Δ. Δρόσος

LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

iliasthes έγραψε: Για τους παίχτες δεν είπε κανείς ψέμματα στον Δρόσο, το πρόβλημα το δημιουργούσε ο "αποκλειστικός" εδώ και χρόνια μάνατζερ παιχτών στον ΠΑΟΚ που είχε υπερβολικές απαιτήσεις εκβιάζοντας να συνεχίσει η ομάδα να ψωνίζει από αυτόν.
Το πρόβλημα ήταν οτι δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν απο την ΚΑΕ ΠΑΟΚ οτι τα Χρέη δεν θα είναι πάνω απο το ποσό που του είχαν πει.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

Μπήκε ο Ερασιτέχνης Εγγυητής, τελικά για να βρεθεί λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Τετ 13 Αύγ 2008, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

lefis έγραψε:εγω βλεπω οτι ακομα μια φορα ο ερασιτεχνης εβαλε το χερι του θετικα. ο κατσαρης δλδ αν θελουμε να αποδιδουμε τα του καισαρως το καισαρι
εχω βρισει οσο λιγοι τον κατσαρη κ τη συγκεκριμενη διοικηση του ερασιτεχνη..φετος ομως βλεπω οτι εκανε πολλες θετικες ενεργειες ο Α.Σ. οπως οι μεταγραφες σε βολλευ και χαντμπολ αλλα και τις εγγυησεις που εδωσε στο δροσο..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

gagas έγραψε:
lefis έγραψε:εγω βλεπω οτι ακομα μια φορα ο ερασιτεχνης εβαλε το χερι του θετικα. ο κατσαρης δλδ αν θελουμε να αποδιδουμε τα του καισαρως το καισαρι
εχω βρισει οσο λιγοι τον κατσαρη κ τη συγκεκριμενη διοικηση του ερασιτεχνη..φετος ομως βλεπω οτι εκανε πολλες θετικες ενεργειες ο Α.Σ. οπως οι μεταγραφες σε βολλευ και χαντμπολ αλλα και τις εγγυησεις που εδωσε στο δροσο..
χαιρομαι που το αναγνωριζεις.ξερω τις θεσεις σου για τον ΑΣ απο το φορουμ της ΠΑΕ ακομα που εγραφες και εγραφα.τεσπα τελος καλο ολα καλα.Ελπιζω η φετινη χρονια να μην εχει καμια σχεση σε μπασκετ και ποδοσφαιρο σε σχεση με την περσινη.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σήμερα στη δουλειά όλη μέρα είμαι με το ιντερνετ ανοιχτό και κάθε 5 λεπτά κοιτάω για νέα. Έρχονται στο γραφείο μου να μου πουν για θέματα και τους διαολοστέλνω όλους. Μόλις έμαθα ότι πάει να χαλάσει, χάλασα κι εγώ. Κατέρευσα. Τελικά πόσο άρρωστος μπορεί να είναι ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ?
Έφυγα από τη δουλεια χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα. Ούτε γειά. Γύρισα σπίτι, δεν μίλησα στη γυναίκα μου και κοίταξα το παιδί μου πικραμένος, τον πήρα στην αγκαλιά μου και σκέφτηκα ότι όταν αυτός αρχίσει να καταλαβαίνει (είναι 2,5 χρονων) ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα στην ομάδα μας, αλλιώς θα τον έχω βάλει σε ένα λούκι από το οποίο δεν θα μπορεί να βγει. Θα φταίω εγώ που είπε ΠΑΟΚ πριν πει μπαμπά, θα φταίω εγώ που θα βλέπει χαρες από την ομάδα του με το σταγονόμετρο.
Αυτά σκεφτόμουνα σήμερα.

Τώρα πήγε η καρδιά μου στη θέση της.
Συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ. Δεν με ενδιαφέρει πόσους παίκτες θα πάρει, δεν με ενδιαφέρει αν θα βγει ευρολίγκα, το μόνο που θέλω είναι αξιοπρέπεια και σεβασμό από τους άλλους, να μπορώ να πω κι εγώ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

