Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αν σωθούν οκά τα λεφτα σε κινησεις ολεον τρεις ενδεκάδατες θα μαστε καλύτεροι πιστευω
Ποιον απαξίωσα? Το Βρύζα ή τον Τσιστιακόφ? Με κανέναν δεν έχω προσωπικά. Όταν μου φέρνουν Κόστα με 1εκ+ μισθό, Μαντούρο, Μάαρτενς κ.λπ, τι να κάνω να σε χειροκροτήσω? Όσο για τον Τσιστιακόφ τα είπα. Όλοι κρινόμαστε από το CV μας. Εγώ εκεί βλέπω να έχει καταστρέψει ένα σωματείο (Ανζί σε λίγο χρόνο μάλιστα) ενώ ηταν ιδιαίτερα εύρωστο. Αν σε εμάς είχε καλό έργο θα το έλεγα. Αναλογικα περίπου τα ίδια αποτελέσματα είχε.desperando έγραψε:Καλό το χαβαλέ και είναι η χαρ αυτού του τοπίκ.vs40 έγραψε:desperando τι σημαίνει το Κολκίζεις? Εγώ κανέναν δε διαβάζω ούτε ακούω ούτε επιρεάζομαι. Στην τελική τι να μου πει ο κάθε ΑΡΔ με πτυχείο ΙΕΚ στην καλύτερη? Το είπα και πριν ότι εμείς δεν έχουμε ούτε feedback ούτε αρκετές πληροφορίες για να μπορούμε να τη δούμε ΤΔ. Χαβαλέ κάνουμε και ποστάρουμε παίκτες που είτε είδαμε σε κάποιους αγώνες είτε σε βίντεο. Τα βίντεο παραπλανούν. πχ χθες είδα τα χάιλαιτ του Cedric Gondo της Τρίπολης και φαινότανε Μπαλοτέλι. Φέτος έχει 2 συμμετοχές...
Πολλοί προτείνουν παίκτες.
Και γω το κάνω.
Αυτό που χτυπάει άσχημα είναι η απαξίωση στελεχών με ύφος Κόλκα ( εκεί κολλάει το. Κολκιζεις και δεν ΠΑ να έχεις και όλα τα πτυχία του κοσμου) και η μονόπλευρη αντίληψη που έρχεται μέσα από μια απλουστευμένη ματιά.
Τέλος πάντων το κόβω εδώ γιατί μερεε που είναι δεν αξίζει
Υγ: Το κλείνω και εγώ. Μόνοι τους απαξιώθηκαν και είναι στη μαύρη λίστα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε λένε Ροντρίγκες και παίζεις στον ΠΑΟΚ μια ομάδα που σε εχει τακτοποιημένο οικονομικά και σου προσφέρει μια καλή ευκαιρία εξέλιξης. Παρόλη την μέτρια χρονια που εχεις, το καλοκαιρι έρχεται μια πρόταση απο γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα που εχει περισσότερες περγαμηνές απο τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και σου προσφέρει διπλάσιο συμβόλαιο απο αυτό που παίρνεις. Τι κανεις; Μένεις χωρίς να το πολυτελείς, πιέζεις να φύγεις, ζητάς νέο συμβόλαιο;
Το θέμα ειναι οτι μετα το καλοκαιρι αισθάνεσαι σε θέση ισχύος: οτι και να γίνει κερδίζεις! Είτε ζητάς εξωπραγματικό συμβόλαιο για το τωρινό ρόστερ του ΠΑΟΚ (εδώ ολοι σας δεν λέγατε για εξορθολογισμό του budget;), είτε περιμένεις ξανά μια ομάδα να σε ζητήσει. Πάντως σίγουρα δεν υπογράφεις νέο συμβόλαιο με ρήτρα μεγαλύτερη ενώ ξέρεις οτι θα πάρεις πολλα λεφτα οτι και να γίνει.
Σκεφτείτε το λίγο το παραπάνω σενάριο και αφήστε το οπαδιλικι στην άκρη: οι παίχτες ειναι επαγγελματίες και σκέφτονται το συμφέρον τους!
Στο καλο και παλι παιχτης θα βρεθεί, απλά ψάχνουμε για 2 παίχτες μαλλον: εναν στυλ Νατκχο και εναν στυλ Μακ που να μπορεί και να παίζει στην κορυφή!
