Σούλης Μαρκόπουλος

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Σούλης Μαρκόπουλος

Δημοσίευση από palok »

αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο σε μία ήττα είναι να χάνεις έχοντας παίξει η αντίπαλη ομάδα ακριβώς αυτό που περίμενες και εσύ δεν έκανες τίποτα για να το σταματήσεις! δηλ. στη λαμία κοιμήθηκε ο θεός, χάνανε αιφνιδιασμούς οι άλλοι, έβαλε 5 τρίποντα ο βρέττας και κερδίσανε. χτες είχαμε πει, έχουνε γρήγορα πόδια, tucker, ταπούτο και τέλος. και φάγαμε από τους 2 40 πόντους (άντε από τον tucker να το δεχτώ). και καταφέραμε να φάμε 8.000 midrange σουτ με άμυνα στο 1 μέτρο (μην πάθουνε τίποτα τα παιδιά του άρεως...).
στην επίθεση χτυπάμε τη ρακέτα. ο Gray (Που έχει τη φήμη του μπασιματάκια) έκανε μία διείσδυση σε όλο το ματς στο πρώτο λεπτό έκανε βήματα και δεν ξαναμπήκε. ο Μarsahll τον έπιασε ο βρέττας και δεν ξαναμπήκε μέσα λες και θα τρωγε τάπα από τον tucker που ήταν κρυμμένος πίσω από τον λάζο. αφού είπαμε ρε πούστη μου drive πάνω εκεί ακριβώς. εκεί που χάνονται οι ψηλοί τους πίσω από τοςυ δικούς μας. γαμώ τα scouting γαμώ...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Με 2 αργούς ψηλούς ταυτόχρονα στο γήπεδο είναι φυσικό να έχεις πρόβλημα ταχύτητας.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιατί υπάρχει κάποιο φιρμάνι που να λέει οτι πρέπει να παίζουμε με τους 2 δεινόσαυρους όλο το ματς? ας έβαζε τον dozier. ας κατέβαζε στο 4 τον marshall. ας έπαιζε ο καλλές. ο καλαμπάκας. φαινόμενα πάντως τέτοια βαρια΄κορμιά να παίζουνε 40 λεπτά και να περιφέρονται σαν πτώματα στο τέλος πρώτη φορά βλέπω στο σύγχρονο μπάσκετ. Ναι σου έφυγε ο sims αλλά ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνω με τον παλοκ...εκανε λαθη χθες ο σουλης...ακομα και οι μη μπασκετικοι καταλαβαν οτι ολο το παιχνιδι μας ηταν γυρω γυρω ολοι και στη μεση ο λαζος...κανενα κοψιμο στη ρακετα καμια αξιολογη προσπαθεια για σουτ απο μεση αποσταση...μονο δωστε την μπαλα στο λαζο να τη σπασει εξω να βαρεσουμε τριποντο....στην αμυνα κανεις δεν εκελεινε τον ταπουτο στο πρωτο βημα και καναμε αμυνα στο 1 μετρο πρωτη φορα βλεπω ομαδα να τρωει τοσα σουτ απο τα 4-5 μετρα...εγω ετσι τα ειδα καπως...σε καποια φαση στο 3ο δεκαλεπτο παιζαμε μπασκετ αλανας με ολη τη σημασια της λεξης...

υγ και φυσικα αυτο που λεμε ειναι οτι χρειαζομαστε οσο τπτ αλλο εναν ακομα ψηλο...με τα χρηματα τουσ ιμς μπορουμε να τα αξιοποιησουμε για μια καλη ρεζερβα στη θεση...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ξεκινάω με το ότι δεν ήθελα την παραμονή του Θόδωρου. Όσο καλός κι αν ήταν πέρυσι. Χθες βέβαια δεν έπαιξε και υπερβολικά. 22' όλα κι όλα. Όσο για τον dozier, κανένας σοβαρός προπονητής δεν χρησιμοποιεί παίκτη με 1-2 ημέρες στην ομάδα. Οι περισσότεροι μάλιστα τους αφήνουν εκτός αποστολής. Η γύμνια μας βέβαια τον ανάγκασε να τον χρησιμοποιήσει (και ευτυχώς τα πήγε πολύ καλά). Τον Καλλέ πιστεύω πως τον ανέφερες για να γελάσουμε...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαι κάθετος 100%. Αν κάποιος συμμετέχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα παίζει. είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη και ας διαφωνούν όλοι. κι ο καλλές κι ο αράπης. κι ο κουτσιανικούλης κι ο μπαλάφας. αν δεν, δανεικοί. ας φύγουνε ως ελεύθεροι, δε με νοιάζει. με 20-25 χιλιάρικα παίρνω τον λαμπρόπουλο, τον τσάμη, τον αθανασούλα ξέρω γω, 10 βρίσκω...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετα τους χθεσινους χαρακτηρισμους αποφασιστηκε ο ψειριστης να μη μπορει να συμμετασχει στο φορουμ για 1 βδομαδουλα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Προσωπικά δεν συμφωνώ με τους αποκλεισμούς. Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει κι ας κρίνεται από αυτά. Τέλος πάντων. Εσείς ξέρετε καλύτερα.
Θωμά, έτσι είναι το λογικό. Όπως τα λες. Όταν όμως έχεις μικρό κουμπαρά και αποφασίζεις να δώσεις κάπου παραπάνω ώστε να σου κάνουν την διαφορά (π.χ. Λάζος) τότε μοιραία θα μείνουν κάποια φραγκοδίφραγκα για κάποιους που θα κάνουν τον σάκο του μποξ στις προπονήσεις. Εσύ είδες κάτι από τον Καλλέ πέρυσι που να δικαιολογεί την παραμονή του? (τον Αράπη δεν τον κρίνω). Δεν με χαλάει αφού κι εγώ προτιμώ κάποιον παικταρά που να κάνει την διαφορά μαζί με έναν καλλέ παρά 2 μέτριους ισάξιους παίκτες. Διαφορά φιλοσοφίας. 8-)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν διαφωνούμε σε τίποτα. στο εξής είμαι απόλυτος :geek: : ένας παίκτης που παίρνει 20-25 χιλιάρικα το χρόνο (πχ. καλλές) και έχει αποφασιστεί να συμμετέχει στη δεκάδα του μπασκετικού ΠΑΟΚ σημαίνει οτι είναι ικανός να προσφέρει έστω και για 5 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

