και ο γαύρος δε θα γυρίσει... θα μείνει Σαλόνικα και θ απάει δερί για το ματς με τον Πάνθραξ...
[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 04.02.09 21:15
Re: 04.02.09 21:15 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο)
όπα... 14:45 η πτήση θα είναι ασπρόμαυρη δηλαδή;;;;
και ο γαύρος δε θα γυρίσει... θα μείνει Σαλόνικα και θ απάει δερί για το ματς με τον Πάνθραξ...
συνέχεια...
μας βλέπω να την κάνουμε ταναπού την πτήση...
έ ρε γλέντια λέμε...!!!
μας βλέπω να την κάνουμε ταναπού την πτήση...
έ ρε γλέντια λέμε...!!!
- aspromauri
κακος.ελπιζω να παιξει 50-50 οπως στον 1ο γυρο πρωταθληματος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 03 Φεβ 2009, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Σοβαρά είναι τα... πλήγματα που θα έχει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής πρόκειται να μείνουν οι Λέτο, Ντιόγκο και Γκαλέτι ενώ στην... μάχη της Τούμπας θα ριχθεί ο Άγγλος Ντάρμπισαϊρ. Πάντως η αποστολή δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη.
μακαρι θεεου μου δικαιωσε μας
μακαρι θεεου μου δικαιωσε μας
ειμαι ο ehemithos199 και μολις τελειωσα στη μαπα του ντιογο!!
(εχει προβλημα ο λογαριασμος μου και μπαινω απο αλλου)
ο καριολης ο ερνεστο μολις θα εμαθε για μουσλι προφυλαξε το φλωρακι τους μη τον χουφτωσει ο παμπλο!!! το ιδιο και η μαμακα του!!
πιο πολυ γι αυτο στεναχωρηθηκα παρα την απουσια μουσλι...
(εχει προβλημα ο λογαριασμος μου και μπαινω απο αλλου)
ο καριολης ο ερνεστο μολις θα εμαθε για μουσλι προφυλαξε το φλωρακι τους μη τον χουφτωσει ο παμπλο!!! το ιδιο και η μαμακα του!!
πιο πολυ γι αυτο στεναχωρηθηκα παρα την απουσια μουσλι...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ολυμπιακός
Με τα φρένα σπασμένα στην Τούμπα!
Το τρένο του Ολυμπιακού έχει επόμενη στάση, την Τούμπα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (4/2, 21:15, ALPHA).
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λέτο και Ντομί. Ντεμπούτο για Ντάρμπισαϊρ
.
http://www.sport24.gr/html/ent/967/ent.273967.asp
Με τα φρένα σπασμένα στην Τούμπα!
Το τρένο του Ολυμπιακού έχει επόμενη στάση, την Τούμπα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (4/2, 21:15, ALPHA).
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λέτο και Ντομί. Ντεμπούτο για Ντάρμπισαϊρ
.http://www.sport24.gr/html/ent/967/ent.273967.asp
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 03 Φεβ 2009, 18:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.