Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από Photis »

PABLO GARCIA έγραψε:Tελικά....ρε συ Θόδωρε μερικά πράγματα είναι όντως πολύ όμορφα για να είναι και αληθινά....κρίμα
Δηλαδή???

:?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Tad συμφωνω απολυτα με αυτα τα οποια γραφεις. Διαφωνω μονο για το οτι την περιοδο της "Κλασικης" Παραγκας (1997-2001) ο Μπιλ δεν ειχε ουσιαστικη σχεση. Ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο, παραγοντας που εκεινη η περιοδος ηταν το διαστημα εκκολαψης του για την αναληψη της προεδριας της ΕΠΟ, να ειναι αμετοχος στα τεκταινομενα.

Ολοσωστο και το ζητημα που θιγεις για την περιοδο της "Παραγκας με Γραβατα", οπως και το ζητημα του ειδους "βοηθειας" του Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά η περίοδος της παράγκας ήταν με βίκτωρα μητρόπουλλο και σπάθα στη διαιτησία....Ο Γκαγκάτσης μετά το 2000 εμφανίστηκε...

Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

desperando έγραψε:
Hideguti έγραψε:
desperando έγραψε:
Φίλε μου ίσως επειδή δεν γνωρήζεις καλά , την εποχή της παράγκας μεσουρανούσε ο Μητρο , όταν τελείωσε αυτή η εποχή και τελικά έπεσε η παράγκα τα ινία πήρε στα χέρια του ο Bill αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μισούνται απίστευτα οι δυο τους, εντελώς φιλικά
Τμημα απο το βιογραφικο του Γκαγκατση. Πηγη
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=26214

φίλε μου επίτρεψε μου να γνωρίζω αρκετά πράματα περισσότερα από ένα άρθρο μιας εφημερίδας
Υπάρχουν και άνθρωποι εδω μέσα που προσπαθούν να διαμορφώσουν κάποια άποψη. Αν με ρωτήσεις τώρα θα σου πω ότι βασικά δεν τον γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Όμως επίσης ξέρω ότι δεν γνωρίζω αρκετά στοιχεία με κυριότερο από αυτά την ακριβή θέση που θα πάρει αν πάρει ο εν λόγο.

Δεν θα ήταν καλύτερα αδερφέ να μας έλεγες κι εσύ τι γνωρίζεις?
Το να πετάμε ατάκες του τύπου "...επίτρεψέ μου να ξέρω... αλλά δε λέω" δεν βοηθάει σε τίποτα και αντί να ανεβάζει την αξιοπιστία σου μάλλον τη μειώνει.
Το να λέμε ξέρω αλλά δε λέω δεν είναι πληροφορία. Είναι προφανές ότι δεν μας ενδιαφέρει το επίπεδο γνώσεων του καθενός αλλά η γνώση καθαυτή. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλουμε να ξέρουμε το ονομά σου.
Αδερφικά
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Και μήπως αρχίζει και φαίνεται και μία δόση κωλοτούμπας από κάποιους για τον Κill-Bill του Ελ. ποδοσφαίρου???
Δεν την έχτισε την παράγκα ο Γκαγκάτσης.....αυτός δεν ήξερε....ήρθε πολύ αργότερα....έχει και τα θετικά του....ήτανε πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ και μας βοήθησε....
Απορώ πάντως γιατί κράζουμε τον γάβρο και τον θεωρούμε και μισητό σωματείο.....μάλλον επειδή εκείνος μπόρεσε και βρήκε τις άκρες ενώ εμείς όχι.....αντε με το καλό και μεις....απορώ βέβαια μετά στο τι θα διαφέρουμε...γιατί ως γνωστόν όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Photis έγραψε:Παιδιά η περίοδος της παράγκας ήταν με βίκτωρα μητρόπουλλο και σπάθα στη διαιτησία....Ο Γκαγκάτσης μετά το 2000 εμφανίστηκε...

΄..... και τότε γκρεμίσανε τα ξωτικά την παράγκα και στη θέση της χτίσανε ένα υπέρλαμπρο παλάτι που όμοιό του δεν μπορούσες να βρεις σ'ολόκληρη την οικουμένη και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερααααα.
Θα το πω στον γιό μου το βράδυ να τον πάρει ο ύπνος γιατί είχε αρχίσει να βαριέται τα 3 γουρουνάκια.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......να το πεις Thrix. :) :)

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Photis έγραψε:
PABLO GARCIA έγραψε:Tελικά....ρε συ Θόδωρε μερικά πράγματα είναι όντως πολύ όμορφα για να είναι και αληθινά....κρίμα
Δηλαδή???

