Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA

Δημοσίευση από ronaldo »

savic79 έγραψε: μάλλον δεν εξηγήθηκα καλά με τις παυλίτσες να το πω και με λόγια:
ο βιτόλο ήταν το ένα και μοναδικό αμυντικό χαφ που έπαιρνε την μπάλα από τα σεντερ μπακ να την κατεβάσει
λίγο πιο μπροστά του στον άξονα ήταν ο φωτάκης σε ρόλο 8
δεξιά και αριστερά οι 2 δαίμονες
φιλομένο περιφερειακός φορ(για αυτό τον έβαλα πιο πίσω από μούσλι)
μούσλι κορυφή

anyway συμφωνώ πως ήταν καθαρό 4-4-2 το οποίο μάλιστα απελευθέρωσε τον βιερίνια που σε ρόλο 2ου φορ στο 1ο ημίχρονο είχε μπλοκάρει.Απλώς εγώ λέω ότι αυτό για να το παίξεις πρέπει να είσαι φανερά η καλύτερη ομάδα όπως σήμερα.
ωραιος συμφωνουμε τωρα..
εννοειται οτι αυτο το συστημα ειναι για ματς που θελεις οπωσδηποτε νικη.

εγω δεν θα το επαιζα μονο στα ντερμπι εκτος εδρας.

να πω και για τον βιτολο οτι μου αρεσει πολυ και σημερα περισσοτερο απο ολες τις φορες.
παιχταρας και αυτος σαν τα 2 πουλεν μου κουτσια και βιειρινια
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

REalcon έγραψε:
ronaldo έγραψε:τωρα με εστειλες φιλε κανονικα τι συστημα ηταν αυτο.
πρωτη φορα το βλεπω
λοιπον ας μην φανταζομαστε οτι ναναι το συστημα ηταν καθαρα οπως το εγραψα παραπανω με τον φιλομενο διπλα στον μουσλι και οχι πισω του.
αυτο που εγραψες εσυ απλα δεν υπαρχει πουθενα σορυ κιολας

Ο άνθρωπος την δουλειά την έχει καπαρώσει τον Σάντος τον περιμένει στην γωνία. Σόρυ κιόλας.

αυτο που ειδαμε στο β ηταν το πραγματικο 4-4-2 με σφαιρες στα ακρα. Εαν βέβαια κόλαγε σε κανένα 0-0 θα έγραφε αυτό που είδαμε δεν ήταν καθαρό 4-4-2. Αλλά ευτυχώς και κερδίσαμεεεε
Συγνώμη αδερφέ forum είναι ο καθένας μας λέει ότι θέλει.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ?

ο καθενας εννοειτε οτι θελει λεει και το συζηταμε.
και εγω δεν ειμαι κωλοτουμπας γραφω πριν τα ματς την αποψη μου η οποια επιβεβαιωνεται κιολας συνηθως
δεν γραφω μετα τα ματς μονο και ετσι μπορεις να δεις αν ειμαι κωλοτουμπας η οχι
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ουτε αυτοι που γραφουν στην σελιδα του παοκ δε μπορουν να πιστεψουν οτι κερδισαμε 3-0

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... T&extLang=
Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0 ο Fernando Santos στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. Πιο αναλυτικά:

«Είναι ξεκάθαρο ότι στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει και μία που προσπαθούσε απλά να μην χάσει. Στο πρώτο ημίχρονο λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας του Λεβαδειακού, αλλά και της μη καλής δικής μας επιθετικής οργάνωσης δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε με ζωντάνια στο παιχνίδι, αλλά παρότι ήμασταν κυρίαρχοι δεν καταφέρναμε να κάνουμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Όταν τελικά μπήκε το γκολ απελευθερωθήκαμε και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί όταν κερδίζαμε την μπάλα και αφήναμε τον αντίπαλο να οργανωθεί και μετά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αλλαγή νοοτροπίας. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη όπως και πέρυσι. Όλοι θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να είχαμε αναφέρει πολλές δικαιολογίες, περί τραυματισμών ή περί παικτών που ήρθαν αργά στην προετοιμασία… Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Ήταν μία άτυχη στιγμή ο αποκλεισμός από την Heerenveen. Όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε ώστε να καταφέρουμε να είμαστε του χρόνου και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Απορώ που ακομα δεν εχει παιχτει και αυτο το σεναριο στο φορουμ...

