Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Κγκεο κανεις λαθος για τον Μικου,συμφωνω οτι ο αλλος μπορει να εξελιχθει, ομως ο Μικου ειναι φθασμενος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ για τα Ελληνικα δεδομενα.
Τώρα ποιος μας δουλεύει πορκυkataramenos5 έγραψε:Δεν ακουτε τι λεει ο ΠΟΡΚΥ?Μας δουλευουνε ,ολοι στα γραφεια.Καταληψη τωρα να φυγει ο Γου....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Σόρι, αλλά νιώθω ότι μας δουλεύουνε. Δεν μπορεί να ψάχνουνε τόσο καιρό και στο τέλος να μας φέρουνε κάποιον 25χρονο Βάσκεθ ή κάποιον 31 ετών Μίκου...! Τι κοινό έχουν οι ηλικίες τους? Δεν υποτιμώ κανέναν, σαφώς και ήξερα ότι δεν υπάρχει θέμα Κονοπλιάνκα, αλλά δεν μπορούσαν να πάνε σε μια περίπτωση που και ποιότητα θα έχει και τα απαραίτητα στατιστικά, αλλά και που θα κάνει και 'κλικ' στον κόσμο...? Δεν! Όχι. Κρίμα...!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
karlat85 έγραψε:[youtube]1ydplAvf56M[/youtube]
Και πρωην συμπεκτης με κρεσπο
συγγνωμη ρε παιδια,αλλα τι το incredible εχει το συγκεκριμενο goal? Πλακα μας κανουνε?
- Kostas_Peraia4
Εγω τον Μικου τον πιστευω πιο πολυ απο τον Βασκεζ.Το μονο που με χαλαει ειναι αυτο που λεει και ο K_geo.To οτι δηλαδη ειναι γυρολογος.Δεν εχει στεριωσει πουθενα
- navigator11
Τελετή λήξεως. Πάω για ύπνο. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό μας Μάντζιο.

- buffalobill4
στο μυαλο μου εισαι ρε παικτη?Alastor έγραψε:karlat85 έγραψε:[youtube]1ydplAvf56M[/youtube]
Και πρωην συμπεκτης με κρεσπο
συγγνωμη ρε παιδια,αλλα τι το incredible εχει το συγκεκριμενο goal? Πλακα μας κανουνε?
ακου εκεί ινκρείμπλε
Με τον 25αρη τα λεφτα που θα δώσουμε δεν πανε χαμένα ακομη κι αν δε σου βγει εντελως, εκτος πια κι αν οι ιβιτς Μιχελς ειναι τοςο αςχετοι. Με παικτη πανω απο 30 αν σου βγει μπορει να βοηθήσει αλλα λεφτα δε θα σου φέρει . Αν δεν τον τσιμπήσει κανεις αλλος ειναι η καλυτερη περιπτωση απο αυτα που εχουμε ακούσει.
- kataramenos5
navigator11 έγραψε:Τελετή λήξεως. Πάω για ύπνο. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό μας Μάντζιο.
![]()

Αφου φευγει ο Ναβι και μιλησε κι ο Πορκυ δενεχει πλεον νοημα.Αυριο παλι με περισσοτερους φορ κοντα σας.
o vazquez εχει εκτός άλλων και το στοιχείο της επένδυσης. σύν το ότι είναι γρήγορος...Kostas_Peraia4 έγραψε:Εγω τον Μικου τον πιστευω πιο πολυ απο τον Βασκεζ.Το μονο που με χαλαει ειναι αυτο που λεει και ο K_geo.To οτι δηλαδη ειναι γυρολογος.Δεν εχει στεριωσει πουθενα
δε ξέρω, όσο το σκέφτομαι με ψήνει και μακάρι να ισχύει και να κλείσει θετικά η υπόθεση.
αν τώρα περισεύουν και για κανα δανεικό εχτρέμ τότε ακόμα καλύτερα!

Αφού ψηθηκε ο Μανιακ εχω και geo με το μέρος μου,μένει ο simba να μας δώσει τα φώτα του.
Η πλειοψηφία πάντως προτιμάει τον 31χρονο γυρολογο.
πιλοτε μη μου τη χαλάς τώρα που ψηθηκα,γαμω την Εσπανιολ,έχουν και φράγκα αυτοί οι φουστηδες.
Συνδεεις τον παίχτη με τον Κικε Φλόρες,που ήταν προπονητής του στην Χετάφε και τώρα είναι της Εσπανιολ φαντάζομαι.
Η πλειοψηφία πάντως προτιμάει τον 31χρονο γυρολογο.
πιλοτε μη μου τη χαλάς τώρα που ψηθηκα,γαμω την Εσπανιολ,έχουν και φράγκα αυτοί οι φουστηδες.
Συνδεεις τον παίχτη με τον Κικε Φλόρες,που ήταν προπονητής του στην Χετάφε και τώρα είναι της Εσπανιολ φαντάζομαι.
αποχωρω και εγω γιατι θα ξεκινησω το The Pacific μιας και προσφατα ειδα το Band of Brothers
αντε καλη συνεχεια παιδες, αν βγει κατι απο Ισπανια μερια θα το πεταξω

αντε καλη συνεχεια παιδες, αν βγει κατι απο Ισπανια μερια θα το πεταξω
kataramenos5 έγραψε:Αυριο παλι με περισσοτερους φορ κοντα σας.

Τι ωρα κλειδαμπαρώνεται ο Ιβαν για τις αδειες; Ο Μιχελ εχει δικαιωμα τελικης αποφασης και οκ; Υπογραφης; Στα μπαμ μπουμ φουιτ θα εχει λογο ο νεοσος Σαββιδης;
Όταν έχεις τα skills, δε χρειάζονται ούτε επίθετα (βλ. Increible), ούτε τίποτα.
Αρκεί το ονοματεπώνυμο.
[youtube]watch?v=lzzpxm3e0GU[/youtube]
Αρκεί το ονοματεπώνυμο.
[youtube]watch?v=lzzpxm3e0GU[/youtube]
- ace79grpaok
Πάω για ύπνο,ποιος έχει υπηρεσία πρωτοσέλιδου? Τα λέμε αυριο