3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από thrix »

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kostasny4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:
...Δηλαδη ξερεις ποσοι περιμενουν τη συνεντευξη τυπου του Θοδωρου για να δικαιολογησουν την αλλη μερα τα αδικαιολογητα;
Αμφιβαλεις οτι οι περισσοτεροι παιρνουν γραμμη απο το τι λεει ο Ζαγορ ;

Οχι ρε αδελφια. Δε με νοιαζει να τον ρωτησω να μου πει γιατι το πηρε. Κρινω το αποτελεσμα.
Αυτη τη στιγμη στο σπορφμ ολοι μας κραζουν.
Προχθες εκανα πλακα σ'εναν βαζελο για το μουν. Τι ειναι αυτος ρε, του ειπα!
Τωρα αυτος θα μου πει.
'Ειχες δικιο, χαλια ηταν. Γι αυτο τον δωσαμε σε μια μικροτερη ομαδα, που εκει θα τους κανει! '

Ο αλλος μας λεει παο Β.Ελλαδας! Ποιος, ο ΠΑΟΚ!
θΟΔΩΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕς ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς!
δυστυχως ρε φιλε μου κοστανσυ δειχνεις την πολυ κακη σου νοοτροπια...αυτα που λες δειχνουν οτι βαζεις την παρτη σου πανω απο τον ΠΑΟΚ...τι να σου πει ο φιλος σου??που τους πουλησες τρελα με μελισση χριστοδουλοπουλο??η' που αρνηθηκαν προταση 1,6 μυρια για να μας τον δωσουν δανεικο??κατσε ακου σπορ φμ σαν καλο προβατο και παιξτο περηφανος και υπερανω..αφου εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να κρινεις και παιρνεις γραμμη απο τους αλλοθρησκους που βγαινουν σε ενα σταθμο να μην πω τι...ο προεδρος σου εχει τα κακκαλα να κατσει να σου απαντησει εσυ δεν τα εχεις..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ[/quote]

Εκει κατεληξε, γιατι δεν εχει κανεναν δημοσιογραφο να του κανει καμια δυσκολη ερωτηση! Ειναι βλεπεις απασχολημενοι με το να χαιδευουν τα αυτια του, και να λενε αυτα που θες ν'ακους.

Ξαναλεω: Μεγαλη ομαδα εισαι οταν οι αλλοι σε υπολογιζουν, σε σεβονται και σε φοβουνται.
Οχι οταν λενε , οκ, 6 βαθμους απο παοκ, και οχι οταν σε λενε ...ομαδα β'.

Εγω εγινα παοκ για να μαι περηφανος και να μαι απο πανω. Οχι για τα πρωταθληματα.
Εγω στο σχολειο, εδω στην Αθηνα ηξερα να τους απαντω, γιατι απο τη κληρωση, ολοι τρεμαν τη τουμπα, κι ας ειχα λεοντιαδηδες και μαυρεες. Κανεις δε με ελεγε καταστημα κλπ. Εγω τους ελεγα πουλημενους. και τους εφερνα τα Σπορ στη ταξη, μετα το 6-1 στις σερρες, κι ας μου τα σκιζανε!

Την επομενη φορα που θα μιλησεις για κοκαλα, μιλα πρωτα με εναν παοκτση απο την αθηνα.
[/quote]

δεν χρειαζεται να μιλησω με ΠΑΟΚΤΣΗ απο αθηνα φιλε μου και εγω απο λαρισα ειμαι τελευταια 7 χρονια μενω σαλονικα και ημουν και ο μονος ΠΑΟΚτσης στην ταξη και ημουν και ειμαι περηφανος για την ομαδα μου...ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε δεν διαχωριζομαστε με το που μενουμε..εγω σου λεω οτι σου δινεται ευκαιρια να ρωτησεις εσυ ο ιδιος τι θες τον προεδρο και εσυ μου λες @@ για τους δημοσιογραφους...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

MANIAKOS έγραψε:
gash04 έγραψε:Ωραία.
Πάμε τώρα απο την αρχή.
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!

:) :)

Τελικα δικαιωθηκες πηραμε δεξι μπακ
Τώρα θέλω επιθετικό
θέλω επιθετικό
θέλω επιθετικό
θέλω επιθετικό
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

http://www.sport24.gr

Ξαναχάλασε του Μούν!

