32. Greg Taylor
-
deathmassious
- pisakaipoupoula
Re: 32. Greg Taylor
Κοιτάς το βιογραφικό και την ηλικία του και λες δεν μπορεί...
Τελικά και η φλωριά είναι χαρακτηριστικό ποδοσφαίρου
Τελικά και η φλωριά είναι χαρακτηριστικό ποδοσφαίρου
Το να φέρεις φλώρο και αναιμικό Σκωτσέζο νομίζω είναι παγκόσμια μεταγραφική πρωτοτυπία ...
Η μόνη δικαιολογία επιχειρηματικά είναι ότι ήταν ελεύθερος ... μακάρι να βρουν γρήγορα μία λύση τόσο για παίχτη που θα έρθει όσο και να πάει το παιδί πίσω στο νησί ...
Ο Dunga που είναι 17-18 είναι πολύ πιο γρήγορος, πολύ πιο δυνατός ... ο Τέιλορ δεν είναι κακός παίχτης για χαμηλότερο τέμπο αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο ...
Η μόνη δικαιολογία επιχειρηματικά είναι ότι ήταν ελεύθερος ... μακάρι να βρουν γρήγορα μία λύση τόσο για παίχτη που θα έρθει όσο και να πάει το παιδί πίσω στο νησί ...
Ο Dunga που είναι 17-18 είναι πολύ πιο γρήγορος, πολύ πιο δυνατός ... ο Τέιλορ δεν είναι κακός παίχτης για χαμηλότερο τέμπο αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο ...
Κοιτα....της αεκ ειναι ολιγον πιο φλωρος απο τον δικο μας.
Αλλα της αεκ ειναι πιτσιρικι. Αυτος εδω εχει κατι 100αδες ματς με την Σελτικ. Τι σκατα παιχτηκε παλι στην επιλογη;
Αλλα της αεκ ειναι πιτσιρικι. Αυτος εδω εχει κατι 100αδες ματς με την Σελτικ. Τι σκατα παιχτηκε παλι στην επιλογη;
Το παλικάρι είναι προϊόν της ακαδημίας που έβγαλε μουργκ κλπ φλωρους… κάνουν μπαμ από το 1ο μήνα.
Εγώ δεν θα του έδινα πλέον άλλη ευκαιρία….
Χίλιες φορές ένα πιτσιρίκι ή ο Βιεϊρίνια με κοστούμι
Οι 2 βαθμοί της Τρίπολης μας λείπουν εξαιτίας του.
Εγώ δεν θα του έδινα πλέον άλλη ευκαιρία….
Χίλιες φορές ένα πιτσιρίκι ή ο Βιεϊρίνια με κοστούμι
Οι 2 βαθμοί της Τρίπολης μας λείπουν εξαιτίας του.
Ωραια τα λεμε αλλα ο παικτης 3 μηνες πριν υπεγραψε 3ετες. Και ο ΠΑΟΚ δεν φημιζεται για την ευκολια του να σπαει συμβολαια.
Ο ένας μας κάνει να νοσταλγούμε τον ΡΑΦΑ τον ΣΟΑΡΕΣ, και ο άλλος μπροστά τον ΣΑΜΑΤΑ.
Εκπληκτικές επιλογές πραγματικά.
Εκπληκτικές επιλογές πραγματικά.