Ναι, είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει οικονομικά φέτος και δεν μας παίρνει για άλλη υπέρβαση.eliask έγραψε:Despe? δεν σου περνάει απο το μυαλό να αθέτησε τον λόγο της η ΠΑΕ?
Update: συμφώνησε με βρυζα και τσιτσιακωφ, και απορρίφθηκε απο την οικονομική δντρια. Τάδε εφη Κανελλακης στο μετρο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
γαμω τα σηριαλ να ουμ.
απο τη μπουτικ μεχρι μεταγραφες στα τσικο ολα σηριαλ.
ενα θεμα χωρις ιντριγκα δεν παιζει σε αυτην την ομαδα.
Αν ισχυουν ολα αυτα τι να πω...να επαναλαβουμε αλλη μια φορα μεταγ.σχεδιασμος της π@υτσ@ς;;;
Καπαρωσαν την θεση με τον Σπυροπουλο που σιγα μην τον δουμε σε 5 ματς φετος κ τωρα δεν μπορουν να διορθωσουν ενα λαθος ...Ρε αυτοι πιο ευκολα θα ανακαλυψουν μια μηχανη να κανουμε τον Λινο 25χρονων παρα να φερουν ενα αξιοπρεπες αρ.μπακ απ ολο τον πλανητη!!!
Υ.Σ. Δεν συνηθιζω να κραζω αλλα σε καποιο σημειο πιστευω οτι κοροιδευομαστε...δεν νομιζετε;
Καπαρωσαν την θεση με τον Σπυροπουλο που σιγα μην τον δουμε σε 5 ματς φετος κ τωρα δεν μπορουν να διορθωσουν ενα λαθος ...Ρε αυτοι πιο ευκολα θα ανακαλυψουν μια μηχανη να κανουμε τον Λινο 25χρονων παρα να φερουν ενα αξιοπρεπες αρ.μπακ απ ολο τον πλανητη!!!
Υ.Σ. Δεν συνηθιζω να κραζω αλλα σε καποιο σημειο πιστευω οτι κοροιδευομαστε...δεν νομιζετε;
Περί λαθών: Η Γκοτζάρεβα συμφώνησε και πέρασε το συμβόλαιο του Μοντάνα κι έκοψε του Τζαβέλα. Αν δεν συμφώνησαν Βρύζας-Τσιτσιακόφ να παίρνει 2 μύρια το χρόνο η μαντάμ κάνει προφανές λάθος.barlow4 έγραψε:γαμω τα σηριαλ να ουμ.
Για να δούμε τι στάση του Σαββίδη αν και μετά το σχόλιο του Τζαβέλλα δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα. Εξέθεσε άκομψα πολύ κόσμο.
Εντάξει, ο Τζαβέλλας θα ήταν ο καλύτερος Έλληνας διεθνής του ΠΑΟΚ μετά τον Κατσουράνη, στα 25 του, γεμάτος εμπειρίες από Ευρώπη, δεν ήταν λογικό να τον πλήρωνες;;; Ιδίως όταν σε πιέζει ο χρόνος;;
Καλοί και οι δανεισμοί με το μισό συμβόλαιο, αλλά εδώ μιλούσαμε για επένδυση 5ετίας τουλάχιστον. Άξιζε να έρθει έστω και με κανένα 100άρικο παραπάνω.
Καλοί και οι δανεισμοί με το μισό συμβόλαιο, αλλά εδώ μιλούσαμε για επένδυση 5ετίας τουλάχιστον. Άξιζε να έρθει έστω και με κανένα 100άρικο παραπάνω.
αν οντως ισχυει αυτο με την γκοντσαρεβα δεν παμε καλα ως ομαδα......μιλαμε τσιρκο κανονικο..
Δεν ξέρουν οι άνθρωποι το τη λένε. Κάνουν και ανάλυση προπονητικής. ... αηδία.
Δεν γνωρίζουν το θέμα κάνουν εικασίες τίποτε άλλο. Ότι εμείς εδώ. Δημοσιογράφοι της πλάκας δυστυχώς. Αυτή η πόλη πότε της δεν είχε εγκυροτητα. Και πάντα βέβαια ξέρουν αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν να μην εκτεθούν κάποιοι άνθρωποι. Γνωστές αηδίες.
Δεν γνωρίζουν το θέμα κάνουν εικασίες τίποτε άλλο. Ότι εμείς εδώ. Δημοσιογράφοι της πλάκας δυστυχώς. Αυτή η πόλη πότε της δεν είχε εγκυροτητα. Και πάντα βέβαια ξέρουν αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν να μην εκτεθούν κάποιοι άνθρωποι. Γνωστές αηδίες.
- charlie_pace
έστω ότι ισχύει αυτό με την ρωσσίδα.
και έστω ότι για να εγκριθεί ένα συμβόλαιο πρέπει να περάσει από αυτήν.
δεν την εχουν ρωτήσει πόσα λεφτά έχουν και μπορούν να δώσουν? δηλαδή δεν μου φαίνεται λογικό να ξέρω εγώ ότι το συμβόλαιο που θα προσφέρω θα το εγκρίνει άλλος, και να μην ρωτήσω τον άλλον που ειναι το ταβανι!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο μου φαίνεται τουλάχιστον ερασιτεχνικό για μια διοίκηση...
και έστω ότι για να εγκριθεί ένα συμβόλαιο πρέπει να περάσει από αυτήν.
δεν την εχουν ρωτήσει πόσα λεφτά έχουν και μπορούν να δώσουν? δηλαδή δεν μου φαίνεται λογικό να ξέρω εγώ ότι το συμβόλαιο που θα προσφέρω θα το εγκρίνει άλλος, και να μην ρωτήσω τον άλλον που ειναι το ταβανι!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο μου φαίνεται τουλάχιστον ερασιτεχνικό για μια διοίκηση...
Λένε αυτά που λέμε και εμείς τσίρκο μεντράνο, δεν μας φταίνε οι δημοσιογράφοι τώρα, ας κάνουν μεταγραφές με ουσία ή να μην πάρουν κανένα, συμφωνώ με Hitman για Τζαβέλα και μετά απο αυτά που είπε το παιδί τον θέλω 100%. Τσιγγουνιές βλέπω πάλι...Αρα ούτε ο Ζήσης έφταιγε ούτε ο καημένος ο Πολ που τον έσκισα, σόρυ Πολ θες να γίνουμε πάλι φίλοι?barlow4 έγραψε:τι λενε?
Ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλα κανέναν Τζαβέλα...αν έχει καλύτερη πρόταση ο Μπέιλ της νέας Σμύρνης ας παει στο καλό...
Εδώ που φτάσαμε η καλύτερη μεταγραφή θα είναι ενός σκάουτερ της προκοπής.....