Φίλε ποιος σου το είπε? Έχει κάποια ιδιότητα?BIacky έγραψε:Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
καλα ρε, θα παρει πρωταθλημα ο χιμενεθ και θα τον διωξουν για τον καρπουζα απο το εστοριλ???BIacky έγραψε:Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
καλο το τρολλ αλλα ο καρπουζας για εμας θα ερθει....kos έγραψε:καλα ρε, θα παρει πρωταθλημα ο χιμενεθ και θα τον διωξουν για τον καρπουζα απο το εστοριλ???BIacky έγραψε:Δεν το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ....μου το ελεγαν πριν πολυ καιρο οτι το πρωταθλημα ειναι της αεκ και οτι το καλοκαιρι ερχεται ο Σαντος....γελουσα με το 1ο προβληματιζομουν με το 2ο....πλεον σιχαθικα τα παντα....το εγραψα εδω και πολλους μηνες οτι αν χασω το πρωτ απο την αεκ δεν ξερω αν θα το αντεξω....ε αφου στην ελλαδα παιρνει πρωταθλημα η αεκ με αυτο το μπατζετ με μασουντ δεκαρι μοραν χαφ και μπακασετα εξτρεμ ε αι γ@μηθητε ολοι....το λεω απο τωρα οτι εαν παρει φετος το πρωτ η αεκ του χρονου 99% ειναι δικο μας αλλα δε μου λεει τπτ αυτο....εχω ξενερωσει τοσο που δε με αγγιζει τπτ....η αεκ της γ εθνικης πρωτη πηρε κυπελλο απο μενα και πρωτη πρωτ απο μενα γιατι γιατι απλα εδρευει στην αθηνα....ε αι στα σκ@τ@ και εσεις και η αθηνα σας λ@μογια....
κανα μπαν παίζει εδώ; μας λες ρε ΜΠλάκι οτι η ΠΑΕ , ο Ιβαν εχει συμφωνήσει να δωσει πρωταθλημα στην ΑΕΚ εδώ και καιρό μάλιστα;; οτι μας τρύπησε με λίγα λόγια;;BIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
BIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
Εντελώς φιλικά φίλε, αν ήμουν ακόμα mod θα σε είχα σκίσειBIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....