Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Δεν εννοώ κάτι τέτοιο, ίσα ίσα, φέτος πιστεύω το πάει πολύ καλά το θέμα ο Ιβάν.
Απορώ περισσότερο παρά διαμαρτύρομαι, για το οτι πως και βλέπουμε ακόμα τετοιες διαιτησίες.
Δηλαδή ή θα πιστεύει οτι μπορεί να τις αλλάξει ή θα πιστεύει οτι μπορεί να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές και τα παραρτήματα και στην κακή της ημέρα. Γιατί άλλος τρόπος εκτός από αυτούς τους δύο για να πάρεις πρωτάθλημα δεν παίζει.
Εκτός, εάν στα παπάκια του ο τίτλος και απλά θέλει Τσ.Λ. μέσω προκριματικών για να πάρει έτσι τα φράγκα. Όπου εκεί ναι, φτιάχνεις ομάδα βήμα βήμα, και κοιτάς να βγαίνεις 2ος άνετα και χαλαρά και ας τους άλλους να στήνουν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ. Απλά σε αυτό το σχέδιο, καλό θα είναι να προκρίνεσαι και από τους ομίλους του γιουρόπα για να παίρνεις τους βαθμούς.
Απορώ περισσότερο παρά διαμαρτύρομαι, για το οτι πως και βλέπουμε ακόμα τετοιες διαιτησίες.
Δηλαδή ή θα πιστεύει οτι μπορεί να τις αλλάξει ή θα πιστεύει οτι μπορεί να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές και τα παραρτήματα και στην κακή της ημέρα. Γιατί άλλος τρόπος εκτός από αυτούς τους δύο για να πάρεις πρωτάθλημα δεν παίζει.
Εκτός, εάν στα παπάκια του ο τίτλος και απλά θέλει Τσ.Λ. μέσω προκριματικών για να πάρει έτσι τα φράγκα. Όπου εκεί ναι, φτιάχνεις ομάδα βήμα βήμα, και κοιτάς να βγαίνεις 2ος άνετα και χαλαρά και ας τους άλλους να στήνουν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ. Απλά σε αυτό το σχέδιο, καλό θα είναι να προκρίνεσαι και από τους ομίλους του γιουρόπα για να παίρνεις τους βαθμούς.
Το τελευταίο σίγουρα!!! Απλά αν κάτσει και ο τίτλος δεν λέει όχι!

- paokovios1974
Ιβαν φερε τον Αντελινο με προσωπικη σου παρεμβαση για να αντιστρεψεις το κλιμα,στα δυσκολα σε θελω.
Προσδιόρισε λίγο το βάθος χρόνου γιατί 2 χρόνια τώρα (με τον 3ο να τελειώνει το καλοκαίρι)KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Άρα η σωστή κριτική για τα αποτελέσματα επίσης σε βάθος χρόνου.
δεν μπορείς να πεις ότι πετάμε κιόλας σε όλα τα επίπεδα, από αγωνιστικά μέχρι εξωαγωνιστικά.
και το ιδιο θα γινεται για τα επομενα 100 χρονια αν δεν καταληξουμε σε ενα προπονητη και ενα σταθερο διοικητικο σχημα που θα συνεργαζεται αρτια μαζι του. αλλα ενα προπονητη που να κατσει για πανω απο μια διετια με σταθερο πλανο και στοχους.
Το κλιμα οι παικτες θα το αντιστρεψουν. Ο Βιερινια τελειωσε. Ρεαλιστικος στοχος προφανως ειναι η δευτερη θεση στα πλει οφ και για αυτο δεν καιγονται να φερουν αμεσα παικτες. ΣΟυ λεει ισως μου κατσουν 2-3 Νομποα μεχρι τελος ιανουαριου και θα ειναι ενισχυμενη η ομαδα στα πλει οφ.paokovios1974 έγραψε:Ιβαν φερε τον Αντελινο με προσωπικη σου παρεμβαση για να αντιστρεψεις το κλιμα,στα δυσκολα σε θελω.
Αρκει να μπουμε πλει οφ γιατι με αυτη την εικονα... πλει ωχ

αληθεια τωρα;Karelias έγραψε:Ε και ποιός αλλάζει τον προπονητή, εγώ;
περα απο αυτους που διοικουν, και εσυ. και εγω. και οι αρδ. και ολοι. απλα εμεις δεν δινουμε το "τελικο οκ".
βασικα, αν ηταν στο χερι μας, ο Σαντος θα ειχε φυγει το πρωτο του εξαμηνο.

