33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Για έλα να με βγάλεις φοτο χωρίς να θέλω
:) δεν καπνίζω βέβαια αλλά θα φας ντου
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 06 Αύγ 2016, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Klaus,Κλαους ή Στεφανε..., δεν με απασχολεί αν καπνίζεις ( άλλωστε μελέτες από ένα πανεπιστήμιο, θα το βρω κι θα το ποστάρω, έχουν δείξει ότι σε επαγγελματία αθλητή επηρεάζει ελάχιστα την αποδοσή του...δεν με απασχολεί ότι ήπιες ένα, δύο ή και παραπάνω ποτακια...
Με ενοχλεί που απο την Τετάρτη μίλησα ξανά Πέμπτη μεσημέρι από την στεναχώρια μου, με ενοχλεί που ακόμα τα βράδια σκάω, με ενοχλεί που βλέπω όλα τα ΠΑΟΚια ακόμα μιζεριασμένα, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ....με ενοχλεί που εσένα πέρασε και δεν σε ακούμπησε και πήγες για μπανάκι με τα άλλα τα κλαρίνα που σου γαμήσαν τα μυαλα.
Δεν εχει να κάνει με παικτική αξία, δεν έχει να κανει με τπτ αλλο, το πρόβλημα είναι απλό, ένα παιδάκι απο χωρίο που κατάφερε να κάνει το όνειρο καθε παιδιού πραγματικότητα δηλαδή να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση,φάνηκε οτι ειναι χωριατάκι βλαχάκι που του πήραν τα μυαλά οι κλαρινοσόσιαλ της Θεσσαλονίκης και τον έβαλαν σε ένα τριπάκι που δυστυχώς του καταστρέφει την καριέρα...θα μου πείς αν δεν τον νοιάζει εσένα τι σε κόφτει, να ρε παιδιά είναι το γαμώτο που βλέπεις ενα δικό σου παιδί να γινέται πιόνι των ηλιθίων την κωλοπολης που ζουμε!!!
Αυτα τα λίγα και σορρυ!
Με ενοχλεί που απο την Τετάρτη μίλησα ξανά Πέμπτη μεσημέρι από την στεναχώρια μου, με ενοχλεί που ακόμα τα βράδια σκάω, με ενοχλεί που βλέπω όλα τα ΠΑΟΚια ακόμα μιζεριασμένα, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ....με ενοχλεί που εσένα πέρασε και δεν σε ακούμπησε και πήγες για μπανάκι με τα άλλα τα κλαρίνα που σου γαμήσαν τα μυαλα.
Δεν εχει να κάνει με παικτική αξία, δεν έχει να κανει με τπτ αλλο, το πρόβλημα είναι απλό, ένα παιδάκι απο χωρίο που κατάφερε να κάνει το όνειρο καθε παιδιού πραγματικότητα δηλαδή να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση,φάνηκε οτι ειναι χωριατάκι βλαχάκι που του πήραν τα μυαλά οι κλαρινοσόσιαλ της Θεσσαλονίκης και τον έβαλαν σε ένα τριπάκι που δυστυχώς του καταστρέφει την καριέρα...θα μου πείς αν δεν τον νοιάζει εσένα τι σε κόφτει, να ρε παιδιά είναι το γαμώτο που βλέπεις ενα δικό σου παιδί να γινέται πιόνι των ηλιθίων την κωλοπολης που ζουμε!!!
Αυτα τα λίγα και σορρυ!
Υπεροχο το ποστ του tsou
Αλλα αλλο το μπασκετ αλλο το ποδοσφαιρο. Στο μπασκετ η Ελλαδα ειναι υπερδυναμη στο ποδοσφαιρο ειμαστε λιγο χειροτεροι απο τα νησια φεροε
και ο Μπανε στα καλα του χρονια ηταν μεσα στους 10 καλυτερους ευρωπαιους οποτε ειναι απιθανο να δουμε Μπανε στο ποδοσφαιρο
Οσο αφορα το ποδοσφαιρο ειχαμε παικτη που δεν εκανε ολα αυτα τα "ασχημα" που γραφει ο tsou οτι κανει ο Κλαους. Δεν καπνιζε δεν ξενυχτουσε δεν πηγαινε στα μπουζουκια δεν ειχε τατουαζ δεν δεν δεν...Και τον κραζουμε ΑΚΟΜΑ
Και τον κραζουμε γιατι δεν μας ενοιαζαν ολα αυτα που δεν εκανε (και που μας ενοχλουν στον Κλαους) αλλα μας ενοιαζε το οτι δεν ειχε στα 30 του την εκρηκτικοτητα που ειχε στα 23
Υπαρχουν πολλοι που εχουν αναφερει οτι θελουμε φορ σαν τον Μουσλι. Αν γυρισουμε λιγα χρονια πισω και παμε στο πρωτο θεμα του Κλαους θα δουμε παρα πολλα ποστ που κραζουν τον Μουσλι. "Βγαλε εξω τον αμπαλο τον χασογκολη και βαλε τον Κλάους μπας και πετυχουμε γκολ"
Αλλα τωρα ξαφνικα μας κανει παικτης σαν τον Μουσλι. εδω ειναι γραμμενα οποιος θελει μπορει να παει να τα δει
Εγινε θρυλος ο Μουσλι για το γκολ στην τουρκια. Αν ειχαμε φαει 2 γκολ μετα ποιος θα θυμοταν τον Μουσλι και το γκολ που πετυχε?
Αν με τον αγιαξ προχτες εληγε το ματς 1-0 ποσο τεραστιος θα ηταν ο Κλαους και ποσοι διθυραμβοι θα ειχαν γραφτει σε φορουμ και εφημεριδες για αυτον που με δικα του γκολ και ασιστ θα ειχαμε περασει τον αγιαξ?
Φταιει ο Κλαους που αποκλειστηκαμε γιατι δεν εβαλε αλλα 2 γκολ και δεν φταινε οι καινουριοι. δεν φταιει ο σαχοφ που κοιταγε αδιαφορα τον ντολμπεργκ να μας βαζει γκολ και δεν φυγαμε με το 1-0 απο την ολλανδια και δεν φταιει ο κρεσπο που γυρναει τον κωλο του στον κλαασεν και χασαμε την ευκαιρια για παραταση.
και θελουμε καλυτερο φορ γιατι αλοιμονο ποιος αλλος φορ δεν θα εκανε χατ τρικ με την ομαδουλα που λεγεται αγιαξ για να προκριθουμε.
Ωραια ειναι τα μεγαλα λογια αλλα κακα τα ψεματα οι οπαδοι θελουν νικες. κι οταν ερχονται ηττες ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενα εξιλαστηριο θυμα. Χτες ο Τζαβελας σημερα ο Κλαους αυριο θα ειναι καποιος αλλος.
και για να κλεισω οπως αρχισα
υπεροχο το ποστ του tsou
αλλα ακομα πιο υπεροχο το ποστ του Roman

