Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
E το 1ο μου ποστ εμπερικλείει το συγκεκριμένο παράδειγμα. Γιατί και εν λευκώ δεν αποφασίζει ο Άρνεσεν αλλά ουσιαστικά την τελική απόφαση παίρνει ο Ιβάν και μπάτζετ συγκεκριμένο δεν υπάρχει.
Αλλά όπως είπε και ο sourme, θα φανεί το πράμα.
Αλλά όπως είπε και ο sourme, θα φανεί το πράμα.
- kataramenos5
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις Mingus αν και κλινω περισσοτερο στη δικη σου εξηγηση.Μπορει πχ το μπατζετ που συμφωνηθηκε αρχικα να εχει ξεπεραστει (Μπερμπα, μικρης προσελευση,αστοχιας χλοοταπητα, εργων μεσημβριας κλπ) και να απαιτειται η συμφωνη γνωμη του Ιβαν για την υπερβαση .Mīngus έγραψε:Tούντορ χθες:
Για τις μεταγραφές και τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη:
«Μιλάμε σε καθημερινή βάση και γίνονται πολλές συζητήσεις. Όλα εξαρτώνται από τον κ.Σαββίδη που έχει την τελική ευθύνη. Όλα θα κινηθούν όπως εκείνος θα αποφασίσει».
Αυτά τα εν λευκώ που λέγαμε κάποτε και τα ''δώσε τα κλειδιά του αγωνιστικού σε έναν άνθρωπο'', δυστυχώς δε βγήκαν αληθινά.
Έχουμε 18/12 και ακόμα, όπως φαίνεται, ούτε το μπάτζετ δεν έχει διευκρινιστεί (όχι ότι υπήρχε ποτέ συγκεκριμένο νούμερο) και περιμένουμε αποφάσεις Σαββίδη. ΠΑΛΙ.
- sourmenetes
- Moderator
Λογικο ειναι ρε mingus να πει κατι τετοιο ο Tudor...επισης θα θεωρουσα πιο λογικο να περιμενω απαντησεις απο τον αρνεσεν,εναν ανθρωπο πιο εμπειρο στη δουλεια.
Ο Tudor ειναι πιο νεος,πιο αυθορμητος,ισως θελει να καλυπτει παραπανω τον εαυτο του,φοβαται κτλ κτλ...
Επισης για ποιον λογο να βγαινει ο αρνεσεν να απαντα σε ερωτησεις στο περιοδικο του ΠΑΟΚ αν ειναι "τελειωμενος"..
Μη βιαζεστε γενικως...
Ο Tudor ειναι πιο νεος,πιο αυθορμητος,ισως θελει να καλυπτει παραπανω τον εαυτο του,φοβαται κτλ κτλ...
Επισης για ποιον λογο να βγαινει ο αρνεσεν να απαντα σε ερωτησεις στο περιοδικο του ΠΑΟΚ αν ειναι "τελειωμενος"..
Μη βιαζεστε γενικως...
Mangus ask frank για να μάθουμε και εμείς παρακαπτουμε αρδ αλλά στα φρύδια μας
:)
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς

εγώ πιστεύω οτί πάνε για ακριβούς γι αυτό και εξαρτάται απ τον Σαββίδη ο οποίος και προφανώς νίωθει μ@λ@κ@ς βλέποντας να είσαι ίδια θέση με νιόνιο...αλλά πρέπει να κάνει υπομονή και να στηρίξη την επένδυση φέτος μέχρι τέρμα
- buffalobill4
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα αν ισχυουν.
Δεν μπορει να δινεις 1 μυριο ευρω στον Αρνεσεν για να αποφασιζεις εσυ ρε Σαββιδη. Αν δεν τον εμπιστευεσαι διωξτονα. Ελεος με αυτο το πραγμα.
Μα δεν καταλαβαινεις οτι καθε χρονο παιρνεις μια αποφαση το καλοκαιρι την οποια αναιρεις εσυ ο ιδιος πριν καν τη μεση της χρονιας? Δηλαδη στις επιχειρησεις σου καπελωνεις τον εκαστοτε διευθυντη?
Δεν μπορει να δινεις 1 μυριο ευρω στον Αρνεσεν για να αποφασιζεις εσυ ρε Σαββιδη. Αν δεν τον εμπιστευεσαι διωξτονα. Ελεος με αυτο το πραγμα.
Μα δεν καταλαβαινεις οτι καθε χρονο παιρνεις μια αποφαση το καλοκαιρι την οποια αναιρεις εσυ ο ιδιος πριν καν τη μεση της χρονιας? Δηλαδη στις επιχειρησεις σου καπελωνεις τον εκαστοτε διευθυντη?
Γιατί θεωρούμε τον Αρνεσεν αβουλο λέτε να ήρθε για γλάστρα;
- kataramenos5
Bill , στο Καφενειο.buffalobill4 έγραψε:Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα αν ισχυουν.
- buffalobill4
Κοιτα κατ, εγω κρινω απο τα γεγονοτα και οχι υποθετικα.
Το τι θα γινει με το πλανο Αρνεσεν (αν θα πετυχει, αν θα αποτυχει, αν θα στηριχτει απο τη διοικηση, αν απαξιωθει στον πρωτο χρονο, αν ανασταλλει στο πρωτο 6μηνο) θα το δειξει ο χρονος.
