Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Έξω και ο Βαβζίνιακ??? Και με ποιον θα παίξουν αριστερό μπακ? τι ευχάριστα νέα είναι αυτά μωρέ?? Με τα νέα δεδομένα, πιστεύω πως το κουνέλι θα παίξει καθαρά για το Χ. Βλέπω ο Τεν-Χάστε να ακολουθεί συνταγή Χίντινγκ.

Boreios4 έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες φίλε μου. Αν δεν είσαι ΠΑΟΚ δε μπορείς να το νιώσεις. Πραγματικά αν το σκεφτώ 5 λεπτά αναλυτικά, το μπούκωμα που παθαίνω δε περιγράφεται.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

για αυτο με τα 20000 σημαιακια τι εχετε να πειτε?παντως και στο γηπεδο της chelsea που γινεται ειναι τελειο!ποσο μαλλον εδω που θα συνοδευεται με καπνογονα,πυρσους και χαρτακια!!!
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Steenage έγραψε:20.000 σημαίες στην Τούμπα!
Ένα από τα «happenings» της ημέρας θα είναι οι χιλιάδες υφασμάτινες ασπρόμαυρες καρό σημαίες που θα μοιραστούν στην Τούμπα

http://www.metrosport.gr/archives/20683
Τι καρό ρε, θα μας τρελλάνουνε ? Δε θα γίνει ο αγώνας στην πίστα της Monza , στην Τούμπα θα γίνει .

ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΡΟ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΩ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ναι αλλά μετά μπορούμε να τις κρατήσουμε για να παίζουμε και σκάκι, όταν δεν τις χρησιμοποιούμε! :) :) :) :) :)

Αυτό λέγεται...value for money!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Maximus έγραψε:Παιδια...και εγω μαζι σας ειμαι...ΠΑΟΚ ολεο...

...Αλλά αυτοι οι ''ανυπαρκτοι'' βγηκαν πρωτοι στον ομιλο του Τσου Λου και πηραν διπλό στο γηπεδο της Ιντερ...

...Μηπως να χαμηλωναμε λιγο τους τονους...
Προφανως δεν εισαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε Rizla,

Η ψυχουλα μου το ξερει- οπως και χιλιαδων αλλων ΠΑΟΚτζηδων- που αναγκαζομαι να μεινω στην παλιοαθηνα...

Η μεγαλυτερη συγκινηση για μενα ηταν οταν αποκλεισαμε την Arsenal μεσα στο Highbury και την αλλη μερα στο σχολείο ηρθαν ολα τα αθηνοπαιδα και με εδιναν συγχαρητηρια! Εμενα! Λες και εγω κερδισα την αρσεναλ...Εκει ενιωσα τοση περηφανια που ειμαι παοκι που δεν περιγραφεται!

Απλα δεν με αρεσει η ψυχολογια που εχουμε σαν οπαδοι...Απο το ζενιθ στο ναδιρ και αντιστροφα...

Ρε παιδια...κουλαρετε...χαλαρωστε...

Κανετε λες και ειμαστε εμεις το φαβορι για την 2η θεση...Ε...δεν ειμαστε εμεις το φαβορι...Με τον βαζελο παιζουμε...Ας χαλαρωσουμε λιγο...

Ευτυχως που υπαρχει στο τιμονι ο Σαντος με τον ζαγορ (και οχι εμεις) που ειναι σοβαροι και τους κρατανε χαμηλα το κεφαλι,αλλιως θα σκεφτοντουσαν τωρα οι παιχτες Μιλαν και Μπαρτσελονα και θα τρωγανε μπαλακια ωραια την κυριακη...

Το εχουμε ξαναδει το εργο...Με ισραηλινους κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Ναι,και δοξα τον Θεο "ο ρεαλιστης ο Σαντος" ειπε οτι του χρονου θα παμε για το πρωταθλημα και οχι να κουλαρουμε και να αραξουμε στα κυβικα μας... :wink:

Πολυ καλος ο ρεαλισμος,αλλα ρεαλισμος δεν ειναι το να κοιτας παντα προς τα κατω και να υποτιμας τον εαυτο σου,αλλα να ξερεις το ποιος εισαι και το τι μπορεις να καταφερεις.Μιλας λες και ειμαστε η κωλοπετινιτσα που πανε να τη φανε τα θηρια...Ειπαμε,μη φουσκωνουν τα μυαλα μας αλλα οχι κι ετσι,κομπλεξ λεγετε αυτο,οχι ρεαλισμος

