Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
Μη μασάς ρε Κόλκα...θα διώξουμε τον Garcia που παίρνει 600 χιλιάρικα και δεν πατάει και περιοχή και θα βρούμε λεφτά...
φαγώθηκε να πάρει τον πούλο ο Veron..... και μαθηματικά πλέον τον Κόλκα τον γράφω στο μονοκέφαλο μου....
ΑΝΤΕ γεια!

ΑΝΤΕ γεια!

Μήπως πάντως μερικά πράγματα τα λέει για καλό της ομάδας και τον παρεξηγούμε? Δηλαδή για να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους ως πρός δικούς μας παίχτες η να νομίζουν ότι η αγοραστική μας δύναμη ελατώθηκε?
Δε ξέρω, απλά λέω γιατί δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο "περίεργες" απόψεις στο παρελθόν...
Δε ξέρω, απλά λέω γιατί δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο "περίεργες" απόψεις στο παρελθόν...
Δηλαδή λέει πράγματα, για να αποπροσανατωλήσει τους αντιπάλους μας, ξευτιλίζοντας την δημοσιογραφική του προσωπικότητα??
Τουλάχιστον δε πουλάει παπάδες όπως διάφοροι "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ" για προβολή και πόλωση.
Μπορεί να λέει και αλήθειες η έστω μισές...
Μπορεί να λέει και αλήθειες η έστω μισές...
+1 στον eleos.
Ρε παιδιά μπορεί να παίζει το παιχνίδι που θέλει η διοίκηση!Τόσο απίθανο είναι ? Παίζουνε πολλά κόλπα στα ΜΜΕ σε συνεργασία με ομάδες/διοικήσεις που εμείς δεν τα ξέρουμε.Ηρεμία..

Ρε παιδιά μπορεί να παίζει το παιχνίδι που θέλει η διοίκηση!Τόσο απίθανο είναι ? Παίζουνε πολλά κόλπα στα ΜΜΕ σε συνεργασία με ομάδες/διοικήσεις που εμείς δεν τα ξέρουμε.Ηρεμία..

- LittleJohn
Δεν διαφωνω οτι μπορει να τα κανει ολα κατοπιν συμφωνιας με την διοικηση,αλλα οι δημοσιογραφοι πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι,εναν ρεπορτερ-παπαγαλακι εστω και μιας πετυχημενης και αξιοπιστης διοικηση δεν τον θεωρω καθολου αξιοσεβαστο.Εχει γραψει παρα πολλα και πολυ αποτυχημενα πραγματα κατα τη γνωμη μου και εχει πεσει πολυ στα ματια μου τον τελευταιο καιρο.Απο που να αρχισω,απο τοτε που αρχισε να βαζει φυτιλια για Γκαρσια στα καλα καθουμενα,με το να προσπαθει να μας βγαλει ολους τρελους και οτι στην πραγματικοτητα ειναι ο πιο αμπαλος χαφ του πρωταθληματος,χρησιμοποιοντας οτι πιο ακροβατικα και ακυρα "επιχειρηματα" βρηκε για να το κανει αυτο,με το να κραζει τους παντες στο μπλογκ του με δασκαλιστικο υφακι και με το ΠΑΟΚομετρο ανα χειρας,με το να λεει στους παντες να μην λενε για μεταγραφες και για αποδεσμευσεις οταν εχει ακομα αγωνιστικες υποχρεωσεις η ομαδα,μονο και μονο να αρχισει μετα απο λιγο να γραφει στο ξεκαρφωτο για ενδεχομενη επιστροφη Σαλπιγγιδη και για πιθανες αποδεσμευσεις Γκαρσια-Βερον,με το να αρχισει την αγιογραφια του ασπιλου Γκαγκατση,με το να αφιερωνει σχεδον ολοκληρο ποστ για να "δικαιωσει" τον Κονσεϊσαο για το σους στην Λαρισα (αληθεια,ακομα και σε μας να το εκανε,πιο το νοημα να αναμοχλευεις κατι που περασε στο ντουκου σχεδον απο τους παντες και μαλιστα σαν προσπαθεια να το "δικαιολογησεις";)
Οκ,να ειναι σε συμφωνια με την διοικηση,αλλα αυτο ας το κανει προστατευοντας την απο διαρροες,οχι με το να βαζει φυτιλια για να σφυγμομετρει αντιδρασεις και να στηριζει τις οποιες αποφασεις τις διοικησης a priori,καλες-κακες δεν ξερω,με τον πιο αμετροεπη και στα ορια του σκανδαλωδους τροπο.
Τεσπα,αυτο που με απογοητευει ειναι οτι ηταν και ειναι ακομα απο τους αγαπημενους μου ρεπορτερ του ΠΑΟΚ και καποιος που παντα απολαμβανω να τον ακουω για το χιουμορ του και για την τρελα που βγαζει για τον ΠΑΟΚ,αλλιως αντι να γκρινιαζα θα τον εγραφα μια και καλη στα τετοια μου και δεν θα ασχολουμουν.Τι να πω,μακαρι να ξαναβρει γρηγορα τον παλιο του εαυτο,πολυ ντεφορμε απο τον χειμωνα και μετα
Οκ,να ειναι σε συμφωνια με την διοικηση,αλλα αυτο ας το κανει προστατευοντας την απο διαρροες,οχι με το να βαζει φυτιλια για να σφυγμομετρει αντιδρασεις και να στηριζει τις οποιες αποφασεις τις διοικησης a priori,καλες-κακες δεν ξερω,με τον πιο αμετροεπη και στα ορια του σκανδαλωδους τροπο.
Τεσπα,αυτο που με απογοητευει ειναι οτι ηταν και ειναι ακομα απο τους αγαπημενους μου ρεπορτερ του ΠΑΟΚ και καποιος που παντα απολαμβανω να τον ακουω για το χιουμορ του και για την τρελα που βγαζει για τον ΠΑΟΚ,αλλιως αντι να γκρινιαζα θα τον εγραφα μια και καλη στα τετοια μου και δεν θα ασχολουμουν.Τι να πω,μακαρι να ξαναβρει γρηγορα τον παλιο του εαυτο,πολυ ντεφορμε απο τον χειμωνα και μετα
Εχει πεσει εξω στο μπατζετ των μεταγραφων, εχει πεσει εξω για Γκαρσια, εχει πεσει εξω για Κονσεισαο και μαλλον θα πεσει εξω και για Βερον. Στο ραδιοφωνο παντως, οποτε τυχαινει να τον ακουω ειναι απολαυστικος.
Ο Κολκας εχασε τις προσβασεις απο τη στιγμη που καταπιαστηκε με τον ερασιτεχνη ο Βιολιδης.Ειναι κοντα στο Ζαγορακη αλλα κομματι δυσκολο να ζητας ειδηση απ τον Προεδρο.
Προφανώς σ αυτό αναφέρεται το σχόλιο στο blog του Κόλκα...paok87 έγραψε:http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=68#comment-10799
τι εγραψε σημερα στην εξέδρα?