Εγω βλεπω οτι ο Σαββιδης δεν ξερει τι θελει (για το αγωνιστικο παντα τμημα). Ριχνει φραγκα φερνει τον Χουμπ Στεφενς, τον διωχνει πανω στο 9μηνο. Την επομενη χρονια κανει το ακροβως αναποδο. Ριχνει το μπατζετ, φερνει τον Αγγελο Αναστασιαδη, στο 9μηνο τον διωχνει. Ο μονος κοινος παρονομαστης ειναι οτι στο 9μηνο κρινει ως επιτυχημενη ή αποτυχημενη μια επιλογη.
Φετος εφερε το καλοκαιρι τον Αρνεσεν και δεν ειναι τυχαιο οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου στηριζει και τον Αρνεσεν και τον Τουντορ κανοντας υπομονη. Μακαρι να μην εχουμε τα ιδια γιατι εγω προσωπικα δε θα αντεξω να δω 5ο καινουριο ξεκινημα τα τελευταια 4 χρονια.
Το τι θα γινει με το πλανο Αρνεσεν (αν θα πετυχει, αν θα αποτυχει, αν θα στηριχτει απο τη διοικηση, αν απαξιωθει στον πρωτο χρονο, αν ανασταλλει στο πρωτο 6μηνο) θα το δειξει ο χρονος.
Εγω βλεπω οτι ο Σαββιδης δεν ξερει τι θελει (για το αγωνιστικο παντα τμημα). Ριχνει φραγκα φερνει τον Χουμπ Στεφενς, τον διωχνει πανω στο 9μηνο. Την επομενη χρονια κανει το ακροβως αναποδο. Ριχνει το μπατζετ, φερνει τον Αγγελο Αναστασιαδη, στο 9μηνο τον διωχνει. Ο μονος κοινος παρονομαστης ειναι οτι στο 9μηνο κρινει ως επιτυχημενη ή αποτυχημενη μια επιλογη.
Φετος εφερε το καλοκαιρι τον Αρνεσεν και δεν ειναι τυχαιο οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου στηριζει και τον Αρνεσεν και τον Τουντορ κανοντας υπομονη. Μακαρι να μην εχουμε τα ιδια γιατι εγω προσωπικα δε θα αντεξω να δω 5ο καινουριο ξεκινημα τα τελευταια 4 χρονια.
Στο 9μηνο κρινει παντα ως αποτυχημενη την επιλογη μεχρι τωρα θες να πεις. Εδω και τεσσερα χρονια δεν υπηρξε καποιος που κριθηκε επιτυχημενος και εμεινε.
Ας ελπίσουμε να του δώσουν την ευκαιρία του Άρνεσεν τουλάχιστον να βγάλει την χρονιά και να κάνει ανεπιρέαστος τις μεταγραφές Ιανουαρίου.
Αλλά από ότι φαίνεται πολλοί βιάζονται και προσπαθούν να επιρεάσουν τον Σαββίδη να τον διώξει.
Ο Σαββίδης στο μυαλό του με αυτά που ακούει από τους γύρω του μπορεί και να πιστεύει ότι ο Βρύζας ή ο Πουρλιοτόπουλος είναι καλύτεροι τεχνικοί διευθυντές από τον Άρνεσεν(είναι λίγο για γέλια μερικές φορές η κατάσταση).
Εδώ κάναμε διπλό στην Ντόρτμουντ και το περάσαν στα ψιλά και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης δώσαν έμφαση στην ισοπαλία με λεβαδειακό.
Ενορχηστρωμένα μοιάζουν τα πράγματα μερικές φορές.. Ειδικά αυτός ο Τσορμπατζόγλου κάνει μεγάλο πόλεμο
Αλλά από ότι φαίνεται πολλοί βιάζονται και προσπαθούν να επιρεάσουν τον Σαββίδη να τον διώξει.
Ο Σαββίδης στο μυαλό του με αυτά που ακούει από τους γύρω του μπορεί και να πιστεύει ότι ο Βρύζας ή ο Πουρλιοτόπουλος είναι καλύτεροι τεχνικοί διευθυντές από τον Άρνεσεν(είναι λίγο για γέλια μερικές φορές η κατάσταση).
Εδώ κάναμε διπλό στην Ντόρτμουντ και το περάσαν στα ψιλά και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης δώσαν έμφαση στην ισοπαλία με λεβαδειακό.
Ενορχηστρωμένα μοιάζουν τα πράγματα μερικές φορές.. Ειδικά αυτός ο Τσορμπατζόγλου κάνει μεγάλο πόλεμο
- john4serres
Δεν τον είδανε πριν τον πάρουνε τον δανο
Κλασσικη ξενομανία λες και δεν υπαρχουν Έλληνες απο το σύλλογο που να γίνουν αδ με πολυ μικρότερη μισθό
Τεσπα
Κλασσικη ξενομανία λες και δεν υπαρχουν Έλληνες απο το σύλλογο που να γίνουν αδ με πολυ μικρότερη μισθό
Τεσπα
- painkiller4
Παρακαλώ πείτε μου σε ποια ράδια τα ακούτε αυτά για να ακούσω κι εγώ γιατί έχω χάσει επεισόδια και είναι κρίμα και άδικο.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.