Οτι μιά φορά και έναν καιρό σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελ. ποδόσφαιρο ήτανε ένας ποδοσφαιριστής τόσο αγαπητός σε μιά ομάδα που όταν τελείωσε την καριέρα του ανέλαβε την προεδρία της ομάδας του, που ήταν καταχρεωμένη και ανυπόληπτη και μέ μόνο όπλο του τον κόσμο της ο οποίος-το ξανατονίζω-τον υπεραγαπούσε ανέλαβε να την ξεχρεώσει και να την ξαναβάλει στον δρόμο των όποιων επιτυχιών,πάντα με γνώμονα το ασυμβίβαστο και το περήφανο του σωματείου και το κυριότερο χωρίς να αναγκάσει τον κόσμο που τον υπεραγαπούσε να γλύφει εκεί που προηγουμένως έφτυνε......
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

.............και τώρα δηλαδή τι ισχύει άλλο πράγμα???

Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Το βάζω μια και γίνεται λόγος περί παράγκας.
Ο Ποντίκης μιλάει για "παράγκα", Γκαγκάτση και Μητρόπουλο
26/10/2008
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/217540.html

Φυσικά στηρίζω Ζαγοράκη με όλες του τις επιλογές, ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ όμως μακρυα ή (αναγκαστικά κοντά) και όχι αγαπημένοι.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και οτιδήποτε άλλο είναι εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα που στοχεύουν στην προβατίσια σιωπή. Είναι λυπηρό για ανθρώπους όπως ο Κατσαρής και ο Γκαγκάτσης να στρογγυλοκάθονται σε καρέκλες του ΠΑΟΚ και να καλύπτονται από τον μανδύα της τεραστιας αύρας και αγάπης που έχουμε για τον Ζαγοράκη.

Προσωπικά θα δεχτώ όλες του τις επιλογές, αφήνοντας τον να διοικήσει όπως νομίζει αλλά για τον κάθε Γκαγκάτση και Κατσαρή θα τους περιφρονώ όπως τους αρμόζει.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

+1000
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στις αντιπαραθέσεις Hideguti και Desperado απο το ίδιο link http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=26214 κάπου γράφει ότι

Οι περίπου 100.000 Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί στο Καλιμάρμαρο, αποθέωναν τους πρωταθλητές Ευρώπης, μέχρι που σηκώθηκε για να μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Η μακρόσυρτη και εκκωφαντική γιούχα τον πλήγωσε αφάνταστα.

Απορώ σε αυτήν την περίπτωση πως θα νοιώθετε όταν το σύνολο της κοινωνίας θα σας φτύνει και θα σας μισεί έτσι?
Όπως είπε και ο PGarsia παραπάνω ποια θα είναι η διαφορά σας με αυτούς που βρίζετε τους γάβρους όπως λέμε?

Ο σύντομος και άνετος δρόμος προς την επιτυχία είναι και ο δρόμος που έχει κατάληξη αντίθετη απο αυτήν που μπορεί να φαντάζεται κανείς.
Ο δρόμος της αρετής και της κακίας για παράδειγμα που διάλεξε ο Ηρακλής.(Ιστορία δημοτικού και όχι ο γηραιός που γνωρίζουμε με τα μπλέ).

vanroy έχουμε απόλυτη ταύτιση απόψεων και μάλιστα το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ αλλά δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις για άγνωστους λόγους.
Μάλλον ο εισαγγελέας μελετούσε ποιο σοβαρά πράγματα όπως για παράδειγμα την εκτέλεση δια τουφεκισμού ενός πράκτωρα της Στάζι.

Kos αν υπάρχει απο την διοίκηση προς τους δημοσιογράφους έντεχνη διαρροή εκ μέρους μου το λαμβάνω ως στάση κάτω απο το τραπέζι (κάτω απο την ζώνη όπως έγραψα).
Ο κύριος Ζαγοράκης σαν ηγέτης μας μπορεί να βγεί σε μια συνέλευση όπως με τους μετόχους και να μας εξηγήσει τι θέλει και τι ονειρεύεται και όλοι μαζί με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ ανάλογα να πάρουμε θέση για τα πάντα που μας απασχολούν.
Σε μια προσπάθεια δεν είναι μόνος.
Τόνισα παραπάνω αν...
Οι δημοσιογράφοι όμως που ξεκίνησαν τα γκάλοπ για να μετρήσουν τα αντανακλαστικά μας περιμένω να είναι ποιο μάχιμοι και όχι να ξεκινάνε μετρήσεις μέσω Internet με αμφισβητήσιμα αποτελέσματα και μάλιστα απο τον καναπέ.
Θέλω να μου μεταφέρουν είδηση και ΟΧΙ αναφορά ναι μεν αλλά μπορεί ίσως κλπ κλπ ή άκουσα.
Φυσικά δεν το εννοώ για όλους (δεν είναι όλοι το ίδιο) αλλά όσοι βάλανε αυτές τις μετρήσεις στα site τους.

