Πήγασε, μπορεί αρκετοί απο εμάς να μην γουστάρουν το σαλπι για το παρελθόν του και την Προδωσία του, αλλα απ' τη στιγμή που επέστρεψε στην ΠΑΟΚΑΡΑ τα παραβλέπουμε αυτα.. Απο 'κεί και πέρα θα τον κρίνουμε κι αυτόν όπως και κάθε άλλον παίχτη - επαγγελματία (και ΟΧΙ ΠΑΟΚσάκι) της ομάδας, ανάλογα εννοείται και το συμβόλαιο που παίρνει. Είναι απαράδεκτη η μέχρι στιγμής ακριβοπληρωμένη παρουσία του στην ομάδα!Pegasus έγραψε:Μέγιστη υποκρισία το (ΣΩΣΤΟ) επιχείρημα των 800.000 και των κακών εμφανίσεων. Πείτε "δεν το γουστάρω επειδή είναι προδότης", θα είναι πιο ειλικρινές.
Είναι φανερό ότι αυτοί που τον κράζουν έχουν αυτό στο μυαλό. Σεβαστό αλλά ας λένε αυτό, όχι για τα 800.000 και τις εμφανίσεις γιατί κατ' αυτούς όσοι έχουν τέτοια επιχειρήματα είναι φυτά και λογιστές. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι της λογικής από εδώ τα φυτά και από εδώ τα ζάκια για να μην ανάψω άθελά μου "καβγά"...
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Για ακόμα μια φορά μας έδειξες το πόσο πολύ μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ και εσύ πλέον με τέτοιες εμφανίσεις δεν χωράς στην ομάδα...πόσο ακόμα θέλεις να ξεφτιλιστείς για να ζητήσεις μόνος να πας στον πάγκο?Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος και όποιος δεν αντέχει αυτή την πίεση μπορεί πολύ εύκολα να την κάνει,έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι και πρώτη φορά και πλέον δεν θα μας κακοφανεί!
Φίλε μου πάντως αρκετοί εδώ μέσα και μιλάω για εδώ μέσα που διαβάζω τα σχόλια υπήρχαν που μιλούσανε για τη σχέση αξίας-συμβολαίου από τότε που δεν υπήρχε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιστροφή του.Pegasus έγραψε:Μέγιστη υποκρισία το (ΣΩΣΤΟ) επιχείρημα των 800.000 και των κακών εμφανίσεων. Πείτε "δεν το γουστάρω επειδή είναι προδότης", θα είναι πιο ειλικρινές.
Είναι φανερό ότι αυτοί που τον κράζουν έχουν αυτό στο μυαλό. Σεβαστό αλλά ας λένε αυτό, όχι για τα 800.000 και τις εμφανίσεις γιατί κατ' αυτούς όσοι έχουν τέτοια επιχειρήματα είναι φυτά και λογιστές. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι της λογικής από εδώ τα φυτά και από εδώ τα ζάκια για να μην ανάψω άθελά μου "καβγά"...
Είναι ένα γεγονός και είχαμε τη γνώμη πριν καν δούμε οποιαδήποτε εμφάνισή του να πούμε ότι είναι υψηλό το συμβόλαιο. Τώρα δεν μπορείς να το θεωρείς μέγιστη υποκρισία και να τσουβαλιάζεις τις απόψεις μας. Από τη στιγμή που ήρθε δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε στο γήπεδο ούτε πουθενά αλλού αλλά δε γίνεται άλλα να λέγαμε τότε κι άλλα να λέμε τώρα. Αυτό θα ήταν υποκρισία όπως ειλικρινές είναι που μιλούσαμε πριν τις εμφανίσεις του. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πλειονότητα που τον ήθελε ήταν γιατί πέρισυ φορούσε πράσινα και φέτος ασπρόμαυρα, ικανοποιήσε ο ΠΑΟΚτσής απλά τον εγωϊσμό να ''κλέψει'' παίκτη από το ΠΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 03 Δεκ 2010, 20:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ο Σναουτσερ καλυτερα θα επαιζε στην επιθεση...Μονο τον τοργκελε και τον Σακη ξερουμε να λεμε αμπαλους και ξερω γω ενω ο επαγγελματιας δεν βρισκει την φορμα του απο τον αυγουστο...
