Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πάμπλο Γκαλντάμες 24αρων χρονών Χιλιανός DM. Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και κάποιες Ιταλικές.
Μου φαίνεται ισχύει γιατί βγαίνει από το εξωτερικό. Παίκτης της Βέλεζ νομίζω.
- milhouse777
Reges?ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Η μόνη εξτρά πληροφορία που έχω, είναι ότι το όνομά του αρχίζει από Φερνάντ...
Πλιεσκαβίτσα με κάιμακbarlow4 έγραψε:Πατερ , ποιο ειναι το αγαπημενο φαϊ του ιτς?
Κανε λιγο τον τρανσφερμανιακ να ξυπνησουμε.
Εχω βαλει καλο ρουμι κ θα με παρει ο υπνος χωρις να το πιω.
Έχει γραφτεί εδώ και καιρό.Magpies4 έγραψε:Πάμπλο Γκαλντάμες 24αρων χρονών Χιλιανός DM. Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και κάποιες Ιταλικές.
Μένει ελεύθερος και φαίνεται καλός παίκτης. Δεν ξερω βέβαια αν είναι αυτός που θα μας ανεβάσει επιπεδο στο κέντρο.
πιστευω αυτη την εβδομαδα, να ερθεο ο Τ.Δ...
Οπως ειχα πει, ξερει ο Λουτσε οτι ο Ιβαν, ειναι απαιτητικος...το ειπε και ο ιδιος ο Λουτσε στην παριουσιαση του, οτι εαν δεν φερω τιτλους( ισως οχι τη φετεινη σεζον, μεχρι να δεσει η ομαδα), φευγω..
Δεν τον παιρνει λοιπον να κανει λαθη....
Οπως ειχα πει, ξερει ο Λουτσε οτι ο Ιβαν, ειναι απαιτητικος...το ειπε και ο ιδιος ο Λουτσε στην παριουσιαση του, οτι εαν δεν φερω τιτλους( ισως οχι τη φετεινη σεζον, μεχρι να δεσει η ομαδα), φευγω..
Δεν τον παιρνει λοιπον να κανει λαθη....
Ο σφίνας έχει πάρει φόρα.
Σήμερα γράφει ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε να επιστρέψει ο Μάου από το βάζελο, αλλά είναι δύσκολη υπόθεση το να σπάσει το συμβόλαιό του
Όσο και να τα παίρνουμε στην πλάκα είναι ντροπή για την Ομάδα αυτά τα δημοσιεύματα, που θα υπάρχουν όσο δεν περνάμε τα μηνύματα που πρέπει στον κόσμο μας, μέσω των media.
Ο Λευτέρης, ξέρω, έχει μάθει με το fb να κάνει δουλειά...
Σήμερα γράφει ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε να επιστρέψει ο Μάου από το βάζελο, αλλά είναι δύσκολη υπόθεση το να σπάσει το συμβόλαιό του
Όσο και να τα παίρνουμε στην πλάκα είναι ντροπή για την Ομάδα αυτά τα δημοσιεύματα, που θα υπάρχουν όσο δεν περνάμε τα μηνύματα που πρέπει στον κόσμο μας, μέσω των media.
-
john4serres
η αδικια θα ειναι να εχει συμβολαια 1 και 1, 5 μυρρια για καποιους παικτες ο λουτσεσκου και ο παυλαρας να εχει συμβολαια των 300.000 -500.00 , και να σου φερνει και ιυπελλο μαυτους... δωσε και στον γκαρσια 5 συμβολαια του ενος μυρριου και και τα λεμε , τελος παντων κυριακη κοντη γιορτη μακαρι να φερει τους σωστους ....
-
kosths BXL
κοιτα αφου αυτη τη στιγμη ρε φιλε δεν βγαινει κατι καθονται και γραφουν οτι βλακεια τους ερθει στο μυαλο που θα τραβηξει λιγο προσοχη ....ξερουν οτι ολοι μολις δουμε αυτες τις βλακεις για μαουρισιο και οποιονδηποτε αλλο θα εκνευριστουμε και πουλαν αυτο...για μενα ολοι τους γιναν ρομπες απο τη στιγμη που η ομαδα ειχε κλείσει τον λουτσεσκου κατα πασα πιθανοτητα μετα το ματς με το βαζελο στη λεοφωρο και κανεις τους δεν ειχε ιδεα...περισσοτερο ρεπορταζ παιζει να εχω εγω και εσυ παρα αυτοι οι φελοι...το κακο ειναι οτι τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες στη θεσσαλονικη κανουν κακο στην ομαδα ενω τα αντιστοιχα στην αθηνα επειδη τους εχουν στη φαπα οι ιδιοκτητες των ομαδων γραφουν οτι βοηθαει την ομαδα ακομα και ψεματα...με λιγα λογια οι αλλοι κατω γραφουν ψεματα για να εξομαλύνουν καταστασεις και οι δικοι μας εδω γραφουν ψεματα για να μας κανουν μπουρδελο καθε τρεις και λιγο...seaman έγραψε:Ο σφίνας έχει πάρει φόρα.
ειπαμε οτι θελουμε να ακουσουμε κανενα παπα!απο αυτο μεχρι οτι θα γυρισουν ολοι οι παλιοι εχει μια μεγαλη αποσταση. γτπ...
Ελπίζω μόνο να είναι fake αυτό που είδα προ ολίγου σε πρωτοσέλιδο για Καντουρί τριετίας έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Πατάτα, τουλάχιστον στο οικονομικό.
Δηλαδή για αθλητικό χάφ, για κλασικό ακραίο επιθετικό, για σέντερ φορ πόσα θα πρέπει να δώσουμε για συμβόλαιο; Πόσα θα πρέπει να δώσουμε στον Άντρια προκειμένου να ανανεώσει;
Και διαβάζω και πάλι περί Μπατάλια για βάζελο και τρελαίνομαι όταν διαβάζω περί νέου Καντουρί στην ομάδα μας; Τι νέος, δηλαδή ο Λουτσέσκου θα τον κάνει ταχύ και άτρωτο στους συχνούς του τραυματισμούς;
Δηλαδή για αθλητικό χάφ, για κλασικό ακραίο επιθετικό, για σέντερ φορ πόσα θα πρέπει να δώσουμε για συμβόλαιο; Πόσα θα πρέπει να δώσουμε στον Άντρια προκειμένου να ανανεώσει;
Και διαβάζω και πάλι περί Μπατάλια για βάζελο και τρελαίνομαι όταν διαβάζω περί νέου Καντουρί στην ομάδα μας; Τι νέος, δηλαδή ο Λουτσέσκου θα τον κάνει ταχύ και άτρωτο στους συχνούς του τραυματισμούς;
Φερναντ-ιτς ???ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Η μόνη εξτρά πληροφορία που έχω, είναι ότι το όνομά του αρχίζει από Φερνάντ...