Το θέμα ειναι οτι μετα το καλοκαιρι αισθάνεσαι σε θέση ισχύος: οτι και να γίνει κερδίζεις! Είτε ζητάς εξωπραγματικό συμβόλαιο για το τωρινό ρόστερ του ΠΑΟΚ (εδώ ολοι σας δεν λέγατε για εξορθολογισμό του budget;), είτε περιμένεις ξανά μια ομάδα να σε ζητήσει. Πάντως σίγουρα δεν υπογράφεις νέο συμβόλαιο με ρήτρα μεγαλύτερη ενώ ξέρεις οτι θα πάρεις πολλα λεφτα οτι και να γίνει.
Σκεφτείτε το λίγο το παραπάνω σενάριο και αφήστε το οπαδιλικι στην άκρη: οι παίχτες ειναι επαγγελματίες και σκέφτονται το συμφέρον τους!
Στο καλο και παλι παιχτης θα βρεθεί, απλά ψάχνουμε για 2 παίχτες μαλλον: εναν στυλ Νατκχο και εναν στυλ Μακ που να μπορεί και να παίζει στην κορυφή!
Που παιζει τωρα ο σικαμπαλα?Σε κανα τσιρκο?shikabala81 έγραψε:Αν εχεις αυτην την αποψη τοτε τι ασχολεισαι με το επαγγελματικο ποδοσφαιρο;ασχολησου με το ερασιτεχνικο.εκει δεν παιρνουν πανω απο 1500Sekeris4 έγραψε:Εχω την αποψη οτι ολοι αυτοι που κλωτσανε ενα τοπι δεν θα επρεπε να παιρνουν πανω απο 1500 ευρω το μηνα.Οποτε ασχολησου με κανεναν άλλο..shikabala81 έγραψε:Για να ερθει ευκολα ενας παικτης στην ελλαδα(ποδοσφαιρικη μπανανια) πρεπει να του δωσεις κινητρο.το κινητρο ειναι η ευρωπαικη προοπτικη αν η ομαδα παιζει στην ευρωπη ωστε ο παικτης να γινει γνωστος και το χρημα. Παμε στο χρημα τωρα.
Για να ερθει στη μπανανια ο παικτης του δινεις παραπανω απο οσα αξιζει.
Ερχεται αποδιδει στα στανταρτ του που ειναι χαμηλοτερα και μετα βγαινουν φιλαθλοι τυπου σεκερη και κραζουν οτι ο οπαικτης ειναι παλτο και του δωσατε πολλα και αν πρεπει να παιρνει τοσα πρεπει να αποδιδει αναλογα.
Αυτος ειναι ο κανονας πλην εξαιρεσεων οπως ο γκαρυ που πηρε υπεραξια.
[youtube]Mxmo_uhczbc[/youtube]
Μα υποθετικά μιλάμε χαλαρά, όχι να σκίζουμε τά ρούχα μας? Ο άλλος κοντεύει να πάθει εγκεφαλικόOdi έγραψε:Είναι κακό να εκφράζεις την άποψη σου σε περίπτωση που γίνει κάτι;Όλοι μίλησαν υποθετικά και εξέφρασαν την άποψη τους.Δεν βλέπω κάτι μεμπτό,λογικό το βρίσκω και εποικοδομητικό να υπάρχει πολυφωνία.eorptol1 έγραψε:Υποθετικά Κλαίμε δηλαδή δίνουμε κατάρες κόκκινες κάρτες κλπ ωραίοι
Το άρθρο δεν λέει τίποτα για ρήτρα.Μόνο οτι ο γαύρος θα ζητήσει 1,2.
Και μην επιτίθεστε σε προσωπικό επίπεδο και οι μεν και οι δε.