Οταν κρινεις εναν ποδοσφαιριστη της ομαδας πρεπει να τον κρινεις με αγωνιστικα και μονο κριτηρια, και οχι αν αυτος ειναι προδοτης (κατι που εγω δεν επικροτω ουτε για πλακα, ο καθενας βεβαια μπορει να πιστευει οτι θελει) ή γιδι ή οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε. Σιγουρα υπαρχει θεμα με την αποτελεσματικοτητα του στο σκοραρισμα αλλα καποιοι ορμωμενοι απο την αντιπαθεια απεναντι του εχουν βγαλει απιστευτη χολη. Μια το τετ α τετ μια τα 800 χιλιαρικα μια το ενα μια το αλλο.
Για την κατασταση αυτη φταιει ο Σαλπι, λόγω παρατεταμενου ντεφορμαρισματος αλλα και λογω υπερβολικου αγχους να πετυχει γκολ, φταιει ομως και η ομαδα. Αμα θελεις ο σεντερ φορ να σου βαζει γκολ πρεπει να τον παιζεις και σωστα και το οποιο δεν γινεται απο την αρχη της χρονιας. Εχει σαν παικτης αδυναμιες και επισης περναει και κακες περιοδους οπως περνανε ολοι οι ποδοσφαιριστες. Το επιχειρημα των 800.000 ειναι εντελως αστοχο. Δηλαδη αυτοι που τον κατηγορουν και λενε να επιστρεψει πισω τα 500 αν ηταν στη θεση του αυτοι θα τα επεστρεφαν? Να ειμαστε σοβαροι. Δεν ειναι κατι που το κανει εσκεμμενα, ελεος. Αλλωστε αυτη ειναι και η αξια του χρηματιστηριακα, διοτι ειναι διεθνης, λογω βιογραφικου (συμμετοχες,γκολ), καλης ποδοσφαιρικης ηλικιας κλπ.
Επισης το ντεφορμαρισμα του Σαλπι συνοδευεται και απο μια κακη χρονια του Ιβιτς, την -ολοφανερη πλεον- έλλειψη του Σορλεν, την απουσια των Μουσλι και Λινο, τις αλλαγες προπονητων και το γεγονος οτι η ομαδα παιζει σε 3 διοργανωσεις. Περσυ τετοια εποχη δεν ειχαμε τετοια προβληματα.
Ψυχραιμια............
Για την κατασταση αυτη φταιει ο Σαλπι, λόγω παρατεταμενου ντεφορμαρισματος αλλα και λογω υπερβολικου αγχους να πετυχει γκολ, φταιει ομως και η ομαδα. Αμα θελεις ο σεντερ φορ να σου βαζει γκολ πρεπει να τον παιζεις και σωστα και το οποιο δεν γινεται απο την αρχη της χρονιας. Εχει σαν παικτης αδυναμιες και επισης περναει και κακες περιοδους οπως περνανε ολοι οι ποδοσφαιριστες. Το επιχειρημα των 800.000 ειναι εντελως αστοχο. Δηλαδη αυτοι που τον κατηγορουν και λενε να επιστρεψει πισω τα 500 αν ηταν στη θεση του αυτοι θα τα επεστρεφαν? Να ειμαστε σοβαροι. Δεν ειναι κατι που το κανει εσκεμμενα, ελεος. Αλλωστε αυτη ειναι και η αξια του χρηματιστηριακα, διοτι ειναι διεθνης, λογω βιογραφικου (συμμετοχες,γκολ), καλης ποδοσφαιρικης ηλικιας κλπ.
Επισης το ντεφορμαρισμα του Σαλπι συνοδευεται και απο μια κακη χρονια του Ιβιτς, την -ολοφανερη πλεον- έλλειψη του Σορλεν, την απουσια των Μουσλι και Λινο, τις αλλαγες προπονητων και το γεγονος οτι η ομαδα παιζει σε 3 διοργανωσεις. Περσυ τετοια εποχη δεν ειχαμε τετοια προβληματα.
Ψυχραιμια............
Δεν αμφιβάλει κανείς ότι η ομάδα δεν είναι καλά...Αλλά κοντέψαμε να βγούμε και τρελοί το καλοκαίρι ορισμένοι γιατί λέγαμε αυτό που βλέπαμε...
Όσοι προσγειώθηκαν όμως με τις εμφανίσεις είναι κι αυτοί που μονολογούν στο γήπεδο...Εκεί είμαστε κι ακούμε τους γύρω μας και βλέπουμε...περίμεναν κάποιον που θα κερδίζει μόνος του...ακόμα και με Άγγελο ο κοντός είχε μία δεμένη ομάδα με τα καλά της και τα άσχημά της αλλά δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος της προσωπικής προσπάθειας και μόνο...
