που;Anthimox έγραψε:https://www.transfermarkt.com/olimpiu-morutan/profil/spieler/429551
Έχει κανείς εικόνα για τον συγκεκριμένο; Ενδιαφερόμαστε λένε...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Θα γίνω τοξικος και ελπίζω να μην το κόψουν οι μοντ.
Ρε Ραπτόπουλοι είμαστε τα παιδιά της κατηφόρας, οι εκδρομές μας πάντα ήταν ΕΠΙΚΕΣ, οι μαχες άπειρες και πίσω δεν κάναμε ούτε μετρο, χάναμε από κάθε άκυρο χωριό και είμασταν ΕΚΕΙ. Γιατί ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους! Και αν κάποτε σταματήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σαν ομάδα οι ίδιοι ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Και ας χάνουμε από κάθε χωριό τουλάχιστον δεν θα έχουμε την γκρίνια σας ρε λεζάντες.
Άμα θέλετε τελειωμένες μεταγραφες του εκατομμυρίου και ζηλεύετε τον γκει και την ομάδα του ΠΔΦΛ πάρτε διαρκείας εκεί.
Ρε Ραπτόπουλοι είμαστε τα παιδιά της κατηφόρας, οι εκδρομές μας πάντα ήταν ΕΠΙΚΕΣ, οι μαχες άπειρες και πίσω δεν κάναμε ούτε μετρο, χάναμε από κάθε άκυρο χωριό και είμασταν ΕΚΕΙ. Γιατί ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους! Και αν κάποτε σταματήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σαν ομάδα οι ίδιοι ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Και ας χάνουμε από κάθε χωριό τουλάχιστον δεν θα έχουμε την γκρίνια σας ρε λεζάντες.
Άμα θέλετε τελειωμένες μεταγραφες του εκατομμυρίου και ζηλεύετε τον γκει και την ομάδα του ΠΔΦΛ πάρτε διαρκείας εκεί.
μα αν τραυματιστεί ο crespo τουλάχιστον θα παίξει αυτός που προορίζεται ούτως ή άλλως ως βασικός παρτενέρ του ινγκι.joshua έγραψε:Δεν ξερω αν ο Σοαρες προοριζεται για βασικος η απλα ειναι πιο ευκολο να ερθει γρηγορα και βλεπουμε. Οσο για τα πρωτα παιχνιδια τι θεωρεις πιο πιθανο να τραυματιστει καινουριος η οι Κρεσπο,Βιερινια μετα απο διακοπες και προετοιμασια;
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση βιερίνια.
Αν Τραυματιστεί το πολύ-πολύ να παίξει ο κάθε Σουάρες που θα ρθει.
Απλά θεωρώ μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ποιοτική Τριάδα την τριάδα που έχει τον Κρέσπο ως τρίτο παρά την τριάδα που έχει τρίτο τον Μιχαι ή τον Νεσμπεργκ
Αν τραυματιστεί ο Σοάρες ποιος θα παίξει?
Δηλαδή νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αν αποκτηθούν δύο Σουάρες από το να αποκτηθεί ένας και να μείνει και ο βιερίνια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 28 Μάιος 2022, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδανικα θα ηθελα κατι σε Μπαμπα,Σοαρες αλλα ναι αν πρεπει να διαλεξω σε διδυμο Σοαρες,Μανγκας η Σοαρες, Βιερινια προφανως προτιμω το πρώτο. Τουλαχιστον αυξανω τις πιθανότητες να μου βγει ενα απο τα δυο στοιχηματα αλλιως αν δεν μου βγει το ενα ειναι αστειο να λεμε οτι θα βγαλουμε χρονιά με Βιερινια που περσι αν εξαιρεσεις 2-3 ευρωπαικα παιχνιδια που εκανε την υπερβαση ολη την υπολοιπη χρονια η εικονα ηταν τοσο τραγικη που εσυ ο ιδιος εγραφες Βιερινια ειναι κριμα παρτο απόφαση και σταμάτα το ποδόσφαιρο.
https://www.google.com/search?q=%CE%BC% ... e&ie=UTF-8gergeo4 έγραψε:που;Anthimox έγραψε:https://www.transfermarkt.com/olimpiu-m ... ler/429551
Έχει κανείς εικόνα για τον συγκεκριμένο; Ενδιαφερόμαστε λένε...
Σε πολλά διάφορα site. Προφανώς κάποιος το έγραψε πρώτος και οι υπόλοιποι αναδημοσιεύουν.
Μάλλον παππάς που είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω.
Μακάρι να ερχόταν μία σταθερά τύπου μπαμπα.
Τότε δεν θα χρειαζόμουνα τον βιερίνια.
Αλλά αν φέρω 2 22χρονα παιδάκια τα οποία δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν στο πρώτο λάθος και στο πρώτο μουγκρητό της Τούμπας Θα ήθελα να έχω και ένα vieirinha στο roster για ασφάλεια.
Φέρε μου τον μάνγκα και τον Μπαλογιάννη και αν αξίζουν ας παίξουν...και ο Αντρέ βοηθός στον πάγκο.
Τέλος πάντων εμένα μοναδικός μου νταλκας φέτος είναι να μπούμε ομίλους για να μην υποθηκεύσουμε και τις επόμενες σεζόν και οικονομικά και από άποψης ευρωπαϊκών βαθμών.
Τότε δεν θα χρειαζόμουνα τον βιερίνια.
Αλλά αν φέρω 2 22χρονα παιδάκια τα οποία δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν στο πρώτο λάθος και στο πρώτο μουγκρητό της Τούμπας Θα ήθελα να έχω και ένα vieirinha στο roster για ασφάλεια.
