Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
θα τον δουμε και αυτον
οκ το πολωνικο πρωταθλημα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομα και απο το ελληνικο
ενω και η λεγκια ειναι κατω απο εμας στην βαθμολογια
αλλα μην ξεχναμε πως επαιζε champions league
ο ιρανος ειχε 5 γκολ στον πανιωνιο
ο συγκεκριμενος παιζει σε καλυτερη ομαδα και εχει 8,τα 3 στην ευρωπη
τα αλλα στο γκαζον
για τον λευκο βραζιλιανο που πηραμε,δεν τον ξερω δεν με ξερει
ομως δεν ξεχνω γκινγκαμπ,που βλεποντας βαθμολογια λεγαμε ολοι θα την περασουμε περπατωντας
και ειδαμε στην τουμπα κατι αλογα,μια τρομερη φυσικη κατασταση,παιδεια,τακτικη,μας ειχαν κανει γιογιο
το γαλλικο πρωταθλημα παιζει σε αλλο επιπεδο,απο την στιγμη που ο συγκεκριμενος ειχε πολλες συμμετοχες στην 7 ομαδα του γαλλικου πρωταθληματος,πρωταθλημα τακτικης και φυσικης καταστασης και μαλιστα σε θεση απαιτητικη,που δεν συγχωρει την λουφα,πρεπει να εισαι μοτερακι,ε δεν το λες λιγο!
θα τον δουμε και αυτον
ναπροσθεσουμε και τις πολυ καλες ηλικιες των παιχτων!δηλαδη εχουν και μεταπωλητικη αξια
οκ το πολωνικο πρωταθλημα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομα και απο το ελληνικο
ενω και η λεγκια ειναι κατω απο εμας στην βαθμολογια
αλλα μην ξεχναμε πως επαιζε champions league
ο ιρανος ειχε 5 γκολ στον πανιωνιο
ο συγκεκριμενος παιζει σε καλυτερη ομαδα και εχει 8,τα 3 στην ευρωπη
τα αλλα στο γκαζον
για τον λευκο βραζιλιανο που πηραμε,δεν τον ξερω δεν με ξερει
ομως δεν ξεχνω γκινγκαμπ,που βλεποντας βαθμολογια λεγαμε ολοι θα την περασουμε περπατωντας
και ειδαμε στην τουμπα κατι αλογα,μια τρομερη φυσικη κατασταση,παιδεια,τακτικη,μας ειχαν κανει γιογιο
το γαλλικο πρωταθλημα παιζει σε αλλο επιπεδο,απο την στιγμη που ο συγκεκριμενος ειχε πολλες συμμετοχες στην 7 ομαδα του γαλλικου πρωταθληματος,πρωταθλημα τακτικης και φυσικης καταστασης και μαλιστα σε θεση απαιτητικη,που δεν συγχωρει την λουφα,πρεπει να εισαι μοτερακι,ε δεν το λες λιγο!
θα τον δουμε και αυτον
ναπροσθεσουμε και τις πολυ καλες ηλικιες των παιχτων!δηλαδη εχουν και μεταπωλητικη αξια
- aspromaura ioannina
Μπορει να σου φανει περιεργο αλλα ειμαι φυσει θετικος σαν ανθρωπος.Απο κει και υστερα αλλο να εισαι αρνητικος σε παν ενδεχομενο και αλλο να ασκεις κριτικη. Κατα την αποψη μου ασκω κριτικη και μαλιστα με δεδομενα και οχι τυφλη.pgetsos έγραψε:Έτσι
Δε μας νοιάζει να βγει καλός, αλλά να δώσουμε πολλά λεφτά, απλά τα πράγματα ρε παιδιά
Πάντως ρε ασπρόμαυρα Ιωάννινα, πάντα μες τη θετική ενέργεια είσαι, δε ξέρω πως το καταφέρνεις
Δεδομενα:Ειναι 26 χρονων εχει αγωνιστει σε δεκα ομαδες(4εξ αυτων με μορφη δανεισμου)δεν ειναι διεθνης, σε μια χωρα που δεν εχει πρωτοκλασατους φορ,εχει σκοραρει 5 γκολ σε ενα πρωταθλημα πιο αδυναμο απο το ελληνικο και 2 γκολ σε ματς για το Τσ.Λ. σε ενα ματς που εληξε 8-4.