Και στο κάτω κάτω αν κάποιος μιλάει κόσμια γιατί να μην τον κρίνει βάση των χρημάτων που λαμβάνει...δε κατάλαβα...παίρνει όσα παίρνουν άλλοι 7 παίκτες μαζί...
υγ. Εμπαθής μπορεί να με θεωρήσει κάποιος αλλά τουλάχιστον είμαι κόσμιος ε;

Όσοι προσγειώθηκαν όμως με τις εμφανίσεις είναι κι αυτοί που μονολογούν στο γήπεδο...Εκεί είμαστε κι ακούμε τους γύρω μας και βλέπουμε...περίμεναν κάποιον που θα κερδίζει μόνος του...ακόμα και με Άγγελο ο κοντός είχε μία δεμένη ομάδα με τα καλά της και τα άσχημά της αλλά δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος της προσωπικής προσπάθειας και μόνο...
Και στο κάτω κάτω αν κάποιος μιλάει κόσμια γιατί να μην τον κρίνει βάση των χρημάτων που λαμβάνει...δε κατάλαβα...παίρνει όσα παίρνουν άλλοι 7 παίκτες μαζί...
υγ. Εμπαθής μπορεί να με θεωρήσει κάποιος αλλά τουλάχιστον είμαι κόσμιος ε;

Πιάσε μιά απ' τα ίδια και για μένα.DC έγραψε: Κι όμως Πήγασε.
Ποτέ δεν μπήκα στο περί προδοσίας τριπάκι, αλλά όταν χάνει τα μαρς τετατέτ, στο μπινελίκι μου συμπεριλαμβάνω συνήθως και την ατάκα "800 χιλιάρικα παίρνεις ρε μπιμπιπ, εγώ θα έρθω να την ζμπρώξω";![]()
Κάτι που δεν κάνω πχ στον Σακελλαρίου.
Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό το να παίρνεται υπ' όψιν στις απαιτήσεις μας προς αυτόν, το γεγονός ότι επενδύθηκαν πολλά χρήματα πάνω του.
Οσο υπέρμαχος της επιστροφής ήμουν το καλοκαίρι,άλλο τόσο απογοητευμένος απ' τις εμφανίσεις του είμαι σήμερα.
-
Να αντιστρεψω αυτο που λεγεται συνηθως...αν τον ελεγαν Σαλπιγγιδοβιτς, αντι για Σαλπιγγιδη, ηταν Σερβος, Βοσνιος η οτι αλλο, εκανε 800 χιλ και επαιζε ετσι, θα γινοταν τωρα χαμος η οχι;
Αναλογως αν αυτον τον ..Σαλπιγγιδοβιτς (ή Σαλπιγγίδωφ
) τον ηξερε ή δεν τον ήξερε η μανα του. Η διαφορα ειναι οτι ο Σαλπι δεν ειναι πυροτεχνημα και δεν έχει κατέβει με αλεξίπτωτο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ούτε έχει φυτρώσει ξαφνικα. Κανει γεματες χρονιές εδώ και αρκετα χρόνια, τον ξερουμε σαν παικτη και κατα γενική ομολογία (των σχετικών με το ποδοσφαιρο πάντα) με ικανοποιητικη τουλάχιστον παρουσία όλα αυτα τα χρόνια. Δεν ξεχασε την μπαλα ξαφνικα. Αν λοιπον ο υποτιθεμενος...Σαλπιγγιδωφ ήταν 45 φορες διεθνης με την εθνικη του, και στην χωρα του ειχε σκοραρει κοντα στα 100 γκολ σε 7 χρονια σε όλες τις διοργανωσεις, σιγουρα θα μας εβαζε σε σκεψεις..Σιγουρα παντως δεν θα τον βγαζαμε παλτο.

