Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Parolos »

++++

Γενικά κ. Γ.Δ. βλέπω ισότητα σε όλους και δικαιοσύνη, μάλιστα..
Απόλυτες ισορροπίες αναμεσα στους παίχτες..
Άλλοι χαιδέματα κι άλλοι διακοπή προπονήσεων για τα ίδια παραπτώματα.. Δεν κρατάς έτσι αποδητήρια, μαντάρα τα κανες...

Στο άλλο τόπικ κάποιοι γράψαν οτι έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες..
έτσι κάνουν οι πελαγωμένοι προπονητές λέω εγώ..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τον Χακόμπο τον έστειλε ο Σαββίδης..
Ποιος Δώνης και ποιος Βρύζας...
Ο Βρύζας μαζί με τον Ζαγοράκη, τα χαϊδεύαν τα "παιδιά" και ανακοίνωναν πρόστιμα για τα μάτια του κόσμου και ο
Δώνης δήλωσε πέρσι
Για το επεισόδιο μεταξύ του Μπόλονι και του Έπσταϊν:

«Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί ιδιαίτερα. Θα πρέπει πάνω από όλα οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα και ειδικά όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρεσβεύεις αυτή την ιστορία. Απαιτώ από τον Μπόλονι να ζητήσει συγγνώμη από τον Έπσταϊν για αυτό που έκανε στην φυσούνα, τον έφτυσε και πήγε να τον χτυπήσει».
Το έπραξε δεόντως με τον Κάκο...και πόσες αγωνιστικές στην κερκίδα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σχεδον σε ολα συμφωνω moican.Απλα το επεισοδιο του μπολονι,αν ελαβε χωρα,δε θεωρω πως ειναι το ιδιο με αυτο του δωνη με τον κακο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ουτε και ο ΓΔ με τον Μπολονι ..... ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπόλονι γιοκ... καπούτ... μας τελείωσε! Όπως θα μας τελειώσει κάποτε και ο Δώνης! Όχι όμως τώρα! Τώρα έχουμε Δώνη!

Ξεκολλάτε με τον Ρουμάνο... ρε σεις μάγια σας έκανε ? Σαφέστατα τον υπερτιμάτε και σαφέστατα υποτιμάτε τον Δώνη! 100%

Τόσο άχρηστος είναι, Μοϊκανέ, ο Δώνης που ούτε μια αυτονόητη τιμωρία δεν μπορεί να βάλει ? Δλδ, τόσο πολύ αποκλείεται να εισηγήθηκε ο Δώνης την τιμωρία με το πρόστιμο και να τον έθεσε ο ίδιος εκτός προπονήσεων ? Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα, πραγματικά! Μήπως υπάρχουν παρωπίδες και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κάτι σωστό ? Κάτι... σε αυτόν τον άνθρωπο!

Ξέρετε γιατί στεναχωριέμαι περισσότερο ? Γιατί σας έχει γίνει έμμονη ιδέα και πραγματικά δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε ακόμα και όταν η ομάδα νικάει. Εντάξει, προχθές είδαμε ένα ναυάγιο και η πίκρα είναι μεγάλη. Αλλά ρε παιδιά, η φετινή πορεία είναι καλή. Έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην ομάδα! Κάποια όχι και δουλεύονται ακόμα, τηρουμένων των αναλογιών βάσει υλικού.

Εσείς οι ίδιοι μιλάτε για Lazar, για Lino, για Etto, για Φωτάκη, για Γιάννου προχθές, για Γλύκο στην Κρήτη και παντού! Εγώ ξέρω, ότι εάν σε ένα αγώνα είναι ντεφορμέ πολλοί ποδοσφαιριστές, δε πα να παίξεις με ότι σύστημα θέλεις ? Θα χάσεις! Να βάλει και άλλα πιτσιρίκια ? Δεν γίνονται αυτά! Άμα χάσει θα λέμε κράτησε στον πάγκο τον ένα, κράτησε τον άλλο! Χίλια δυο θα βρούμε να πούμε, εάν αρχίσει να ρισκάρει περισσότερο από το φυσιολογικό!

Εμένα πιο πολύ με εκνευρίζουν κάποιοι αδιαφορο-απειθαρχο-ντεφορμαρισμένοι καλοπληρωμένοι παίκτες, παρά ο προπονητής που σίγουρα δεν είναι άμοιρος ευθυνών κι αυτός. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι βλέπω άλλο Σάλπι στην εθνική και άλλο στον ΠΑΟΚ! Έναν Lazar που φωνάζει "βαρέθηκα, θέλω να φύγω"! Έναν Φωτάκη που δεν προσφέρει αυτά που μπορεί... που σταμάτησε ακόμα και να σουτάρει! Δεν ήταν ένα από τα "όπλα" του αυτό ? Τώρα πάει ?

Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο θέμα (Δώνης) δεν είστε ούτε τόσο δίκαιοι, ούτε τόσο υπομονετικοί. Ούτε εγώ έχω 100% δίκιο, όμως τουλάχιστον προσπαθώ να μην τον αδικώ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ντίνο,
έχεις αναρρωτηθεί ποτέ εάν οι διαπιστώσεις που κάνεις στην τελευταία σου παράγραφο για την απόδοση/συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών δεν έχουν σαν αιτία την ανεπάρκεια του προπονητή?
Το φορμάρισμα και το ντεφορμάρισμα προκύπτουν για τόσους πολλούς παίκτες ταυτόχρονα χωρίς λόγο?
Η αδυναμία Λαζάρ-Φωτάκη να αποδώσουν μήπως έχει να κάνει με το τι τους ζητάει να κάνουν ο προπονητής?
Η αδιαφορία τόσων πολλών παικτών ταυτόχρονα είναι γιατί είναι χορτάτοι και βαριούνται?
Ο εκνευρισμός τόσων παιχτών και οι συνεπακόλουθες κόκκινες είναι γιατί άλλαξε η ιδιοσυγκρασία των παικτών?

Οσον αφορά τον Μπόλονι, ισως είναι λάθος να τον νοσταλγούμε αλλά αν σαν προπονητής δεν ταίριαζε με την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ (επίσημη αιτία απομάκρυνσης του), τουλάχιστον είχε μια φιλοσοφία.Με τον Δώνη παίζουμε 3 μήνες μπάλα κι ακόμη δεν καταλάβαμε τι είχε στο νου του όταν αποφάσισε μετά απο ''ώριμη'' σκέψη να δεχθεί την πρόταση του Βρύζα.Και δυστυχώς παρακολουθώντας τις δηλώσεις του απο τον Ιούλιο μέχρι τώρα, νόημα δεν βγαίνει.
Οσον αφορά το υπερτιμημένος/υποτιμημένος θα έλεγα ότι μάλλον το αντίθετο απο αυτό που λες ισχύει.Ο Δώνης σαν πρώην προπονητής Ηλυσιακού, Λάρισας (Πηλαδάκης), Ατρόμητου(Σπανός), και προς το παρόν και του ΠΑΟΚ, μάλλον είναι πάρα πολυ υπερτιμημένος.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

