Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχεις έναν περίεργο τρόπο να επεμβαίνεις στον αριθμό των δημοσιεύσεών σου και από 11 που είναι στην πραγματκότητα να τις κάνεις 11.000. Βέβαια εγώ δεν μασάω (!), το έπιασα αμέσως ότι ραδιουργείς, αλλά ακόμη δεν έχω βρει την τεχνική σου...
Ίσως μετά το διπλό στο Κραϊσκάκη να μου έρθει καμιά ιδέα.
Καλησπέρα γράφω εδώ αν και μάλλον off topic γιατί δεν ξέρω που αλλού να το γράψω.
Προσπάθησα πολλές φορές να συνδεθώ στον λογαριασμό που διατηρούσα ( apetritz) αλλά ότι και να έκανα (κλείδες,μείδες,ανακτήσεις και όλα αυτά) δυστυχώς δεν τα κατάφερα.Περίπτωση ban για μένα από κάποιον admin δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο μιας και ήμουν αρκετά προσεκτικός στα γραφόμενα μου και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι για κάποιον λόγο ο λογαριασμός μου αδρανοποιήθηκε μιας και δεν έγραφα συχνά. Για αυτόν τον λόγο απευθύνομαι σε κάποιον admin δίνοντας του από τώρα την εξουσιοδότησηνα διαγράψει τον προηγούμενο λογαριασμό λόγω ταυτοπροσωπίας,καθώς αν γράψει κάποιος άλλος με το nickname 'apetritz" σίγουρα δεν θα είμαι εγώ. Εννοείται πως θα δώσω ότι κωδικούς και γενικότερα στοιχεία εφόσον μου ζητηθούν.