palok έγραψε: είναι ικανός να προσφέρει έστω και για 5 λεπτά.
Στην προπόνηση... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ΣΟύλη χτύπα τους αντιπάλους εκεί που σε χτυπήσανε κι εσένα προχτές. Τα πόδια των marshall-dozier είναι πολύ γρήγορα. Τράβησε τους έξω και διείσδυση με καλό πρώτο βήμα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Παρε αλλη μια :redcard: ......Τρομερα προβλεψιμο το παιχνιδι της ομαδας......Και το κακο ειναι οτι δε βγαινει με αυτους τους παικτες.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

με βάση τα περσινά, την έλλειψη χρημάτων και τη λογική σούλη, νομίζω οτι ΑΝ κάνουμε μία αλλαγή, θα είναι κάποια στιγμή του ενός ξένου, δεν προβλέπω καμμία άλλη κίνηση ενίσχυσης. εδώ δεν πήραμε καν 3ο κοινοτικό...
από εκεί και πέρα αυτό θα είναι το ρόστερ (ας το πάρουμε χαμπάρι και ας μην μας απασχολεί η απόκτηση ενός σουτέρ στο 3 ή ενός ακόμα καλού playmaker) και αυτό θα είναι και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας, ιδίως αν μείνει ο Gray (set παιχνίδι με καλά οργανωμένες επιθέσεις στα 15-20 sec, προσπαθούμε να βάλουμε 70 και να φάμε 69...). το μεγάλο ερώτημα για μένα είναι αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο με τα σημερινά ακριβώς δεδομένα. μεγάλο και δύσκολο ερώτημα...

PS: στα γρήγορα (και τελείως φιλολογικά) απλά σου απαντάω στην πρόταση που λες: εγώ το πρόβλημα της ομάδας το βλέπω στην ταχύτητα και στην ντρίμπλα (εκεί που είναι δυνατές όλες οι κανονικές ομάδες του κόσμου από barca μέχρι charleroi και bamberg...). αν μετατοπίσεις τον marshall στο 2 και φέρεις ας πούμε τον kennedy winston στο 3 ΟΚ... :mrgreen: :opaokara: αλλά κάτι πιο βαρύ ακόμα?? ... :? :roll:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Δε νομίζω πως φταίει ο Σούλης σχετικά με το παλαιομοδίτικο στυλ παιχνιδιού που παίζουμε. Με αυτούς τους παίχτες που έχει τι να κάνει ο άνθρωπος? Δηλαδή το 1993-94, που ήταν πάλι προπονητής μας, έπαιζε μπάσκετ του 2010 και τώρα παίζει του '80? Αν έχεις ferrari θα τρέξεις, αν έχεις fiat punto και να θες να τρέξεις δε μπορείς! Απλός οδηγός είναι ο άνθρωπος, αλλά αν πατάει το γκάζι και το αυτοκίνητο δε πάει παραπάνω δε μπορεί να κάνει και πολλά. Εκτός κι αν του αλλάξεις μηχανή ή του κάνεις μερικές βελτιωσούλες..

Υ.Γ 1. Μετά Χριστόν Προφήτες μπορούμε να το παίξουμε όλοι όσοι λέγαμε από το καλοκαίρι ότι η ομάδα έχει ελλειπέστατο ρόστερ με σαφή κενά στο 1 και στο 5 (έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι θα βγάλουμε 3 διοργανώσεις με 2 πλέυ μέικερ, 2ο άσσο τον Αποστολίδη και μπακ-απ του Λάζου τον Καλλέ!) και ότι η ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι. Εγώ το διαπίστωσα στο φιλικό με την ΑΕΚ (το πρώτο ματς που τους είδα από κοντά) και το είχα επισημάνει, αλλά ο βατραχονύχης ο Πάλοκ είχε παραξενευτεί..! :lol:

Υ.Γ 2. Αυτό επίσης που με έχει κουράσει προσωπικά είναι αυτό το τροπάριο "οι ομάδες του Σούλη ρολάρουν στο τέλος". Δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό, κάποιοι λένε ότι δουλεύει με αρκετά σύνθετα συστήματα τα οποία θέλουν χρόνο για να αφομοιωθούν από τους παίχτες, οι οποίοι αργούν έτσι να βρούν τον ακριβή τους ρόλο στην ομάδα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έχω να δώ καλή αρχή σε αγωνιστική χρονιά στο μπάσκετ..ούτε εγώ θυμάμαι από πότε! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ζεσταθεί και ο κόσμος κάποια στιγμή από την αρχή!

Υ.Γ 3. Θυμήθηκα πότε κάναμε καλή αρχή! Με Μπάνε πριν 4-5 χρόνια που ξεκινήσαμε με 6/6 νίκες, αλλά μετά ξεφουσκώσαμε! :D
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν νομίζω πως σχεδίασε να έχει μπακ-απ του Λάζου τον Καλλέ. Τον Θοδωρα υπολόγιζε. Το αναλύω σε άλλο τόπικ αλλά ποιος το βρίσκει τώρα..... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”