Δεν νομιζω πως η κριτικη μου ειναι αρνητικη αλλα ρεαλιστικη.Αν η συγκεκριμενη κινηση σου προκαλει ενθουσιασμο,δεκτο. Εμενα οχι. Γιατι θα πρεπει σωνει κ ντε να συμφωνουμε ολοι σε ολα?
Φιλικα
Η συλλογιστικη σου ειναι σωστη αλλα το 8-4 που κολαει ηξερε αυτος οταν εκανε 0-1 και το 1-2 οτι θα ληξει τοσο τωρα για το επιπεδο των πρωταθληματων μην παιρνεις και ορκο.aspromaura ioannina έγραψε:Μπορει να σου φανει περιεργο αλλα ειμαι φυσει θετικος σαν ανθρωπος.Απο κει και υστερα αλλο να εισαι αρνητικος σε παν ενδεχομενο και αλλο να ασκεις κριτικη. Κατα την αποψη μου ασκω κριτικη και μαλιστα με δεδομενα και οχι τυφλη.pgetsos έγραψε:Έτσι
Δε μας νοιάζει να βγει καλός, αλλά να δώσουμε πολλά λεφτά, απλά τα πράγματα ρε παιδιά
Πάντως ρε ασπρόμαυρα Ιωάννινα, πάντα μες τη θετική ενέργεια είσαι, δε ξέρω πως το καταφέρνεις
Δεδομενα:Ειναι 26 χρονων εχει αγωνιστει σε δεκα ομαδες(4εξ αυτων με μορφη δανεισμου)δεν ειναι διεθνης, σε μια χωρα που δεν εχει πρωτοκλασατους φορ,εχει σκοραρει 5 γκολ σε ενα πρωταθλημα πιο αδυναμο απο το ελληνικο και 2 γκολ σε ματς για το Τσ.Λ. σε ενα ματς που εληξε 8-4.
Δεν νομιζω πως η κριτικη μου ειναι αρνητικη αλλα ρεαλιστικη.Αν η συγκεκριμενη κινηση σου προκαλει ενθουσιασμο,δεκτο. Εμενα οχι. Γιατι θα πρεπει σωνει κ ντε να συμφωνουμε ολοι σε ολα?
Φιλικα
- aspromaura ioannina
pgetsos έγραψε:Βρε εγώ συνολικά το λέω, όχι για ένα ποστ
Ειδικά με την ΠΑΕ
Napolitane,KostasPeiraia,Bison μακαρι να επαληθευτειτε στο επακρον και να βγω 100% λαθος. Το λεω και το εννοω.
- NapolitanosG4
Ποιος Ουαρντα, Clesio θελω..πανω απο 500,000 δεν νομιζω να κανει, διπλα μας ειναι...
[dailymotion]x54yq6j[/dailymotion]
[youtube]UbUfag6Ye3M[/youtube]
[dailymotion]x54yq6j[/dailymotion]
[youtube]UbUfag6Ye3M[/youtube]
- Παλαιολόγος
παντως αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ,που δεν εχει ενθουσιασει κανεναν με την πορεια του και ειναι σε φαση αναμονης
βρισκεται στο ranking της UEFA στην 57 θεση
πανω απο ιστορικα ονοματα οπως μαρσειγ ,φεγενορντ, σπαρτα μοσχας
μαζι με μπεσικτας
και οπως το βλεπω εχει την δυνατοτητα να μπει στις 30/35 καλυτερες ομαδες της ευρωπης τα επομενα χρονια,αν κανει το πεταγμα που περιμενουμε!
