όμως. Τα παίρνουν αλλιώς, μην ανησυχείς. Ανεβάζουν τις απαιτήσεις και κάνουν συμφωνίες με εταιρίες hardware. Π.χ. όταν βγήκε το neverwinter nights2 και πριν 2 χρόνια χρειαζότανε κάρτα γραφικών 512, όλοι τρέξανε να πάρουν κάρτα γραφικών. Κανένα παιχνίδι τότε δεν είχε τέτοιες απαιτήσεις. Και χωρίς τα ουάου γραφικά. Ξέρεις πόσα φράγκα βγάζουνε? Ασε....
Εγώ πριν το ΠΑΟΚ-Ολύμπια θα περάσω μια βόλτα απο....Ουκρανία γιατί παίζω προκριματικά τζάμπιο λίγκ 3ο προκριματικό με Σαχτάρ.... Απο το δεύτερο πέρασα απο Πόρτο με 2-1 στην Τούμπα και 1-1 στο Ντραγκάο..
Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία. Απ'ότι έχω καταλάβει, όλα μα όλα τα οικονομικά στο μάνατζερ είναι ακριβέστατα. Ακόμα και η δόσεις που πληρώνουμε κάθε χρόνο στις τράπεζες κτλ. Είναι αλήθεια οτι έχουμε στην πραγματικότητα οψιόν αγοράς του Μαρκαντώνη 17μύρια?????????? Πάμε καλά????
Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία. Απ'ότι έχω καταλάβει, όλα μα όλα τα οικονομικά στο μάνατζερ είναι ακριβέστατα. Ακόμα και η δόσεις που πληρώνουμε κάθε χρόνο στις τράπεζες κτλ. Είναι αλήθεια οτι έχουμε στην πραγματικότητα οψιόν αγοράς του Μαρκαντώνη 17μύρια?????????? Πάμε καλά????