συμφωνω με τους μισους που λενε οτι ο δωνης γουσταρει να μην κλεινεται, να παιζει ανοιχτα κλπ αλλα απο την αλλη ρε παιδια σε αυτο το πρωταθλημα πως να μην παιξει ο οποιοσδηποτε προπονητης του ΠΑΟΚ ανοιχτα? Ασε που δεν παιζουμε ευρωπη για να κουραζονται και τα μπουμπουκια μας...
Λεμε μετα για ενα ελλιπεστατο ροστερ που εχουμε συγκριτικα με τα ευρωπαικα δεδομενα (συμφωνοι ειμαστε ολοι πιστευω πως δεν βγαινεις παραεξω με τετοια ομαδα), αλλα στην Ελλαδα ο πουστογαβρος ειναι 2 επιπεδα μπροστα μας και μετα υπαρχουν ο βαζελος, η τριπολη και αντε πανιωνιος, ατρομητος κ μετα ολοι οι αλλοι παιζουν 9-1-0 συστημα.
Στα Υπερ του Δωνη πιστωνω μονο το οτι στις μερες του κερδισαμε εναν ετοιμο πλεον παιχτη τον κατσε.
Στα κατα του Δωνη χρεωνω οτι η ομαδα ειναι ασυνδετη, χωρις αγωνιστικο προσανατολισμο. Ενδεικτικα αναφερω οτι στο 1/3 του πρωταθληματος ακομα και η μανα μου ξερει πως εχουμε τεραστιο προβλημα στην πρωτη πασα και κατ' επεκταση στην σωστη αναπτυξη. Ρε πουστη μου φτιαχνεις ομαδα το καλοκαιρι και απο τα στοπερ σου βλεπεις οτι κανεις δεν πασαρει σωστα και δινονται τωρα οδηγιες στον κουμαλο να πασαρει πιο σιγα!!! :lol: :lol: :lol:
Εκει που γελαω με τον δωνη ειναι στις δηλωσεις του.Λεει οτι μας παιζουν κλειστα και δεν εχουμε παιχτες μπουκαδορους κ θελουμε ενισχυση (με το σκουληκι ποιος μπουκαρε?με την ξανθη?). Μετα λεει στους παιχτες οτι εκθετουν το τεχνικο τιμ (και οχι την ομαδα μας) με τα κρουσματα απειθαρχιας και τις 6 κοκκινες σε 11 ματς.
Μια ζωη η ουρα του απεξω και παντα φταινε οι αλλοι...
Ενω οι νεοι παιζουν στις μερες του και πιστωνεται την προοδο τους, αντιθετως χρεωνεται τα χαλια των εμπειρων μας παιχτων οπως ετο, λινο, λαζαρ, φωτακης.
Κλεινοντας εχω να πω οτι μιλαμε για τον πιο τυχερο προπονητη στη συγχρονη ιστορια μας γιατι ειμαστε 2οι σε ενα αθλιο πρωταθλημα με μια ομαδα που πλεον απεκτησε οραμα και επενδυτη. Ειναι στο χερι του αν θα εκμεταλλευτει τις θετικες συγκυριες και να βουλωσει τους επικριτες του.
Προσωπικα μπορω να σκεφτω τον δωνη προπονητη μας σε εναν ΠΑΟΚ που δεν εχει ευρωπαικη προοπτικη οπως φετος. Θεωρω οτι ο ευρωπαιος ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει τον δωνη στο τιμονι του...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ντίνο, το θέμα της τιμωρίας είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Το εισηγήθηκε ο Δώνης; Το έβαλε ο Ιβάν; Ποιος ξέρει; Εγώ όχι και να πω κιόλας, δεν με νοιάζει και δεν θα το κρίνω.
Στο θέμα Φωτάκη που αναφέρεις, εγώ έχω να πω ότι ΟΥΤΕ και τα σουτ του (για τα οποία διαφημιζόταν όταν ήρθε) θυμάμαι.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ και οι αναφορές σε Μπόλονι και Σάντος κάτι σε μνημόσυνο με φέρνουν.
Γενικώς, κατά κάποιο τρόπο, για να είσαι πλέον πολιτίκαλι κορέκτ, πρέπει να κράξεις, να θάψεις και να κάνεις επίδειξη ποδοσφαιρικών γνώσεων για να τεκμηριώσεις-δικαιολογίσεις τα προηγούμενα. Με το google δεν έχουμε γίνει μόνο γιατροί αλλά και προπονητές.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Για να τελειωσει η παραμυθα.
Ο ατρομητος επαιζε με ανοικτες αμυνες και ο ΠΑΟΚ παιζει με κλειστες.

Ο ατρομητος δεν ειχε ντερμπι με βαζελο χανουμο γαυρο, ο ΠΑΟΚ εχει

Ο ατρομητος δεν εχει κοντρα διαιτησιες ο ΠΑΟΚ εχει.

Μπολονι με τον ΠΑΟΚ επαιζε συστηματα, ο δωνης με τον ΠΑΟΚ οχι.

Αρχιζω να θυμαμαι το ποδοσφαιρο του Χαβου.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να φταίει, dimbar, για το ντεφορμάρισμα των ποδοσφαιριστών, μάλλον το αποκλείω. Άμα πατάς καλά φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και να σου έχουν αλλάξει λίγο τη θέση ή το ρόλο.
Όχι, εγώ το αντίθετο καταλαβαίνω. Υπερεκτίμηση του Ρουμάνου και υποτίμηση του Δώνη και επαναλαμβάνω ότι, σχεδόν από την πρώτη μέρα που ήρθε, τον έχουμε στον τοίχο. Εμένα ο Μπόλονι με έκανε περήφανο στην αρχή, αλλά τα σκ@τωσε όλα στο δεύτερο γύρο και "σφύριζε" κλέφτικα, οπότε ώρα του καλή και γεια σας. Το ίδιο ακριβώς θα πω, εάν δω τα ίδια πράγματα από τον Δώνη, στον ίδιο χρόνο. Μέχρι τότε, απλά στηρίζω τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν τα βλέπω όλα μαύρα κι άραχνα στη δουλειά του.