Αλλα αλλο το μπασκετ αλλο το ποδοσφαιρο. Στο μπασκετ η Ελλαδα ειναι υπερδυναμη στο ποδοσφαιρο ειμαστε λιγο χειροτεροι απο τα νησια φεροε

Οσο αφορα το ποδοσφαιρο ειχαμε παικτη που δεν εκανε ολα αυτα τα "ασχημα" που γραφει ο tsou οτι κανει ο Κλαους. Δεν καπνιζε δεν ξενυχτουσε δεν πηγαινε στα μπουζουκια δεν ειχε τατουαζ δεν δεν δεν...Και τον κραζουμε ΑΚΟΜΑ
Και τον κραζουμε γιατι δεν μας ενοιαζαν ολα αυτα που δεν εκανε (και που μας ενοχλουν στον Κλαους) αλλα μας ενοιαζε το οτι δεν ειχε στα 30 του την εκρηκτικοτητα που ειχε στα 23

Υπαρχουν πολλοι που εχουν αναφερει οτι θελουμε φορ σαν τον Μουσλι. Αν γυρισουμε λιγα χρονια πισω και παμε στο πρωτο θεμα του Κλαους θα δουμε παρα πολλα ποστ που κραζουν τον Μουσλι. "Βγαλε εξω τον αμπαλο τον χασογκολη και βαλε τον Κλάους μπας και πετυχουμε γκολ"

