Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

free4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
Είναι ωραία να έχεις μερικές απόψεις που μπορείς να τις μοιραστείς και με άλλους, παρότι αυτοί δε συμφωνούν!! :lol: :lol: :lol:
Πλακίζω έτσι? :opaokara: :opaokara:
Πλακίζουμε όλοι μας!
Καλόν είναι, εξάλλου, να έχουμε γνώθι σ' αυτόν και να μην μένουμε μόνο στις φαντασιώσεις...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tigon4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
εγω παντως δεν ανηκω στους νεροβραστους 20αρηδες, κι θελω να πω στους παππουδες οτι πραγματικα με τον νου τους ειναι βαρβατοι............19-20=η καλυτερη ηλικια :nairepaok:
Από πλευράς ενέργειας, ναι είναι η καλύτερη ηλικία. Από νοητικής πλευράς όμως, όχι! Ίσως η συνειδητοποίηση ότι οι σωματικές μας δυνάμεις, μας αφήνουν σταδιακά, να συμβάλει στην όξυνση του πνεύματος. Το πιο λυπηρό πάντως είναι να έχεις χάσει τις σωματικές σου δυνάμεις και μαζί και τις πνευματικές...
Νέε μου τάϊγκον, και λοιποί νέοι που σιγοβράζετε, σας εύχομαι καλή συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

λοιπον αγορινες μου ακουστε τωρα και μια γυναικειααποψη πανω σ αυτο το θεμα!
οι νεοτεροι ειναι
1)πιο φρεσκοι
2)πιο ελκυστικοι
3)καμια φορα και πιο ωριμοι
4)ειναι γεματοι ενεργεια γιατι τι να τις κανεις τις εμπειριες που λενε πως εχουν οι μεγαλυτεροι αν ο αλλος τα ποδια του δεν μπορει να παρει?
5)η πλειονοτητα των νεων δεν εμφανιζει παραπανησια κιλα(λεμε τωρα)
6)δεν χρειαζεται να προσεχουν τι τρωνε φοβουμενοι μην του ανεβουν τα τριγλικεριδια το ζαχαρο και η χολιστερινη
7)δεν φοβασαι μην τον τσατισεις και του ανεβει στα υψη η πιεση
8)υπαρχουν πιο πολλοι ελευθεροι 20αρηδες γιατι οι 40φευγα εχουν κατα μεσο ορο σοβαρους δεσμους(γαμος παιδια αρραβωνες)
9)εχουν πιο πολλα μαλλια
και 10).....χμ....δεν με ερχεται κατι αλλο οποιος θελει ας συμπληρωσει :opaokara:

και επειδη πολυ αδικησαμε και τους 40αρηδες να πουμε πως πολλοι απο αυτους ειναι αυτο που λεμε γοητευτικος αντρας ενω τον 20αρη τον λες γοητευτικο παιδι,η αγορι
και αυτη ειναι η βασικη διαφορα ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Paokintepo έγραψε: οι νεοτεροι ειναι
1)πιο φρεσκοι
2)πιο ελκυστικοι
3)καμια φορα και πιο ωριμοι
4)ειναι γεματοι ενεργεια γιατι τι να τις κανεις τις εμπειριες που λενε πως εχουν οι μεγαλυτεροι αν ο αλλος τα ποδια του δεν μπορει να παρει?
5)η πλειονοτητα των νεων δεν εμφανιζει παραπανησια κιλα(λεμε τωρα)
6)δεν χρειαζεται να προσεχουν τι τρωνε φοβουμενοι μην του ανεβουν τα τριγλικεριδια το ζαχαρο και η χολιστερινη
7)δεν φοβασαι μην τον τσατισεις και του ανεβει στα υψη η πιεση
8)υπαρχουν πιο πολλοι ελευθεροι 20αρηδες γιατι οι 40φευγα εχουν κατα μεσο ορο σοβαρους δεσμους(γαμος παιδια αρραβωνες)
9)εχουν πιο πολλα μαλλια
και 10).....χμ....δεν με ερχεται κατι αλλο οποιος θελει ας συμπληρωσει :opaokara:
Αρα όσο πιο νέος τόσο καλύτερα??? Σας έσκισα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: Περα απο την πλάκα ( 8-) ) κι η δικιά μου κάτι τέτοια μου έλεγε, αν άκουσα καλά, όταν έπινα μπιρες και έπαιζα προ με κάτι φίλους... Απο τότε έμαθε να παίζει και εκείνη προ...