η αγαπημενη μας ομαδα!δεν ειναι ομορφο αυτο;
το γηπεδο δεν συμβαδιζει με την ανανεωση,ελπιζω να φτιαχτει το καινουριο συντομα.θα ειναι μεγαλο βημα.
μαζι με μπεσικτας
και οπως το βλεπω εχει την δυνατοτητα να μπει στις 30/35 καλυτερες ομαδες της ευρωπης τα επομενα χρονια,αν κανει το πεταγμα που περιμενουμε!
το γηπεδο δεν συμβαδιζει με την ανανεωση,ελπιζω να φτιαχτει το καινουριο συντομα.θα ειναι μεγαλο βημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 14 Ιαν 2017, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και Ποιοι ειναι οι παίκτες εγνωσμένης αξίας που μπορει να φέρουμε; δώσε μερικά ονόματα που εχεις στο μυαλό σου.. μερικοί δεν εχετε καταλάβει οτι καπου εκει στα 2 με 3 μυρια ειναι προς το παρόν το ταβάνι που μπορούμε να δώσουμε για αγορά παίκτη.. και με αυτά τα λεφτα παίκτη εγνωσμενης αξίας -και μαλιςτα Επιθετικό- δεν αγοράζεις...aspromaura ioannina έγραψε:Η επικειμενη μεταγραφη του Ελβετου δεν μπορει να σχολιαστει ιδιαιτερα εαν δεν ολοκληρωθουν πρωτα ολες οι μεταγραφες της ΠΑΕ.
Τα ερωτηματα πολλα, το κομβικοτερο αν θα αποκτηθει και 2ο φορ(?)
Αν οχι τοτε σιγουρα δεν μπορει να ειμαστε ικανοποιημενοι καθως προκειται για παιχτη-στοιχημα,βασει των φτωχων στατιστικων του και το γεγονος οτι δεν εχει στεριωσει σε καμια απο τις προηγουμενες ομαδες του.
Αν ναι, τοτε μενει να δουμε το βεληνεκες του παιχτη που θα αποκτηθει.
Για να μη παρεξηγηθω δεν υποννοω οτι ο παιχτης θα αποτυχει στον ΠΑΟΚ.Μακαρι να μας βγει παιχταρας και να τον θαυμαζουμε για τα επομενα 6-7 χρονια. ΟΜΩΣ, δεν παυει σαν μεταγραφη,με ολα τα δεδομενα που υπαρχουν, να θεωρειται ΜΕΤΡΙΑ.
Ελπιζω η αποκτηση του να προεκυψε.Με αλλα λογια να μην υπηρχε στο πλανο της διοικησης οταν ο Γ.Σαββιδη δηλωνε πως ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα μεινει ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες.Οχι δεν θα μεινουμε αν δεν ερθουν (ΚΑΙ,) παιχτες ευγνωσμενης αξιας.
Μπορει να πετύχεις κανέναν ελεύθερο αλλα πέρα απο το οτι αυτη τη στιγμή δεν φαίνεται να υπαρχει κανένας τέτοιος, θα ειναι συνήθως στα τελειώματα του και θα ειναι επισης στοίχημα για το αν θα εχει την όρεξη να προσφέρει...
Εμένα απο αυτά που εχω δει ο Σέρβοελβετος με καλύπτει .. Δυνατός, καλή τεχνική, καλή ταχύτητα, ικανοποιητική επαφή με τα δίχτυα και βρίσκεται σε ανοδική πορεία.. Δε μου λέει τίποτα που εχει αλλάξει 10 ομάδες.. και ο Ροντρίγκες γυρολόγος σε μικρές κατηγορίες της Ολλανδίας πριν παει Βουλγαρία και μετά Ισπανία...το ιδιο και ο Μουσλίμοβιτς..
πες εναν με καλα στατιστικα και σταθεροτητα στην ομαδα του που εχεις υπ'οψη σου να προτεινεις να ξερουμε και ποσο σοβαρα συζηταμε.aspromaura ioannina έγραψε:Η επικειμενη μεταγραφη του Ελβετου δεν μπορει να σχολιαστει ιδιαιτερα εαν δεν ολοκληρωθουν πρωτα ολες οι μεταγραφες της ΠΑΕ.
