Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Φέρνεις Μπάκα και Κολευ λασι για να μην φύγει τρεχωντας ο Τζενεραλ και μετά έχεις άπλετο χρόνο μουχα για κάτι καλύτερο. Δεν κακο
Κάτι τελευταίο. Ο Μπακαγιοκο και ο Μειτε συνυπήρξαν στην Μίλαν το χειμώνα του 21 για 6 μήνες. Ο Μειτε εκείνο το 6μηνο έκανε στην Μίλαν 16 συμμετοχές. Ο Μπακαγιοκο έκανε 17 Συμμετοχές σε 2 χρόνια.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
++++++++Aigle_Noir έγραψε:Θα πάω κόντρα στο ρεύμα.
Εμένα αυτή η απίστευτη γκρίνια προς τον παίχτη μου θυμίζει πάαααρα πολύ την περιόδο που ήταν να κλείσει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Χαμός και τότε στο paokmania. Κόσμος που ήταν έτοιμος να πάει στο αεροδρόμιο να τον γυρίσει πίσω. Η πλειοψηφία ζητούσε πάλι το κεφάλι αυτού που τον πρότεινε. Χαμός...Και τελικά; Η Κρεσπούρα ήταν από τους καλύτερους σέντερ μπακ που είχε ποτέ η ομάδα.
Δεν λέω ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο. Σίγουρα το εύχομαι. Αλλά ρε γαμώτο, θα επιλέξω να εμπιστευτώ το τιμ των ανθρώπων που μας έφερε το απίστευτο περσινό πρωτάθλημα.
Κράξτε όσο θέλετε.
Να δούμε πρώτα τον χ Bakayoko και τον οποιονδήποτε άλλον παίκτη που θα έλθει στην ομάδα μας το τι θα βγάλει στις 4 γραμμές σε βάθος χρόνου και μετά να τον κρίνουμε; Και πολύ αυστηρά αν θέλετε. Αλλά όχι από τρίλεπτα στιγμιότυπα, "δεν είναι γρήγορος", "δεν στρίβει", "δεν έχει πάσα πάνω από 5 μέτρα(μεζούρα έχουμε;)", "δεν πατάει περιοχή" και άλλα ανάλογα.
Πιστεύω πάντως ότι θα παρθεί ένας ακόμα μέσος.
Πιστεύω πάντως ότι θα παρθεί ένας ακόμα μέσος.
Τι επικά χρόνια θύμησες...Aigle_Noir έγραψε:Θα πάω κόντρα στο ρεύμα.
Εμένα αυτή η απίστευτη γκρίνια προς τον παίχτη μου θυμίζει πάαααρα πολύ την περιόδο που ήταν να κλείσει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Χαμός και τότε στο paokmania. Κόσμος που ήταν έτοιμος να πάει στο αεροδρόμιο να τον γυρίσει πίσω. Η πλειοψηφία ζητούσε πάλι το κεφάλι αυτού που τον πρότεινε. Χαμός...Και τελικά; Η Κρεσπούρα ήταν από τους καλύτερους σέντερ μπακ που είχε ποτέ η ομάδα.
Δεν λέω ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο. Σίγουρα το εύχομαι. Αλλά ρε γαμώτο, θα επιλέξω να εμπιστευτώ το τιμ των ανθρώπων που μας έφερε το απίστευτο περσινό πρωτάθλημα.
Κράξτε όσο θέλετε.
Τότε που ο τεράστιος Άνχελ δέχτηκε ανελέητο μπουλινγκ από δημοσιογράφους της ομάδας (και τι δεν εγραφαν στην προετοιμασία) και έκλαιγαν νυχθημερόν που δεν ανανέωσε ο Μιγκέλ μίστερ φρύδι Βιτορ
- thanos-xanthi
Άρα πήγαμε στην τεταρτοπέμπτη επιλογή για τη θέση...
Την ψάχναμε για φεραρι και φέραμε μεταχειρισμένο ζασταβα με μπόλικα χιλιόμετρα..ενδιάμεσα δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο
Αν δεν έρθει άλλο χαφ...κλαφτα Χαράλαμπε
Ήταν που τον είχε κόψει ο λουτσεσκου.
Να υποθέσω ξεχνάμε Μεϊτέ
Την ψάχναμε για φεραρι και φέραμε μεταχειρισμένο ζασταβα με μπόλικα χιλιόμετρα..ενδιάμεσα δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο
Αν δεν έρθει άλλο χαφ...κλαφτα Χαράλαμπε
Ήταν που τον είχε κόψει ο λουτσεσκου.
Να υποθέσω ξεχνάμε Μεϊτέ
- Unpsofable78
Ανεξάρτητα από το αν έρθει ο Μπακαγιοκο και εάν τελικά έρθει (και) ο Μεϊτέ. Σαφώς και ο Μεϊτέ είναι καλός παίκτης. Σαφώς και λόγω της απαραίτητης ομοιογένειας αλλά και της επιθυμίας του προπονητή θα έπρεπε να ήταν εδώ από την αρχή της προετοιμασίας. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ 2 φορές συμφώνησε μαζί του και 2 φορές τελικά αρνήθηκε.
