Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ας του αφησουμε λιγο χρονο και χωρο ν αναπνευσε να δειξει τι μπορει.Μεχρι τωρα μπερδεμενα μηνυματα παιρνουμε αλλα ειναι νωρις ακομα

Υγ Δοκαρι και μεσα του Μπις και θα σουν προπονηταρα για πολλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 29 Σεπ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σήμερα η ομάδα έπαιξε σαν πρωταθλήτρια. Βέβαια στο δεύτερο είμασταν ανεξήγητα παθητικοί όσο είμασταν μπροστά στο σκορ. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να επιτεθούμε, κάτι που κάναμε πολύ εύκολα όταν ισοφαριζόμασταν. Αυτό πρέπει να δουλευτεί.
Πολλά ανύπαρκτα φάουλ υπέρ της ΑΕΧ έξω από την περιοχή μας, ένα από τα οποία μπήκε γκολ. Από καθαρό φάουλ πάνω στον Douglas που δεν σφυρίχτηκε προήλθε το 2-2.
Κοινώς: ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Besuch2 φίλε μου ειλικρινά στο λέω,έχω ποιο σοβαρά πράγματα για να στεναχωρηθώ..
Δεν είναι αυτοσκοπός μου το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο συμπλεγματισμός κάποιων, που ομολογώ ότι δεν τους το είχα (όχι τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό) με έχει νευριάσει περισσότερο και από το αποτέλεσμα-μαγική εικόνα σήμερα. Δεν είναι θέμα διαφορετικότητας άποψης. Είναι θέμα ερμηνείας όσων βλέπουμε με τρελή προκατάληψη. Και για να μη γράφω γενικολογίες, giapas ειλικρινά θεωρώ αθλιότητα το να χαρακτηρίζεις ΣΗΜΕΡΑ τον προπονητή του ΠΑΟΚ γιδοτάγαρο και άμπαλο κλπ. Θλιβερό. Λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μάλλον τρολάρει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο καθένας έχει τη δική του εικόνα. Η ιστορία γράφτηκε

Ενα ημίχρονο ασαλιωτο σεξ.

Ένα γκολ πέτσινο και χαμενες κλασικές.

Αυτή κλασική φάση δεν έκαναν.

Αν αποκτήσουμε κι άλλη προσήλωση θα καθαρίσουμε και φέτος τη μπουγάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Ο καθένας έχει τη δική του εικόνα. Η ιστορία γράφτηκε

Ρε σουρμε παίζει ο gay με τη Λαμία, κάνει ένα παιχνίδι της πλάκας και βλέπεις τίτλοι... Καθάρισε την Λαμία πάει Βελιγράδι για τη νίκη.

Ουδείς στέκεται στο ότι είναι μια άθλια εμετική ομάδα που μέχρι τώρα έχει σπρωχτει από παντού και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, ειδικά ο Εβραίος που τους σφύριξε στην Τουρκία, έχει πάρει χοντρό πακέτο.

Και σε εμάς, μόνιμη γκρίνια, γιατί δεν παίζει αυτός, γιατί παίζει ο άλλος, δεν τους βάλαμε 7 γκολ (λες και στο ΟΑΚΑ μόνιμα κέρδιζες) κλπ κλπ....

Ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν εδώ μέσα τύποι που θρεφονται από την μιρλα.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ε, αν δε στεναχωριέσαι κιόλας, τότε κακώς μπριζωνεις τους υπόλοιπους εδώ κ προκαλείς προστριβές.
Κάποιοι στεναχωριομαστε αν δεν πάει καλά ο ΠΑΟΚ...
Εγώ λοιπόν που στεναχωρήθηκα λάιτ - για τη μη νίκη, όχι για την εμφάνιση - σημερα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει και να χαλιεμαι έξτρα από κάποιους που τους αφήνει το θέμα ψιλοαδιαφορους κατά δήλωση τους...

Πιες ένα ποτακι..ωραία βράδυα έχει, δε μειναν κ πολλες. ;)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάλλον τρολάρει.
Αν τρολάρει, να του ζητήσω συγγνώμη. Εστίασα σε όσα διάβασα από αυτόν, επειδή του έχω εκτίμηση τόσα χρόνια εδώ μέσα. Δεν αποκλείεται να παρασύρθηκα από το θυμικό της στιγμής.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:

Ρε σουρμε παίζει ο gay με τη Λαμία, κάνει ένα παιχνίδι της πλάκας και βλέπεις τίτλοι... Καθάρισε την Λαμία πάει Βελιγράδι για τη νίκη.

