Τελικά μετά από μια μέρα το συνήθισα. Να μείνουν δεξιά τα avatar, σημαντικότερο είναι το
τί γράφεται από το
ποιός το γράφει.
Τα χρώματα για μένα είναι μια χαρά. Και επειδή συνήθως διαβάζω όλα τα posts, μένω μέσα στο site τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα.
Το forum είναι ανοικτό σε όλους και έχει πολλές φορές 10 ενεργούς και 30 επισκέπτες. Κάποιοι από αυτούς τους 30 είναι ήδη μέλη που απλώς θέλουν να διαβάσουν (και αν χρειαστεί να γράψουν - σαν εμένα) χωρίς να συνδεθούν. Οπότε είναι περιττό κατά την γνώμη μου Hide, να υπάρχει "κρυφή σύνδεση" (γενικώς δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης, αλλά τέλος πάντων).
Ακόμη, ας πούμε ότι 20 από τους 30 επισκέπτες απλώς διαβάζουν και δεν έχουν αποφασίσει να γραφτούν. Πιο πιθανό μου φαίνεται να τους διώξουμε εντελώς αν κάνουμε το forum κλειστό κλαμπ. Προσωπικά (στα 10 χρόνια που μπαίνω στο internet) έχω γραφτεί μόνο σε ένα forum που ήταν από την αρχή κλειστό. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, με το που βλέπω την σελίδα για registration, πατάω το Χ πάνω δεξιά και τους λέω "λυπάμαι, χάσατε έναν αναγνώστη". Αν κάποιοι θέλουμε να συνεννοηθούμε για κάτι, χωρίς αυτό να είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα υπάρχουν και τα pm. Όπως όταν θέλεις να μιλήσεις για κάτι εντελώς προσωπικό, δεν το ανακοινώνεις στη συνέλευση της σχολής ή στο meeting της δουλειάς, αλλά το λες κατ' ιδίαν σε ελεγχόμενο χώρο.
Και επειδή το topic λέγεται "παράπονα", θα γράψω και κάτι αρνητικό: Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υπάρχουν σαν εικονίδια η κίτρινη και η κόκκινη κάρτα, ειδικά από τη στιγμή που μια χαρά μπορούμε να παρεξηγηθούμε και χωρίς αυτές. Στη θέση τους θα ήθελα μια μπουνιά αλά Γκαρσία, ένα πέταγμα μπουκαλιού αλά Κονσεϊσάο και ένα χειροκρότημα αλά Σορλέν. Ειδικά στα παλαμάκια έχω ιδιαίτερη αδυναμία όπως βλέπεται και δεξιά!
ΥΓ: Επίσης χρήσιμο θα ήταν και το
whatever.gif
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μου το αφιερώνω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.