Επίσης έχουν γραφτεί εδώ μέσα τρελά πράγματα για τα αγωνιστικά στοιχεία του που θα με κάνουν να ξεχάσω αυτά που ξέρω. Κάποιοι τον έχετε πει box to box, κάποιοι 8αρι. Κάποιοι deep lying playmaker.
Σε σύγκριση λοιπόν με Μπακαγιοκο εγώ έχω να πω τα εξής:
Ο Μπακαγιοκο έχει μεγαλύτερες παραστάσεις από τον Μεϊτέ και πιο βαρύ όνομα και βιογραφικό.
Είναι 1 χρόνο μικρότερος.
Και οι 2 έχουν ως κύριο προσόν την επανάκτηση της μπάλας.
Και οι 2 έχουν καλή κοντινή πάσα και κράτημα μπάλας, με τον Μεϊτέ ίσως να χρησιμοποιεί καλύτερα το σώμα του.
Προσωπικά για μένα, ο Μεϊτέ είναι ανεπιθύμητος μια και ουσιαστικά μας απέρριψε 2 φορές μέσα στο καλοκαίρι. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε και άσχετα αν ήταν σοβαροί ή όχι, είναι φανερό ότι είναι ένας παίκτης που κοιτάει πρώτα το χρήμα και μετά τις φιλοδοξίες σε αγωνιστικό επίπεδο.
Εάν έρθει θα χαρώ μόνο γιατί θα γίνει το χατήρι του Λουτσε.
Ο Μπακαγιοκο πάντως νομίζω ότι αξίζει μία ευκαιρία. Και πραγματικά εάν επανέλθει θα κάνετε πολλές κολο τούμπες κάποιοι.
Επίσης έχουν γραφτεί εδώ μέσα τρελά πράγματα για τα αγωνιστικά στοιχεία του που θα με κάνουν να ξεχάσω αυτά που ξέρω. Κάποιοι τον έχετε πει box to box, κάποιοι 8αρι. Κάποιοι deep lying playmaker.
Σε σύγκριση λοιπόν με Μπακαγιοκο εγώ έχω να πω τα εξής:
Ο Μπακαγιοκο έχει μεγαλύτερες παραστάσεις από τον Μεϊτέ και πιο βαρύ όνομα και βιογραφικό.
Είναι 1 χρόνο μικρότερος.
Και οι 2 έχουν ως κύριο προσόν την επανάκτηση της μπάλας.
Και οι 2 έχουν καλή κοντινή πάσα και κράτημα μπάλας, με τον Μεϊτέ ίσως να χρησιμοποιεί καλύτερα το σώμα του.
Προσωπικά για μένα, ο Μεϊτέ είναι ανεπιθύμητος μια και ουσιαστικά μας απέρριψε 2 φορές μέσα στο καλοκαίρι. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε και άσχετα αν ήταν σοβαροί ή όχι, είναι φανερό ότι είναι ένας παίκτης που κοιτάει πρώτα το χρήμα και μετά τις φιλοδοξίες σε αγωνιστικό επίπεδο.
Εάν έρθει θα χαρώ μόνο γιατί θα γίνει το χατήρι του Λουτσε.
Ο Μπακαγιοκο πάντως νομίζω ότι αξίζει μία ευκαιρία. Και πραγματικά εάν επανέλθει θα κάνετε πολλές κολο τούμπες κάποιοι.
- WeWillRockYou
Ο Edouard Michut που γράφτηκε επίσης σε αυτό το τόπικ (δεν θυμάμαι αν ήταν ως επιθυμία ή ως φήμη) υπογράφει μάλλον στην Λας Πάλμας.
Όταν πρωτοβγηκε το ενδιαφέρον πριν περίπου 1,5 μήνα είχα διαβάσει ότι αυτός μαζί με άλλους 7 της περσινής ομάδας έμειναν εκτός προετοιμασίας.WeWillRockYou έγραψε:Είμαστε σίγουροι πως ο Μπακαγιόκο δεν έχει κάνει προετοιμασία, από την στιγμή που έχει κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα του;joshua έγραψε:Το ασχημο στην υποθεση Μπακαγιοκο ειναι οτι δεν εχει κανει προετοιμασια ενω νομιζω το αντιθετο.Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μειτε και ομως καποιοι θελετε και τους 2. Αν ερθει δευτερος πρεπει να ειναι παικτης νεαρος που να εχει συμμετασχει σε προετοιμασια. Φερτε Michut...