- paokovios1974
Ανανεωσε?Dimg4 έγραψε:Το κλιμα οι παικτες θα το αντιστρεψουν. Ο Βιερινια τελειωσε. Ρεαλιστικος στοχος προφανως ειναι η δευτερη θεση στα πλει οφ και για αυτο δεν καιγονται να φερουν αμεσα παικτες. ΣΟυ λεει ισως μου κατσουν 2-3 Νομποα μεχρι τελος ιανουαριου και θα ειναι ενισχυμενη η ομαδα στα πλει οφ.paokovios1974 έγραψε:Ιβαν φερε τον Αντελινο με προσωπικη σου παρεμβαση για να αντιστρεψεις το κλιμα,στα δυσκολα σε θελω.
Μαν, τώρα τι λες; Τρολάρεις;K_geo έγραψε:αληθεια τωρα;Karelias έγραψε:Ε και ποιός αλλάζει τον προπονητή, εγώ;
περα απο αυτους που διοικουν, και εσυ. και εγω. και οι αρδ. και ολοι. απλα εμεις δεν δινουμε το "τελικο οκ".
βασικα, αν ηταν στο χερι μας, ο Σαντος θα ειχε φυγει το πρωτο του εξαμηνο.
Ο Ιβάν Σαββίδης, ο ''άνθρωπος που έσωσε το ΠΑΟΚ απ τη μοίρα του ρούλη και της κούλας'' (αυτή είναι η μόνιμη επωδός) άγεται και φέρεται απ τις ορέξεις του κόσμου;
Ο άνθρωπος που έφερε Στέφενς και μιλούσε 2 ώρες για το τίποτα;
Δηλαδή οκ, διαφωνείς, αλλά σ έχω ικανό για πολύ σοβαρότερα επιχειρήματα.
Κι άστο αυτό.
Μιλάμε για χρόνο. Κανένα πρόβλημα.
Μας έχει πει ο Ιβάν κάποιο χρονικό πλαίσιο ''δικαίωσης''
Μη μου πεις για την 5ετια που εξάγειλε ο Αγγελίδης, όταν ο προπονητής έχει ένα χρόνο συμβόλαιο.
Ποιός έκανε έναν χρόνο συμβόλαιο στον ΑΑ, εγώ; Τον πίεσε η Τούμπα; Αλήθεια τώρα;
Δεν είναι να φέρεις έναν προπονητή, είναι να φτιάξεις κι έναν μηχανισμό προστασίας όταν αξίζει και είναι ικανός.
Αλλά εδώ κι ο Στέφενς μέχρις ενός σημείου κι ο ΑΑ είναι ασπίδες της διοίκησης, πλάκα κάνουμε;
Ακόμα μνημονεύεται ο Ζαγοράκης που με τα 1000 στραβά του έκανε την ''ανανέωση'' στον Σάντος
κι όλοι έχουν να το λένε.
Σε παρακαλώ τώρα. Αν ο λεφτάς Σαββίδης, άγεται και φέρεται απ τις ορέξεις του Κόλκα και του Καρέλια
τότε να το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν αξίζει τον κόπο, δηλαδή.
Οχι δεν ανανεωσε, απλα προτρεχω.paokovios1974 έγραψε:Ανανεωσε?Dimg4 έγραψε:Το κλιμα οι παικτες θα το αντιστρεψουν. Ο Βιερινια τελειωσε. Ρεαλιστικος στοχος προφανως ειναι η δευτερη θεση στα πλει οφ και για αυτο δεν καιγονται να φερουν αμεσα παικτες. ΣΟυ λεει ισως μου κατσουν 2-3 Νομποα μεχρι τελος ιανουαριου και θα ειναι ενισχυμενη η ομαδα στα πλει οφ.paokovios1974 έγραψε:Ιβαν φερε τον Αντελινο με προσωπικη σου παρεμβαση για να αντιστρεψεις το κλιμα,στα δυσκολα σε θελω.
Είχα τρία χρόνια να δω ένα ανηψάκι μου (γιος ξαδέρφου). Έτυχε λοιπόν κάποτε να βρεθούμε με τον ξάδερφο και μετά τα κλασικά «τί κάνεις; καλά», τον ρωτάω τί κάνει ο μπόμπιρας και αφού έλαμψε το πρόσωπό του, μου δείχνει μια φωτογραφία που τράβηξε την προηγούμενη ημέρα. Τον θυμόμουν δύο χρονών νήπιο και είχε γίνει πέντε χρονών παιδάκι. «Πω ρε συ, πολύ μεγάλωσε αυτός» είπα στον ξάδερφο και μου απαντάει: «έχεις να τον δεις καιρό, εγώ που τον βλέπω κάθε μέρα, δεν το έχω καταλάβει».KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Μέχρι τρία χρόνια πριν ο μέσος γάβρος οπαδός θεωρούσε αντίπαλό του τον βάζελο. Με τον ΠΑΟΚ ασχολούνταν δύο φορές τον χρόνο που παίζαμε αντίπαλοι. Φέτος οι φυλλάδες τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός τους ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Ο βλάκας που έχουν για αντιπρόεδρο ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Οι ΑΡΔ τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και σε όλα τα άρθρα για τον ΠΑΟΚ από «αντικειμενικά» σάιτ, οι μισοί που σχολιάζουν από κάτω είναι γάβροι. Μέχρι πριν τρία χρόνια, αδιανόητο.
Ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Απλώς εμείς, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν το έχουμε καταλάβει.
Σωστός ο Στέφανος, όπως και η κριτική του στον αγώνα με τον αστερία.
Ας προχωρήσουμε, αλλωστε σαθρό είναι το περιβάλλον του πρωταθλήματος.
Για να δούμε.
Ας προχωρήσουμε, αλλωστε σαθρό είναι το περιβάλλον του πρωταθλήματος.
Για να δούμε.
και ομως. αν διαπιστωσεις, το 60 τις εκατο (και λιγο ισως λεω) των αποψεων ΚΑΙ εδω μεσα ειναι πραγματα που εχουν ακουστει απο τα ραδιοφωνα και γενικα τα μμε.Karelias έγραψε:Σε παρακαλώ τώρα. Αν ο λεφτάς Σαββίδης, άγεται και φέρεται απ τις ορέξεις του Κόλκα και του Καρέλια τότε να το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν αξίζει τον κόπο, δηλαδή.

