8. Soualiho Meïté

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 82. Soualiho Meïté

Δημοσίευση από theo-drama »

Στο σπίτι στο χωριό μου όποτε πάω έρχεται ένας γέρος σκύλος του γείτονα παιδικού φίλου μου με παίρνει χαμπάρι κ φυσικά έρχεται, γιατί του δίνω φαγητό και τον συμπαθώ δείχνοντας το.

Έχει μια γωνία, που πάω κ κατουρ@ω, μόλις το παίρνει χαμπάρι ο σκυλος(Μενιος ονομάζεται), έρχεται κ κατουρ@ει κι αυτός εκεί, μαρκαροντας το μέρος του, σα να μου λέει, εδώ είμαι εγώ αφεντικό κ αυτες ειναι οι γραμμές οι δικιές μου.

ΥΓ.
Καμία ομοιότητα επί του παρόντος.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τρομερη εμφανιση μεν,αλλα παιζαμε απο πολυ νωρις με αριθμητικο πλεονεκτημα εχοντας παρει ηδη προβαδισμα 2 γκολ.

Φαινεται οτι χρειαζεται κ αλλα παιχνιδια για να ξεμπουκωσει.

Εμενα αλλο μου εκανε εντυπωση,οτι εδινε οδηγιες στους συμπαικτες του,οτι πορωνοταν κ οτι τον ειδα 3 φορες να πεφτει για τακλιν για να κοψει μπαλια.Περισυ ηταν κυριαρχικος αλλα μπλαζε,χθες τον ειδα για πρωτη φορα καυλωμενο.Μου δειχνει πρωτον πως γουσταρει να ειναι εδω,θελει να αποδειξει πως δεν τελειωσε κ το κυριοτερο πως νιωθει σημαντικος εδω κ θα μεινει για καμποσο μαζι μας κ οχι για λιγους μηνες.

Μαζι του,ανεβαινει κυριολεκτικα ολη η ομαδα,δεν θυμαμαι αλλοτε τοσο επιδραστικο χαφ για τους υπολοιπους συμπαικτες του.
schatz1

Δημοσίευση από schatz1 »

Μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορος από πέρυσι ή είναι ιδέα μου
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εμένα μου φαίνεται καλύτερος από τον μειτε!!!!
Πράγματι σαν κάτι νεότερο του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

flash4 έγραψε:Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν άλλα τόσα, φυσικά ο Μεϊτέ είναι παικταράς για το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αλλά αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν μπορεί να χρεώνεται στη διοίκηση. Ο παίκτης και ο μάνατζερ του έπαιξαν άσχημο παιχνίδι και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί. Δε γίνεται ολόκληρος οργανισμός να εξαρτάται από τα τερτίπια ενός παίκτη.
Μακάρι να προσφέρει αυτό που μπορεί για όσο θα είναι εδώ.
Τι παιχνίδι έπαιξε ο manager του;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Την κολοκυθιά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Nik MK_UK έγραψε:
flash4 έγραψε:Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν άλλα τόσα, φυσικά ο Μεϊτέ είναι παικταράς για το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αλλά αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν μπορεί να χρεώνεται στη διοίκηση. Ο παίκτης και ο μάνατζερ του έπαιξαν άσχημο παιχνίδι και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί. Δε γίνεται ολόκληρος οργανισμός να εξαρτάται από τα τερτίπια ενός παίκτη.
Αδελφε διαφωνω με την προσεγγυση σου.
Εχεις δανεικο παικτη που καλως η κακως εχει 2 Μ συμβολαιο με αλλη ομαδα. Τον παιρνεις για 1 χρόνο και του δίνεις εσυ το 25% του συμβολαιου του. Στο τελος θες να τον κρατησεις σε εσενα ενω εχει αλλα 2 χορνια συμβολαιο. Και του προσφερεις 1.2 η 1.3 η 1,4 η 1,5 εστω . Γραφω εδω τα νουμερα που ακουστηκαν . Δηλαδη στην καλυτερη του δινεις συμβολαιο περιπoy απο 42% εως 30% λιγοτερα το χρονο.

Γιατι να έρθει σε εσενα ? Μηπως ηταν η γιαιγια η μαιτενενα στο σύνδεσμο ΠΑΟΚ Οσερ και ειχε κανενα χρεος?
Εσυ στη θέση του θα πηγαινες σε δουλεια με 30% εως 40% λιγοτερα χρηματα απο αυτα που έχεις 100% εξασφαλησμενα μεσα στα επομενα 2 χρονια?

Το θεμα Μειτε δεν ειναι θεμα επι προσωπικου οπως κακως αναγαγουμε τα παντα στην Ελλαδα. Ειναι θεμα κουλτουρας το πως κανουμε δουλείες. Εμεις οι Βαλκανορωσοι , γιατι μη γελιομαστε , υπαρχουν πολλα κοινα στην νοοτροποια μεταξυι βαλκανιων και Ρώσων , ετσι κανουμε bussiness. Με τσαμπουκαλικι και νταιλικι. Ε οταν αυτο backfires ασ πουμε οτι φταιει τωρα ο Χ παικτης και οχι εμεις που δωσαμε 1 μυριο για Bakayoke αντι 2 για Μειτε . Ποιος εχει μεγαλυτερο κοστος ? Ενα Χ παικτης που παιρνει λεφτα για να μη κανει τιποτα η ενα Υ παικτης που παιρνει και παιζει. Κανε διααιρεση μισθού ανα λεπτο αγωνα και ισως συναντηθουν οι σκεψεις μας.
Ευχαριστω.
Σεβαστή η γνώμη σου αδερφέ. Δε λέω ότι ο Μεϊτέ έπρεπε ντε και καλά να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο το ότι προτίμησε να μην παίξει μπάλα για 8 μήνες για ένα μικρό για αυτά τα δεδομένα χ ποσό παραπάνω, αποτυπώνει μια νοοτροπία την οποία δεν υιοθετώ προσωπικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν είμαστε σίγουροι το τι έγινε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, και αν ο Μεϊτέ παρακάλαγε για να έρθει και έφαγε στοπ από Γιώργο. Θυμίσου τα πρόσφατα λεγόμενα του Λουτσέσκου.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Επίσης ο ίδιος παίκτης, με δίκη του πρωτοβουλία, προτίμησε να ρίξει άκυρο στον Παναθηναικό που το καλοκαίρι σίγουρα θα μπορούσε να του προσφέρει πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από εμάς.

Ωστόσο για μένα το βασικό είναι ότι μέσα στο γήπεδο την δουλειά την κάνει και με το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτό που έγινε το καλοκαίρι χρεώνεται στη διοίκηση και συγκεκριμένα στη CEO, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει

Τα παζάρια μας μάραναν

Τώρα θα ήμασταν καβάλα στο άλογο, αν άκουγαν τις εισηγήσεις του προπονητή
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βέβαια το καλοκαίρι ο φίλος Ζινολά έγραψε ότι θέμα παζαρέματος δεν υπήρξε ποτέ και πως είχε επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό. Αν τα θυμάμαι λάθος, ας με διορθώσει όποιος θυμάται κάτι διαφορετικό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ναι...όπως και ότι είχε προσωπικο θέμα που δεν του " επέτρεπε" να έρθει πριν τον Αύγουστο
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Μειτε πιστευε οτι θα παιξει στην Μπενφικα επειδη κατεκτησε το πρωταθλημα, δεν του βγηκε και για αυτο καταληξαμε στο καλοκαιρινο ναυαγιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν του δίναμε το 1,7 που ήθελε, νομίζω.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

O "Οτετζης" τι λεει;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”