:lol: :lol:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μανιακέ και εγώ αυτό κοιτούσα και με εντυπωσίασε το γεγονός ότι στην ΑΕΚ περίμεναν να στραβώσει με εμάς η δουλειά και να γυρίσει σε αυτούς. Κάποιοι κατά καιρούς τον κατηγόρησαν τον Δρόσο και μέσα στο φόρουμ μας. Δεν γίνεται να είσαι απάτη και να σε αναζητεί απεγνωσμένα η προηγούμενη ομάδα σου!!!! Έχω άδικο? Υπήρχε περίπτωση να αναζητούσαμε εμείς κάποιον από τα λαμόγια που κόντεψαν να μας διαλύσουν τελευταία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ?
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Την αύξηση των μελών του ΔΣ θα της αποφασίσουμε σε περίπου ένα μήνα. Τώρα άλλα θέματα επείγουν» έλεγε χθες ο Δημήτρης Δρόσος και στάθηκε στην καταβολή ενός σημαντικού ποσού για να προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. «Ήδη από την Πέμπτη βάλαμε 300 χιλιάδες ευρώ και όταν έρθω Θεσσαλονίκη θα χρειαστούν υπογραφές για να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα. Έτσι το συνολικό ποσό θα φτάσει τις 450 χιλιάδες ευρώ και πιστεύω οτι την άλλη εβδομάδα θα κλείσουμε το πρώτο κύκλο στο ελάχιστο που ορίστηκε στις 700 χιλιάδες» έλεγε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να πάρει το 90% πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε.Θεωρώ οτι μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα έχουμε καλύψει το όριο του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ. Άλλωστε τα έξοδα της ομάδας τον Οκτώβριο θα είναι 400-500 χιλιάδες ευρώ » έλεγε ο Δημήτρης Δρόσος.

Πηγή metrosport. gr
teacher

Δημοσίευση από teacher »

πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» εκφράζοντας την πίστη του ότι ο «Δικέφαλος» θα μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.
Το «αφεντικό» της ΚΑΕ υπογράμμισε αρχικά ότι: «Ο Τομάσεβιτς είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι υγιέστατος και καταλαβαίνει κανείς ότι ένας τέτοιος παίκτης είναι πολυτέλεια για μία ομάδα με τους στόχους του ΠΑΟΚ. Ο στόχος μας είναι ένα όσο γίνεται καλύτερο… πλασάρισμα στην κανονική περίοδο, η είσοδος στην τετράδα και η τρίτη θέση, με τον μεγάλο στόχο να είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Μεταγραφικά δεν τελειώσαμε, έχουμε ακόμη 1-2 παίκτες να πάρουμε και αυτό πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με τις μεταγραφές αυτές δείχνουν και τι ομάδα θέλουμε να φτιάξουμε. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα μεταγραφικά παρά μόνο στο τέλος με τα συμβόλαια. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φέτος την υπέρβαση αλλά το κυριότερο είναι όλοι εμπιστεύονται την ομάδα, παίκτες που περιμένουν να έρθουν. Μάλιστα ολοκληρώσαμε σήμερα και μία ακόμη συμφωνία με τον Ιβάν Τόμας, οπότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία εκκρεμότητα με παίκτη από το παρελθόν. Ο πρώτος στόχος μου ήταν ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει και πάλι μία αξιοπιστία και το έχουμε καταφέρει. Αυτό φάνηκε και από την μεταγραφή του Τομάσεβιτς, τεράστιου μεγέθους και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Καταφέραμε να επαναφέρουμε την αξιοπιστία στην ομάδα σε λιγότερο από έναν μήνα. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι μικρά σε σημασία».
Ο Δημήτρης Δρόσος αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου και στα εισιτήρια διαρκείας λέγοντας: «Έχουμε ένα τουρνουά στο γήπεδο μας, θα είναι η ευκαιρία για να δει ο κόσμος την ομάδα αλλά να στείλει και το δικό του μήνυμα σε εμάς αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ότι ο ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ έχει πλέον τον κόσμο του. Έχουμε διαθέσει περίπου 1200 εισιτήρια, αλλά το πρωτάθλημα μπάσκετ έχει ακόμη δρόμο μέχρι να ξεκινήσει και από την άλλη το ποδόσφαιρο είναι λογικό να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αλλά περιμένω το νούμερο να είναι μεγαλύτερο σύντομα, αυτή η προσπάθεια και η ομάδα αξίζει την στήριξη του κόσμου».
Μιλώντας για τον Κεζέλ Ουέσον είπε: «Ο Ουέσον είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέραμε για τη εγχείρηση απλά πάει… πίσω η αποθεραπεία του. Θεωρώ ότι μπορεί να χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια, σε έναν μήνα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και με την είσοδο του ισχυροποιείται αρκετά η «φροντ λάιν» της ομάδας». Επίσης ο Δημήτρης Δρόσος θέλησε να απαντήσει σε ορισμένα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να διοικεί τον ΠΑΟΚ από την Μάλτα όπως είπε: «Τον τελευταίο μήνα έχω περάσει είκοσι ημέρες στην Θεσσαλονίκη, ζω όσο γίνεται πιο έντονα τον ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό αυτών των δημοσιευμάτων».
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pegasos650 »

