Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε: υγ ε οχι και αριστεροποδαρος ο βιερινια, ναι ειχε μια αρκετη καλη χρησει του αριστερου αλλα με τιποτα δεν τον λες αριστεροποδαρο
Για την ακρίβεια είχε και τα δύο πόδια. Δεν έκανε απλά χρήση του αριστερού, μπορούσε να κάνει κοντρόλ, πάσα, τρίπλα και σουτ, δηλαδή τα πάντα, όπως ακριβώς και με το δεξί.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Γκέντσογλου χθες... Πολύ καλός παίκτης, ότι πρέπει για να ξεκουράζει τον Garcia και με την κούραση και τις ανάγκες του τελευταίου για ανάσες, μπορεί να παίξει και πολλά παιχνίδια βασικός. Εκτός από αμυντικό χαφ, παίζει και κεντρικό χαφ στην θέση του Φωτάκη ή του Lazar, αλλά και στόπερ. Κλάσεις ανώτερος και πολύ πιο έμπειρος από τον Στάμου, που είναι μόλις έναν χρόνο μικρότερός του. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Το μόνο πρόβλημα που διάβασα πως υπάρχει, είναι πως είχε υπογράψει στην ΑΕΚ, ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για δύο χρόνια σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά διάβασα στα ΣΠΟΡ, πως τέτοια πράγματα δεν περνάνε στην FIFA.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DC έγραψε:
Sera4 έγραψε:
DC έγραψε:Στα μεταγραφικά ... ο ίδιος που επικροτεί την Ελληνοποίηση του ρόστερ, είναι ο ίδιος που χαρακτήριζε τον Γλύκο ανέκδοτο αλλά τώρα χαλάστηκε με τον Χακόμπο.
σε ευχαριστω για την ενασχοληση σου με τιμα ιδιαιτερα...σε κανενα σημειο δεν αναφερω οτι χαλαστηκα με τον χακομπο ισα ισα σε 3 ποστ αναφερω ποσο πολυ με αρεσε αυτη η κινηση καθως ειναι και πολυ φθηνη και απαραιτητη καθως το γλυκος πρωτος τερματοφυλακας εξακολουθει να ειναι απο τα πιο συντομα ανεκδοτα της ιστοριας...

με χαλαει το παραμυθι της ελληνοποιησης οταν χρησιμοποιεις παιχτες τυπου ρομπερ και δανεικους κουμαλουδες και πας να φερεις παιχτη με 300000 οπως ακουγεται κλπ....το ειχα ξαναπει ο ΠΑΟΚ ειναι ο περσινος μονο που καποιες ρεζερβες περσινες μπηκαν στην ενδεκαδα...επισης θα με χαλασει ενδεχομενο σκηνικο ανοιγματος σε μεταγραφες παλι της τελευταιας στιγμης...ή στηριζεις το σχεδιο της εξυγιανσης σου οπως το εχεις θεσει και ξεμπλεκεις μια και καλη((και αυτο πρεπει να κανεις) ή πας παλι για πασαλειματα...
Εσύ βασικά συμφώνησες απόλυτα (έτσι έγραψες) με τον chrisg4 που χαρακτήρισε τραγωδία την απόκτηση του Χακόμπο και πιθανότατα του ξένου στόπερ εις βάρος της Ελληνοποίησης του ρόστερ (κάτι που τώρα το λες παραμύθι). Go figure.
Εννοείται ότι περίμενα ακόμα ένα ακροβατικό από εσένα και είχα δίκιο αλλά αυτό ρε sera, ήταν τριπλό άξελ μαζί με διπλό τόλουπ. 8-)
Τώρα ... για ρεζέρβες που μπήκαν ενδεκάδα, είναι η δικιά σου μετάφραση σε αυτό που άλλοι λένε "προώθηση νέων παικτών". Αναμενόμενο από εσένα. Και αυτό. Γενικώς, είσαι προβλέψιμος. :lol:
Δεν είναι και κακό.
δεν αξιζεις καν προσοχης...η θεση μου δεν μου επιτρεπει να πω περισσοτερα σε αντιθεση με τη δικια σου που την εκμεταλλευεσαι δεοντως...κακως ασχοληθηκα κιολας...αντε σε αφηνω γιατι εχω εξασκηση για τους επομενους ολυμπιακους...μην παω χαμενος τετοιο ταλεντο που ειμαι...φιλακια ρουφηχτα... 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kριμα για τον Βιτορ...και επειδη ηταν και υποδειξη Σαντος τον πιστευα πολυ...κακως βγηκε το ονομα και χασαμ μια π καλη ευκαιρια με μεταπωλητικη αξια,,,,

Ο ρετζιναλντο αν δεν εεχει καμια 1οαρια παραπνσια κιλα θα ρθει λογικα....

