Football Manager

Άβαταρ μέλους
f1rm4

Δημοσίευση από f1rm4 »

agave
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Άλλαξες το skin από το preferences? Έβαλες το dark horizon? Αν ναι και συνεχίζει να στο κάνει, σβήσε το skin τ'αγόρι και ξαναβάλτο. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. έχω background μαύρο γι'αυτό είναι άσπρα τα γράμματα.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Άλλο σου λέω. Μέσα στο παιχνίδι το επέλεξες το dark horizon? Αν θυμάμαι καλά (δεν το έχω μπροστά μου τώρα) πάνω πάνω στα preferences, display έχει ένα drop down menu και το επιλέγεις απο εκεί. Πρέπει να το επιλέξεις και να πατήσεις confirm. Αν δε στο βγάζει, σβήστο εντελώς από το mydocuments και θα επανέλθουν τα μάυρα γράμματα.
nikos123

.........

Δημοσίευση από nikos123 »

καλα ρε agave τον βαγγελη ρε συ?? :) :) :)
nikos123

.........

Δημοσίευση από nikos123 »

alex schneider Γαλλος 18 χρονων
kostask

Re: ...

Δημοσίευση από kostask »

Pablito έγραψε:Εγω παιζει να ειμαι μεγαλος γκαντεμης.. δν μπορω να παιξω επειδη μου λεει οτι λειπει ενα αρχειο dll..ΕΛΕΟΣ...

Αδερφε. το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο. Και γω δεν το ηξερα παλια αλλα το ψαξα. Οταν σου βγαλει το μηνυμα με το αρχειο dll που λειπει, καντο ολο ενα copy kai μετα paste στο google. Θα το κατεβασεις εσυ δηλαδη. Θα είναι σε αρχειο zip. θα το ξεζιπαρεις και μετα θα το ριξεις στον φακελο του ΦΜ2009.
Μετα παιζει χαλαρα. Και εγω ετσι εκανα
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

mastoras έγραψε:παιδια εγω με 512 ραμ 2 επεξεργαστη 4200 καρτα γραφικων θα το παιζω η μπα ????τι απαιτησεις εχει ??????
αν έχεις xp θέλει 512. Αν έχεις vista θέλει 1. Η κάρτα γραφικών δεν είναι πρόβλημα και με την πιο απλή παίζεται.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΕικόναΕικόνα ΕικόναΕικόνα

No comment!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Όσοι είστε ακόμα στην πρώτη χρονιά, κάντε καινούριο συμβόλαιο στον contreras με μεγάλη ρήτρα. Εγώ του είχα βάλει 6,5 μύρια, αλλά η villareal έκανε πρόταση 7,75 και τον έδωσε ο Θόδωρος χωρίς να ρωτήσει. Σιγά μη ρωτούσε βέβαια. Α ρε Θόδωρα...... Δε με χάλασε καθόλου βέβαια. Έφτιαξα τις ακαδημίες και το προπονητικό!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Για όσους ψάχνετε παίχτες... Κάντε adjust budget, βάλτε τα λεφτά των μεταγραφών και αυξήστε τα μηνιαία έξοδα για να μπορείτε να δίνεται μεγάλους μισθούς. Κάνετε approach to sign τον Estoyanoff που έχει 1 χρόνο συμβόλαιο στο νιόνιο και τον παίρνετε χωρίς φράγκο... Παπάδες δεξιά..... Γενικά να ψάχνετε τέτοιους παίχτες που είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους...

Φτιάξτε οπωσδήποτε τις ακαδημίες!! Για όσους με κράζανε για τον Βαγγελή, δείτε τι γίνεται με λίγη υπομονή. Έβγαλα τη χρονιά με τον Λάμπρο που έπαιρνε και λίγα λεφτά και δείτε ένα μαργαριτάρι πιτσιρικά που ήρθε στις ακαδημίες. Τον δουλεύεις και λίγο στην προπόνηση και έγινες....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Κατ'αρχήν γιατί να τα στάξεις????

Σκέψου το περσινό με κάποια έξτρα φιλαράκι. Χωρίς μεγάλες διαφορές. 'Οχι τρελά πράγματα. Τουλάχιστον δεν παρατήρησα κάτι ακόμα. Οι συνεχόμενες συνεντεύξεις τύπου είναι λίγο σπάσιμο νεύρων, αλλά ξεπερνιέται. Τώρα για το 3D... κλάιν μάιν.... Τι είχαμε τι χάσαμε!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Σωστός. Αν είσαι fan, πάρ'το. Αξίζει. Εγώ απ'την άλλη αγοράζω μόνο τα neverwinter nights. To ξέρουν οι εταιρίες οτι σπάζονται τα παιχνίδια όμως. Τα παίρνουν αλλιώς, μην ανησυχείς. Ανεβάζουν τις απαιτήσεις και κάνουν συμφωνίες με εταιρίες hardware. Π.χ. όταν βγήκε το neverwinter nights2 και πριν 2 χρόνια χρειαζότανε κάρτα γραφικών 512, όλοι τρέξανε να πάρουν κάρτα γραφικών. Κανένα παιχνίδι τότε δεν είχε τέτοιες απαιτήσεις. Και χωρίς τα ουάου γραφικά. Ξέρεις πόσα φράγκα βγάζουνε? Ασε....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Εγώ πριν το ΠΑΟΚ-Ολύμπια θα περάσω μια βόλτα απο....Ουκρανία γιατί παίζω προκριματικά τζάμπιο λίγκ 3ο προκριματικό με Σαχτάρ.... Απο το δεύτερο πέρασα απο Πόρτο με 2-1 στην Τούμπα και 1-1 στο Ντραγκάο..

Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία. Απ'ότι έχω καταλάβει, όλα μα όλα τα οικονομικά στο μάνατζερ είναι ακριβέστατα. Ακόμα και η δόσεις που πληρώνουμε κάθε χρόνο στις τράπεζες κτλ. Είναι αλήθεια οτι έχουμε στην πραγματικότητα οψιόν αγοράς του Μαρκαντώνη 17μύρια?????????? Πάμε καλά????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Φρεε απαιτεί να λιώσει το κορμάκι του Νοβίτο όσο έχει από κάτω αυτό το σλόγκαν..

Ποτέ μωρή λουλού, ποτέεεεεεεεε!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

:) :) :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”