Αφου λοιπον βαλαμε τα πράγματα σε μια σείρα στο ποδοσφαιρο (λεμε τωρα) καίρος είναι να ασχοληθουμε και με το μπασκετ.
Ενα αθλημα που μας εδωσε άκομα και ευρωπαικους τίτλους (τον πρωτο στην Ελλαδα μέτα την ΑΕΚ του Αμερικανου) τα τελευταια χρονια φυτοζωει ,το ποιος φταιει ,ο κάθενας εχει την άποψη του και είναι σέβαστη,τωρα ομως μας δινετε η ευκαιρια ,με έναν ανθρωπο με καλη οίκονομικη επιφανεια ,καυλωμενο για δημοσιοτητα (εμενα δεν με ενοχλει καθόλου) να παμε μπροστα και το μπασκετ.Το στοιχημα για μενα ειναι διπλο με αυτον τον ανθρωπο,πρωτο και πολυ απλο ειναι να παει μπροστα την ΚΑΕ,δευτερο ομως και πόλυ σημαντικο ειναι οτι αύτος ο ανθρωπος ειναι ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ - ΟΔΗΓΟΣ για τον μελλοντικο έπενδυτη στην ΠΑΕ!!!!!Σκεφτητε λίγο τι θα συμβει έαν αυτος ο ανθρωπος ( ξενος στην οικογενεια του ΠΑΟΚ!!! ) πετυχει και γιάτι οχι κονομισει απο την ολη προσπαθεια του.Σκεψου λοιπον το πως μπορει να να ενεργησει καποιος μελλοντικος ΧΟΣΑΔΑΣ εαν δει οτι το κολπο (με την καλη εννοια) με τον Δροσο πετυχε χωρις δευτερη κουβεντα θα βαλει το χρημα στο όντως μεγαλο και γώνιακο μαγαζι που λεγετε ΠΑΟΚ .Σκεψη μου λοιπον ειναι βοηθησω όσο μπορω και έγω αυτον τον ανθρωπο και λεω να το κανετε και έσεις,αλλωστε οι κινησεις ειναι μεχρι τωρα όχι απλα καλες
καταπληκτικες θα ελεγα .Οχι αλλο Ραλιμι και Τζορνταν (φωλα) στον ΠΑΟΚ τωρα κοιταμε μπροστα κοιταμε ακομα και ευρωλιγκα.Βοηθηστε οσο μπορειτε το εχει αναγκη και ο ιδιος ο Δροσος οχι οικονομικος μονο αλλα και ηθικως στο κατω κατω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
www.indianbet.blogspot.com
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

δροσο αλανι γαμα το λιμανι.δεν ξερω τι λετε αλλα εγω τον παω γιατι εχει μια τρελα που με αρεσει.βεβαια θα κριθει στο μελλον.οπως και εμεις που πρεπει να τον στηριξουμε
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Η σοβαρότητά σας;
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, προφανώς έχει χάσει κάπου την... μπάλα. Και αυτό διότι μια πρόσφατη απόφαση-κίνησή του εκθέτει ανεπανόρθωτα και τον ίδιο αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ και συγχρόνως δημιουργεί κλίμα πολέμου στη Θεσσαλονίκη. Τι έκανε; Εγγράφηκε στο facebook και στην κίνηση για την επιστροφή του Αρη στη Β’ Eθνική. Ισως να σκέφτηκε ότι κάνοντας αυτή την κίνηση θα «φτιάξει» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα τον λατρέψουν και θα τον αποθεώσουν. Θα πρέπει να αντιληφθεί όμως ότι δεν αγόρασε (εάν αγόρασε τελικά) τη Δόξα Κάτω Ραχούλας, αλλά τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο η κίνηση αυτή στερείται παντελώς σοβαρότητας. Για έναν παράγοντα που κατέχει και διοικεί έναν ΠΑΟΚ. Εχετε αντιληφθεί άραγε, κύριε Δρόσο, ποια ομάδα διοικείτε;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1348329

Αμα ειναι αληθεια συμφωνω για πρωτη φορα με τον συγκεκριμενο <δημοσιογραφο>. Δε το ξερω το θεμα και δε το ακουσα ή δε το διαβασα απο πουθενα αλλου!!!

