ΈραΣπορ

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: ΈραΣπορ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

niko70 έγραψε:Παπανικολάου (τώρα) : 90-10 η διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πόσο ΠΟΝΑΕΙ ???? Πραγματικά είσαστε για λύπηση...

Καθόλου.
Έχει δίκιο.
Τόσο έπαιζε τον gay μετά το πέναλτι. ;) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

niko70 έγραψε:Παπανικολάου (τώρα) : 90-10 η διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πόσο ΠΟΝΑΕΙ ???? Πραγματικά είσαστε για λύπηση...

Παπανικολαουουου...ουου

Ελικοπτεροοοοοοοοοοοο
cylon

Δημοσίευση από cylon »

η μαννα του παπανικολαου μου χρωσταει τριαντα ευρω....πενηνταρικο της εδωσα....
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ε,αμα το ειπε ο παπανικολαου ετσι θα ειναι...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα ο ανθρωπος αυτος ειναι αντιπροσωπευτικος του κλασικου γαυρου.....κατεβηκε στην αθηνα απο το χωριο του στην αρτα κ για να αποβαλλει λιγο απο το βλαχοκομπλεξ του εγινε κολλημενος "υπαλληλος" του ολυμπιακου....δεν αξιζει να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

100-0 ηταν βλακακο η διαιτησία......... ετσι θα σε @@@@@ καθε χρόνο πλεον.αχ αχ αχ πονος.

Π-Ξ-Σ σου λεει κατι?

ΥΓ. Βαλε τις κασετες εκει που βαζεις και τα τηλεκοντρολ σου.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ο Βοϊτσίδης συνεχίζει και εκπλήσσει θετικά.
Σήμερα το μεσημέρι έδωσε πάλι ένα μικρό ρεσιτάλ με τους δημοσιογράφους του βόθρου.
Μπράβο.

Συμφωνούσα και εγώ, οπλαρχηγέ
με το προ μηνός σχόλιό σου
τον έχω για όαση τον Γιάννη Βοιτσίδη όμως
χθες τρελάθηκα από το δίδυμο Βοϊτσίδη-Δέλκου
που μετέδιδαν και σχολίαζαν μέσω ΕΡΑ
όταν και χαρακτήρισαν ανερυθρίαστα
ως "τραβηγμένο το πέναλτι εις βάρος του οσφπ"
και "έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται" etc.

Ειλικρινά απογοητεύτηκα.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Δ.Ν.Τ. δεν υπαρχει για αυτα τα ρεμαλια????
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Εγώ γιατί νομίζω ότι αν χθες έδινε ίδιο πέναλτυ υπέρ του γάβρου, σήμερα τα "σπορ του βορρα" θα κυκλοφορούσαν με δώρο ένα χάρτη της ανεξάρτητης Μακεδονίας, μια σημαία του Ήλιου της Βεργίνας, μία σάρισσα μακεδονικής φάλαγγας και μία πανοπλία;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω γιατι νομιζω πως οι περισσοτεροι απο εμας θα κατηγορουσαν τον Τσιριλο που εσπρωξε,αγαρμπα,τον Παντελιτς?......
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

nick_shortjohn έγραψε:Εγώ γιατί νομίζω ότι αν χθες έδινε ίδιο πέναλτυ υπέρ του γάβρου, σήμερα τα "σπορ του βορρα" θα κυκλοφορούσαν με δώρο ένα χάρτη της ανεξάρτητης Μακεδονίας, μια σημαία του Ήλιου της Βεργίνας, μία σάρισσα μακεδονικής φάλαγγας και μία πανοπλία;

θα πάρουμε πρώτα τους τίτλους που μας έχουν στερήσει και μας έχουν κλέψει, χρόνια τώρα, και μετά θα φτάσουμε σε τέτοιου είδους σχόλια και προβληματισμούς.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

nick_shortjohn έγραψε:Εγώ γιατί νομίζω ότι αν χθες έδινε ίδιο πέναλτυ υπέρ του γάβρου, σήμερα τα "σπορ του βορρα" θα κυκλοφορούσαν με δώρο ένα χάρτη της ανεξάρτητης Μακεδονίας, μια σημαία του Ήλιου της Βεργίνας, μία σάρισσα μακεδονικής φάλαγγας και μία πανοπλία;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πενιχρό σε βρίσκω στον τομέα φαντασία.

επίσης,οποιοσδήποτε ενσυνειδήτως υποστηρίζων ΠΑΟΚ δεν κατανοώ πως μπορεί να δηλώνει ότι ήταν πεναλτάρα του φίφη του γαβραάμ ενώ αν δινόταν πχ είς βάρος του κοντρέρας θα έλεγε σχεδόν σίγουρα "αμφισβητούμενο,αλλά,αν γινόταν τέτοια φάση με πρωταγωνιστή το γαβραάμ θα έδινε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ;".προσωπικά,επειδή αυτό θα έλεγα,κρατώ αποστάσεις από το προχθεσινό πέναλτι.το οποίο βεβαίως θεωρώ ΣΤΑΧΤΗ στα ΜΑΤΙΑ κ δη παντελώς ΑΝΕΞΟΔΗ από τον κουνιστό έφηβο.άλλο όμως το ένα,άλλο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πιπες...
Ηταν δεν ηταν δεν εχει σημασια...

Το σκορ ειναι που μετραει...και ο πινακας της φωτεινουλας εδειξε 2-1

ΠΟΥΤΣΣΣΑ,ΠΟΥΤΣΣΣΑ,ΠΟΥΤΣΣΣΑ

Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,
Εικόνα
Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,Ελικοοπτεροοο,
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

μαζί σου.ούτε σε 10 ζωές δεν παίζει να <<λυπηθώ>> αυτά τα μ0#ν0πανα για όσα αισχρά έχουν κάνει.αλλά μη μυξοκλαίμε κ τρελλενόμαστε,όταν <<επιχειρηματολογούν>> αντιστοίχως οι γαύροι για να καυχηθούν για τη σαθρή ... αυτοκρατορία τους.κ δαύτοι σε ... πίνακες κ φωτεινές ενδείξεις στηρίζονται.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα αναμεσα σε εμας και αυτα τα σιχαματα.........Εχουν χασει εδω και πολλα χρονια το ελαφρυντικο του "προτερου εντιμου βιου".
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πεναλτάρα. πιο καθαρό δε γίνετε

κλασικός avraam σπρώχνει τον αντίπαλο του μέσα στη περιοχή, μετά πέφτει και πάνω στον αντίπαλο του χωρίς να έχει ούτε μιση επαφή με τη μπάλα, παρα μονο όταν και οι δυο παίκτες είναι στο έδαφος. το έχει κάνει τόσες πολλές φορες χωρίς να υπάρχει ποινή που το σοκ στο πανελλήνιο είναι, ακόμα και σήμερα, δύσκολο να ξεπεραστεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”