Αν οχι τοτε σιγουρα δεν μπορει να ειμαστε ικανοποιημενοι καθως προκειται για παιχτη-στοιχημα,βασει των φτωχων στατιστικων του και το γεγονος οτι δεν εχει στεριωσει σε καμια απο τις προηγουμενες ομαδες του.
(.....)
Για να μη παρεξηγηθω δεν υποννοω οτι ο παιχτης θα αποτυχει στον ΠΑΟΚ.Μακαρι να μας βγει παιχταρας και να τον θαυμαζουμε για τα επομενα 6-7 χρονια. ΟΜΩΣ, δεν παυει σαν μεταγραφη,με ολα τα δεδομενα που υπαρχουν, να θεωρειται ΜΕΤΡΙΑ.
- Valhallian
Οταν ο Ιβαν έλεγε για τοπ κλαμπσ γελουσαμεΠαλαιολόγος έγραψε:παντως αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ,που δεν εχει ενθουσιασει κανεναν με την πορεια του και ειναι σε φαση αναμονης
μαζι με μπεσικτας
O Rooneybarlow4 έγραψε:πες εναν με καλα στατιστικα και σταθεροτητα στην ομαδα του που εχεις υπ'οψη σου να προτεινεις να ξερουμε και ποσο σοβαρα συζηταμε.aspromaura ioannina έγραψε:Η επικειμενη μεταγραφη του Ελβετου δεν μπορει να σχολιαστει ιδιαιτερα εαν δεν ολοκληρωθουν πρωτα ολες οι μεταγραφες της ΠΑΕ.
(.....)
- Valhallian
Λοιπον μιλωντας θεωρητικα, γιατι δεν εχουν ολοκληρωθει οι μεταγραφες.
1. Eιμαι πολυ χαρουμενος που ο ΠΑΟΚ παει να κανει και φαινεται οτι θα κανει ΑΓΟΡΕΣ. Ηταν το αναμενομενο ή μαλλον αυτο που θελαμε, βλεποντας οτι υπηρχαν εσοδα απο πωλησεις. Δικοι μας ποδοσφαιριστες σε πολυ καλες ηλικιες.
2. Ειμαι χαρουμενος που ανοιγουμε πορτες με αγορες που δεν ακουμπουσαμε. Νομιζω οτι παμε να κανουμε το αυτονοητο. Ο ΠΑΟΚ μπορει να φερει καλους ποδοσφαιριστες απο μικρομεσσαιες ομαδες των πολυ "καλων" πρωταθληματων (Αγγλια, Ισπανια, Γαλλια Ιταλια) σαν τον Ενρικε και πολυ καλους παικτες απο τις τοπ ομαδες των πιο "κακων" πρωταθληματων σαν τον Ζλαταν. Αυτο μπορει να κανει ο ΠΑΟΚ τωρα, μεχρι εκει μπορει να φτασει και πρεπει αν το κανει για ανεβει επειτα σκαλοπατια.
3. Τους δυο δεν τους ξερουμε. Θα τους δουμε. Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στο ματι του Ιβιτς και του Μιχελ και δεν μπορω να μην εχω μετα τις καλοκαιρινες μεταγραφες.
4. Για τον Ουαρντα εχω πολυ καλη αποψη προσωπικα. Απο τους πιο ποιοτικους του πρωταθληματος, αλλα απο αυτα που εχω δει το κυριο μειονεκτημα του ειναι η απειθαρχεια του τακτικα. Για αυτο εχω Ιβιτς εκει να τον στρωσει. Εδω ειδαμε τον Μπισεσβαρ να πεφτει για τακλιν.
