Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- AlxNeapoli1
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Προσωπικα εμενα με καιει να μη φυγει ο Ντελιας αυτη τη στιγμη που θα προκειται για εγκλημα ΚΑΙ ΠΑΛΙ πριν απο τσου λου
Εξαρτάται κατά πόσο θα αξιοποιηθούν τα λεφτά από την πώλησή του για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
Τα ποσά που ακούγονται πάντως θεωρώ ότι είναι λίγα για τις προοπτικές που έχει ένας τέτοιος παίκτης.
Όπως και να έχει το πράγμα δεν μπορεί να γίνει σήριαλ. Να κλείσει οριστικά θετικά ή αρνητικά, ώστε να γίνουν μετά όλες οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις όσο ποιο γρήγορα γίνεται.
Τα ποσά που ακούγονται πάντως θεωρώ ότι είναι λίγα για τις προοπτικές που έχει ένας τέτοιος παίκτης.
Όπως και να έχει το πράγμα δεν μπορεί να γίνει σήριαλ. Να κλείσει οριστικά θετικά ή αρνητικά, ώστε να γίνουν μετά όλες οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις όσο ποιο γρήγορα γίνεται.
-
ektoras έγραψε:Αν πουληθούν Ντέλιας, Κούλιε μπορούν να φέρουν στα ταμεία 30 εκ συνεπώς ένα μέρος αυτών αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική...αρκεί με όλα αυτά να είναι σύμφωνος κι ο προπονητής.
Αυτό που με προβληματίζει είναι τα όσα ακούγονται για Τσιφτσή, Λιάβα και Θυμιάνη...δεν ξέρω αν είναι στο επίπεδο να παίξουν στο big4 ...
Οι έλληνες που είναι στο επίπεδο να παίξουν στο big 4 είτε είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα για εξωτερικό(π.χ. Ντέλιας,Κούλιε),είτε παίζουν στο εξωτερικό(π.χ. Τζόλης,Δουβίκας,Παυλίδης) είτε παίζουν ήδη στο Big4.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Πέμ 30 Μάιος 2024, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Εγώ πάντως αν ήμουν ΠΟΚιτης θα παρακαλούσα να φύγουν τώρα Ντελιας - Κουλιε.
Μπάνεbane1980 έγραψε: Δεκάρι/εξαρι
Σρν εαν ειναι χώρα Σουρινάμ?
Νλ?
Γεμιστά δηλαδή έχει παίξει Ελλάδα ή Τουρκία ή Κύπρο
Με ροκφορ άρα και Γαλλία?
Έτσι τα έγραψα γιατί μετά τον μουσακά το γυρίσαμε στα γεμιστά με κιμά ορφανά με φέτα κλπ.
Δεκαρι/εξτρέμ Σουρινάμ/νεδερλαν ο,τι να ναι
Εγώ θα παρακαλούσα να φύγει ο λουτσε..xrisitsapa έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ΠΟΚιτης θα παρακαλούσα να φύγουν τώρα Ντελιας - Κουλιε.
-
Είπα κι εγώ...τον Μπίσεσβαρ φωτογραφίζει ?Patron έγραψε:Μπάνεbane1980 έγραψε: Δεκάρι/εξαρι
Σρν εαν ειναι χώρα Σουρινάμ?
Νλ?
Γεμιστά δηλαδή έχει παίξει Ελλάδα ή Τουρκία ή Κύπρο
Με ροκφορ άρα και Γαλλία?
Έτσι τα έγραψα γιατί μετά τον μουσακά το γυρίσαμε στα γεμιστά με κιμά ορφανά με φέτα κλπ.
Δεκαρι/εξτρέμ Σουρινάμ/νεδερλαν ο,τι να ναι

- Metagrafakias
Οσοι λετε ποιος Ζουγλης;;πηγαινετε και δειτε το ματς της Τρίπολης με τον ατρόμητο …
Εξαιρετικη περιπτωση ο μικρος…
Ταχύτατος,παει στο ενας με εναν,μπουκαδορος!!!
Θελει να βελτιώσει την τελικη προσπάθεια να γινει πιο αποτελεσματικός αλλα αυτο δουλεύετε…
Μακαρι να γινει η μεταγραφη κι ας μπει και ο Λυρατζής στα ανταλλάγματα…πολυ μεγαλυτερη προοπτική ο Ζουγλης!!!
Εξαιρετικη περιπτωση ο μικρος…
Ταχύτατος,παει στο ενας με εναν,μπουκαδορος!!!
Θελει να βελτιώσει την τελικη προσπάθεια να γινει πιο αποτελεσματικός αλλα αυτο δουλεύετε…
Μακαρι να γινει η μεταγραφη κι ας μπει και ο Λυρατζής στα ανταλλάγματα…πολυ μεγαλυτερη προοπτική ο Ζουγλης!!!
Ο Ζουγκλής είναι κίνηση που έχει λογική γιατί το παιδί έχει δείξει στοιχεία αρκετά ταλαντούχου παίκτη που ενδεχομένως με δουλειά να πάει ψηλά...για τους υπόλοιπους Έλληνες που ακούγονται δεν ξέρω, διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.
τώρα αυτό αν είναι γρίφος και όντως _είναι_ κάτι,prist64 έγραψε:!
?
![]()
![]()
τότε ίσως σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση;
μακάρι, γιατί όλα τα "στον αέρα" κούρασαν
υ.γ. ανακοινώστε ότι ανανέωσε ο ντελιας με υψηλότερη ρήτρα και σκίζουμε τα βρακιά μας