Για όλους τους φοιτητές που βαριούνται και ψάχνουν "νέα φρούτα" σήμερα καμιά 30αριά λύκεια έχουν χορό στο Hotel, περιοχή αεροδρομίου... Τα λέμε εκεί σήμερα... Και φύσικα αύριο ακολουθεί το THHF 2009... Ενα διήμερο με πολύ ποτό, φαί, μουσική, διασκέδαση και .... (χορό εννοώ, που πήγε το μυαλό σας;) και φυσικά ευκαιρία να αδειασουμε κάτι πορτοφόλια που (ευτυχώς) γεμισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα...!!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

προ!!!!τα σπαει!!!αμα καμια φορα παιξω με κανα φιλο μου δεν ξερω γιατι αλλα ολο αγανακτουν μαζι μου και εγω ολο γελαω!μα γιατι αραγε? :lol: :lol: :lol: :lol:

τι hotel και motel ??εμεις τωρα εχουμε διαβασμααααααααα(οποιος θελει βεβαια τωρα αυτο το πιστευει ;) )και εσυ προσπαθεις ατιμο πλασμα να μας σαμποταρεις και να μας κανεις να λοξοδρομησουμε τωρα που επιτελους μπηκαμε στον ισιο δρομο?τσ τσ τσ :lol: :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

7 του μηνός ρε κερατάδες πρώτο μάθημα? :x 7??? Δεν υπάρχει ρε πούστη μου...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

gika έγραψε:φύσικα αύριο ακολουθεί το THHF 2009...

το THHF2009 ΠΟΥ πραγματοποιειται για 7 συνεχομενη χρονια ειναι 18/12 δηλαδη απο σημερα με 19/12

εμεις 13 προοδος και κανονικα απο 18...παλι καλα ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή, από σήμερα αρχίζει?? Θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και μήπως ξες πότε είναι το αποκορυφωμα?? Δηλαδή μην πάω αυριο ενώ είναι σήμερα τα mc battle ή βγουν σήμερα τα μεγάλα συγκροτήματα όπως LADOSE και αυριο δεν έχει τίποτα...!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα???
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ειμαστε λιγο εκτος τοπικ αλλα Π.Α.Ο.Κ. εισαι!! :opaokara: δες το προγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
DOORS OPEN 19:00

KILLA KELA + LIVE BAND
MC YINKA
ΑΠΕΧΕΙΣ
SMA
4012 BEATS
TOTAL REALITY

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
DOORS OPEN 12:00

13:00 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
15:00 PRODUCERS WORKSHOP
17:00 MC BATTLE
18:00 DJ BATTLE
19:00 LIVE SHOWS

AFU-RA
TAΚΙ ΤΣΑΝ
FOREIGN BEGGARS
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ
LADOSE
ΑΝΑΦΛΕΞΗ
ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ
STIGMA&XQUZE
AΔΕΣΠΟΤΟ
DIESEL
KAS
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Kass? Κάτι λέει για σένα από δω πάνω.. Μαζί με κάτι άλλους! Η παρέα σου είναι?
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

gika έγραψε: Για όλους τους φοιτητές που βαριούνται και ψάχνουν "νέα φρούτα" σήμερα καμιά 30αριά λύκεια έχουν χορό στο Hotel, περιοχή αεροδρομίου... Τα λέμε εκεί σήμερα... Και φύσικα αύριο ακολουθεί το THHF 2009... Ενα διήμερο με πολύ ποτό, φαί, μουσική, διασκέδαση και .... (χορό εννοώ, που πήγε το μυαλό σας;) και φυσικά ευκαιρία να αδειασουμε κάτι πορτοφόλια που (ευτυχώς) γεμισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα...!!
Για μενα λες...κριμα που ειμαι αρρωστος γιατι θα ερχομουν κ θα γινοταν χαμος...αρε γκαντεμια μερα που βρικα να αρρωστησω...κοιτα τι χανουμε... :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

αρρωστε και εγω αρρωστη ειμαι!!!εσυ με κολλησες ωρε? :roll:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Λες να σε κολησα??που να σε βρικα??τι εχεις εσυ??εγω πυρετο εχω κ ποναει ολο το κορμι μου...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

φαρυγγιτιδα!!κρυωσα απο το καιμακ!βασικα ολο αυτο εχω και συνεχεια εχω μια φωνη...για ροζ γραμμες :lol: :lol:
την δευτερα ειχα δεκατα αλλα τωρα δεν εχω πυρετο με ποναει αφανταστα η πλατη μου εχω πονολαιμο ε αυτα αλλα ξερω ρε τι εχω και χω μαθει απ εξω και τα φαρμακα γιατι ολο το χειμωνα εχω μια διαρκη φαρυγγιτιδα!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

σου στειλα pm για να μην ειμαστε off topic
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”