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

geoavr έγραψε:Μην χαίρεστε τζάμπα.Ο Μουν έρχεται στον ΠΑΟΚ.Ο βάζελος πήγε να κάνει μαγκιά την τελευταία στιγμή αλλά ο Ζαγόρ δεν μάσησε.Τελικά θα μπορούμε να τον βάλουμε να παίξει σε ΟΛΑ τα παιγνίδια ΑΝ γουστάρει ο Σάντος....
Δεν πρόκειται να παίξει ο Μουν σε κανένα ντέρμπι.... Έχεις Μίρο στην άμυνα.... έχεις Σάντος στον πάγκο...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

+1
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

τα πραγματα ειναι απλα.ο ζαγορακης δεν δεχτηκε να μπει ορος που να καθοριζει το ποιος θα παιζει.αυτο ειναι καθαρα αποφαση του προπονητη.αν θελει να τον βαλει στο ντερμπυ θα τον βαλει αλλα οχι να μας πει και ο βαζελος ποτε θα βαλουμε καποιον στην 11αδα....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καλωσόρισες στον ΠΑΟΚ Bryce Moon.
Καλούς αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και μόνο νίκες με τον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

New Moon :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Τελικά σήμερα μάθαμε ότι:
1. Ο ίδιος ο Μουν ζήτησε να φύγει από κει.... Γιατί άραγε?
2. Ουδέποτε συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στο να μην έχει δικαίωμα να παίξει σε κάποιον αγώνα... θα παίξει άραγε?
3. Γαζζέττες/σουφραζέτες/24/34/44 κλπ είναι για το μπόιτσο.... θα μου πεις δεν το ξέραμε άραγε?

Δε μάθαμε:
1. Πόσο πραγματικά είναι η ρήτρα του... πότε θα το μάθουμε άραγε?

Ελπίζω να μάθαμε:
1. Να κάνουμε λίγο υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

1 με αυτους που εμπλεξε εκει ειδε και επαθε ηρθε στον ΠΑΟΚ να ξανανιωσει το παιδι...
2 ναι
3 φυσικα και το ξεραμε

δε μαθαμε
1 δεν νομιζω να βγει προς τα εξω..αλλα πιστευω αν θελουμε εμεις και αυτος τυφλα να εχει ο αντωνιου..

ελπιζω να μαθαμε
1 ΠΑΟΚτσης και υπομονη ειναι σαν τον αυτια με τον παπαδακη..δεν παν ποτε μαζι...

οκ?? :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Μουυυυυυυυυυυν, για μια μπυρα πηγα ρε πουστη και ξαναρθες;
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Α! και κάτι ακόμα.

δεν θα παίξει λέει τελικά African Cup οf Nations ή Κόπα άφρικα ή έστω γόπα άφρικα. Για σαρδέλα ή σκυλόψαρο άφρικα δεν ξέρω... θα σας γελάσω και πραγματικά δεν το θέλω.
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Οριστικά στην Τούμπα!
Το... μίνι θρίλερ για τον δανεισμό του Mπράις Μουν από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ είχε τελικά θετική έκβαση. Το θέμα που δημιουργήθηκε με το δικαίωμα συμμετοχής του ΝοτιαΑφρικανού στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων λύθηκε και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον «δικέφαλο» o παίκτης θα μπορεί να παίξει και στα δύο ματς κόντρα στους «πράσινους».

Όλα αυτά και ενώ οι δύο σύλλογοι είχαν ανακοινώσει το βράδυ της Δευτέρα την συμφωνία! Απλά το όλο ζήτημα προέκυψε από την επιθυμία των «πρασίνων« να μην αγωνιστεί ο παίκτης σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ακούσει... κουβέντα και στον φόβο μήπως χαλάσει η μεταγραφή ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω και τελικά ο 22χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί κανονικά τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στην Τούμπα.

ΓΑΖΖΕΤΑ...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αντε μουν ελα στην ΠΑΟΚαρα ενα χρονο να ξεπερασεις τα ψυχολογικα σου και απο το 2010 που θα εχεις ψηθει ξανα στον βαζελο...

Αφου ψαχναμε επιθετικο γιατι δεν πηραμε και τον πετροπουλο?

Δεν γκρινιαζω,δν ξερω αμα θα βγει η μεταγραφη αλλα δεν γουσταρω να ακουω εδω κατω πως στον βαζελο δεν κανει αλλα για τον ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει,καλυτερα με σαβινι δεξι μπακ παρα με δανεικο για ενα χρονο τον μουν απο τον πολυμετοχικο ισα ισα για να τον ψησουμε για του χρονου...

:x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”