Σορι,αλλα μου φαινεται οτι σου εχουν κανει λιγο πλυση εγκεφαλου εκει κατω αυτα που ακους και οι οπαδοι τον αλλον ομαδων.Αμα ειναι να μικρυνουμε ετσι τον ΠΑΟΚ απο μονοι μας,καλη μας συνεχεια,να το χωνεψουμε και να το συνειδητοποιησουμε και οι τελευταιοι επιτελους,και να μεινουμε στο να δινουμε ντερμπι κορυφης με τον Ρουλη και να τσακωνομαστε με τα σκουλικια για το ποιος ειναι το αφεντικο του στρουμφοχωριου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Παρ 08 Μάιος 2009, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ποτε μικρυνα εγω τον ΠΑΟΚ;

Εγω μιλαω αυτη την στιγμη για τους αντιπαλους...Βλεπω εδω στο φορουμ '' θα τους κανουμε'' , '' θα τους μ@μησουμε'', '' οι ανυπαρκτοι'', '' οι ετσι,οι αλλιως'' ...

Και εγω υπενθυμιζω οτι αυτοι ειναι που νικησαν την ιντερ μεσα στην εδρα της και αυτοι ειναι που βγηκαν πρωτοι στους ομιλους του Τσου Λου...

Δεν λεω κατι παραλογο...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για ανυπαρκτους και ιδιως οσον αφορα τον Παναθηναϊκο,και ισα ισα υπαρχουν συνεχεια φωνες που μας υπενθυμιζουμε να μην ξεχναμε ουτε και την ΑΕΚ.

Τωρα αυτο που λες,παραμονες αγωνα ειναι,τι θελεις να κανουμε;Να μιζεριαζουμε και να αναβουμε λαμπαδες μηπως γινει θαυμα και κερδισουμε;Λογικο ειναι να υπαρχει αυτοπεποιθηση και ενθουσιασμος
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

φιλε maximus γιατι να σκεφτομαι οτι οι λαγοι νικησαν την ιντερ μεσα στο μιλανο και οχι οτι ο πανσερραικος της β' εθνικης τους εχει φετος στην πιπα?
μπαλα ειναι φιλε μου...
κι εδω ειναι φορουμ και λεμε τις λαλακιες μας για να υπαρχει επικοινωνια μεταξυ μας και ανταλλαγη αποψεων...
εννοειται πως οι ποδοσφαιριστες μας δεν σκεφτονται οπως εμεις...
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ!! :?
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Το θεμα ειναι οτι κραζαμε τους παιχτες μας για την νοοτροπια τους στα ντερμπι,αν ειναι να αποκτησουμε οι οπαδοι την νοοτροπια που βριζαμε,καφ' τα Χαραλαμπε :P
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι φιλε...και εγω προσπαθω να κρατησω τον ενθουσιασμό μου σε λογικα πλαισια...για αυτο τα λεω αυτα...

Και ζηλευω αυτους που θα βρεθουν μεσα στο γηπεδο...και φυσικα την ατμοσφαιρα που θα ζησουν...

Απο εκει και περα...μακάρι να μας βγει τελεια το παιχνιδι...αλλα και τα επομενα παιχνιδια...

ΥΓ.

Ενταξει...στις λαλακιες και εγω πρώτος! :) :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

εδω ανηκεις κι εσυ!! :) :)
θα σου δινα το εισητηριο μου...αλλα πανω απτο πτωμα μου! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Maximus έγραψε:Ναι φιλε...και εγω προσπαθω να κρατησω τον ενθουσιασμό μου σε λογικα πλαισια...για αυτο τα λεω αυτα...

Και ζηλευω αυτους που θα βρεθουν μεσα στο γηπεδο...και φυσικα την ατμοσφαιρα που θα ζησουν...

Απο εκει και περα...μακάρι να μας βγει τελεια το παιχνιδι...αλλα και τα επομενα παιχνιδια...

ΥΓ.

Ενταξει...στις λαλακιες και εγω πρώτος! :) :)
Φρεσκος εισαι ακομα στο forum,με τον καιρο θα δεις,ανεβα καμμια φορα και Σαλονικα να παμε για καμμια Τουμπα Λιμπρε να δεις τι καλα που θα τα μαθεις τα γραμματα :P :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

ehemithos...

.''..σκοτωσα για ενα εισητηριο...'' :) :lol:

little john...για το κυριακατικο ματς εχω στειλει εκπροσωπο ,τον ξαδερφο μου στη θυρα 6... Στο επομενο θα ερθω... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”