Χαλια η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο...στο δευτερο πεταξαμε 3 γκολακια σε 11 λεπτα...

Γκαγκατσοδουλεια και κουμπαριες με θυμιζει....

( :) :) :) )
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

απαραδεκτοι στο 1ο ημιχρονο ,
αρκετα καλοι στο δευτερο .

το πρωτο ημιχρονο ηταν εφιαλτης , ελπιζω να μην το ξαναδουμε φετος .
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Steenage έγραψε:-----------------------Χαλκιας

Σαβινι -------Μπιζερα ---------Μαλεζας ----Λινο

---------------Βιτολο -----------Φωτακης

Κουτσι -------------------------------------Βιερινια
----------------Ζλαταν --------Φιλομενο

4 - 0
:) :)

Στο δευτερο κατεβασε αυτο το σχημα ( εκτος Σαβινι -Αμπου ) και τους βαλαμε 3 αντι 5 !!
Ο Ιβιτς μολις βγηκε η ομαδα ειχε ταχυτητα και ηταν ομαδα !!
Α ρε Κουτσι ΠΑΙΧΤΑΡΑ Παμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για το αποτέλεσμα, θα μας βοηθήσει ελπίζω να έρθουμε στα ίσια μας. Στα του ματς τώρα :
-Εξαιρετικό διάστημα από 45' - 75', τρία γκολ, τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, αρκετά γρήγορη ανάπτυξη.
-Το πρώτο γκολ ήταν αντεπίθεση μετά από κόρνερ αντιπάλου με 2 παίχτες!! Μονάχα με Βιεϊρίνια - Κουτσιανικούλη θα έμπαινε αυτό το γκολ! Οποιδήποτε άλλοι και αν έπαιζαν αντ' αυτών στα άκρα, θα κάναν το διπλάσιο χρόνο να διανύσουν το γήπεδο. Γενικά, οι 2 μικροί ήταν εξαιρετικοί και απέδειξαν πως πρέπει να παίζουν. Δεν ισχυρίζομαι πως θα είναι εξίσου καλοί πάντα, αλλά με αυτούς μέσα τα άκρα μας μετατρέπονται σε σαίτες!
-Πλασματικό το μηδέν παθητικό. Η άμυνα και πάλι πιανόταν στον ύπνο και δε συμμετείχε στην ανάπτυξη. Ο Λεβαδειακός είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες, μία στο 0-0, μία στο 2-0, και μία μόνο μετά το 3-0 που χαν όλα τελειώσει. Το μόνο θετικό η σταθερότητα του Χαλκιά στις εξόδους και η καλή του απόκρουση στη δεύτερη ευκαιρία του Λεβαδειακού. Εξαιρετικά ανησυχητική η εικόνα της άμυνας, η οποία πέρσι μας είχε δώσει ταυτότητα, μέταλλο και βαθμούς. Κοντρέρας γύρνα γρήγορα πίσω!
-Καταπληκτικός ο Βιτόλο, ήταν ως συνήθως παντού, αυτονόητα ανώτερος ο Αμπουμπακαρί από το Σαβίνι ως δεξί μπακ.
Πάμε για άλλα! Ανασυγκρότηση, επάνοδος τραυματιών και διπλό στην Τρίπολη!
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

στοπρωτο υμηχρονο ειμασταν χωμα ρε γαμω. αλλα με το που εβαλε φιλομενο ολα αλλαξαν η ομαδα αρχησε να παιζει γρηγορα και να απλωνεται στο γηπεδο με λιγα λογια επαιζε γμτ! ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ? ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???????
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Επιτέλους η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει 4-2-4 όπως την δεκαετία του 70 (κάποια πράγματα είναι στοιχείωδη και διαχρονικά).
Το σύστημα του β ημιχρόνου είναι αυτό πού πρέπει να παίξει η ομάδα ειδικά στα ντέρμπυ εκτός έδρας.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+111111111111111111111111111111111111111111111 :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MPOROYME NA ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ? ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο VAGT ?
ΑΝΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ
......
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

dimbar έγραψε:Επιτέλους η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει 4-2-4 όπως την δεκαετία του 70 (κάποια πράγματα είναι στοιχείωδη και διαχρονικά).
Το σύστημα του β ημιχρόνου είναι αυτό πού πρέπει να παίξει η ομάδα ειδικά στα ντέρμπυ εκτός έδρας.

