Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σας το έχω ξαναπεί και θα σας το ξαναπω. Επειδή μένω αθήνα είμαι αθηναίος και φοιτώ και σε δημοσιογραφική σχολή γνωρίζω πως ο βίκτορας θα μείνει κατα 90/100 στο Πάοκ και θα επισημοποιηθεί αύριο. Το ρεπορταζ που βγαίνει τις τελευταίες ώρες απο την αθήνα και τον παναθηναικό (βλέπε και πρασινανεα αν θες) είναι ότι ο υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 10-15/100 να φύγει απο μας και να πάει στο παο. Σας το λέω παίδες απο μέσα θα το δείτε και αύριο. τώρα αν θα παίξει ή όχι εδώ δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι οι βάζελοι δεν είναι τις τελευταίες ώρες και πολυ θετικοί για την αποχωρησή του από μας. ο βιτόλο θα μείνει σε μας κατα 90/100 σας το ξαναλέω και είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτό για το ότι θα μείνει. μην μασάτε παπαροαθηναικές μαλακίες!
ακριβώς ρε αδέρφι για γέλια και για κλάμματα είμαστε και φέτος. το θέμα είναι ότι φέτος ήταν και είναι η χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά την έξοδο στο τσου λου γιατί δύσκολο να πάμε για πρωτάθλημα. αχ ρε πάοκ!
Ο Βιτόλο "ρίσκαρε" και έπαιξε στα ευρωπαικά ματς για τον εαυτό του και μόνο..Μετά ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του στυλ "δεν ειμαι έτοιμος ακόμα".Και στο ματς με την ΤΣΣΚΑ μας έκαψε με την παρουσία του..Για μένα είναι αδικαιολόγητος όχι γιατί θέλει τα λεφτά του αλλά για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.Και σε άλλους παίκτες οφείλονται χρήματα αλλά δεν κατέβηκαν απ την προετοιμασία για να τα κάνουν όλα πουτ@ν@.
Για μένα εαν πάρει τα χρωστούμενα και μείνει,πρέπει να φάει γερό πάγκο (κ ας είναι απαραίτητος) για να καταλάβει ότι μέσα από αυτήν την ομάδα απέκτησε την αξία του και την ομάδα αυτή πρέπει να την σέβεται.
ακούστε μία σπορτ100.3 τώρα! είδατε τι είπε αυτά που σας είπα εγώ ότι είναι παπατζήδες γιατί αν αύριο δώσουμε που κατα 90/100 θα τα δώσουμε τα 170.000 χιλιάρικα τότε ο βιτόλο μένει.
baneprelevic361 έγραψε:ακούστε μία σπορτ100.3 τώρα! είδατε τι είπε αυτά που σας είπα εγώ ότι είναι παπατζήδες γιατί αν αύριο δώσουμε που κατα 90/100 θα τα δώσουμε τα 170.000 χιλιάρικα τότε ο βιτόλο μένει.
Δεν κρατάς παίκτη που δε θέλει να μείνει.Θα τον πουλήσουμε.Χάθηκε πλέον η εμπιστοσύνη του κόσμου στον παίκτη.
Δηλαδή δεν μπορεί να αλλάξει η επιθυμία του παίχτη;
Ρε ο Ρούνεϊ το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα απ' τη Σίτυ και τελικά έμεινε και έπαιξε (αφού έφαγε το κράξιμό του κι αυτός). Στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράμε μονίμως σπασμωδικά;
Δηλαδή μερικοί προτιμάτε να πάει στο βάζελο βασικός μας παίχτης (έστω και με ένα χαρτί, σιγά το ποσό); Καταλαβαίνετε τι λέτε;
Αν θέλει να φύγει θα το πει και ομάδες υπάρχουν να τον πάρουν (έστω δανεικό) αν δεν μπορεί να πληρώσει ο βάζελος. Δεν νομίζω να μείνει με το ζόρι.