Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Συγνώμη πάλι που επεμβένω σε αυτό το τόπικ αλλά θα ξαναπώ ότι ένας παίχτης δεν κρίνεται από το βιογραφικό του αλλά κυρίως από τα χαρακτηριστικά του.
Αυτό που όλοι ξέρουμε ότι ψάχνει ο ΠΑΟΚ είναι υψηλής ποιότητα εμπειρία στην άμυνα με ικανότητες ανάπτυξης της μπάλας και υψηλή γνώση του παιχνιδιού. Οι μαρτυρίες λένε ότι αυτός ο παίχτης έχει αυτά τα χαρακτηριστικά + όλα τα άλλα προτερήματα και μεινοεκτήματά του. Νταμάρι, δυνατός, όχι ο πιο γρήγορος κλπ.
Όσο αφορά την ταχύτητα στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος μάλλον θα κάνει πλάκα ...
Εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση μεγάλη για αυτόν τον παίχτη είναι ότι ο Μπίλιτς τον επέλεξε βασικό όταν την ίδια στιγμή άφησε στον πάγκο παίχτες όπως ο Τσόρλουκα ή την άλλη φορά με εμάς θυμάμαι είχε τραβήξει τον Τσόρλουκα αριστερό μπακ.
Σίγουρα μιλάμε για αμυντικό πολύ υψηλού επιπέδου σε άριστη ηλικία ... !!!
Αν τον κλείσαμε με καλή τιμή αγοράς το καλοκαίρι μπορεί να αποκτήσει και αξία λόγω συμμετοχής σε εμάς και την Εθνική. Οι αμυντικοί εξάλλου πωλούνται καλά και σε μεγάλη ηλικία
Φέρτε τώρα και κανά 2 γρήγορους ζαλάδες για να βγάλουμε τρελά γούστα ... οι οποίοι να βάζουν την μπάλα στο πλεμάτι !!! Εάν ο ένας είναι σέρβος δεν με χαλάει καθόλου ... ίσα ίσα πιστεύω ότι ο Ίβιτς μου έχει λήψει πολύ !
Αυτό που όλοι ξέρουμε ότι ψάχνει ο ΠΑΟΚ είναι υψηλής ποιότητα εμπειρία στην άμυνα με ικανότητες ανάπτυξης της μπάλας και υψηλή γνώση του παιχνιδιού. Οι μαρτυρίες λένε ότι αυτός ο παίχτης έχει αυτά τα χαρακτηριστικά + όλα τα άλλα προτερήματα και μεινοεκτήματά του. Νταμάρι, δυνατός, όχι ο πιο γρήγορος κλπ.
Εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση μεγάλη για αυτόν τον παίχτη είναι ότι ο Μπίλιτς τον επέλεξε βασικό όταν την ίδια στιγμή άφησε στον πάγκο παίχτες όπως ο Τσόρλουκα ή την άλλη φορά με εμάς θυμάμαι είχε τραβήξει τον Τσόρλουκα αριστερό μπακ.
Αν τον κλείσαμε με καλή τιμή αγοράς το καλοκαίρι μπορεί να αποκτήσει και αξία λόγω συμμετοχής σε εμάς και την Εθνική. Οι αμυντικοί εξάλλου πωλούνται καλά και σε μεγάλη ηλικία
Φέρτε τώρα και κανά 2 γρήγορους ζαλάδες για να βγάλουμε τρελά γούστα ... οι οποίοι να βάζουν την μπάλα στο πλεμάτι !!! Εάν ο ένας είναι σέρβος δεν με χαλάει καθόλου ... ίσα ίσα πιστεύω ότι ο Ίβιτς μου έχει λήψει πολύ !
τι σου ειναι παντως και ο αρνητισμος......στην αυστρια πηρε πρωταθλημα στη γερμανια δεν εχασε ματς και ανεβηκε πρωτη κατηγορια κια στο καπακι πηρε μεταγραφη 1,5 εκ... αλλα το πιο φοβερο ειναι η αμφισβητηση της κροατιας που εριξε 3 μεσα στην τουρκια και προκριθηκε στα πλαυ οφ, οπου αντιμετωπισε την ιταλια 1-1 ,την ιρλανδια 3-1 και παραλιγο θα επαιρνε ισοπαλια /νικη απο ισπανια αφου λιγο πριν το φαει στο τελος του αγωνα εγινε τακλιν στην καρωτιδα του τσορλουκα στην περιοχη πριν το καρφωσει με κεφαλια και πεταξει την ισπανια εξω!!!!!!!!desperando έγραψε:τι σου ειναι παντως η μαμημενη η ψυχοσυνθεση του οπαδου, κλεινουμε σιντεφελτ και ολοι ειναι ικανοποιημενοι, ουτε ενα αρνητικο σχολιο για εναν παικτη που στην καριερα του εκτος απο την χωρα του επαιξε στην αυστρια περιπου 70 παιχνιδια, ΄β γερμανιας καμια 35αρια παιχνιδια και στην τουρκια και ρωσια επαιξε ελαχιστα και δεν μπορεσε να πιασει. οσο για την εθνικη που μπορει μερικοι να πειτε οτι ειναι βασικο στέλεχος, θα ρωτησω ποια εθνικη κροατιας αυτη που εφαγε τις φαπες της απο την ελλαδα?
