Jose Boto
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Jose Boto
Ξαναλέω ο Μποτο είναι πολύ μπροστά για τα δεδομένα της Ελλάδας και αυτό δεν φαίνεται από το αν του βγει μια μεταγραφή ή όχι..
Δυστυχώς τον βλέπω και αυτόν να φεύγει νύχτα..
Δυστυχώς τον βλέπω και αυτόν να φεύγει νύχτα..
Και για αυτο πρεπει να μεινει στην ομαδα τουλαχιστον για 4 χρονια οσο λαθος μεταγραφες και να κανει. Να γινει η ανανεωση και η ομαδα να μπαινει ομιλους σταθερα ακομα και Κονφερενς
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τη συνέντευξη του το καλοκαίρι τη θυμάται κανείς; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι μίλησε για μικρούς παίκτες που θα εξελιχθούν στον ΠΑΟΚ, μίλησε για ΠΑΟΚ Β', μίλησε για εξελίξιμους, πράγματα δηλαδή που θέλουν χρόνο.
Δεν γίνεται σαν ΠΑΕ να σε παίρνω με πλάνο τριετίας, θα μου κάνεις πλάνο τριετίας και πριν καν κλείσει ο χρόνος να σου λέω δεν μου κάνεις.
Δεν γίνεται σαν ΠΑΕ να σε παίρνω με πλάνο τριετίας, θα μου κάνεις πλάνο τριετίας και πριν καν κλείσει ο χρόνος να σου λέω δεν μου κάνεις.
- Μπαρκαρούτσος
Ακριβώς.
Κι εμείς σαν οπαδοί, όταν λέμε για στήριξη και υπομονή, δεν εννοούμε τρεις μήνες ή πέντε αγώνες.
Κι εμείς σαν οπαδοί, όταν λέμε για στήριξη και υπομονή, δεν εννοούμε τρεις μήνες ή πέντε αγώνες.
mbison έγραψε:Δεν εχουμε φορ.
Που πάμε χωρίς φορ?
- Metagrafakias
Μισο φορ θελέις να πεις γιατι ο Ολιβειρα μετα τον τραυματισμο του επεστρεψε αλλος παικτης, ο τομας δεν ειναι φορ με 1,73 65 κιλα, και ο Γκορτεζιανι ηταν να συμπληρωνει την προπονηση καθως μολις επστρεψε ο τομας πηγε και στην Β οιμαδα κατευθειαν...μας κανουνε να αναπολουμε τον Τσολακ και να λεμε γιατι τον δωσανε εκει φτασαμε....Darkm4n έγραψε:mbison έγραψε:Δεν εχουμε φορ.
Που πάμε χωρίς φορ?3 φορ εχoυμε Oliveira/Brandon/Gordeziani περυσι δλδ λιγοτερους ειχες; Swiderski/Akpom/Κούτσιας αλλο που εμας δεν μας γεμιζουν το μάτι!
-
montekristo
Ο Μποτο φταιει και γι αυτο.-
Ουτε ο προπονητης που δεν
δειχνει εμπιστοσυνη με το να
δωσει παιχνιδια σε νεους
αλλα ουτε και ο Προεδρος
που οπως λεει μεσες ακρες
και μια ψυχη στο τοπικ του:
ΥΓ. Ε τοτε γιατι δεν τον διωχνουν
ουτε δεχονται την παραιτηση του;
Θεμα αποζημιωσης-ρητρας μ αυτον
δεν εχει γραφτει πουθενα οτι παιζει.-
δωσει παιχνιδια σε νεους
αλλα ουτε και ο Προεδρος
που οπως λεει μεσες ακρες
και μια ψυχη στο τοπικ του:
Ο Πρόεδρος έκανε ένα τεράστιο λάθος, αλλά ανθρώπινο. Δυστυχώς ζει την κακιά εκείνη ώρα που δεν ανέχεται πλέον να βάλει ούτε σταγόνα νερό στο κρασί του. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ανθρώπου είναι αυτή Φίλοι μου.
Αν κάνεις ποτέ δική σου επιχείρηση, αν ένας υπάλληλος κάνει συνεχόμενα λάθη, εσύ να τον κρατήσεις.aivas19 έγραψε:Και για αυτο πρεπει να μεινει στην ομαδα τουλαχιστον για 4 χρονια οσο λαθος μεταγραφες και να κανει. Να γινει η ανανεωση και η ομαδα να μπαινει ομιλους σταθερα ακομα και Κονφερενς
-
xrisitsapa
Φιλε μου ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη εχει το δευτερο σε αξια ροστερ στην Ελλαδα ( μαζι με την ΑΕΚ).montekristo έγραψε:Ο Μποτο φταιει και γι αυτο.-
δωσει παιχνιδια σε νεους
αλλα ουτε και ο Προεδρος
Επισης ειναι η δευτερη ομαδα σε εξοδα για τις μεταγραφες.
Σε τι φταιει λοιπον ο προεδρος;
Παρολα αυτα ειναι 15β πισω. Ποιος φταιει; εγω;
ή o προπονητης, που τον εχουν φορτωσει ενα ροστερ γεματο λαθη ;
Jose Boto
Στανταρ, αν το προτζεκτ ειναι 6μηνο θα προσλαμβανω νεο υπαλληλο ανα 2 μηνεςPablitoV2 έγραψε:Αν κάνεις ποτέ δική σου επιχείρηση, αν ένας υπάλληλος κάνει συνεχόμενα λάθη, εσύ να τον κρατήσεις.aivas19 έγραψε:Και για αυτο πρεπει να μεινει στην ομαδα τουλαχιστον για 4 χρονια οσο λαθος μεταγραφες και να κανει. Να γινει η ανανεωση και η ομαδα να μπαινει ομιλους σταθερα ακομα και Κονφερενς
Φίλε Montecrsito,
H ανάρτηση που παρέθεσες από το νήμα του Προέδρου σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται στη διαχείριση του, σε πρόσωπα της Π.Α.Ο.Κ.