Θεωρώ ότι δεν άλλαξε κάτι στην συνέχεια αλλά δε βάζω και το χέρι μου στην φωτιά
Στα φιλικά πχ δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής. Άρα μάλλον ισχύει
Ο Μειτε;nunies4 έγραψε:Όταν πρωτοβγηκε το ενδιαφέρον πριν περίπου 1,5 μήνα είχα διαβάσει ότι αυτός μαζί με άλλους 7 της περσινής ομάδας έμειναν εκτός προετοιμασίας.WeWillRockYou έγραψε:Είμαστε σίγουροι πως ο Μπακαγιόκο δεν έχει κάνει προετοιμασία, από την στιγμή που έχει κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα του;joshua έγραψε:Το ασχημο στην υποθεση Μπακαγιοκο ειναι οτι δεν εχει κανει προετοιμασια ενω νομιζω το αντιθετο.Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μειτε και ομως καποιοι θελετε και τους 2. Αν ερθει δευτερος πρεπει να ειναι παικτης νεαρος που να εχει συμμετασχει σε προετοιμασια. Φερτε Michut...
Θεωρώ ότι δεν άλλαξε κάτι στην συνέχεια αλλά δε βάζω και το χέρι μου στην φωτιά
Στα φιλικά πχ δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής. Άρα μάλλον ισχύει
-
ναι, ταχα τον κυνηγουσε η μιση Σεριε Α και "ομαδες απο την πρεμιερ λιγκ"WeWillRockYou έγραψε:Ο Edouard Michut που γράφτηκε επίσης σε αυτό το τόπικ (δεν θυμάμαι αν ήταν ως επιθυμία ή ως φήμη) υπογράφει μάλλον στην Λας Πάλμας.
Εδω και χρονια γινονται καποιες σημαντικες μεταγραφες στην εκπνοη των μεταγραφων.Καποιος λογος θα υπαρχει.Δε νομιζω οτι ειναι βιτσιο.Λογικα καποιοι καλοι παικτες μπορουν πιο νωρις και καποιοι πιο αργα.Ειτε για οικονομικους, ειτε για οικογενειακους ειτε για αγωνιστικους λογους.Φετος πχ κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου ηρθαν 6 παικτες.Τωρα περιμενουμε στην εκπνοη κανα δυο.
Δε μου ακουγεται τοσο παραλογο.
Δε μου ακουγεται τοσο παραλογο.
Νομίζω το ζήτημα που έβλεπε ο John ήταν στο στυλ του παίκτη κι όχι στο ποσο καλός θα είναι. Και στα στατιστικά όντως υπήρχαν κάποια πράγματα που δείχνανε ότι είναι λιγότερο δημιουργικός, δεν δημιουργεί σουτ, δεν περνάει με ντρίμπλες τους αντιπάλους του όσο ο μειτε αλλά σουτάρει περισσότερο.Unpsofable78 έγραψε:Φίλε ακόμη περιμένω να διαβάσω την απάντηση σου στην στατιστική σύγκριση του afana αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ Μπακαγιοκο της Λοριαν (πού είναι αν μη τι άλλο ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές του) και Μεϊτέ της Κρεμονεζε.JohnDag έγραψε:Αν η επιλογή μας στα χάφ είναι εν τέλη Μπακαγιόκο και τέλος εγώ θα ευχηθώ καλό κουράγιο σε Καμαρά, Σβαμπ και Οζντοεφ.
Μέχρι Δεκέμβρη/Γεναρη θα χρειαστεί να τραβήξουν πολύ κουπί με ματς κάθε τρεις μέρες.
Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξουν..
Αν δεν κάνω όλα τα επιχειρήματα σου για να πείσεις ότι ο Μεϊτέ είναι καλύτερος του Μπακαγιοκο καταρριφθηκαν.
Εκτός αν έχεις να αντιπαραβαλλεις κάποιο άλλο επιχείρημα.
Τέλος, γενικά όλοι εσείς που μιλάτε τόσο υποτιμητικά για τον Μπακαγιοκο, μην χαθείτε...
Προφανώς όλες αυτές οι αναλύσεις μας δεν σημαίνουν και πολλά, αν έρθει για τουρισμό θα είναι τουρίστας όσο καλός κι αν ήταν. Μπορεί οι στατιστικές κατηγορίες που βλέπουμε διάφορα να προκύπτουν από διάφορες στον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων τους ή του πρωταθλήματος. Οπότε δεν είναι ότι κάποιος έχει δίκαιο και κάποιος άδικο, συζήτηση κάνουμε.
Νομιζω ισχυουν αν παραμεινει Ιταλιαgergeo4 έγραψε:χαχα καλά δεν μας ελεγαν κατι για φοροαπαλλαγες και δεν μπορεί να τον δωσει;;;;;;;;WeWillRockYou έγραψε:Επίσης, τέλος και ο Πολωνός Wieteska, ο οποίος κλείνει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Marco Silvestri που πάει στην Κάλιαρι.
Για να το τρεξαμε παντως σημερα μαλλον αρχισε να πιεζει ο Γαλλος σε συνδιασμο με σερι αρνησεων...Βεβαια αν οι αρνησεις ηταν απο παικτες στυλ Μποβε η Μελο πραγματικα απορω με οσους ασχοληθηκαν καν...