και ολα αυτα τα γραφω πιστευοντας οτι ειναι πολυ καλος παικτης και οτι μπορει να βοηθησει αρκετα την ομαδα, μια και το μοναδικο του μειονέκτημα (η ταχυτητα και εκρηκτικότητα) σε αυτο το ελληνικο πρωταθλημα και στις ταχυτητες που παιζετε δεν θα ειναι προβλημα. απλα με αυτα που εγραψα παραπανω θελω να δειξω τον τροπο με τον οποιο οι οπαδοι αντιμετωπίζουν τις μεταγραφες.
- desperando
- Επικοινωνία:
αστο εισαι αλλου δεν επιασες το νοημα, ξαναδιαβασε τι εγραψα και σκεψου γιατι το εγραψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 09 Ιαν 2013, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφωνω ,με μας ελειπε ο καλυτερος τους παικτης ο σρνα απο την αμυνα (πλαγιος μπακ)οποτε εξου και οι ανακαταταξεις με τσορλουκα αριστεραtad έγραψε:Συγνώμη πάλι που επεμβένω σε αυτό το τόπικ αλλά θα ξαναπώ ότι ένας παίχτης δεν κρίνεται από το βιογραφικό του αλλά κυρίως από τα χαρακτηριστικά του.
δηλ κατα τη γνωμη σου το φυσιολογικο θα ηταν να υπαρχουν σχολια τυπου ελα μωρε ποιος σιλντενφελντ τωρα?desperando έγραψε:αστο εισαι αλλου δεν επιασες το νοημα, ξαναδιαβασε τι εγραψα και σκεψου γιατι το εγραψα
και δηλ ποσο καλυτερος παιχτης(απο αποψη περγαμηνων) θα μπορουσε να ερθει στον παοκ σημερα? γι αυτο και ανεξαρτητα απο τις εμφανισεις που θα κανει ποιοι νομιζουμε οτι ειμαστε η γιουβε ??που θα κανουμε προταση στον πουγιολ ?ποτε θα επρεπε να ενθουσιαστουμε κατα τη γνωμη σου?
- trel@menos
παικτης που επαιξε και τα 3 ματς του γιουρο με την κροατια ως βασικος δεν μπορει να ναι τυχαιος.
ελπιζω να χει καλη οψιον για να τον κρατησουμε και μετα το καλοκαιρι.
αν κλεισει και ο λαζοβιτς οπως ακουγεται θα χεστω απ τη χαρα μου.

ελπιζω να χει καλη οψιον για να τον κρατησουμε και μετα το καλοκαιρι.
αν κλεισει και ο λαζοβιτς οπως ακουγεται θα χεστω απ τη χαρα μου.

- desperando
- Επικοινωνία:
αν και βαριέμαι να γράφω,θα σου πω το εξής,ποιος έχει καλύτερο βιογραφικό ο βυντρα ή ο σιντεφελτ ; εγώ λέω με διαφορά ο βυντρα, και όμως οι περισσότεροι κραζούν για την περίπτωση του βυντρα ενώ αν ήταν κάποιος άγνωστος όπως για τους περισσότερους είναι ο σιντεφελτ θα λεγαν τα καλύτερα.maceio έγραψε:δηλ κατα τη γνωμη σου το φυσιολογικο θα ηταν να υπαρχουν σχολια τυπου ελα μωρε ποιος σιλντενφελντ τωρα?desperando έγραψε:αστο εισαι αλλου δεν επιασες το νοημα, ξαναδιαβασε τι εγραψα και σκεψου γιατι το εγραψα
και δηλ ποσο καλυτερος παιχτης(απο αποψη περγαμηνων) θα μπορουσε να ερθει στον παοκ σημερα? γι αυτο και ανεξαρτητα απο τις εμφανισεις που θα κανει ποιοι νομιζουμε οτι ειμαστε η γιουβε ??που θα κανουμε προταση στον πουγιολ ?ποτε θα επρεπε να ενθουσιαστουμε κατα τη γνωμη σου?