Υ.Γ. Τελικα στο μπασκετ πως τα πηγαμε σημερα?

:? :?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

μην τρελαθουμε τωρα που καθονται οι δημοσιογραφοι κ ασχολουνται κ με το facebook..παλιοκατινες..λες και ειναι τπτ σοβαρο..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aς σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά που κάθεστε και το αναλύετε και το συζητάτε κιόλας..Στο facebook μπορεί να μπεί ΟΠΟΙΟΣ θέλει με ΟΤΙ όνομα θέλει και επίσης να ΓΡΑΨΕΙ και να ΚΑΝΕΙ οτι θέλει! Κι εμένα με έκανε φίλο της η Σαρλιζ Θερόν και ο Τζόνυ Ντεπ..Λέτε να το ξέρουν ότι είμαι φίλος τους? Σίγα μη κάθεται ο Δρόσος με τόσες δουλειές και υποχρεώσεις να ασχολέιται με τέτοιες βλακείες!!! Κρίμα στον δημοσιογράφο που ψάρωσε (??) και πήγε να το κάνει και θέμα κιόλας...
Magdi Tolba

Δημοσίευση από Magdi Tolba »

ο Δρόσος δέχεται έναν πόλεμο ανευ λόγου και αιτίας,ιδίως φυσικά από την Αθλητική.Εγώ βλέπω ότι μας πήρε από τον πάτο και μας κάνει ομάδα.Τέρμα.Αν δεν ήταν αυτός φαντάζεστε πού θα ήμασταν,μάλλον θα διαλυόμασταν.Διαρκείας λοιπόν να τον στηρίξουμε.Μην ξεχνάμε κάποτε ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη,όσο και αν αυτό σήμερα φαίνεται απίθανο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ΡΕΕΕΕΕΕΕ. Ψαρώνουν όλοι (ή απλά στάζουν χολή), ψαρώνετε και εσείς??? Δηλαδή αν βάλω μια photo του Ζαγοράκη και γράψω Θοδωρής Ζαγοράκης σημαίνει ότι είμαι ο Τέο?? Ήμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο!!!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

stelyk έγραψε:Η σοβαρότητά σας;
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, προφανώς έχει χάσει κάπου την... μπάλα. Και αυτό διότι μια πρόσφατη απόφαση-κίνησή του εκθέτει ανεπανόρθωτα και τον ίδιο αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ και συγχρόνως δημιουργεί κλίμα πολέμου στη Θεσσαλονίκη. Τι έκανε; Εγγράφηκε στο facebook και στην κίνηση για την επιστροφή του Αρη στη Β’ Eθνική. Ισως να σκέφτηκε ότι κάνοντας αυτή την κίνηση θα «φτιάξει» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα τον λατρέψουν και θα τον αποθεώσουν. Θα πρέπει να αντιληφθεί όμως ότι δεν αγόρασε (εάν αγόρασε τελικά) τη Δόξα Κάτω Ραχούλας, αλλά τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο η κίνηση αυτή στερείται παντελώς σοβαρότητας. Για έναν παράγοντα που κατέχει και διοικεί έναν ΠΑΟΚ. Εχετε αντιληφθεί άραγε, κύριε Δρόσο, ποια ομάδα διοικείτε;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1348329

Αμα ειναι αληθεια συμφωνω για πρωτη φορα με τον συγκεκριμενο <δημοσιογραφο>. Δε το ξερω το θεμα και δε το ακουσα ή δε το διαβασα απο πουθενα αλλου!!!

Υ.Γ. Τελικα στο μπασκετ πως τα πηγαμε σημερα?

:? :?
Αν είναι αλήθεια, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ΠεοΘυλάζον οικογενειακό συνοικιακό σωματίο της περιοχης Χαριλάου ανήκει μόνο στην Β εθνική.

Όσο για τον δημοσιολάγνο που τον έπιασαν οι αιμορροήδες του να του υποσχεθώ οτι ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ και ασχέτως με τις προσπάθειες του διεφθαρμένου
Ελληνικού (ΠΑΡΑ) Κράτους(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4.000 ΕΥΡΩ) και τους πουλημένους πολιτικούς, θα του τις μπήξουμε τις αιμμοροήδες βαθιά....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”