Αν εσύ κατάλαβες, ότι αυτό εννοεί ο πάτερ, καλημέρα.ilovegame27 έγραψε:prist64 έγραψε:Η Ανερλεχτ καθε χρονο πουλαει παικτες σε μεγαλυτερες ομαδες,....εμεις?ilovegame27 έγραψε:Πάντως αν πάει Άντερλεχτ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πάει πιο ψηλά στην καριέρα του!
Αρά αν εσύ σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ θεωρείς την Άντερλεχτ μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ τότε φίλε μου καληνύχτα!
29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Και κατι που ξεχασα.
Να πας στο καλο και να λες καμμιά καλη κουβεντα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Εδωσες παραπανω απο οτι μπορεις,εδειξες πραγματα που βοηθησαν κι εσενα
χωρις να δημιουργησεις προβληματα,ολα καλα.
Ευχαριστουμε και ακομη καλυτερη συνεχεια στην καριερα σου.
ΥΓ Θα φερεις και το "κατι τι" σου.
Να πας στο καλο και να λες καμμιά καλη κουβεντα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Εδωσες παραπανω απο οτι μπορεις,εδειξες πραγματα που βοηθησαν κι εσενα
χωρις να δημιουργησεις προβληματα,ολα καλα.
Ευχαριστουμε και ακομη καλυτερη συνεχεια στην καριερα σου.
ΥΓ Θα φερεις και το "κατι τι" σου.
- ilovegame27
ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ale εγώ κατάλαβα ότι υποτιμούμε πολύ την ομάδα μας!
Εγώ δεν δέχομαι σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει να φύγει παίκτης μου για να πάει Άντερλεχτ - Φεγενορντ -Γανδη - Βασιλεία και ΣΙΑ ομάδες!
Εσύ αν το δέχεσαι μην ζητάς τότε παιχταράδες γιατί αν εσύ μειώνεις την ομάδα σου με αυτόν τον τρόπο τότε μην περιμένεις να θέλουν να έρχονται καλά ονόματα στην ομάδα!
Εγώ δεν δέχομαι σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει να φύγει παίκτης μου για να πάει Άντερλεχτ - Φεγενορντ -Γανδη - Βασιλεία και ΣΙΑ ομάδες!
Εσύ αν το δέχεσαι μην ζητάς τότε παιχταράδες γιατί αν εσύ μειώνεις την ομάδα σου με αυτόν τον τρόπο τότε μην περιμένεις να θέλουν να έρχονται καλά ονόματα στην ομάδα!
Από την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016...σελ. 126 του παρόντος topic...Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει προσύμφωνο (ενήμερος ο Π.Α.Ο.Κ.) με 3 αλλά δεν με είπαν ομάδα...Φήμες μεν αλλά...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας φέρει 4 μύρια και στην ευχή της Παναγίας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Δεν υποτιμουμε την ομαδα μας αλλα εχουμε υπερτιμησει το πρωταθλημα μαςilovegame27 έγραψε:ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ale εγώ κατάλαβα ότι υποτιμούμε πολύ την ομάδα μας!
Τις μεταγραφες/πωλησεις/προβολη που κανουν/εχουν στο Βελγιο Ολλανδια δε μπορουμε να τις κανουμε
Ψοφιος για παρεξηγηση εισαι,αλλά επειδη σε συμπαθω επανερχομαι.ilovegame27 έγραψε:prist64 έγραψε:Η Ανερλεχτ καθε χρονο πουλαει παικτες σε μεγαλυτερες ομαδες,....εμεις?ilovegame27 έγραψε:Πάντως αν πάει Άντερλεχτ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πάει πιο ψηλά στην καριέρα του!
Αρά αν εσύ σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ θεωρείς την Άντερλεχτ μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ τότε φίλε μου καληνύχτα!
Για μενα μεγαλυτερη ομαδα απο τον Π.Α.Ο.Κ. δεν υπαρχει.
Τοσο βλαμμενος ειμαι.