Ουδείς στέκεται στο ότι είναι μια άθλια εμετική ομάδα που μέχρι τώρα έχει σπρωχτει από παντού και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, ειδικά ο Εβραίος που τους σφύριξε στην Τουρκία, έχει πάρει χοντρό πακέτο.

Και σε εμάς, μόνιμη γκρίνια, γιατί δεν παίζει αυτός, γιατί παίζει ο άλλος, δεν τους βάλαμε 7 γκολ (λες και στο ΟΑΚΑ μόνιμα κέρδιζες) κλπ κλπ....

Ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν εδώ μέσα τύποι που θρεφονται από την μιρλα.
Δεν είναι ο τύπος μου να γκρινιάζω. Αλλωνν είναι.
Δε θα αλλάξω ούτε εγώ ούτε αυτοί.

Ισχύουν αυτά που λες. Αν περνάνε καλά με τη γκρίνια Δικαίωμα τους. Δεν μπορώ ούτε να τους κόψω, εκτός αν μιλάμε για παράλογα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει το δρόμο σιγά σιγά και δείχνει να το καταλαβαίνει και η διοίκηση ότι θέλει χρόνο.

Και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί που τουλάχιστον σε αυτό το θέμα Αλλάξανε ροτα.

Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αναφέρω κ κάτι ακόμα...

15' μετά τη λήξη, παρέα χαρτιών στα όρια του ενήλικου πέρασαν κάτω από το σπίτι μου φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του κιτρινόγαυρου. Με καλή διάθεση κ χοροπηδώντας στους δρόμους ...σε κάποια φάση σκέφτηκα να μπω μέσα...να τσεκαρω ξανά το σκορ...μπορεί και να με πήρε ο ύπνος στο 95' και να έχασα το 3-2 σκέφτηκα.

Έτσι, κλέφτες. Θα παίρνετε Χ στην έδρα σας κατά τύχη κ με σπρωξιματακι και θα το πανηγυρίζετε σαν τίτλο!!!
Μεγάλε ΠΑΟΚ..συμπλέγματα δημιούργησες!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται να βάζουμε 4 και 5 γκολ για να κερδίσουμε.
9 παιχνίδια χωρίς να κρατήσουμε το 0 δεν έχει ξαναγίνει.
5 ματς πρωταθλήματος 8 γκολ παθητικό.
Είμαστε πολύ μακριά από το να είμαστε ικανοποιημένοι.
Βρείτε μου μια ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια σε οποιαδήποτε χώρα που να πήρε πρωτάθλημα με άμυνα χωνί
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτο που πρεπει να αποκτησει η ομαδα ειναι σταθεροτητα και λιγη κυνικοτητα. Αυτα δεν ειχε σημερα. Σταθεροτητα γιατι ενω για 45 τους ψωλοκοπανουσες και δεν ηξεραν τι τους ηρθε, στο β ημιχρονο ειχες καποια νεκρα 10λεπτα. Κυνικοτητα γιατι δεν μπορει να τους εχεις σφυροκοπησει για ενα ημιχρονο και αντι για 0-3 (χωρις υπερβολη) να γραφει 0-1. Ηταν δεδομενο οτι θα ανεβουν και αυτοι. Τα επαιξαν ολα για ολα στο β.

Περι σχηματισμου, εχω να πω οτι το σημερινο 433 με εσωτερικους μεσους καντουρι και μισιτς ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να παιξει η ομαδα. Γιατι και πολλους μεσους εχει και λιγα εξτρεμ. Λιγα και αριθμητικα αλλα και ποιοτικα. Για παραδειγμα αυτος ο ζαμπας ειναι ο πιο λιγος παικτης που εχω δει. Παντα αναλογικα με τις προσδοκιες που δημιουργησε η μεταγραφη του και η περσινη χρονια. Για μενα με μια προταση στα λεφτα που τον αγορασες του δινεις πουλο. Ειναι ελαχιστος. Ο λημνιος ειναι 15 φορες πιο χρησιμος. Επιπλεον στα του σχηματισμου, πρεπει να ειναι τυφλος οποιος δεν ειδε οτι το ημερινο μαγικο πρωτο 45λεπτο οφειλεται στην αλλαγη διαταξης. Πρωτον, τα μπακ ξαναγινανε πραγματικα μπακ χαφ, οι δυο εσωτερικοι μεσοι βοηθουσανε την εκαστοτε πλευρα αναπτυξης και μαζι με χαφ και εξτρεμ δημιουργουσαν μονιμη υπεραριθμια την οποια εκμεταλευομασταν με μια απλη μακρινη μπαλια η ενα απλο σκαλοπατακι. Ηταν τοσο απλα ομορφο.