DC, φυσικά και έχει σημασία ποιος εισηγήθηκε τις ποινές (τη χρηματική ποινή και την πειθαρχική). Και φυσικά είμαι σίγουρος ότι την απομάκρυνση από τις προπονήσεις την επέβαλε ο ίδιος και την άλλη την εισηγήθηκε. Αυτό είναι αυτονόητο, για μένα, ότι θα το έκανε κάποιος άνθρωπος με την προσωπικότητα του Δώνη. Το να αμφισβητείται και να λέμε "ποιος Δώνης και ποιος Βρύζας" θίγουμε, σαφώς, την προσωπικότητά τους και αυτό δεν είναι ούτε σωστό, ούτε δίκαιο. Αυτό σχολίασα!
Εγώ θυμάμαι ότι στην αρχή που ήρθε σούταρε. Ίσως όχι πολλά και κάποια να κόπηκαν προτού γίνουν αξιοπρεπή σουτ, αλλά πάντως σούταρε (μη σου πω τι σούταρε και με την εθνική και πήγαμε στο euro γιατί θα κάνω πάλι συνειρμούς μεταξύ εθνικής και ΠΑΟΚ!)

Ρε συ guardian4, ποια παραμύθα να σταματήσει και πράσινα άλογα μου λες! Εσύ πες τα δικά σου, εγώ θα πω τα δικά μου. Για μένα παραμύθα είνα όλα αυτά που, κατά καιρούς, λες εσύ, αλλά προσπαθώ να μην εκφράζομαι έτσι! Χθες είπες για "παπά" και το πήρα στην πλάκα. Δεν μπορώ να τα πάρω όλα στην πλάκα, όμως. Δεν μ΄αρέσει να συζητώ σε αυτό το ύφος και σε παρακαλώ πολύ να μην το συνεχίσεις έτσι. Εγώ δεν λέω καμία παραμύθα και πολύ περισσότερο δεν θα σταματώ να λέω τη γνώμη μου (την "παραμύθα", κατ' εσέ). Θέλεις ? Συζητάμε! Δεν θέλεις? Εσύ να είσαι καλά. Αλλά τα "αλλού τον παπά σου" και "να τελειώνει η παραμύθα" κομμένα.-
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:ίσως θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο...

[youtube]JUqg49uKIfE[/youtube]

είναι δυνατόν....??

νικόλα? αν ο μπολόνι έφευγε νορμάλ και ο δώνης ερχόταν με νορμάλ διαδικασίες (για σένα), θα τον στήριζες?

δε νομίζω να προσφέρεις κάτι με τα συνεχή ποστ του στυλ "ΦΥΓΕ"

δλδ αν πάμε όσοι δε γουστάρουμε τον κοντό και αρχίσουμε και γράφουμε "ΦΥΓΕ", θα βγει κάτι?
Γενικά ποτέ δεν με έπεισε ιδιάιτερα ο Δώνησ ούτε σαν πάικτησ ούτε σαν προπονητής ... Το θεωρούσα και τον θεωρώ μονοδιάστατο με εμονές. Η ιστορία του φύγε και έλα και οι δηλώσεις του περι 2ης επιλογήσ χειροτέρεψαν τα πράγματα. Και τελικά βλεπω και ένα ΠΑΟΚ με προβλήματα από αποδητήρια έωσ τακτική που δεν καταλαβαίνω... Τί θες να πώ Μείνε;;;;;
Το φύγε το έγραψα μόνο μετά τον τελευτάιο αγώνα και δεν είμαι ο μόνος!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δηλαδή πριν τον τελευταίο αγώνα έγραφες "μείνε"? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Τόσο άχρηστος είναι, Μοϊκανέ, ο Δώνης που ούτε μια αυτονόητη τιμωρία δεν μπορεί να βάλει ? Δλδ, τόσο πολύ αποκλείεται να εισηγήθηκε ο Δώνης την τιμωρία με το πρόστιμο και να τον έθεσε ο ίδιος εκτός προπονήσεων ? Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα, πραγματικά! Μήπως υπάρχουν παρωπίδες και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κάτι σωστό ? Κάτι... σε αυτόν τον άνθρωπο!