γι αυτό λέω ότι είναι το παράδοξο των μεταγραφών
desperando ξεχνας οτι τον Βυντρα δεν τον κρινουμε βαση βιογραφικου,τον βυντρα τον ξερουμε, βαση βιογραφικου σχηματιζεις μια πρωτη αποψη για παικτες που δεν ξερει καποιος αλλα και παλυ δεν μπορω να θυμηθω τι το ιδιαιτερα καλυτερο ειχε κανει στα 27 του ο Βυντρα απο τον Σιντενφελντ,βροχη φανταζομαι επεφταν οι προτασεις ξενων ομαδων στα ποδια του.
και γω πραγματικα βαριεμαι να γραφω αλλα η διαφορα μας ειναι αυτη οτι κρινεις οτι ο βυντρα εχει καλυτερο βιογραφικο ....απλως διαφωνουμε ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ χωρις να θελω να σε πικαρω ποσες φορες εχεις δηλ δει τον κροατη και μπορεις να τον συγκρινεις με το βυντρα (που δεν ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι ειναι αχρηστος)?desperando έγραψε:αν και βαριέμαι να γράφω,θα σου πω το εξής,ποιος έχει καλύτερο βιογραφικό ο βυντρα ή ο σιντεφελτ ; εγώ λέω με διαφορά ο βυντρα, και όμως οι περισσότεροι κραζούν για την περίπτωση του βυντρα ενώ αν ήταν κάποιος άγνωστος όπως για τους περισσότερους είναι ο σιντεφελτ θα λεγαν τα καλύτερα.maceio έγραψε:δηλ κατα τη γνωμη σου το φυσιολογικο θα ηταν να υπαρχουν σχολια τυπου ελα μωρε ποιος σιλντενφελντ τωρα?desperando έγραψε:αστο εισαι αλλου δεν επιασες το νοημα, ξαναδιαβασε τι εγραψα και σκεψου γιατι το εγραψα
γι αυτό λέω ότι είναι το παράδοξο των μεταγραφών
οπως το παραδεχεσαι σου ειναι αγνωστος??!!!(στην περιπτωση που ανηκεις στους περισσοτερους)
εγω παντως θα τον σκιαγραφουσα ως ενα υβριδιο μεταξυ κυριακου και κυριακου παπ με λιγο σαμαρα(σωματικα)χαχαχαχχαχχαχχαχχχαχα.....αιντε παοκαρααααααα
- navigator11
Πραγματικά,αν με το καλό το καλοκαίρι κατακτήσουμε το προνόμιο να αγωνιστούμε στα προκριματικά για τους χρυσούς ομίλους του τσου-λου,είμαι εξαιρετικά περίεργος ως προς το τι έχει να ειπωθεί και γραφεί σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της πρόκλησης.Αλλά απίστευτα περίεργος.Και βάζω μέσα παίχτες,ίσως και προπονητή ...
Υγ Γνώμη μου πως οι υπεύθυνοι,για να'χουν το κεφάλι τους μεσομακροπρόθεσμα ήσυχο,πρέπει να το πάρουν αλλιώς το σενάριο.Οι τακτικισμοί,είτε αμιγώς επικοινωνιακοί είτε και ουσίας,του Τσιστιακόφ δεν πιστεύω πως είναι εύκολο να διαχειριστούν από οπαδικούς δέκτες.Και τούτη την αδυναμία τη θεωρώ βραδυφλεγή μπόμπα.Και μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των όποιων συμφωνιών νομίζω παραρκούν,η πολύ εξωστρέφεια βλάπτει ...
Υγ Γνώμη μου πως οι υπεύθυνοι,για να'χουν το κεφάλι τους μεσομακροπρόθεσμα ήσυχο,πρέπει να το πάρουν αλλιώς το σενάριο.Οι τακτικισμοί,είτε αμιγώς επικοινωνιακοί είτε και ουσίας,του Τσιστιακόφ δεν πιστεύω πως είναι εύκολο να διαχειριστούν από οπαδικούς δέκτες.Και τούτη την αδυναμία τη θεωρώ βραδυφλεγή μπόμπα.Και μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των όποιων συμφωνιών νομίζω παραρκούν,η πολύ εξωστρέφεια βλάπτει ...
παντως σε ανυποπτο χρονο ο ιδιος σε μια απο τις πρωτες δηλωσεις του ειχε αναφερει οτι το κατεβασμα της μπαλας δεν ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του ... χμμμμ