Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Δε λέω όχι αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις το αποτέλεσμα μετράει.
Και στη τελική δε θα χρεωθεί ο ΠΑΟΚτσης τα πεταμένα λεφτά του Ιβάν.
Ευχαριστούμε για όλα και στο καλό.
Πες και την συνέχεια στο καλό και μετά τι; ποιος πεστο μπορεί να είναι καλλιτερα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
WTF????
Μλκ με το κτελ θα πηγαίνουμε στην Κέρκυρα, συνελθε!
Όπως πολύ σωστά είπες βροχοποιε μεγάλοι άνθρωποι είμαστε,όπως επίσης σωστά είπε ο Κατ ο καθένας με την άποψη του.
Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο, το ότι ο Ιβάν έχει βοηθήσει όλη τη Μακεδονία δε μου λέει κάτι ως προς τον ΠΑΟΚ,καλό και για την περιοχή και για την χώρα,ως εκεί όμως.
Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι βαριά άρρωστος και ο χειρότερος της εξαετίας του Σαββίδη.
Σε μια χρονιά που έπρεπε να μπαίναμε με το μαχαίρι στα δόντια για τον τίτλο με μια έτοιμη ομάδα από πέρυσι,γίναμε μπουρδελο.
Βλέπει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό,είναι ομάδα αυτό το πράγμα;
Δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθω με κανέναν,κουράστηκα.
WTF????
Μλκ με το κτελ θα πηγαίνουμε στην Κέρκυρα, συνελθε!
Ας είναι ρε συ Γιώργο,όπως ξανα έγραψα μαθημένοι είμαστε.
Έτσι νιώθω παλικάρια,είμαι πολύ απογοητευμένος.
Ρε αφήστε τον obanebane να πει τη γνώμη του.
Η ομάδα ξεπερνά τα όρια της επιχείρησης. Αυτό πρέπει ν το καταλάβει ο Ιβάν κ επιτέλους ν αποδεχτεί ότι δε ξέρει το αντικείμενο ούτε καν πως διοικειται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 26 Αύγ 2017, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παράκληση προς την ΠΑΕ και κυρίως προς Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ. Αν ισχύει κάτι άλλο, ας βγουν να το διαψεύσουν: " Ο Βλάνταν Ίβιτς ζήτησε να απομακρυνθεί ο Γιώργος Σαββίδης απ' τα του αγωνιστικού, ο Ιβάν αρνήθηκε κι ο Βλάνταν αποχώρησε ".
Είμαι λάθος κύριοι της ΠΑΕ...???