και αυτοι ειναι που δημιουργουν ρευματα εντος της μαζας. και η μαζα, παντα πλανεμενη, αγεται και συμπεριφερεται βαση αυτων.
αλλωστε ρε καρελια και εσυ το ειπες σε αλλο τοπικ. μην τους ακουτε. μα και ομως, τους ακουμε. και σκεπτομαστε (;) και κρινουμε βαση αυτων. βαση του κολκα, του πετρωτου ακομα ακομα και βαση του σαββα "κερατα" θεοδωριδη.

και ομως.
και η μαζα εχει δυναμη. παντα εχει δυναμη. αλλα συνηθως την εκμεταλευεται λαθος μεσα στη θολουρα της.
και μην νομιζεις οτι ο ιβαν(τουλαχιστον μεχρι περυσι) δεν ακουγε τη... "μαζα"¨. απλα ελπιζουμε οτι φετος, με ενα σοβαρο ως φαινεται προεδρο, μερικα πραγματα θα αρχισουν επιτελους να αντιμετωπιζονται πιο "τεχνοκρατικα" και ουσιαστικα.
και για να σε προλαβω, ναι, υπαρχουν κενα και παραλειψεις. πολλα μαλιστα. αλλα ολοι κρινονται στο αποτελεσμα. και ακομα ειμαστε στα μισα του δρομου. και εχουμε παει καλυτερα απο οτι το 99 τις εκατο απο εμας περιμενε.
και ναι, μπορει μερικοι μεσα στην παε να μην συμπεριφερονται ανιδιοτελως.
αλλα επειδη οι παραπανω (αρδ κτλ) εκριναν ηδη, κρινουμε και εμεις..... και αντι να στηριξουμε τωρα που βλεπουμε οτι η ομαδα χρειαζεται ολα της τα οπλα τι κανουμε αντ΄ αυτου περα απο αφορισμους;;;;
υγ: εξαιρετικος ο Στεφανος παραπανω.
- Amon Tobin
Εκπληκτικός για άλλη μια φορά στέφανε!!!stephanos έγραψε:Είχα τρία χρόνια να δω ένα ανηψάκι μου (γιος ξαδέρφου). Έτυχε λοιπόν κάποτε να βρεθούμε με τον ξάδερφο και μετά τα κλασικά «τί κάνεις; καλά», τον ρωτάω τί κάνει ο μπόμπιρας και αφού έλαμψε το πρόσωπό του, μου δείχνει μια φωτογραφία που τράβηξε την προηγούμενη ημέρα. Τον θυμόμουν δύο χρονών νήπιο και είχε γίνει πέντε χρονών παιδάκι. «Πω ρε συ, πολύ μεγάλωσε αυτός» είπα στον ξάδερφο και μου απαντάει: «έχεις να τον δεις καιρό, εγώ που τον βλέπω κάθε μέρα, δεν το έχω καταλάβει».KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Μέχρι τρία χρόνια πριν ο μέσος γάβρος οπαδός θεωρούσε αντίπαλό του τον βάζελο. Με τον ΠΑΟΚ ασχολούνταν δύο φορές τον χρόνο που παίζαμε αντίπαλοι. Φέτος οι φυλλάδες τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός τους ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Ο βλάκας που έχουν για αντιπρόεδρο ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Οι ΑΡΔ τους ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και σε όλα τα άρθρα για τον ΠΑΟΚ από «αντικειμενικά» σάιτ, οι μισοί που σχολιάζουν από κάτω είναι γάβροι. Μέχρι πριν τρία χρόνια, αδιανόητο.
Ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Απλώς εμείς, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν το έχουμε καταλάβει.