Για την ακρίβεια δεν αφορά, καθόλου μα καθόλου, τον Π.Α.Ο.Κ. σαν Οργανισμό. Ίσως τα "απόνερα" του ανθρωπίνου λάθους που έγινε να αγγίζει, και αγγίζει τον Π.Α.Ο.Κ.
Η ανάρτηση μου ήταν μια απάντηση στον αυθαίρετο, ανεύθυνο, ηλίθιο και από πάρα πολλούς κατευθυνόμενο τρόπο αντιμετώπισης του Προέδρου.
Ο Κος Ιβάν Σαββίδης δεν αποτελεί στόχο μικροπολιτικών σκευωριών, μετά επιτάσεως δε τα τελευταία χρόνια δεν επιθυμεί να αποτελεί και συνομιλητή ανθρώπων που το μόνο μέλημα τους είναι η ανάδειξη της θλιβερής προσωπικότητας τους, ή η ανάδειξη τους σε σημαντικούς παράγοντες της χώρας του τίποτα και της προχειρότητας.
Παρακαλώ Φίλοι μου μην αναπαράγουμε ανοησίες, κάθε είδους. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω, μέχρι να βρεθεί κενός χρόνος.
Να είστε βέβαιοι τίποτε από όσα γράφονται ή ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Όλοι εναγωνίως προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. ΌΛΟΙ !!!
H ανάρτηση που παρέθεσες από το νήμα του Προέδρου σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται στη διαχείριση του, σε πρόσωπα της Π.Α.Ο.Κ.
Για την ακρίβεια δεν αφορά, καθόλου μα καθόλου, τον Π.Α.Ο.Κ. σαν Οργανισμό. Ίσως τα "απόνερα" του ανθρωπίνου λάθους που έγινε να αγγίζει, και αγγίζει τον Π.Α.Ο.Κ.
Η ανάρτηση μου ήταν μια απάντηση στον αυθαίρετο, ανεύθυνο, ηλίθιο και από πάρα πολλούς κατευθυνόμενο τρόπο αντιμετώπισης του Προέδρου.
Ο Κος Ιβάν Σαββίδης δεν αποτελεί στόχο μικροπολιτικών σκευωριών, μετά επιτάσεως δε τα τελευταία χρόνια δεν επιθυμεί να αποτελεί και συνομιλητή ανθρώπων που το μόνο μέλημα τους είναι η ανάδειξη της θλιβερής προσωπικότητας τους, ή η ανάδειξη τους σε σημαντικούς παράγοντες της χώρας του τίποτα και της προχειρότητας.
Παρακαλώ Φίλοι μου μην αναπαράγουμε ανοησίες, κάθε είδους. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω, μέχρι να βρεθεί κενός χρόνος.
Να είστε βέβαιοι τίποτε από όσα γράφονται ή ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Όλοι εναγωνίως προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. ΌΛΟΙ !!!
Το φορ έχει στάνταρ χαρακτηριστικά σωματοδομης;Metagrafakias έγραψε:Μισο φορ θελέις να πεις γιατι ο Ολιβειρα μετα τον τραυματισμο του επεστρεψε αλλος παικτης, ο τομας δεν ειναι φορ με 1,73 65 κιλα, και ο Γκορτεζιανι ηταν να συμπληρωνει την προπονηση καθως μολις επστρεψε ο τομας πηγε και στην Β οιμαδα κατευθειαν...μας κανουνε να αναπολουμε τον Τσολακ και να λεμε γιατι τον δωσανε εκει φτασαμε....Darkm4n έγραψε:mbison έγραψε:Δεν εχουμε φορ.
Που πάμε χωρίς φορ?3 φορ εχoυμε Oliveira/Brandon/Gordeziani περυσι δλδ λιγοτερους ειχες; Swiderski/Akpom/Κούτσιας αλλο που εμας δεν μας γεμιζουν το μάτι!
-
montekristo
Αν απαντουσες και στην ερωτηση του ΥΓ μουxrisitsapa έγραψε:Φιλε μου ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη εχει το δευτερο σε αξια ροστερ στην Ελλαδα ( μαζι με την ΑΕΚ).montekristo έγραψε:Ο Μποτο φταιει και γι αυτο.-
δωσει παιχνιδια σε νεους
αλλα ουτε και ο Προεδρος
Επισης ειναι η δευτερη ομαδα σε εξοδα για τις μεταγραφες.
Σε τι φταιει λοιπον ο προεδρος;
Παρολα αυτα ειναι 15β πισω. Ποιος φταιει; εγω;
ή o προπονητης, που τον εχουν φορτωσει ενα ροστερ γεματο λαθη ;
θα με ειχες καλυψει εστω για την οικονομια
της συζητησης.- Ασε που δεν θα ειχα καν την
απορια δηλαδη αν ειχε ηδη απομακρυνθει και
θα συμφωνουσα και με ολα οσα γραφεις(ονται)!
ΥΓ. Γερο μου (με ολο το σεβασμο) η τελευταια σου
προταση ειναι αντικειμενο αναζητησης ολοκληρου του
χαφιεδοτσουρμου της κυβερνητικης ΕΟ του κουλι και
μαλιστα εδω και αρκετους μηνες οπως μου εχουν πει!