Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- soflodoras
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Τεραστια μεταγραφη αυτη του πιτσιρικα του γαυρου. Επιτελους τους πληρωνουμε με το ιδιο νομισμα. Μακαρι να εχει εξελιξη και να μοιραζει πονο στους γαυρους για πολλα χρονια.
Κριμα που δεν ερχεται ο ελβετος. Αν και δεν μου γεμισε το ματι και πολυ. Μου θυμησε τον Ετο κιολας , οποτε μετρια εως αρνητικα συναισθηματα. Ας ελπισουμε να μην πιεστουν πολυ οι δικοι μας και να βρουν μια εξισου ή και καλυτερη ποιοτικα επιλογη και σχετικα φθηνη
Κριμα που δεν ερχεται ο ελβετος. Αν και δεν μου γεμισε το ματι και πολυ. Μου θυμησε τον Ετο κιολας , οποτε μετρια εως αρνητικα συναισθηματα. Ας ελπισουμε να μην πιεστουν πολυ οι δικοι μας και να βρουν μια εξισου ή και καλυτερη ποιοτικα επιλογη και σχετικα φθηνη
- invincible
Αυτά είναι τραγικά μην βγάζετε κανένα όνομα προς τα έξω αν δεν έρθει να υπογράψει πρώτα. Για να κάνετε την χάρη στον κάθε ΑΡΔακο έχουμε γεμίσει σκάνδαλα στον ΠΑΟΚ παίχτες έρχονται και φεύγουν και δεν μπαίνουν στα αεροπλάνα. Υπογραφή και παρουσίαση και μετα ΑΡΔ. Τώρα συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με τον παίχτη και έκλεισε εισιτήρια και ξαφνικά θέλει να το σκεφτεί? Κάτι παίχτηκε κάποιος δάχτυλος.
- zarathustra79
Δεν είναι μόνο το αν είναι καλός ή όχι, το ζήτημα είναι οτι θέλουμε παίκτη για να παίξει με τη benfica. Αν θέλει να το σκεφτεί και μπούμε σε διαδικασία να τον περιμένουμε, τότε καλύτερα να είναι πολύ στενό το περιθώριο αναμονής.
- anekfrastos
Απο βάζελο μόνο Χατζηγιοβάννη, όπως έγραψαν και άλλοι νωρίτερα. Αλλά θα θέλουν και λεφτά, με Λύρατζη μόνο δε βγαίνει. Ρίξε μέσα και ντιμπιντάι και μουλέν δώρο και φέρε το ζαρκαδάκι. Χαμένος δε θα πάει, μικρός είναι, στη χειρότερη αν σου βγει σοφτ τύπου Λάμπρου τον ξαναπουλάς, δεν είναι καμιά μπαχατέλα.
zarathustra79 έγραψε:Δεν είναι μόνο το αν είναι καλός ή όχι, το ζήτημα είναι οτι θέλουμε παίκτη για να παίξει με τη benfica. Αν θέλει να το σκεφτεί και μπούμε σε διαδικασία να τον περιμένουμε, τότε καλύτερα να είναι πολύ στενό το περιθώριο αναμονής.
Γιατί ο Ματος δεν μπορεί να παίξει με την Μπενφίκα, κουτσός είναι;
Και θα μπει και θα τους γαμησει κιόλας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- zarathustra79
Μακάρι, αλλά ο matos έλειψε καμιά βδομάδα από τις προπονήσεις και στο καπάκι φαίνεται να υπάρχει διάθεση να μείνει εκτός ομάδας. Αν παρόλα αυτα έχουν τη διάθεση να τον βάλουν κ αυτός έχει τη διάθεση να τους γαμήσει τότε όλα οκ.
- constadine
Η αλήθεια είναι ότι δεν το βγάλανε άλλοι ,εκτός φυσικά της σφήνα.DimitrisS έγραψε:Καλα ας περιμενουμε λιγο.
Ενα ρεπορταζ βγηκε απο inPAOK.
Αυτή η σφήνα τα κλέβει τα άρθρα αυτούσια ή έχει κάποιον που αρθρογραφεί και σε άλλές σελίδες ;
Κάτι του ξύνισε του Γιάνγκου. Αυτά συνήθως δέν συμβαίνουν εάν δεν υπάρχει ... σφήνα.
- invincible
Και σπορταιμ Τοξισκης επίσηςconstadine έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν το βγάλανε άλλοι ,εκτός φυσικά της σφήνα.DimitrisS έγραψε:Καλα ας περιμενουμε λιγο.
Ενα ρεπορταζ βγηκε απο inPAOK.
Αυτή η σφήνα τα κλέβει τα άρθρα αυτούσια ή έχει κάποιον που αρθρογραφεί και σε άλλές σελίδες ;

- denyparxeisalio
Στο χωριό μου λένε, παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι.
Ο επόμενος παρακαλώ

Ο επόμενος παρακαλώ

- invincible
Δεν το έχουν ανεβάσει όλοι γιατί γίνεται προσπάθεια ακόμα γράφουν ... Δηλαδή δεν είναι οριστικό αλλά δεν μπορεί να συμφωνείς με ένα παίχτη και την ομάδα και να σε κρεμάει έτσι. Μην βγάζεις στον αέρα τίποτα καλύτερα. Σε ξεσηκώνουν για Γιανκο και τώρα να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι παλτό και καλύτερα που δεν ήρθε κρύο ζέστη. ότι να ναι.