Να πω την αληθεια εχω χασει την εμπιστοσυνηη στους δικους μας που εδω και χρονια οι επιλογες δεν ειναι καλες...σε σημειο που να μην το λες ντεφορμαρισαμα αλλα μαλλον τυχαια τα αρχικα καλα ποσοστα...Υπηρχε και ο Σαντος τοτε....

Για την 11αδα που λετε...η πρωοθηση νεων ειναι σχετικη....στην 11αδα καθαρα ΜΟΝΟ ο κατσικας υπαρχει οι αλλοι ειναι ΙΔΙΟΙ....υπαρχουν ελπιδες για πελκα πναγιωτ κατσε κλπ αλλα ακομα ειναι ΠΟΛΥ νωρις..και αν γινεουν 2 3 μετεγγραφες πανε πισω σε επιλογε.ς...οποτε ειναι νωρις ..μην προτρεχουμε..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε: Να πω την αληθεια εχω χασει την εμπιστοσυνηη στους δικους μας που εδω και χρονια οι επιλογες δεν ειναι καλες...σε σημειο που να μην το λες ντεφορμαρισαμα αλλα μαλλον τυχαια τα αρχικα καλα ποσοστα...Υπηρχε και ο Σαντος τοτε....
Οι Λίνο, Βιτόλο και Βιεϊρίνια ΗΤΑΝ επιλογές του δασκάλου και ΟΧΙ του Βρύζα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

συμφωνουμε.. :D ,,Για Γκαρσια κονδορα το ειπα κυριως..+μπακα αναστασακο βασει τιμης -προσφορας..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ίβιτς,Χαλκιας αν όχι επιλογές του Σάντος σίγουρα είχαν πάρει καρπουζοέγκριση.Και μένουν Σορλεν και Μαρκαντώνης από ττς καλές μεταγραφές που δεν ξέρω τίνος επιλογή ήταν!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και ο μαρκαντωνης λογω ποροπηρεσιας σε πορτογαλια παει προς Σαντος...σορλεν του βρυζα νομιζω..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

DC έγραψε: Αυτό τι σημαίνει; Ότι οι μελλοντικές μας μεταγραφές θα "φέρουν" την υπογραφή του Ιβάν;
Οχι,του προεδρου του ΔΣ.Εκτος κι αν παρει κ αυτην την θεση.
Ειπες οτι ευθυνεται ο Βρυζας για καποια ακριβα deals γιαυτο το ανεφερα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sera4 έγραψε:δεν αξιζεις καν προσοχης...η θεση μου δεν μου επιτρεπει να πω περισσοτερα σε αντιθεση με τη δικια σου που την εκμεταλλευεσαι δεοντως...κακως ασχοληθηκα κιολας...αντε σε αφηνω γιατι εχω εξασκηση για τους επομενους ολυμπιακους...μην παω χαμενος τετοιο ταλεντο που ειμαι...φιλακια ρουφηχτα... 8-)
Την 1η φορά που έγραψες ότι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μου, ΔΕΝ ήμουν μοντ. Απλώς ήταν σκούρα τα πράματα. 8-)
Με την νίκη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλο ειναι να εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου δεν πειραζει δε βλαπτεις κανεναν με αυτο...θα στην αφιερωσω... 8-)

ουπς σορρυ εσπασα το εμπαργκο μου...κωλοτουμπας τι περιμενεις... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο ρετζιναλντος τι απεγινε; δεν θα ερχοταν χθες;
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μην ανησυχείς. Απλά βρήκε τον Κίντερ Μπουένο στο δρόμο και πιάσανε κουβέντα για τον ΠΑΟΚ! ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από eorptol »

karlat85 έγραψε:Ο ρετζιναλντος τι απεγινε; δεν θα ερχοταν χθες;
Όχι ποιος το είπε ; Εχει γίνει συμφωνία προφορική και περιμένουμε να τελειώνει με σιενα που ειναι θέμα ημερών και θα έρθει αμέσως μετα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

νομιζω πως χρειαζομαστε περισσοτερο απ`ολα και αμεσα ενα σεντερ μπακ με ταχυτητα και εφεση στο 1 με 1 για να συμπληρωσει τον αλλο μπακ, κουμαλο κατσικας απο ταχυτητα και ευελιξια νομιζω ειναι πισω .. το καλυτερο δυνατο θα ηταν να τελειωσει γρηγορα η μεταγραφη του μπακ και ο παικτης να ειναι ηδη σε ικανοποιητικο επιπεδο φυσ. καταστασης ωστε να τον χρησιμοποιησεις στα 2 ματς φωτια που ερχονται..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”