Καλημέρα αδέρφια.
Ο Σταύρος είναι δημοσιογράφος και όπως εμείς έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του. Και δεν έχει μόνο δικαίωμα αλλά και ιερή υποχρέωση.
Όσο αφορά το θέμα με την χαλαρότητα και την έπαρση απαιτώ από αυτόν ανάλυση και ονόματα.
Οι αρχές που δίδαξε αυτή η διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτες για εμένα και δεν μπορεί να υπάρχει λοξοδρόμηση και οπισθοδρόμηση.
Όλα στα φως κύριε Κόλκα. Ακόμα και αν κάνετε λάθος.
Να πω ότι και εγώ ως οπαδός έχω κάποια ανησυχία τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε καιρό να ακούσουμε την διοίκηση να μιλάει και δεν γουστάρω. Είπαμε να μην μιλάμε πολύ αλλά όχι και καθόλου ....
Αυτό που είπε ο Σταύρος το θεωρώ πιο σημαντικό από οποιονδήποτε Γκαγκάτση, οποιονδήποτε Σαλπιγγίδη, οποιονδήποτε Σάντος. Όλοι είναι αναλώσιμοι εκτός από τις αρχές μας ...
Ο Σταύρος είναι δημοσιογράφος και όπως εμείς έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του. Και δεν έχει μόνο δικαίωμα αλλά και ιερή υποχρέωση.
Όσο αφορά το θέμα με την χαλαρότητα και την έπαρση απαιτώ από αυτόν ανάλυση και ονόματα.
Οι αρχές που δίδαξε αυτή η διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτες για εμένα και δεν μπορεί να υπάρχει λοξοδρόμηση και οπισθοδρόμηση.
Όλα στα φως κύριε Κόλκα. Ακόμα και αν κάνετε λάθος.
Να πω ότι και εγώ ως οπαδός έχω κάποια ανησυχία τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε καιρό να ακούσουμε την διοίκηση να μιλάει και δεν γουστάρω. Είπαμε να μην μιλάμε πολύ αλλά όχι και καθόλου ....
Αυτό που είπε ο Σταύρος το θεωρώ πιο σημαντικό από οποιονδήποτε Γκαγκάτση, οποιονδήποτε Σαλπιγγίδη, οποιονδήποτε Σάντος. Όλοι είναι αναλώσιμοι εκτός από τις αρχές μας ...