Αλλα τωρα ξαφνικα μας κανει παικτης σαν τον Μουσλι. εδω ειναι γραμμενα οποιος θελει μπορει να παει να τα δει
Εγινε θρυλος ο Μουσλι για το γκολ στην τουρκια. Αν ειχαμε φαει 2 γκολ μετα ποιος θα θυμοταν τον Μουσλι και το γκολ που πετυχε?
Αν με τον αγιαξ προχτες εληγε το ματς 1-0 ποσο τεραστιος θα ηταν ο Κλαους και ποσοι διθυραμβοι θα ειχαν γραφτει σε φορουμ και εφημεριδες για αυτον που με δικα του γκολ και ασιστ θα ειχαμε περασει τον αγιαξ?
Φταιει ο Κλαους που αποκλειστηκαμε γιατι δεν εβαλε αλλα 2 γκολ και δεν φταινε οι καινουριοι. δεν φταιει ο σαχοφ που κοιταγε αδιαφορα τον ντολμπεργκ να μας βαζει γκολ και δεν φυγαμε με το 1-0 απο την ολλανδια και δεν φταιει ο κρεσπο που γυρναει τον κωλο του στον κλαασεν και χασαμε την ευκαιρια για παραταση.
και θελουμε καλυτερο φορ γιατι αλοιμονο ποιος αλλος φορ δεν θα εκανε χατ τρικ με την ομαδουλα που λεγεται αγιαξ για να προκριθουμε.
Ωραια ειναι τα μεγαλα λογια αλλα κακα τα ψεματα οι οπαδοι θελουν νικες. κι οταν ερχονται ηττες ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει ενα εξιλαστηριο θυμα. Χτες ο Τζαβελας σημερα ο Κλαους αυριο θα ειναι καποιος αλλος.
και για να κλεισω οπως αρχισα
υπεροχο το ποστ του tsou
αλλα ακομα πιο υπεροχο το ποστ του Roman
RoMaN έγραψε: Μπάνε δεν έχουμε στο ποδόσφαιρο.
Έχουμε στο μπάσκετ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ'@@ ΜΑΣ. Τα ασπρόμαυρα...
Θα μας πείτε τι δείχνει η φοτο τουλάχιστον;
Αν είναι χθεσινή φυσικά είναι απαραδεκτος αλλά αν είναι παλιά ειναι μεγάλος παπαρας αυτός που το έκανε ....από ότι θυμαμε και παλιότερα του βγάλανε φοτο παλιότερη για καινούρια μετά από μια στραβή της ομάδαςsourmenetes έγραψε:Αν ειναι παλιοτερη και οχι χθεσινη, μπορει να τον μαμησει.
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη δεν ξερουμε τι παιζει με τη φοτο και απο ποτε μπορει να ειναι, ας το ληξουμε το ζητημα.
- Μπαρκαρούτσος
eorptol έγραψε:Θα μας πείτε τι δείχνει η φοτο τουλάχιστον;
Μια φορά την είδα για 5'', είναι μια φωτογραφία τύπου "paparazzi", από πίσω και 10 μέτρα απόσταση.. Φοράει καπέλο, κρατάει ένα ποτήρι και ένα τσιγάρο στο άλλο χέρι. Και γυαλιά ηλίου. Στην άμμο είναι, κοντά στη θάλασσα.
Κάθεται απλά, ούτε πόζα ούτε τίποτα.
Edit: Τη ξαναβρήκα, δεν βλέπω ποτήρι... Το θολωμένο μου μυαλό!

Το τσιγαράκι το δουλεύει ο κλαους ..πολυ καλός μου φίλος ΠΑΟΚτσης ιδιοκτητης του εστιατορίου Μασσαλία μου το εχει πει οτι μετα το φαγητο παντα το ανάβει ..μεχρι που του είπε ο σερβιτόρος εξίσου φίλος και φανατικό ΠΑΟΚι κλαους εμενα ο προπονητής μου μου έλεγε οτι με αυτο στο στόμα μπροστα δε πας αθλητικά ..απο τοτε δε ξαναπατήσε..ο κλαους έπρεπε να δουλέψει εχει ταλέντο εχει ικανότητες αλλα χάθηκε σ αυτη τη μοντέρνο βλάχο ποζερια ..τα Τάτου δεν ενοχλούν ενοχλεί ομως οταν πας ενα βήμα παρακάτω και αντιλαμβάνεσαι οτι πίσω απο αυτη την υπερβολή κατι αλλο υπαρχει ..σε γενικές γραμμές φανερώνουν αποπροσανατολισμό για να μη πω κατι περιςςοτερο ..κριμα για τον κλαους θα μπορούσε να γινει παιχταρα με την αντίληψη που εχει κριμα πραγματικα ..κριμα και για μας ομως που παλι τρώμε τα σωθικά μας περιμένοντας παλι απο δικό μας παιδί πραγματα που δυστυχως δε μπορει να δώσει
- Μπαρκαρούτσος
Αν κάποιος πρέπει να μηνύσει τον φωτογράφο, είναι η γυναίκα πίσω με το γκρι μαγιό... 

Tsou & Thanix ωραιοι!
Δε χρειαζόταν καμια νεα φωτο για να επιβεβαιώσει αυτα που επισημαίνετε.
Πραγματικα λυπαμαι (προσπαθώντας να μην εξοργιατω)..
Υ.Γ. το οτι θα εβλεπα ποστς να δικαιολογούν αυτη τη συμπεριφορα, ειδικα μετα απο τέτοιο ματς, ειλικρινα με ξεπερνά..
Δε χρειαζόταν καμια νεα φωτο για να επιβεβαιώσει αυτα που επισημαίνετε.
Πραγματικα λυπαμαι (προσπαθώντας να μην εξοργιατω)..
Υ.Γ. το οτι θα εβλεπα ποστς να δικαιολογούν αυτη τη συμπεριφορα, ειδικα μετα απο τέτοιο ματς, ειλικρινα με ξεπερνά..
Εγώ νόμιζα ότι χόρευε πάνω σε τραπέζια με το τσιγάρο στο στόμα και το ουίσκι στο χέρι
:)

Οταν σκοράρει αρχηγός κλπ αλλιως Τάτου κ ξενύχτι
Δε βαρεθήκατε ;
Δε βαρεθήκατε ;
Των άκρων πάντα είδαμε και τον σαλπι που ήταν της εκκλησίας πώς τον φερθηκαμε δεν κάπνιζε δεν έπινε σπίτογατοςMANIAKOS έγραψε:Οταν σκοράρει αρχηγός κλπ αλλιως Τάτου κ ξενύχτι
Δε βαρεθήκατε ;