Εχουμε αργησει ηδη. Ειναι δεδομενο αυτο και σιγουρα στην κριτικη που γινεται και θα γινει θα ειναι ο παρονομαστης. Μακαρι οι κινησεις να ειναι σωστες και κυριως να μας δωσουν χαρακτηριστικα που μας λειπουν και που χασαμε με την φυγη Γκαρι.
Στο χορταρι τα υπολοιπα κλασικα.
1. Eιμαι πολυ χαρουμενος που ο ΠΑΟΚ παει να κανει και φαινεται οτι θα κανει ΑΓΟΡΕΣ. Ηταν το αναμενομενο ή μαλλον αυτο που θελαμε, βλεποντας οτι υπηρχαν εσοδα απο πωλησεις. Δικοι μας ποδοσφαιριστες σε πολυ καλες ηλικιες.
2. Ειμαι χαρουμενος που ανοιγουμε πορτες με αγορες που δεν ακουμπουσαμε. Νομιζω οτι παμε να κανουμε το αυτονοητο. Ο ΠΑΟΚ μπορει να φερει καλους ποδοσφαιριστες απο μικρομεσσαιες ομαδες των πολυ "καλων" πρωταθληματων (Αγγλια, Ισπανια, Γαλλια Ιταλια) σαν τον Ενρικε και πολυ καλους παικτες απο τις τοπ ομαδες των πιο "κακων" πρωταθληματων σαν τον Ζλαταν. Αυτο μπορει να κανει ο ΠΑΟΚ τωρα, μεχρι εκει μπορει να φτασει και πρεπει αν το κανει για ανεβει επειτα σκαλοπατια.
3. Τους δυο δεν τους ξερουμε. Θα τους δουμε. Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στο ματι του Ιβιτς και του Μιχελ και δεν μπορω να μην εχω μετα τις καλοκαιρινες μεταγραφες.
4. Για τον Ουαρντα εχω πολυ καλη αποψη προσωπικα. Απο τους πιο ποιοτικους του πρωταθληματος, αλλα απο αυτα που εχω δει το κυριο μειονεκτημα του ειναι η απειθαρχεια του τακτικα. Για αυτο εχω Ιβιτς εκει να τον στρωσει. Εδω ειδαμε τον Μπισεσβαρ να πεφτει για τακλιν.
Εχουμε αργησει ηδη. Ειναι δεδομενο αυτο και σιγουρα στην κριτικη που γινεται και θα γινει θα ειναι ο παρονομαστης. Μακαρι οι κινησεις να ειναι σωστες και κυριως να μας δωσουν χαρακτηριστικα που μας λειπουν και που χασαμε με την φυγη Γκαρι.
Στο χορταρι τα υπολοιπα κλασικα.
Αρνητικοτατος είσαι αλλά και τι έγινε ......aspromaura ioannina έγραψε:Μπορει να σου φανει περιεργο αλλα ειμαι φυσει θετικος σαν ανθρωπος.Απο κει και υστερα αλλο να εισαι αρνητικος σε παν ενδεχομενο και αλλο να ασκεις κριτικη. Κατα την αποψη μου ασκω κριτικη και μαλιστα με δεδομενα και οχι τυφλη.pgetsos έγραψε:Έτσι
Φιλικα
Καλά εδώ υπερασπιζοσουνα κάτι λουλούδια σαν τον διαιτητή Μητσιο δεν θα εκραζες για τα πάντα την ΠΑΕ;aspromaura ioannina έγραψε:pgetsos έγραψε:Βρε εγώ συνολικά το λέω, όχι για ένα ποστ
Ειδικά με την ΠΑΕΜε την ΠΑΕ ειμαι οντως αρνητικος το δεχομαι απολυτα. Με τους παιχτες ομως ποτε απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον.Εχω στηριξει με τα σχολια μου τεραστιες παλτουδιες μονο και μονο επειδη φορουσαν ή φορανε την φανελα της ομαδας μας.
Napolitane,KostasPeiraia,Bison μακαρι να επαληθευτειτε στο επακρον και να βγω 100% λαθος. Το λεω και το εννοω.