7. Χρήστος Ταπούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Χρήστος Ταπούτος

Δημοσίευση από kostasff »

Εγώ λέω να κλείσουμε εδώ αυτή την κουβέντα με τα έλεγα-έλεγες έλεγε. Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε. Και κάτι ακόμα. Θα κάνει και άσχημες εμφανίσεις (όλοι κάνουν). Ας μην τον περιμένουμε στην γωνία για να "δικαιωθούμε". Κακό στην ομάδα θα κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τσιγκούνη.......
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. +1000
χρηστάρα για πάντα παοκάρα...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δυο τρεις τέτοιους ακόμα Αρειανούς και θα κάνουμε πολλές κηδείες φέτος. Γενικά αποδίδει καλά φέτος στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ περίμενα στη γωνία να δικαιωθώ ότι θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης φέτος...
και αν το καλοσκεφτεί κανείς σε όλα τα ματς ήταν από καλός ως άριστος...ειδικά σήμερα έγραψε.
Τι να μας πούνε κάτι άλλα παικτάκια που δηλώναν παοκτσήδες και μία παίζαν 5 δεν παίζαν...
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΠΟΥΤΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο Καζλάουσκας δεν έψαχνε σαν τρελός 3άρι το καλοκαίρι για την εθνική?
Αν συνεχίσει έτσι ο Ταπούτος τον βλέπω στο αεροπλάνο για τουρκία χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπράβο Ταπούτε.
Πάντα τέτοια.
Ας είσαι Αριανό ας είσαι μπάζελο ας είσαι γκάβρο.
Ότι θέλεις να σαι.
Αλλά να είσαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις είναι πάντα το σωστό και αυτό που θα σε καθιερώσει σαν αξία σε παρκέ και συνειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μπραβο του. Ωραιο και αποτελεσματικο μπασκετ.

Υ.Γ. Γι'αυτο δεν πρεπει να προτρεχουμε καμμια φορα. Γιατι ερχονται καποια αποτελεσματα που μας αποστομωνουν ολους . Φιλους και εχθρους.
Παρεπιπτοντως ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι απο τους πιο σταθερους και με εμφανη ταση προς βελτιωση. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ο Χρήστος Ταπούτος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θεωρώ ότι σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Πρώτον γιατί παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με ίδιους στόχους και δεύτερον γιατί είχαμε και δύο απουσίες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό που μας έδωσε ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάνε οι συνεχόμενες νίκες εν όψει της συνέχειας. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια που κρύβουν παγίδες. Κλείνοντας θέλω να δώσω εκ μέρους της ομάδας ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας».

Μιλώντας για την δική του παρουσία, ο Χρήστος Ταπούτος τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την εμφάνισή μου. Μου βγαίνει η δουλειά της προπόνησης στο γήπεδο και κοιτάω να βοηθάω την ομάδα όπου μου ζητάει ο προπονητής μου και το παιχνίδι έρχεται πάνω μου χωρίς να τραβάω από τα μαλλιά καμία κατάσταση και πάντα μέσα από ομαδική δουλειά».

Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του, είπε: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ήταν και οι δύο ομάδες πολύ ανταγωνιστικές και στο σκορ είχαμε εναλλαγές. Ήταν ευχάριστο και ότι είχε πολύ κόσμο το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας που θα πρέπει να διορθώσουμε ενώ είχαμε και δύο σημαντικές απουσίες του Zoroski και του Bryant. Ξέραμε από το καλοκαίρι ότι θα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα. Οπότε κοιτάμε να περάσει αυτό το πρόγραμμα. Τώρα παίζουμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης που είναι και μια καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά της ομάδας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην εμφάνιση του Χρήστου Ταπούτου αν και θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει».

http://www3.paokbc.gr/news/news/1105
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το επόμενο βήμα είναι να ακούσει το όνομά του από την κερκίδα.
Ω, Χρήστο-Χρήστο Ω, Χρήστο-Χρήστο :opaokara:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

χαχχαχα καλο κωστα, και εγω το σκεφτομουν χθες....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το καλό είναι πως δεν είμαστε στενόμυαλοι. ¨Όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθειά του και την προσφορά του. Είτε τον έκραζαν είτε όχι. Και αυτό είναι η επιτυχία του Παοκτσή φιλάθλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”