- soflodoras
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι δικαιη η οδηγια της ουεφα. Αλλα εδω και μια δεκαετια υπαρχει μια στροφη προς την κατοχυρωση των διακιωματων των εργαζομενων. Παλαιοτερα του εκανες ενα συμβολαιο και τον ειχες δεμενο. Αυτο εχει αλλαξει. Το οτι εσυ δεν εισαι ενημερος εσυ, δε φταιω εγω ουτε οι αρδ που το αναπαραγουν (οπως λες)
Και αδικως προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειμαι ελεφαντας. Σε βλεπει ο κοσμος
Και αδικως προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειμαι ελεφαντας. Σε βλεπει ο κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Σάβ 31 Δεκ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
goran 64 έγραψε:Ευτυχώς που το διευκρίνισες, καθώς ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, οπότε δεν ξέρεις και τι έχω διοικήσει...che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Αυτα ειναι,εγω να υπερασπιζομαι την παε και αλλοι να κραζουν.![]()
![]()
Καλά, για σένα το έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι μάλλον είσαι ένας απλός αντιρρησίας...![]()
Άσπρο οι υπόλοιποι? Μαύρο εσύ!!!! Μαύρο αυτοί? Άσπρο εσύ...Μονίμως όμως...![]()
Πως αλλιώς όμως θα ήμασταν όλοι Π.Α.Ο.Κ., αν έλειπαν τέτοιες "φωνές" άλλωστε???![]()
![]()
![]()
φαντάζεσαι να ήταν ο εις μεσα και να μάλωνε αυτούς που γκρινιάζουνδηλ. τους πάντες
ρε ουτε περίπτερο δεν έχετε διοικήσει μερικοί και τη λέτε στον ιβαν που απ το μηδέν εγινε δισεκατομμυριούχος για το πως διοικεί ποιον προσλαμβάνει κτλ κτλ για συνέλθετε πραγματικά εκατομμυριούχοι του φμ στο λαπτοπ
δεν παει για δεν α γκοραν αυτο μην έχουμε σεντόνια τέτοια ωρα
δεν ξερω τι εχεις διοικήσει αλλα διοίκηση του φόρουμ αναλαμβάνεις άνετα
ρε σύντροφε κομμουνιστής άνθρωπος και να διοικείς επιχειρήσεις δε μ κολλάει
Τα 7 ρήτρα στον Γαβρο τα διάβασες?vs40 έγραψε:Ωραίο άρθρο (contra.gr). Μετά πως να μείνει μυαλό...abg12d34 έγραψε:vs40 έγραψε: Ισχύει.![]()
Τα γέλια πάνε στα χάλια μας..
μαλλον παει στο ...χαλι σου.....
http://www.reporter.com.cy/sports/footb ... bolaio-toy
οχι 7 ρε 47 ειναι η ρητρα του
Ίωση έχει και ο σακχωφgergeo4 έγραψε:ιωση λεει η παε για γκαρυ οποτε χαιρεταει!
Και κατι τελευταίο: δεν ξερω αν ο Τσιστιακοφ ειναι πετυχημένος η οχι αλλα δεν εχει καμία σχέση με την διάλυση της Ανζι (για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους). Εκτος αν θεωρείτε οτι ο Κεριμωφ (πρόεδρος της Ανζι μεχρι πριν 3 μερες), ο 15ος πιο πλούσιος άνθρωπος στην Ρωσία το 2015 ειχε πρόβλημα να ρίξει καμία 100-200 εκ επιπλέον για να την κρατήσει στο επίπεδο που ήταν.
Καλή χρονια σε ολους, εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει το οχτάρι που ονειρευόμαστε!!!!
Καλή χρονια σε ολους, εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει το οχτάρι που ονειρευόμαστε!!!!
- paokovios1974
Ας ηρεμησουμε ολοι.
Η αποτιμηση των προσθαφαιρεσεων αν και οταν υπαρξουν θα γινει στο τελος που θα κανουμε την σουμα.
Με Σαλκε παιζουμε 5 η 6 φεβρουαριου αν δεν κανω λαθος.
Αν για παραδειγμα ειμαστε μειον Ροντριγκεζ Τζαβελα Τιαμ Τζιολη Σκονδρα και απο την αλλη
Συν Βιερινια Πολλοκ Ματεους Λαμπρου Κατσε Χατζησαια ,η,κατι αντιστοιχο, τοτε κακως μαλωνουμε και βγαζουμε και κοκκινες καρτες.
Αν μεινουμε με Λαμπρου Κατσε Χατζησαια,τοτε και γω μαζι σας ,σταυρωσον αυτον.Αν γινει το σεναριο α,Αφες Ημιν, Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.
