Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από novito »

Λες για τα ποστ και όχι για τα τόπικ ε??
Ναι όντως σήμερα πρέπει να γινε.... Πρακτικά δεν έχει σημασία, αλλά Στάλλιον απαιτούμε το καλύτερο!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

sidpanos έγραψε:paokmaniak υπάρχει η προβολή ενεργών θεμάτων
Που?? Οταν ειμαι σε ενα τοπικ πχ εδω μεσα δεν εχει επιλογη για να πω στο προβολη ενεργων θεματων. Μονο στην κεντρικη σελιδα υπαρχει τετοια επιλογη
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Τελικά μετά από μια μέρα το συνήθισα. Να μείνουν δεξιά τα avatar, σημαντικότερο είναι το τί γράφεται από το ποιός το γράφει.
Τα χρώματα για μένα είναι μια χαρά. Και επειδή συνήθως διαβάζω όλα τα posts, μένω μέσα στο site τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα.
Το forum είναι ανοικτό σε όλους και έχει πολλές φορές 10 ενεργούς και 30 επισκέπτες. Κάποιοι από αυτούς τους 30 είναι ήδη μέλη που απλώς θέλουν να διαβάσουν (και αν χρειαστεί να γράψουν - σαν εμένα) χωρίς να συνδεθούν. Οπότε είναι περιττό κατά την γνώμη μου Hide, να υπάρχει "κρυφή σύνδεση" (γενικώς δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης, αλλά τέλος πάντων).
Ακόμη, ας πούμε ότι 20 από τους 30 επισκέπτες απλώς διαβάζουν και δεν έχουν αποφασίσει να γραφτούν. Πιο πιθανό μου φαίνεται να τους διώξουμε εντελώς αν κάνουμε το forum κλειστό κλαμπ. Προσωπικά (στα 10 χρόνια που μπαίνω στο internet) έχω γραφτεί μόνο σε ένα forum που ήταν από την αρχή κλειστό. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, με το που βλέπω την σελίδα για registration, πατάω το Χ πάνω δεξιά και τους λέω "λυπάμαι, χάσατε έναν αναγνώστη". Αν κάποιοι θέλουμε να συνεννοηθούμε για κάτι, χωρίς αυτό να είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα υπάρχουν και τα pm. Όπως όταν θέλεις να μιλήσεις για κάτι εντελώς προσωπικό, δεν το ανακοινώνεις στη συνέλευση της σχολής ή στο meeting της δουλειάς, αλλά το λες κατ' ιδίαν σε ελεγχόμενο χώρο.

Και επειδή το topic λέγεται "παράπονα", θα γράψω και κάτι αρνητικό: Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υπάρχουν σαν εικονίδια η κίτρινη και η κόκκινη κάρτα, ειδικά από τη στιγμή που μια χαρά μπορούμε να παρεξηγηθούμε και χωρίς αυτές. Στη θέση τους θα ήθελα μια μπουνιά αλά Γκαρσία, ένα πέταγμα μπουκαλιού αλά Κονσεϊσάο και ένα χειροκρότημα αλά Σορλέν. Ειδικά στα παλαμάκια έχω ιδιαίτερη αδυναμία όπως βλέπεται και δεξιά!
Εικόνα
:opaokara:

ΥΓ: Επίσης χρήσιμο θα ήταν και το
whatever.gif
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μου το αφιερώνω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μήπως είσαι ο κακός και ποστάρεις μονο και μονο για να αυταρεσκεσε βλέποντας το avatar σου ??
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Όταν υπάρχει αδιάβαστο ποστάρισμα, το σήμα μπροστά είναι ανοιχτόχρωμο. Στην ενότητα του μπάσκετ "Αγωνιστικά" είναι πάντα έτσι (λόγω του υποφακέλου μάλλον). Επίσης, όταν μπαίνω με το τηλέφωνο (Νοκια Ν95) τότε τα πράγματα είναι χειρότερα. Νομίζω πως η αλλαγές μας αποπροσανατολίζουν και η παλιότερη εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Κώστα μήπως έχεις αδιάβαστα στο μπάσκετ και σε τσακώσαμε? :mrgreen:
Προσωπικά δε μου συμβαίνει γι αυτό ρωτάω.... Όσο για το γεγονός ότι έχει υποενότητα δε νομίζω, καθώς και το ποδόσφαιρο έχει...αλήθεια εκεί τον βλέπεις κανονικά τον δικέφαλο (σκουρόχρωμο-ανοιχτόχρωμο ανάλογα με τα αδιάβαστα)?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Την έπαθα με τον free4. Έγραψε κάτι για τον Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ το οποίο το διάβασα χωρίς να έχω συνδεθεί (δεν είναι δικαιολογία :lol: )
Στο τηλέφωνο δεν μου βγάζει καθόλου τους δικέφαλους. Γιατί? Χρησιμοποιώ mini opera για symbian.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ δηλαδή πάλι φταίω???
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

μετά 2 ημερών χρήσης, το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι πως δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης επιστροφή στα ενεργά θέματα (έτσι δεν είναι;)...ένα κουμπάκι "επιστροφή στα ενεργά θέματα" μέσα σε κάθε θέμα θα ήταν πολύ χρήσιμο...

πάντως, σε γενικές γραμμές σαφώς καλύτερο το μετά απ' το πριν...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ναι free4 εσυ φταις, όπως και για όλα τα στραβά εδώ μέσα....... :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι θα γίνει ρε Στάλλιονενε θα βάλεις κανά εμότικον της προκοπήσενε εδώ μέσα ή με τα ίδια θα την βγάλουμε μετά τριαντάκοντα αλλαγές που έκανες στο φόρουμενενε???

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: 4 κόκκινες στον Στάλλιονενε..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ρε Γκας το πμ σου που ειναι ? :shock:
Δεν εχεις πμ :redcard:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Τί φταίει ρε συ gash και ο Stallion; Ένα έβαλε ( :whatever: ) και αυτό μας τό 'βγαλες σκάρτο! :P
Έπρεπε να του προτείνω αυτό:Εικόνα Κόλαση θα γινόταν...

Ένα που θα γούσταρα (και έχει και λόγω ύπαρξης) είναι το: Εικόνα.
Όχι τόσο αυτό: Εικόνα. Αν είναι να έχουμε αυτό, βάζουμε και τον Σορλέν δίπλα! :lol:

Και ένα ακόμη (ειδικά όταν προηγείται κείμενο Praktorinou, Hideguti, Gordon): Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Γκας ενεργοποιησε τα πμ σου ρε δεν μπορουνε να σε στειλουνε πμ :whatever: :lol:

Το φορουμ γιατι παει τοσο σιγα ρε παιδια ? :o
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Γενικά είναι λίγο πιο ελαφριά απο την κεντρική σελίδα, που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βαρια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”