Φέρε μου τον μάνγκα και τον Μπαλογιάννη και αν αξίζουν ας παίξουν...και ο Αντρέ βοηθός στον πάγκο.
Τέλος πάντων εμένα μοναδικός μου νταλκας φέτος είναι να μπούμε ομίλους για να μην υποθηκεύσουμε και τις επόμενες σεζόν και οικονομικά και από άποψης ευρωπαϊκών βαθμών.
Αλήθεια ρε παιδιά μια που αναφέρεται το όνομα του συνεχώς τόσο γκελ σας έκανε ο Μπαμπα;joshua έγραψε:Ιδανικα θα ηθελα κατι σε Μπαμπα,Σοαρες αλλα ναι αν πρεπει να διαλεξω σε διδυμο Σοαρες,Μανγκας η Σοαρες, Βιερινια προφανως προτιμω το πρώτο. Τουλαχιστον αυξανω τις πιθανότητες να μου βγει ενα απο τα δυο στοιχηματα αλλιως αν δεν μου βγει το ενα ειναι αστειο να λεμε οτι θα βγαλουμε χρονιά με Βιερινια που περσι αν εξαιρεσεις 2-3 ευρωπαικα παιχνιδια που εκανε την υπερβαση ολη την υπολοιπη χρονια η εικονα ηταν τοσο τραγικη που εσυ ο ιδιος εγραφες Βιερινια ειναι κριμα παρτο απόφαση και σταμάτα το ποδόσφαιρο.
Εγώ θυμάμαι έναν παίκτη καθόλου ταχυδυναμικο που έπαιζε στα όρια της ραθυμιας, αγκρεσιβ σίγουρα δεν τον έλεγες, με σίγουρα μεγάλο προσον ότι ήξερε 100 κανταρια μπάλα. Φοβερή τεχνική αλλά υστερούσε σε όλα όσα έναν σύγχρονος ακραίος μπακ πρέπει να έχει.
Δεν ξέρω. Προσωπική γνώμη
Θα συμφωνήσω και γω, νουνιες.
Αλλά ένα χρόνο με Σιντκλεη, Μιτριτσα, Μουργκ,Εσιτι χάσαμε τις μονάδες μέτρησης....
Αλλά ένα χρόνο με Σιντκλεη, Μιτριτσα, Μουργκ,Εσιτι χάσαμε τις μονάδες μέτρησης....
Δηλαδή η αριστερή πλευρά μας φέτος μας κόστισε 2 εκατομμύρια. Και αν βάλεις και τον καντουρι πλησίασε τα τρία......renegade έγραψε:Όλα τα παραπάνω ποσά είναι μικτά.
Δεν ξέραμε δηλαδή ότι ο Ολιβέιρα παίρνει περι το εκατομμύριο?
Ή ο μπίσεσβαρ 8-9 κατοστάρικα?
Παιδιά ισχύει του Rafa Soares? Πολύ καλή επιλογή αν έρθει, νομίζω ότι πολλοί τον ξεχωρίσαμε εδώ μέσα στους ελεύθερους. Για μένα ειναι στο τοπ3 των ελεύθερων αυτή τη στιγμή. Τέλεια ηλικία για μπακ. Μακάρι να γίνει. Αυτή ναι είναι κίνηση σοβαρή. Όχι γιατί είναι 27 και όχι 22, αλλά από καλό πρωτάθλημα με γεμάτες σεζόν.
μάγκες,
αντί να ψάχνουμε δεξιά κ αριστερα για παίχτες,
δείτε σε μισή ώρα τον αγώνα στο Παρίσι.
Απο το πάνω ράφι πρέπει να επιλέγουμε
αντί να ψάχνουμε δεξιά κ αριστερα για παίχτες,
δείτε σε μισή ώρα τον αγώνα στο Παρίσι.
Απο το πάνω ράφι πρέπει να επιλέγουμε
Ο Τσρνκο αναφέρει πως θα προσπαθήσει να βρει την χρυσή τομή για να πάρει τον παίκτη δίνοντας το ποσό του 1.000.000 με δόσεις στον Άγιαξ και στην συνέχεια να πουλήσει τον Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ με μια τιμή που μπορεί να φτάσει τα 3.000.000 ευρώ!
Τώρα το διάβασα. Εκλαψα μιλάμε.

- FreeWatcher
Για κλάματα είμαστε! Σκεφτείτε πόσοι θα φάνε από αυτά τα +2 μύρια!!! Τους ξεφεύγουν κιόλας...Roarrr έγραψε:Ο Τσρνκο αναφέρει πως θα προσπαθήσει να βρει την χρυσή τομή για να πάρει τον παίκτη δίνοντας το ποσό του 1.000.000 με δόσεις στον Άγιαξ και στην συνέχεια να πουλήσει τον Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ με μια τιμή που μπορεί να φτάσει τα 3.000.000 ευρώ!
-
Αντικατέστησε το -ν με -ι στο όνομα αυτού του τσάκαλου που θέλει 3 εκ.
Μετά βάλε το -ι πριν από το -ρ.
Τώρα είναι σωστό το όνομα.
Μετά βάλε το -ι πριν από το -ρ.
Τώρα είναι σωστό το όνομα.
Aν υποψιαστω παντως πως στο τελος θα μεινει και ο Ζιφκοβιτς δεν θα το αντεξω...Περσι εχασα καθε ενδιαφερον πριν καλα καλα απο τα χριστουγεννα,φετος θα το χασω απο το καλοκαιρι αν δω ολους τους παλιους να παραμενουν τελικα...