Οπως και να χει ομως ειναι εντονα εμφανες οτι η στηριξη μας,η υπομονη μας,η εμπιστοσυνη που περιβαλλουμε την παε,ειναι ελαχιστη.
Και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να προβληματισει και εμας,και την παε φυσικα.
Γιατι εχει βαλει το λιθαρακι της και αυτη.
Εντυπωση επισης μου κανουν καποιοι "Νεοι"Λογαριασμοι που ειναι μονιμως αφοριστικοι και εμφανιζονται αμεσως στους σασουρμαδες.
Η αποτιμηση των προσθαφαιρεσεων αν και οταν υπαρξουν θα γινει στο τελος που θα κανουμε την σουμα.
Με Σαλκε παιζουμε 5 η 6 φεβρουαριου αν δεν κανω λαθος.
Αν για παραδειγμα ειμαστε μειον Ροντριγκεζ Τζαβελα Τιαμ Τζιολη Σκονδρα και απο την αλλη
Συν Βιερινια Πολλοκ Ματεους Λαμπρου Κατσε Χατζησαια ,η,κατι αντιστοιχο, τοτε κακως μαλωνουμε και βγαζουμε και κοκκινες καρτες.
Αν μεινουμε με Λαμπρου Κατσε Χατζησαια,τοτε και γω μαζι σας ,σταυρωσον αυτον.Αν γινει το σεναριο α,Αφες Ημιν, Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.
Οπως και να χει ομως ειναι εντονα εμφανες οτι η στηριξη μας,η υπομονη μας,η εμπιστοσυνη που περιβαλλουμε την παε,ειναι ελαχιστη.
Και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να προβληματισει και εμας,και την παε φυσικα.
Γιατι εχει βαλει το λιθαρακι της και αυτη.
Εντυπωση επισης μου κανουν καποιοι "Νεοι"Λογαριασμοι που ειναι μονιμως αφοριστικοι και εμφανιζονται αμεσως στους σασουρμαδες.
Αυτό ακριβώς ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ?Demir έγραψε:Ρε φίλε σορρυ κιόλας αλλα που ξέρεις τι οργάνωση εχει η ΠΑΕ... αν ο τούρκος του κάνει 1,5 εκ συμβόλαιο και σκάει τη ρήτρα τι να κάνει η ΠΑΕ??? Αν ο γκαρυ θελει να φύγει καλά κάνουν κ τον πουλάνε ...έλεος δηλαδή... το θέμα ειναι τι θα ερθει...Hermann έγραψε:Μας χαιρετάει απ΄ότι φαίνεται. Πριν καν ξεκινήσει επισήμως η μεταγραφική περίοδος. Να χαρώ εγώ οργάνωση στη ΠΑΕ
Αυτά που λες περί κανονισμών της Ουέφα δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά το link που πόσταρες είναι άσχετο.soflodoras έγραψε:vs40 έγραψε:Αυτόν τον όρο που λες, πότε ανακαλύφθηκε δε ξέρω. Βρες το επίσημα και δώσε λινκ να το δούμε και εμείς. Οι αναπαραγωγή από αρδ, αλλά από την Ουεφα. Εγώ ξέρω αυτό ισχύει για τους νεαρούς με ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Αν δεν έχεις ρήτρα σε συμβόλαιο, και είναι επαγγελματικό, τότε τον κρατάς όσα και αν σου δώσουν οι αντίπαλοι. Δηλαδή τότε γιατί δεν αγοράστηκε ο Ρονάλντο με 5έτη συμβολαίου που λές? δηλαδή αντί για 90εκ η μεταγραφή να πάρει 5*5εκ συμβολαίου που έπερνε τότε = 25εκ. Ομοίως ο Πογκμπά και όλες οι μεγάλες μεταγραφές. Δε στέκει αυτό που λές. Ο Στάντσιου στην Στεάουα έπαιρνε 200Κ μισθό μάξιμουμ. Τότε με 1εκ τοω αγόραζες φίλε. Ψάξτο, είναι μια μπούρδα που σε άποια φάση έγραψαν κάποιοι αγράματοι ΑΡδ, και από τότε αναπαράγεται. Δεν έχει καμία λογική.soflodoras έγραψε:Μαξιμουμ 5 ετη συμβολαιου, με υποχρεωτικο ορο την ρητρα αποδεσμευσης και ρητρα αναλογικη του συμβολαιου. Αυτες ειναι οι οδηγιες της ουεφα. Διαφορετικα ο παικτης δικαιουται να διεκδικησει δικαστικα την αποδεσμευση του και την αποζημιωση του.Και ας εχει υπογραψει.