Συνοψιζοντας, σημερα ειδα πρωτη φορα επι φερειρα μια προοδο και μια αλλαγη ενος εκτρωματος στο οποιο επεμενε. Αυτο, μονο θετικο ειναι για μενα. Επισης ειδα μια ομαδα με μενταλιτι και ψυχολογια πρωταθλητη που ουτε περσι ειδα σε εκτος εδρας ματς. Μακαρι να μην ξαναχρησιμοποιησει αυτο το γελοιο και μονοπατο 442 που ουσιαστικα ακυρωνει ενα μπακ και αρα μια ολοκληρη πλευρα και θα παμε πολυ καλυτερα. Γκελες θα γινουν γιατι αμυντικα θελουμε πολυ δουλεια, αλλα μπροστα οσο παραγουμε, αν γινουμε και λιγο πιο κυνικοι, θα το χτυπησουμε στα ισα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οκ για στοχ στο ξεκινημα δε μαρκαρει κλπ.Οταν ομως θες να βγεις μπροστα για γκολ μετα το 60 πχ δε χωραει?Εκει μπερδευομαι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τρολαρω μωρε , μάλλον μου έσβησαν και το ποστ.
Γεγονός ότι σήμερα στο πρώτο , από τις φάσεις που είδα τους πατήσαμε. Σίγουρα το πιστώνεται μη λέμε μαλακίες.
Γεγονός ότι δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει μέσα στο ΟΑΚΑ να παίξεις έτσι. Μεγάλη υπόθεση
Ερωτηματικό αν έγινε λόγω της σουπερ δουλειάς μας στις προπονήσεις ή στο ότι η κούλα είναι αστεία ομάδα και μπήκε ψηλωμένη ότι θα μας ρίξει τριμπαλο. Ποιος ξέρει ίσως λίγο από όλα.

Δε τρολαρω όμως ότι με γκέλα στη τριπολιτσά είναι με τη πλάτη στο τοίχο , ότι εμφάνιση και να κάνεις. Γιατί όσο μένεις πίσω ξεκινάει ο εκνευρισμός και η αμφισβήτηση. Το χι με το ρούλη μας πόνεσε πολύ και ουσιαστικά μεταφράζει ( βαθμολογικά) το σημερινό χι σε ήττα. Αν είχες κερδίσει το ρούλη δε θα σε πείραζε το χ σήμερα σε μια πολύ δύσκολη έδρα , ιδίως με τη καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε.... Από τη στιγμή όμως που σκόνταψες με ρούλη , έχασες και τη νικη σήμερα μέσα από τα χέρια σου , είσαι με τη πλάτη στο τοίχο στη Τρίπολη. Μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη και εχθρική για μας.

Συν ότι η ομάδα δε βγάζει καμία εμπιστοσύνη. Δηλαδή με τους σλοβάκους κάνεις το 2-1 και εκεί που λες θα τους καταπιείς μαλακίζεσαι. Με Ατρόμητο το κάνεις ντέρμπυ μετά από το 0-2 λες και παίζεις 5επι5. Με ρούλη ισοφαρίζεις νωρίς , έχεις το μομέντουμ και πάλι κάθεσαι στο παγωτό. Με αποκορύφωμα σήμερα που τους έχει σκίσει στο πρώτο και λες αυτό το ματς δε μπορεί να χαθεί. Και το έχασες. Και λες αν με τέτοια εμφάνιση δε κερδίζω αυτό το χάρτινο μπουρδέλο πότε θα τους κερδίσω με ένα καθαρό 2-0 , 3-0 να έχουν να θυμούνται;

ε σορυ κιολας που τον ειπα γιδοταγαρο ( με αγάπη , έτσι ; :D ) αλλά την ομάδα ΔΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ.

Να περάσει το μήνυμα παρακαλώ, δε βρίζω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”