εισαι μεγαλο πουλεν
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Επιτέλους έφυγαν τα ''κάρβουνα'' από την ομάδα και είδαμε λίγο μπαλίτσα.
Αυτό ζητούσαμε τόσο καιρό γ@μώ την πουτ@να μου, λίγο μπαλίτσα.Και γ@μησα εγώ πρωταθλήματα και τίτλους αφού είναι αποδεδειγμένο ότι αν δεν παίξεις και λίγο μπάλα δεν πας πουθενά.
Σήμερα είδαμε όσες κάθετες μπαλιές δεν είχαμε δει πέρσι όλη τη χρονιά.Και όχι από κανένα φανταχτερό δεκάρι αλλά από τον Κούτσια και τον Βιερίνια.Δηλαδή αν είχαμε και ένα παικταρά στη θέση του αξιοπρεπέστατου Φωτάκη θα κάναμε παπάδες.
Δεν θέλω άλλο σέντρες,τιμημένους υπέργηρους αρχηγούς,2,3,4 αμυντικά χαφοεξάρια,παράλληλο ποδόσφαιρο και τσούκου-τσούκου ball.Παίξτε έτσι και με τον γαύρο και χάστε.Γιατί με το γνωστό σας παιγνίδι χάνετε και από την Βαλερέγκα.Και να δείτε ότι έτσι μπορεί και να τον νικήσετε γιατί πλέον αυτοί οι παίκτες είναι απρόβλεπτοι και κυρίως γρήγοροι...
Και συ ρε Σάντος 3-0 το σκορ γιατί δεν βάζεις και τον Παπάζογλου γιά να έχειι παιγνίδια ο παλλήκαρος?
Λίγο ελπίδα πήρα σήμερα και περιμένω εναγωνίως και τις αποχωρήσεις.
Τελικά μπορεί να μην πάει τελείως χαμένη αυτή η χρονιά.Έχω εμπιστοσύνη στον Ζαγόρ....
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑΤΟΝ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

MVP Koutsianikoulis

Ο 21 χρόνος παίχτης έπαιξε για πρώτη φορά για 90’. Επίσης, έπαιξε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ την μπάλα που έπαιζε πέρσι στον Εργοτέλη έστω και για 20 λεπτά στο Β’ Ημίχρονο.
Απέκτησε φτερά ο ΠΑΟΚ για 20 λεπτά με τον καλό Κουτσιανικούλη που έδειξε τον λόγο που ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα για την απόκτησή του.
Αν ήταν πιο τυχερός θα είχε σήμερα 2 γκολ και μία ασιστς.
Το παιδί ανέβασε όλη την ομάδα.

Πιο αναλυτικά:

50': Σουτ του Κουτσιανικούλη από το ύψος της περιοχής καταλήγει άουτ.

62': Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Κουτσιανικούλη κάνει κίνηση στον κενό χώρο σαν σέντερ φορ και τραβάει πάνω του τους αμύντικούς και τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, ζητάει την μπάλα, τους αμυντικούς τους περνάει σαν σταματημένους, πλασάρει αλλά ήταν άτυχος και κερδίζει οριακά από πίσω το ριμπάουντ ο Βιερίνια και κάνει το 1-0 με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα και αμυντικούς.

http://www.youtube.com/watch?v=IxLZJxw1hWg

65': Προσέξτε την πάσα του Κουτσιανικούλη στον Φιλομένο, πάσα για σεμινάρια, πάσα πάρε βάλε αλλά δεκαριού, ο Αργεντινός βλέπει τον Μπλάζιτς εκτός εστίας και με εξαιρετικό τρόπο κάνει το 2-0.

http://www.youtube.com/watch?v=ldR3X4YcUuc

73': Γκολ αλλά Γ.Χ., ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή.

http://www.youtube.com/watch?v=W_smu-_pABg

Άντε να επιστρέψει ο Κοντρέρας να βάλει τάξη στην άμυνα.

Θες δεξί μπακ επιτέλους.

Πολύ καλός ο Βιερίνια αλλά θα ήθελα να είχα στην ομάδα δύο Κουτσιανικούλιδες (του β’ ημιχρόνου).

Επιτέλους όχι άλλο Μουσλίμοβιτς , Κονσεισάο και Ιβιτς, Είδαμε λίγο ταχύτητα και αυτοματισμούς και μπούκες στην ομάδα.

Είδαμε και λίγο τον Φωτάκη να απελευθερώνετε.

Θέλω Φιλομένο στην θέση του Μουσλίμοβιτς.
:x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”