ηταν παιχταρας και το εχει αποδειξει
τωρα δεν παιζει ομως τι να κανουμε ειναι σε περιοδο ντεφορμαρισματος η δεν ξερω ποιος αλλος λογος ειναι
οποτε κοιτας να παιξει καποιος αλλος μηπως παει καλυτερα
ο παπαζογλου δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο αλλα αυτη τη χρονικη περιοδο ισως εδινε περισσοτερα απο τον σαλπιγγιδη
τωρα δεν παιζει ομως τι να κανουμε ειναι σε περιοδο ντεφορμαρισματος η δεν ξερω ποιος αλλος λογος ειναι
οποτε κοιτας να παιξει καποιος αλλος μηπως παει καλυτερα
ο παπαζογλου δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο αλλα αυτη τη χρονικη περιοδο ισως εδινε περισσοτερα απο τον σαλπιγγιδη
Ρε παιδιά στο α' ημίχρονο κάνει τουλάχιστον 4 κινήσεις και εξουδετερώνει τον αμυντικό και τα χαφ μας πετάνε αετό. Κανένεας αυτοματισμός. Το να έχεις ένα πυρηνικό όπλο σαν το Σάλπι και να μην μπορείς να πάρεις ούτε το 5% της ισχύος του είναι είναι νομίζω καθαρή ευθύνη του προπονητή. Ιωακείμ ψάξου.
Γενικα η ομαδα, αν και φτανει με ανεση εξω απο την περιοχη, και κυκλοφορει την μπαλα σε ικανοποιητικο βαθμο, της λειπει η καθετη μπαλια, όπως επίσης και η σωστη πλαγια σεντρα και παραληλα η σωστη προωθηση παικτων και τοποθετηση τους στην αντιπαλη περιοχη. Αποτελεσμα ειναι η σεντρα να μετονομαζεται σε γιομα ή αλλιώς..καμιναδα, και φυσικα να σκοραρουμε μονο μεσα απο ατομικη ενεργεια-εμπνευση κάποιου παίκτη. Εχθες βγήκαν μόνο δύο τέτοιες μπαλιές μια στον Φωτακη και μία στον Σάλπι (οι 2 ευκαιριες που καναμε στο Β ημιχρονο.)
Κώδικας: Επιλογή όλων
ο παπαζογλου το λιγοτερο που πρεπει να κανει
ειναι να μας αδειασει τη γωνια
ποιος παπαζογλου ειναι δυνατον να πιστευεις σε
αυτον τον παικτη?
+1000Επισης το ντεφορμαρισμα του Σαλπι συνοδευεται και απο μια κακη χρονια του Ιβιτς, την -ολοφανερη πλεον- έλλειψη του Σορλεν, την απουσια των Μουσλι και Λινο, τις αλλαγες προπονητων και το γεγονος οτι η ομαδα παιζει σε 3 διοργανωσεις. Περσυ τετοια εποχη δεν ειχαμε τετοια προβληματα.
δεν πιστευω οτι ο παπαζογλου ειναι τιποτε φοβερο το ειπα κιολας αλλα ο σαλπιγγιδης με εχει απογοητευσει μεχρι εκει που δεν παει
αν κρινουμε με βαση το υλικο που εχει αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ ο Παπαζογλου αξιζει να ειναι επιλογη στην επιθεση
αν κρινουμε με τον ΠΑΟΚ που θα θελαμε να βλεπουμε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
τον θεωρω γενικα καλυτερο του αθανασιαδη και του φιλομενο παντως τον παπαζογλου και πιστευω οχι μονο εγω
αν κρινουμε με βαση το υλικο που εχει αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ ο Παπαζογλου αξιζει να ειναι επιλογη στην επιθεση
αν κρινουμε με τον ΠΑΟΚ που θα θελαμε να βλεπουμε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
τον θεωρω γενικα καλυτερο του αθανασιαδη και του φιλομενο παντως τον παπαζογλου και πιστευω οχι μονο εγω
μιρλα,,, πολυ μιρλαααα
μηπως ρε παλικαρια δε ξερουν οι δερμι,χαβινιο , πως να εκμεταλλευτουν τον σαλπι???
μηπως δεν ειναι παλτο??? μηπως δεν ειναι αμπαλλος??? μηπως δεν ειναι χοντρος???
βγαλαμε αχρηστο τον σαλπι
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
ολοι προπονητες γιναμε...
και να χε παιξει και κανενας μπαλλα σε αξιολογη κατηγορια...
ΑΑΑ ΡΕΕ ΑΓΓΕΛΕ που εισαιιιιι???
μηπως ρε παλικαρια δε ξερουν οι δερμι,χαβινιο , πως να εκμεταλλευτουν τον σαλπι???
μηπως δεν ειναι παλτο??? μηπως δεν ειναι αμπαλλος??? μηπως δεν ειναι χοντρος???
βγαλαμε αχρηστο τον σαλπι
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
ολοι προπονητες γιναμε...
και να χε παιξει και κανενας μπαλλα σε αξιολογη κατηγορια...
ΑΑΑ ΡΕΕ ΑΓΓΕΛΕ που εισαιιιιι???