Ακομη και αυτο που κανεις παραθεση σε "διαψευδει".
Ειπα οτι η Αντερλεχτ δινει παικτες σε μεγαλυτερες απο την ιδιαομαδες
ενω εμεις οχι.
Το συμπερασμα δεν ειναι οτι ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο την Αντερλεχτ?
Μιά και θα δωσουμε παικτη(αν παει εκει),εμεις που δινουμε παικτες μονο σε μικροτερες ομαδες?
Ουφ, κουραστηκα.
Ελπιζω να καταλαβες τι ειπα,δεν μπορω να το πω πιο απλά.
Κι αν δεν το καταλαβες,δεν τρεχει τιποτε,να 'σαι καλα.
- ilovegame27
BlackBlockAttack έγραψε:Δεν υποτιμουμε την ομαδα μας αλλα εχουμε υπερτιμησει το πρωταθλημα μαςilovegame27 έγραψε:ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ale εγώ κατάλαβα ότι υποτιμούμε πολύ την ομάδα μας!
Τις μεταγραφες/πωλησεις/προβολη που κανουν/εχουν στο Βελγιο Ολλανδια δε μπορουμε να τις κανουμε
Αρά σύγχρονε ΠΑΟΚΤΣΗ μην ζητάς cl!
Ο πάτερ σε απαντάει παραπάνω.ilovegame27 έγραψε:ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ale εγώ κατάλαβα ότι υποτιμούμε πολύ την ομάδα μας!
Ωστόσο οι ειρωνείες επιστρέφονται.
- ilovegame27
ΚΑΙ εκτός από Λουκάκου ποιος παίχτης από Βέλγιο πήγε σε μεγάλη ομάδα?
Ο Φόσσεν 'επαιξε championship sthn Αγγλία και γύρισε πίσω σαν αποτυχημένος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Τη σχεση εχει αυτο?ilovegame27 έγραψε:BlackBlockAttack έγραψε:Δεν υποτιμουμε την ομαδα μας αλλα εχουμε υπερτιμησει το πρωταθλημα μαςilovegame27 έγραψε:ΔΙΚΗΓΟΡΕ Ale εγώ κατάλαβα ότι υποτιμούμε πολύ την ομάδα μας!
Αρά σύγχρονε ΠΑΟΚΤΣΗ μην ζητάς cl!
Υπαρχουν συγχρονοι και ντεμοντε ΠΑΟΚτσηδες?
- ilovegame27
prist64 δεν θέλω παρεξήγηση!
Απλά δεν έχουν φύγει σε μεγάλες ομάδες παίχτες από Αντερλεχτ και γενικά Βέλγιο!
Και η άντερλεχτ έχει μόνο 3 ποιοτικους κτά την γνώμη μου παίχτες!
Και τους παραθέτω΅: okaka tielemans και Praet
Απλά δεν έχουν φύγει σε μεγάλες ομάδες παίχτες από Αντερλεχτ και γενικά Βέλγιο!
Και η άντερλεχτ έχει μόνο 3 ποιοτικους κτά την γνώμη μου παίχτες!
Και τους παραθέτω΅: okaka tielemans και Praet
κουρτουα, ντε μπρουιν, μπεντεκε, κομπανι, βιτσελ, μπατσουι, μανγκαλα, καρλος μπακα, λουκας μπιγκλια ολη μερα μπορω να γραφω ονοματα...ilovegame27 έγραψε:ΚΑΙ εκτός από Λουκάκου ποιος παίχτης από Βέλγιο πήγε σε μεγάλη ομάδα?
πρωταθληματα οπως το βελγικο, το ελβετικο και καποια ακομα λειτουργουν σαν προπομπος για τις 4-5 μεγαλες λιγκες οπως και να το κανουμε...
πρωταθληματα οργανωμενα με υποδομες και με υψηλο ανταγωνισμο...το να θελει ο μακ να παει να παιξει 1-2 χρονια για να διαφημιστει καλυτερα ειναι φυσιολογικο...