Με τον γιο υπήρξε πρόβλημα (προσωπικά δεν είχα και κακώς έφυγε απο εμάς) με τον πατέρα του ξαφνικά δεν υπάρχει ή δεν θα υπάρχει ή δεν θα υπάρξει?
Έιναι πολλές οι παράμετροι και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Υ.Γ Μ αρέσει που είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά δεν βλέπω ηρεμία να έχω τελικά.
Με κόβω γρήγορα να αποκτήσω.

Κανά νεώτερο απο το μέτωπο?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αδέρφια πιο πάνω όλοι και εσείς και εγώ έχουμε γράψει ένα κάρο επιχειρήματα και αναλύσεις.

Δεν έχω αναφέρει το σημαντικότερο.

Με τέτοια φάτσα που πας ρε Γκαγκάτση ??? Κόβεσε μόνο από την φάτσα.

Έχω Ζαγοράκη, Βρύζα μοντέλα, γλόμπο και τροφαντό Βιολίδη, παλικάρι Ποικιλίδη και μου έρχεσαι με το ψαρί μαλλί κοκκόρι και την ξυνή φάτσα των χιλίων καρδιναλίων ???????????? Που πας ρε Βασίλη Γκαγκάτση ????

Ο Χρυσόστομος τουλάχιστον το παλικαράκι είναι μία χαρά.

Αυτός ο μπαμπάς του αποκλείεται μόνο από εμφάνιση !!!
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Την καλησπέρα μου. Για όσους για διάφορους λόγους πάτησαν επάνω στην άποψη μου για να απαντήσουν να διευκρινίσω τα εξής:
1) δεν εξέφρασα θέση υπέρ ή κατά του Γκαγκάτση (διότι δε με ενδιαφέρει το όνομα, με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ)
2) δεν συνέκρινα τον ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο (χρησιμοποίησα απλά την ισπανική λίγκα απλά ως αντίστοιχο παράδειγμα)...
3) Για όσους ανέφεραν τους τίτλους της Μπιλμπάο, ας ρίξουν και καμιά ματιά στις χρονιές (μη γινόμαστε σαν τους σκώληκες που μας λένε ότι έχουν καμιά 50αριά πρωταθλήματα όταν έπαιζαν στις Θερμοπύλες με το Λεωνίδα) :). Και στην τελική αναλογικά και ο ΠΑΟΚ έχει τους δικούς του τίτλους, αλλά όπως γι αυτους έτσι και για μας, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ αρκετοί.

Ο λόγος για τον οποίο στεναχωρήθηκα δεν είναι η ανταλλαγή απόψεων (που όπως ανέφερε κάποιος φίλος είναι όντως ένδειξη υγείας). Είναι ότι με μια φήμη και μόνο, η ανταλλαγή απόψεων μετατράπηκε σε στείρα αντιπαράθεση με αφορισμούς και μπιχτές που εκλαμβάνονται εκατέρωθεν ως λόγος διαμάχης.

Το όνειρο μου δεν είχε να κάνει με πρόσωπα. Είχε να κάνει με την ενότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ που υπό την καθοδήγηση του Θόδωρου φάνηκε να κάνει την υπέρβαση και να είναι έτοιμος και ώριμος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά.
Αυτή η ενότητα όμως δείχνει να τρίζει και αυτός είναι ο λόγος που χαλάστηκα.
Δε με ενδιαφέρει ο Γκαγκάτσης και ο κάθε Γκαγκάτσης.
Με νοιάζει όμως ότι ενώ έχει δημιουργηθεί μια δυναμική που δείχνει να οδηγεί τον ΠΑΟΚ μας ψηλά, μια φήμη είναι αρκετή για να βγάλουμε τα μαχαίρια.
Σε τελική ανάλυση είναι εκβιαστικό για τους μεν υποστηρικτές της πρόσληψης να απειλούνται από τους δε με διχασμό του κόσμου. Οπως είναι εκβιαστικό και από τους αντιτιθέμενους στην πρόσληψη να απειλούνται από τους υπόλοιπους με φυγη Θόδωρου. Τέτοιου τύπου διλήμματα μόνο κακό μας κάνουν. Γι αυτό και ζήτησα συγγνώμη από το Θόδωρο, γιατί φαίνεται να μην αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με την ωριμότητα που αρμόζει, ενώ προς στιγμή είχε φανεί κάτι διαφορετικό.