Τζαμπα μαλωνετε.Ο περσινος γκαρυ δεν αξιζε πανω απο 400κ. Φετος που αποδιδει ναι.Του κανεις ανανεωση με υψηλο συμβολαιο ΑΡΑ και υψηλοτερη ρητρα. Αλλα το κανεις μετα απο 15 ματς.οχι στους 2 μηνες. ΕΛΕΟΣ καποιοι
Και επειδη εμεις ειμαστε αγραμματοι ενω εσυ ξερεις απο γραμματα , τοτε κατσε διαβασε
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-95_el.htm
Και αντε μερες που ειναι
Μια μελέτη της Κομισιόν είναι.
Αυτό που έγραψες το έχω ξαναδεί. Τους αρδ λέω αγράματους όχι εσένα που δε ξέρω. Διακίωμά σου είναι αν θέλεις να τους ακούς, που στην τελική δε βλέπω πλέον να επιρρεάζουν πολλούς στο φόρουμ (αφού όλοι τους κράζουν). Απλά λέω ότι τα δημοσιεύματά τους δεν είναι πηγές. Αυτό που πόσταρες είναι όντως μια πηγή, που ασαφώς όμως δείχνει τι σκέφτονται στο μέλλον να εφαρμόσουν στο ποδόσφαιρο. Πάντως επειδή βλέπουμε να πωλούνται οι ποδοσφαιριστές πολύ πιο πάνω από το συμβόλαιο του παίκτη επί 5 χρόνια, δε φαίνεται να ισχύει αυτό που αρχικά είχες γράψει. Κανείς δεν είναι κορόιδο να πληρώσει πολλαπλάσια για μια μεταγραφή ΑΝ υπήρχε το παράθυρο του 5*ποσό συμβολαίου.soflodoras έγραψε:Hermann έγραψε:Ρήτρα αναλογική του συμβολαίου; Στον Bale πως θέλουν να βάλουν ρήτρα 500 εκατομμύρια;
Αναλογικη! Οχι αναλογη!
Ο τυπος που οριζει τα ορια της ρητρας δεν ειναι κατι που γνωριζω. Και επισης μιλαμε για μια οδηγια της ουεφα. Ειναι ασαφες ποσο επιφοβο ειναι να κανει καποιος εργαζομενος καταγγελια στη συμβαση και να δικαιωθει. Γενικα , ειναι οδηγια που στην Ισπανια ακολουθειται πιστα , ενω σε ολες τις αλλες χωρες ειναι στην ευχαιρια των ομοσπονδιων και των ομαδων.Αλλα γενικα ακολουθειται η οδηγια για να μην υπαρχει ποτε προβλημα
Επισης αγαπητε μου vs40. Δεν ακουω αρδ και διαβαζω μονο παοκμανια και το γαυροκοντρα (διασκεδαζω να παρακολουθω την με-το-γαντι-προπαγανδα τους ). Οταν λοιπον προτεινεις σε καποιον να ψαξει καποιον κατηγορωντας τον οτι επηρεαζεται απο αγραμματους αρδ , φροντισε να εισαι καλυτερα απο αυτον διαβασμενος. Αιντε!
Υγ: Συγνώμη αν σήμερα έθιξα κάποιους. Μου γίνανε κάποιες "επιθέσεις" και ήμουν ήδη φορτισμένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 18:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Odi έγραψε:Ο ace ως δεδομένο το έγρφε.Και επανήλθε κιόλας,ο ίδιο διάλεξε να μην γράφει.Ξεκολλάτε..
ρε οντι σοβαρά το λέω οχι για το μπαν αλλα για τη γκρινια
σημερα όλο το φόρουμ εισιζει
και εκεινος υποθετικά τα έλεγε
ηρεμήστε λιγο ολοι με τους αφορισμούς τις κόκκινες κάρτες την καταστροφολογία και εννοείται καλοπροαίρετα μιλαω