Ξέρετε γιατί στεναχωριέμαι περισσότερο ? Γιατί σας έχει γίνει έμμονη ιδέα και πραγματικά δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε ακόμα και όταν η ομάδα νικάει. Εντάξει, προχθές είδαμε ένα ναυάγιο και η πίκρα είναι μεγάλη. Αλλά ρε παιδιά, η φετινή πορεία είναι καλή. Έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην ομάδα! Κάποια όχι και δουλεύονται ακόμα, τηρουμένων των αναλογιών βάσει υλικού.
Ντίνο, ναι αποκλείεται...
Εγώ είπα ότι την επέβαλε ο Σαββίδης, ας βγει κάποιος άλλος να πει ο Δώνης...
Τώρα το να δω κάτι σωστό θα το πω, όταν το δω μέχρι τώρα βλέπω κάτι ανεξήγητα πράγματα..
Και το κυριότερο είναι ότι εμείς που λες ότι μας έχει γίνει έμμονη ιδέα είναι ότι τα λέμε εδώ και μήνες ,μετά από ήττες..
Η πορεία θα κριθεί όταν τελειώσει και αν υπάρχει ακόμα στην ομάδα...οπότε μην βιάζεσαι..
Τώρα το ποια έχουν βελτιωθεί, πες μου ένα, όχι 2, ΕΝΑ!
Όσον αφορά το υλικό, τα έχω γράψει πιο πριν..
Βρήκαμε μια καραμέλα τώρα και την λέμε συνέχεια...
Μέχρι πριν λίγο καιρό καλοί ήταν αυτοί που δεν κάνουν τώρα στις προκρίσεις και στην Ευρώπη...τώρα στο τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ,δεν κάνουν..

ΥΓ. Βλέπω κανένας δεν λέει ότι προχθές βγάζει τον Λαζάρ που είναι ο μοναδικός που μπορεί να περάσει μια πάσα, και αντί να βάλει ένα χαφ (π.χ Κίτσιου, Παναγιωτούδη) που είχε στον πάγκο, βάζει τον Γιάννου..!! :shock:

ΥΓ2. Ντίνο όταν η ομάδα κερδίζει το ευχαριστιέμαι όσο τίποτα, χ#στηκα στην τελική για τον Δώνη και τον κάθε Δώνη..
Σήμερα είναι αύριο δεν είναι....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:δηλαδή πριν τον τελευταίο αγώνα έγραφες "μείνε"? :lol: :lol:
Νομίζω με την προηγούμενη απάντησή μου έγινα κατανοητός..... Αν δεν κατάλαβες δεν πειράζει!!!
Νά'σαι καλά!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπόλονι γιοκ... καπούτ... μας τελείωσε! Όπως θα μας τελειώσει κάποτε και ο Δώνης! Όχι όμως τώρα! Τώρα έχουμε Δώνη!

Ξεκολλάτε με τον Ρουμάνο... ρε σεις μάγια σας έκανε ? Σαφέστατα τον υπερτιμάτε και σαφέστατα υποτιμάτε τον Δώνη! 100%

.............................

Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο θέμα (Δώνης) δεν είστε ούτε τόσο δίκαιοι, ούτε τόσο υπομονετικοί. Ούτε εγώ έχω 100% δίκιο, όμως τουλάχιστον προσπαθώ να μην τον αδικώ.
Σε αρκετά μπορεί να χεις δίκιο σ αυτό όχι:
Γιατί σας έχει γίνει έμμονη ιδέα και πραγματικά δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε ακόμα και όταν η ομάδα νικάει
Σαφώς και είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρέπει να τον στηρίξουμε αλλα δε γίνεται να λέμε και το μαύρο άσπρο ρε Ντίνο.Σαφώς και όταν δε παίζουν καλά οι περισσότεροι η ομάδα δε μπορεί να κερδίσει (το είπα και σε πρ. ποστ) αλλα όταν βλέπεις στο ματς με την κουλα(αυτή την κούλα) η ανάπτυξη να περιορίζεται στις γιόμες του Χακόμπο (στο β) τρελαίνεσαι.Η ο παίκτης κάνει του κεφαλιού του και πρέπει να τον σκίσεις ή απλα δεν υπάρχει πλάνο,σ ενα παιχνίδι που ο αντίπαλος δε πέρασε το κέντρο.Τι να πούμε δηλαδή οτι γουστάραμε ποδόσφαιρο?
Όσον αφορά το Μπόλονι κι ο Παράσχος να τό παιζε εκείνο το ποδόσφαιρο του πρώτου γύρου πέρσι,Παράσχο θα ψηφίζαμε.Με τη μπάλα που βλέπαμε (μέχρι το Γενάρη) κολλήσαμε κι όχι με το πρόσωπο.Εσύ γιατι δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό?
Δε ξέρω αν φταίνε οι πάκτες ή ο ΓΔ γι αυτό που βλέπω ,αλλά αυτό που βλέπω σε σχέση με πέρσι την ίδια εποχή ,απέχει παρα πολυ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”