Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από Mīngus »

Είσαι άξιος υποστηρικτής του βάζελου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επί τη ευκαιρία να σημειώσω ότι ο Κουρμπέλης ήταν καλός σήμερα αν και προερχόταν από τραυματισμό.
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Ξέρω ότι δεν κάνει και σόρρυ που το παραθέτω εδώ, αλλά μας κάνουν πλάκα μέσα στα μούτρα μας...

Αναλυτικά, η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη: «Έκαναν την απονομή και έδωσαν το πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό επιθετικό φάουλ έγινε γκολ από τον Παπαπέτρου και την 'εξυγίανση'. Απόψε το έγκλημα ολοκληρώθηκε ένα πέναλτι... φάντασμα έξω από την περιοχή ο Ευαγγέλου και οι εξυγιαντές έκαναν απονομή. Εάν δεν συνέβαινε σε αυτό το παιχνίδι θα γινόταν σε ένα επόμενο. Το γνώριζε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Το γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα».

Υ.Γ Μα γι'αυτό το λόγο ρε πούστη μου δεν κάνανε τους καραγκιόζηδες μια βδομάδα πριν... ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καζούρα του ινπαοκ:
Λάθος οδηγίες από τον Γκαρθία που είπε στους παίκτες του να βγουν στο γήπεδο αντί να πάνε στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) με τον Παναθηναϊκό, που έπαιζε με δέκα παίκτες!
:lol:
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

BIacky έγραψε:Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
Φίλε ποιος σου το είπε? Έχει κάποια ιδιότητα?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σίγουρα όχι ο τσιπρας αυτός το έδωσε στον ΠΑΟΚ....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

BIacky έγραψε:Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
καλα ρε, θα παρει πρωταθλημα ο χιμενεθ και θα τον διωξουν για τον καρπουζα απο το εστοριλ??? :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η φυσικη κατασταση του ολυμπιακου ειναι επιεικως τραγικη και φανηκε και σημερα αυτο,δεν την περιμενα τοσο χαλι
η ποιοτητα του ετσι κι αλλιως ηταν σε μετρια επιπεδα με εξαιρεσεις.

μιλαμε γλυτωσαν απο πολλα τεμαχια,λογικος ο φοβος του

μενει να αποδειχτει αν η ελληνικη δικαιοσυνη τους ..δικαιωσει κιολας
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

kos έγραψε:
καλα ρε, θα παρει πρωταθλημα ο χιμενεθ και θα τον διωξουν για τον καρπουζα απο το εστοριλ??? :lol:
καλο το τρολλ αλλα ο καρπουζας για εμας θα ερθει....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δηλαδή σε είπε εργαζόμενος στην παε ότι το πρωτάθλημα θα το δώσουν στην αεκ..... :) :) :) :) πως το ξέρει του το είπε ο Γιώργος ο Ιβάν ποιος; ρε τι διαβάζουμε

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Σε αλλα νεα,ο Σαββιδης εβαλε τον αλλον να πεταξει το ρολο,για να παρει το πρωταθλημα η αεκ απτην μια,απτην αλλη να μην ειναι στεναχωρημενοι οι ΠΑΟΚτσηδες,διοτι αγωνιστικα θα ανηκει σε αυτους. Γατες οι Σαββιδης-Μελισσανιδης
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

BIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
κανα μπαν παίζει εδώ; μας λες ρε ΜΠλάκι οτι η ΠΑΕ , ο Ιβαν εχει συμφωνήσει να δωσει πρωταθλημα στην ΑΕΚ εδώ και καιρό μάλιστα;; οτι μας τρύπησε με λίγα λόγια;;
Ότι μ@λ@κια θέλει λεει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται. και ξαναρωτάω..μπαν δεν εχει;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

BIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εντελώς φιλικά φίλε, αν ήμουν ακόμα mod θα σε είχα σκίσει :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”