Οσο για το αν θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να κινείται στα χνάρια των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, η απάντηση νομίζω είναι περιττή.
Για να μην ξεχνιόμαστε ο τελικός του Ch.L. την επόμενη σεζόν είναι στις 22 Μαϊου 2010 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου :) :) :) :) :) :) :)

ΥΓ. ΑΕΚ ΑΕΚ αντε μαμήσου ΑΕΚ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος farmak76 την Παρ 15 Μάιος 2009, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε: Μήπως είναι η ώρα που πρέπει να σωπάσουμε?

Τις τελευταίες μέρες, ακούω από όλους (και από μένα) διάφορες απόψεις σχετικά με το θέμα Γκαγκάτση... Ο καθ' ένας για δικούς του λόγους, υποστηρίζει την έλευση ή την μη ελευση του Γκαγκάτση... Όλοι νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο και με λογικά επιχειρήματα στηρίζουμε την άποψη μας.
Απο την μία μεριά, οι πιο πιστοί στις ιδέες που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος, κατα κάποιους οι πιο "ρομαντικοί", υποστηρίζουν ότι ο Γκαγκάτσης, ως ένας άνθρωπος χωμένος σε σκάνδαλα που στόχο είχαν την ενίσχυση του ΠΟΚ και την υπονόμευση των άλλων ομάδων, όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να μείνει μακριά απο τον ΠΑΟΚ μας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν τον Γκαγκάτση, όχι γιατί έχει κανει ότι έχει κάνει, αλλά γιατί πιστεύουν ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύονται...
Από την άλλη μεριά τώρα, κάποιοι άλλοι με το συνθημα ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, πιστεύουν ότι αξίζει να έρθει ο Γκαγκάτσης γιατί θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε οργανωτικό, οικονομικό και παρασκηνιακό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν διευθύνων σύμβουλο με εμπειρία (πράγμα που διαθέτει ο Γκαγκάτσης) για να βοηθήσει στην οργάνωση της ομάδας, ψάχνει χορηγούς και ελπίζει ότι με τον Γκαγκάτση όλο και περισσότεροι χορηγοί θα προσεγγίσουν την ομάδα, και τέλος ψάχνει έναν τρόπο για να σταματήσει την αδικία που υπάρχει και προσπαθεί να του κόψει την ανοδική του πορεία...
Όλοι εχουμε τις απόψεις μας και το δικαίωμα να τις δημοσιεύουμε. Δημοκρατία έχουμε. Αλλά δεν ξέρω, τώρα πια, που σύμφωνα με διάφορες πηγές η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη, τι ρόλο θα παίξουν οι απόψεις του καθενός... Μήπως θα ήταν καλύτερο, να σταματήσουμε τη γκρίνια, να κάτσουμε στη θέση μας και να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις? Με την γκρίνια αυτήν την περίοδο μόνο κακό στην ομάδα μας κάνουμε... Τα αποτελέσματα αυτής της ήδη πεπραγμένης ενέργειας θα τα δούμε με το πέρασμα του χρόνου... Και τονίζω ότι η ενέργεια αυτή, ο διορισμός του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει ήδη μπας και το χωνέψουμε και σταματήσουμε όλοι να λέμε τη γνώμη μας... Μήπως έφτασε η ώρα να σωπάσουμε λίγο? Εφόσον δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στην απόφαση του Ζαγοράκη, μήπως θα έπρεπε να την αποδεχτούμε, να σωπάσουμε και να περιμένουμε να δούμε τις συνέπειες? Και μετά κρίνουμε...
Και συνεχίζω... Ότι γράφουμε εδώ μέσα οι κολοφυλλάδες το διαβάζουνε και το μεταφέρουν προς τα έξω... Μην δημηουργείται κλίμα... Περιμέντε να δούμε τις συνέπειες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”