Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
sdna
Η Λαμία ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ για τη νέα περίοδο.
Sold out στα φτηνά εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ, στην κερκίδα 12, ανακοίνωσε η Λαμία.
Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Λεωνίδα Βόκολου προχωράει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και οι φίλαθλοι της ομάδας είναι στο πλευρό της.
Τα υπόλοιπα διαρκείας τιμώνται 150, 280, 370, 850.
Η ανακοίνωση της Λαμίας:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχουν πουληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στην κερκίδα 12, με τιμή 50€, η οποία πλέον είναι γεμάτη.
Συνεχίζονται κανονικά οι ανανεώσεις και οι νέες πωλήσεις στις υπόλοιπες κερκίδες εκτός της 12!
Η Λαμία ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ για τη νέα περίοδο.
Sold out στα φτηνά εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ, στην κερκίδα 12, ανακοίνωσε η Λαμία.
Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Λεωνίδα Βόκολου προχωράει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και οι φίλαθλοι της ομάδας είναι στο πλευρό της.
Τα υπόλοιπα διαρκείας τιμώνται 150, 280, 370, 850.
Η ανακοίνωση της Λαμίας:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχουν πουληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στην κερκίδα 12, με τιμή 50€, η οποία πλέον είναι γεμάτη.
Συνεχίζονται κανονικά οι ανανεώσεις και οι νέες πωλήσεις στις υπόλοιπες κερκίδες εκτός της 12!
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ναι, δεν λένε, υποθέτω καμιά δεκαριά χιλιάδες...
Μεγάλη μεταγραφή ο βάζελος.
Πήγε στα αθόρυβα, τον έκλεισε, τον ανακοίνωσε...
Πήγε στα αθόρυβα, τον έκλεισε, τον ανακοίνωσε...
28 χρονων διεθνης και 4ετες. Κινησεις ουσιας.
Πραγματικά, πολύ καλός παίχτης, ανώτερη μεταγραφή και από αυτή του Τζουρισιτς.
Πότε ανακοινώθηκε; αμέσως μετά τη συμφωνία επέκτασης με το συνδρομητικό και συνεχίστε εσείς να μου λέτε και να γράφετε ότι δεν σχετίζονται.
Αυτό γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ,ότι γράφω μαλακιες τόσο καιρό (Έτσι, rainmaker;) , ότι οι μεταγραφές οι δικές μας δεν σχετίζονται με το μεγαλύτερο παγιο έσοδο που έχει μια ομάδα.
Άντε και καλή μας χώνεψη τώρα ο Βιλενα.
Πότε ανακοινώθηκε; αμέσως μετά τη συμφωνία επέκτασης με το συνδρομητικό και συνεχίστε εσείς να μου λέτε και να γράφετε ότι δεν σχετίζονται.
Αυτό γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ,ότι γράφω μαλακιες τόσο καιρό (Έτσι, rainmaker;) , ότι οι μεταγραφές οι δικές μας δεν σχετίζονται με το μεγαλύτερο παγιο έσοδο που έχει μια ομάδα.
Πολύ δυνατή κίνηση. Η καλύτερη μεταγραφή ως τώρα
- Kabamaru11
Πολυ καλη μεταγραφη ο Βιλενα,ξεκαθαρα χωρουσε σε εμας.Εχει μια πτωτικη πορεια μεν,αλλα εχει υψηλη ποιοτητα.Μπραβο στον βαζελο,εμεις να δουμε ποιον θα παρουμε.
-
Ξενέρωσα πραγματικά τώρα. Σε μας θα έλεγαν δεν έρχεται και θα είχαμε 400 ρεπορτάζ για προτάσεις αντιπροτάσεις και λοιπά. Αυτοί απλά τον ανακοίνωσαν.
Κρίμα ρε γαμωτο
Κρίμα ρε γαμωτο
;;; Φίλε ειλικρινά δεν θυμάμαι πότε να αναφέρθηκα σε σένα ειδικά λέγοντας ότι λες μαλακίεςobanebane έγραψε:Πραγματικά, πολύ καλός παίχτης, ανώτερη μεταγραφή και από αυτή του Τζουρισιτς.
Και δεν θυμάμαι και να είπα τίποτα και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο
Ειλικρινά δε θυμαμαι
Πραγματικά, μεταγραφή από το πάνω-πάνω ράφι ο βάζελος. Πόσο τον πήρε;
Αν θυμάμαι καλά, πριν 3 χρόνια έπαιξε αντίπαλος με μας με την φανέλα της Κράσνονταρ.
Αν θυμάμαι καλά, πριν 3 χρόνια έπαιξε αντίπαλος με μας με την φανέλα της Κράσνονταρ.
Αυτο που δεν βγαζει νοημα ειναι οτι η Εσπανιολ τον πηρε δανεικο απο την Κρασνονταρ για 6 μηνες, τον αγορασε και μετα απο ενα μηνα τον δωσαν δανεικο στην Σαλερνιτανα.
Εντάξει ρε ,καμία διάθεση για αντιπαράθεση δεν έχω ούτε έγραψα ότι έγραψα για να στην πω.
Πήρε το μάτι μου ένα ποστ σου σε μια συζήτηση με άλλον ,που μίλαγες γενικά ότι κάποιοι συνδέουν το τηλεοπτικό με την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει βάση.
Επειδή εγώ το έχω αναφέρει κυρίως αυτό το επιχείρημα,γι'αυτό αναφέρθηκα σε εσένα.
Κάνω λάθος,δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση κάπου στο φορουμ;
Ίσως να είναι στο τοπικ με τα τηλεοπτικά.
Το βρήκα.
Πήρε το μάτι μου ένα ποστ σου σε μια συζήτηση με άλλον ,που μίλαγες γενικά ότι κάποιοι συνδέουν το τηλεοπτικό με την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει βάση.
Επειδή εγώ το έχω αναφέρει κυρίως αυτό το επιχείρημα,γι'αυτό αναφέρθηκα σε εσένα.
Κάνω λάθος,δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση κάπου στο φορουμ;
Ίσως να είναι στο τοπικ με τα τηλεοπτικά.
Ποιος την έλεγε αυτή τη δικαιολογία δηλαδή;
Μήπως αποκλειστικά και μόνο όσοι προσπαθούσαν να επιβάλλουν αυτό ως ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ λόγο, αφού ταυτόχρονα έλεγαν οτι ο Ιβάν δε βάζει λεφτά;
Γιατί ούτε η ΠΑΕ το είπε, ούτε κανένας που να την υπερασπίζεται.
Το βρήκα.